Έτοιμο πακέτο eshop για μικρές επιχειρήσεις

H αγορά ενός έτοιμου πάκετου eshop (premium eshop), είναι η ιδανική λύση για start up εταιρείες και μικρές επιχειρήσεις. Αγοράζοντας ένα έτοιμο πακέτο eshop μπορείτε να καταχωρήσετε τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα.

Το έτοιμο πακέτο eshop διαθέτει e-shop υψηλής ταχύτητας φόρτωσης, ιδανικά για μικρό και μεγάλο αριθμό προϊόντων, στην τιμή προσφοράς των 750 ευρώ. Στην ίδια τιμή παίρνετε και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με διαφήμιση στη Google για 1 μήνα!

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής Eshop Πακέτο προσφοράς

 • Κατασκευή eshop wordpress – woocommerce
 • Δημιουργία eshop responsive (mobile) για αυτόματη προσαρμογή εμφάνισης σε όλες τις συσκευές χωρίς να χαλάει η εμφάνιση του ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης
 • Διαδικασία εγγραφής μέλους – πελάτη (Sign In)
 • Λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της οnline αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 • Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή και με email για κάθε παραγγελία
 • Σχεδιασμός eshop φιλικός στις μηχανές αναζήτησης
 • Απεριόριστες κατηγορίες/υποκατηγορίες
 • Απεριόριστα προϊόντα.
 • Web Hosting σε VPS servers, ισχυροί και ασφαλείς ευρωπαϊκοί servers για γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Δείτε τις δυνατότητες επεκτασιμότητας που έχει ένα premium eshop

Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του eshop σας είναι πλήρως επεκτάσιμη στις νέες τεχνολογίες, που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε στο έτοιμο πάκετο eshop

 • Επιλογή eshop από έτοιμα templates ή σχεδιάζοντας το eshop που σας αρέσει
 • Δωρεάν υποστήριξη με τη δημιουργία και την προσθήκη των πρώτων 10 κατηγοριών και 20 προϊόντων.
 • Δωρεάν εκπαίδευση για 1 ώρα μέσω διαδικτύου
 • Εγχειριδίο χρήσης του eshop σας για την εύκολη διαχείρισή του
 • Δωρεάν hosting για 6 μήνες και πρωτόκολλλο ssl
 • Δημοσίευση site map στη Google
 • Σύνδεση με Google Analytics
 • Διαμήμιση στην Google για 1 μήνα με την ολοκλήρωσή του

Τι δεν περιλαμβάνει το έτοιμο πακέτο eshop του πακέτου προσφοράς για μικρές επιχειρήσεις

Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατασκευή eshop σε οικονομική τιμή, η κατασκευή του eshop στο πακέτο προσφοράς δεν περιλαμβάνει διασυνδέσεις με τράπεζα, skroutz, bestprice. Επίσης, δεν καταχωρούμε τα προϊόντά σας, αλλά το κάνετε εσείς οι ίδιοι με την υποστήριξή μας.

Φυσικά και δεν προσθαφαιρούμε λειτουργίες, ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να έχει πλήρη λειτουργικότητα.

Καλέστε μας στο 210 86 62 975 ή στείλτε μας email στο [email protected] για να αναλύσουμε μαζί, αν η αγορά ενός έτοιμου eshop καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σε πόσες μέρες μπορώ να έχω το eshop;

Από τη στιγμή που θα επιλέξετε το template του έτοιμου πακέτου eshop, που σας αρέσει και μας ενημερώσετε για τις κατηγορίες και υποκατηγορίες που θέλετε, μέσα σε 6 εργάσιμες μέρες το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι έτοιμο να περάσετε τα προϊόντα σας.

diatiriste tiw polisis sas se katastasi diakopis tis etairias

Κι αν αποφασίσω στο μέλλον, ότι θέλω να επεκτείνω τις λειτουργίες του eshop μου;

Το έτοιμο πακέτο eshop δεν υστερεί σε δυνατότητες επεκτασιμότητας. Αντιθέτως οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε μπορείτε να μας ενημερώσετε και να προσθέσουμε επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες.

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι startup εταιρείες που θέλουν να μπουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, επιλέγουν για αρχή μία οικονομική λύση σε eshop. Εμείς όμως, έχουμε προβλέψει και τις μελλοντικές τους ανάγκες σε αναβαθμίσεις των λειτουργικών συστημάτων του eshop. Για αυτό και μπορούμε άμεσα να προσθέσουμε επιπλέον λειτουργίες σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργούμε.

Αν θέλετε να προσθέσουμε εμείς το περιεχόμενο στο eshop, κερδίζοντας χρόνο, μπορούμε να το αναλάβουμε σε μία οικονομική τιμή. Ακόμα και αν επιθυμείτε συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με skroutz – best price και άλλα market place, καθώς και με τράπεζα για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε.

5 λόγοι για να μας επιλέξετε στην κατασκευή έτοιμου πακέτου eshop

 1. Δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των e-shop που κατασκευάζουμε, ώστε οι επισκέψεις να μετατρέπονται σε πωλήσεις.  
 2. Δημιουργούμε eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά κατασκευάζονται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών, όσο βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
 3. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, που είναι εξαιρετικά εύχρηστες, πλήρως λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς.
 4. Εξετάζουμε κάθε σημείο της διαδρομής του χρήστη, από τη στιγμή που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά ή επιλέγει να επικοινωνήσει μαζί σας.
 5. Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.
eshop mikres epixeiriseis

Δείτε ενδεικτική δουλειά μας στην κατασκευή eshop εδώ

Θέλω να δημιουργήσω μία επιχείρηση eshop αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω

Κάθε αρχή και δύσκολη!

Γνωρίζουμε ότι το να φτιάξετε ένα eshop μπορεί να είναι μια τρομακτική σκέψη, ειδικά όταν ποτέ άλλοτε δεν έχετε ασχοληθεί με το διαδίκτυο. Ειδικά όταν ξεκινάτε τώρα και είστε μία μικρή επιχείρηση.

Λοιπόν, δεν είστε μόνοι!

Αφού βοηθήσαμε δεκάδες επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν το δικό τους eshop, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον ολοκληρωμένο οδηγό για το πώς να φτιάξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (βήμα προς βήμα). Μάθετε περισσότερα εδώ

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram