fbpx

Εταιρικά Video

Η Bluemind ενισχύει την ψηφιακή σας παρουσία με Video marketing

Το video marketing αποτελεί το μέλλον στη digital επικοινωνία. Μία εικόνα χίλιες λέξεις και είναι αλήθεια ότι το σημαντικό βήμα στο digital marketing είναι το video marketing. Στη Bluemind είμαστε ήδη έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε στο επόμενο βήμα σας, για την επιτυχημένη προβολή σας στο διαδίκτυο.

Η χρήση video σε σελίδες προορισμού μπορεί να αυξήσει τη μετατροπή έως και 80%. Επίσης, το video εμφανίζεται σε πάνω από το 70% των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή περιεχομένου. Μάλιστα, με περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια ώρες βίντεο που παρακολουθούνται κάθε μήνα, το YouTube έχει εδραιώσει τη θέση του ως η κορυφαία ιστοσελίδα κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο.

Τι κάνουμε για εσάς;

Παραγωγή video

Στη Bluemind εξετάζουμε μεθοδικά, πως πρέπει να προβληθεί η εταιρεία σας ή το προϊόν σας και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση video, που μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σας.

Δημιουργούμε video από φωτογραφίες ή και βιντεοσκοπημένο υλικό, βασιζόμενοι στο story που θέλετε να «περάσετε» στο κοινό σας. Το υλικό μπορεί να δοθεί έτοιμο από εσάς ή να αναλάβουμε εμείς τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση.

Δημιουργία video για eshops

Το μέλλον στην κατασκευή eshop είναι το video! Πλέον, εκτός από τη εμφάνιση εικόνων σε ένα προϊόν μπορείτε να έχετε και την προβολή video δίνοντας την ευκαιρία στον υποψήφιο αγοραστή να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν που τον ενδιαφέρει.

Στη Bluemind Digital Services φροντίζουμε για την ορθή δημοσίευση του video στο You Tube και τη διαχείριση του καναλιού σας. Κάθε video πρέπει να έχει τους σωστούς τίτλους, ετικέτες και περιγραφές, ώστε να έχει καλή κατάταξη στη google. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε μία επιτυχημένη στρατηγική στο YouTube.  Η εμπειρία μας σε υπηρεσίες SEO (προώθηση με SEO) σας εξασφαλίζει ότι οι παραγωγές σας, θα έχουν καλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube.

Στρατηγική

Η ραχοκοκαλιά του επιτυχημένου video marketing είναι η στρατηγική.
Στρατηγική περιεχομένου video
Ορισμός target group
Διερεύνηση ανταγωνισμού

Παραγωγή

Η παραγωγή πολλαπλών κομματιών περιεχομένου θα πρέπει να είναι αποτελεσματική.
Storyboard production
Μουσική επένδυση
Σπικάζ

Marketing

Το περιεχόμενο του video είναι επιτυχημένο μόνο εάν συνδεθεί με το κοινό σας.
Video SEO
Διαφήμιση βίντεο
Social Media Marketing
Μηνιαία βελτιστοποίηση του YouTube

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις μετατροπές;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 210 8662975.

Δείτε ενδεικτικά video

Desires

Δημιουργία video για τα προϊόντα “Visetti” και τη νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018.

Η νέα συλλογή έχει ως θέμα τη μοναδικότητα του ατόμου, που συνδυάζεται με τη μοναδικότητα των προϊόντων Visetti. Αυτό αποτυπώνει και το video, δίνοντας μία πρώτη “γεύση” στους χρήστες από τα ρολόγια που απαρτίζουν τη νέα συλλογή.

One man & One Woman, In Love

Για τις ημέρες που προηγούνταν της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου, δημιουργήσαμε ένα video promo για τα ρολόγια Visetti. Στο video παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι τιμές τους. Σκοπός η προσέλκυση εκείνων των χρηστών, που συνηθίζουν να κάνουν διαδικτυακές αγορές.

Δείτε περισσότερα video για eshop και εταιρικά video στο κανάλι μας στο You Tube

YouTube
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram