Η Ομάδα μας

Στην Bluemind αγαπάμε να δουλεύουμε για εσάς!

Η Bluemind διαθέτει μία ολοκληρωμένη και ευέλικτη ομάδα ψηφιακού marketing, δομημένη έτσι ώστε να μπορεί να σας υποστηρίξει άμεσα και αποτελεσματικά.

Marketing Strategist

Είναι υπεύθυνη για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την εποπτεία και τη ψηφιακή προώθηση των πελατών. Είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να κατανοήσει σε βάθος την εταιρεία σας και τον αγοραστή σας.

Social Media Manager

Είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση της εταιρείας ή του προϊόντος στο περιβάλλον των social media και των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, βάσει της στρατηγικής. Ενημερώνεται καθημερινά για τις τάσεις και τις αλλαγές στα social media και γνωρίζει τις καλύτερες μεθόδους για να «επικοινωνεί τη φωνή σας» στον έξω κόσμο με έναν τρόπο οι πελάτες σας, θα αγαπήσουν.

Technical Specialist

Είναι υπεύθυνος για την τεχνική ανάπτυξη της στρατηγικής μάρκετινγκ, δεδομένου ότι τα περισσότερα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο ψηφιακό μάρκετινγκ -στις μέρες μας- απαιτούν κάποιο επίπεδο κωδικοποίησης. Έχει εμπειρία σε HTML και CSS. Οικοδομεί τα πρότυπα για τις εκστρατείες ενημέρωσης, φροντίζει για τη διατήρηση της ιστοσελίδας σας σε ομαλή λειτουργία και εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες τεχνικές SEO για την εμφάνισή σας στις βέλτιστες θέσεις της Google. Στις αρμοδιότητες του με τη συνεργασία της Marketing Strategist, είναι να υλοποιεί τις καμπάνιες Google Adwords & Bing Ads.

Content Creator

Είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία περιεχομένου και τη δημοσίευσή του, στην ιστοσελίδα σας. Έχει την εμπειρία να συντάξει κείμενα τα οποία, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα θα τραβήξουν την προσοχή του κοινού σας. Για την προώθηση του περιεχόμενου συνεργάζεται με τον Social Media Manager.