logo

Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος

Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος
Συντήρηση & διατήρηση ιστοσελίδας τιμές

Η τιμή κατασκευής ιστοσελίδας εξαρτάται από τις λειτουργίες που χρειάζεται να εξυπηρετήσει. Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας στη Bluemind Digital Marketing Services διαμορφώνεται αναλόγως τον αριθμό εσωτερικών σελίδων, των εργαλείων αλληλεπίδρασης (marketing) και των απαιτήσεων λειτουργίας.

pexels photo 265087

Η Bluemind μπορεί να κατασκευάσει τη νέα σας ιστοσελίδα οικοκονομικά και αποτελεσματικά, αλλά και να συντηρήσει τον ιστότοπο που ήδη έχετε.

Για την κατασκευή ιστοσελιδας wordpress, οι τιμές μας έχουμε φροντίσει να ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων υπολογίζοντας όμως, και το κόστος απασχόλησης μας, ώστε να σας παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Στο κόστος κατασκευής ιστοσελίδας περιλαμβάνονται τεχνικές on site SEO σύμφωνα με το υλικό που θα λάβουμε από εσάς, καθώς και όλες τις απαραίτητες ενέργειες γνωστοποιήσης της ιστοσελίδας σας στη Google για γρήγορη ευρυτηρίαση και φυσικά δεν χρεώνουμε ως extra παροχές, τα δωρεάν εργαλεία του cms.

Επίσης, οι ιστοσελίδες που σας παραδίδουμε έχουν όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις για την κατάλληλη εμφάνιση του ενσωματωμένου url στα social media.

1. Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος:

 • Αρχική συνάντηση με τον πελάτη μέσω διαδικτύου για να συζητήσουμε τι θα θέλατε να κάνει η ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας και μια συνεχή ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών και προτάσεων μαζί σας.
 • Ανάπτυξη συνοπτικής πρότασης για το έργο.
 • Επιλογή από τα template, που έχουν ετοιμάσει οι τεχνικοί μας, ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.
 • Προσαρμογή του template και κατασκευή ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας multimedia υλικού και την εγκατάσταση του περιεχομένου λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές SEO για ιστοσελίδες.
 • Εγκατάσταση περιεχομένου σε Ελληνικά, Αγγλικά ή και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα επιθυμείτε.
 • Ρύθμιση για domain name και hosting (αν απαιτείται).
 • Συμβουλευτική υποστήριξη στη διαχείριση έργου, που σας καθοδηγεί στη διαδικασία υλοποίησης του, βήμα προς βήμα.
 • Αποθήκευση - hosting σε γρήγορους και ασφαλείς servers με διατήρηση των back ups σε cloud περιβάλλον.
 • Δημοσίευση site map στη Google.
 • Δημιουργία λογαριασμού Google Analytics και Google My Business.
 • Εκπαίδευση διαχείρισης της ιστοσελίδας και ειδικά του blog με video που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα. Οι πελάτες μας, αφού παραλάβουν το εκπαιδευτικό video που δείχνει τον τρόπο ενημέρωσης περιεχόμενου, τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται επιπλέον εκπαίδευση!

Κατασκευή ιστοσελίδας Κόστος (ενδεικτικό):

Το κόστος για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας one page template είναι 270,00 ευρώ. Η τιμή για κατασκευή ιστοσελίδας WordPress με προσαρμοσμένο template καθορίζεται από τον αριθμό εσωτερικών σελίδων και τις λειτουργίες που θα έχει.

Οι τιμές για κατασκευή ιστοσελίδας οριστικοποιούνται ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας και των απαιτήσεων λειτουργίας της. Για παράδειγμα μία ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που έχει αυτοματοποιημένες διασυνδέσεις με τους καταλόγους προβολής αυτοκινήτων (car.gr, ix.gr, autoagora.gr) δεν μπορεί να κοστίζει 270 ευρώ, καθώς περιλαμβάνει πολλαπλές λειτουργίες, πολλές εσωτερικές σελίδες και εργαλεία διαχείρισης του στόλου αυτικινήτων, άρα περισσότερο χρόνο απασχόλησης για την ομάδα μας.

Αντίστοιχα με την κατασκευή ιστοσελίδας είναι και οι χρεώσεις για τις υπηρεσίες κατασκευής e-shop. Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή οικονομικού eshop με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης ενημερωθείτε εδώ.

Search Engine Optimization

2.  Συντήρηση ιστοσελίδας κόστος

Σε τακτά χρονικά διαστήματα (2 ή και 3 φορές το μήνα) η υφιστάμενη ιστοσελίδα σας χρειάζεται έναν έλεγχο, ώστε να γίνουν όλα τα απραίτητα updates. Για τη συντήρηση ιστοσελίδας μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλετε και τα updates των εργαλειών που απαιτούνται, είτε δημιουργήσαμε εμείς τον ιστότοπό σας, είτε όχι.

Η συντήρηση ιστοσελίδας και η ανανέωσή της, ώστε να συμπεριλάβει νέες επιλογές και λειτουργίες, καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι απλή, όσο και η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε άλλες περιπτώσεις να απαιτούνται υψηλού επιπέδου τεχνικές γνώσεις.

Στη Bluemind Digital Marketing Services έχουμε το υψηλότερο επίπεδο τεχνικών γνώσεων σε wordpress, με επιπλέον δυνατότητες και εμπειρία στη γραφή κώδικα. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε λειτουργία θελήσουν για την ιστοσελίδα τους, μπορούν να βασίζονται σε εμάς.

Κόστος διατήρησης ιστοσελίδας και χρόνοι ανταπόκρισης

Οι μικρές αλλαγές σε μία ιστοσελίδα μπορούν να γίνουν μέσα σε 6 ώρες και προσπαθούμε να ολοκληρώνουμε τις περισσότερες ενημερώσεις, μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το αίτημά σας.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που χρειάζεστε στην αναδιαμόρφωση της ιστοσελίδας σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ωριαία τιμή: 60 ευρώ χωρίς τους επιβεβλημένους φόρους. Βεβαίως, αν το επιθυμείτε μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση του χρόνου απασχόλησής μας πριν ξεκινήσουμε την εργασία. Στη Bluemind Digital Marketing Services μας αρέσει να έχουμε μία ξεκάθαρη συνεργασία μαζί σας, χωρίς κρυφά κόστη.

3.  Έλεγχος ιστοσελίδας για προώθηση με SEO

Γνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι, για να βελτιωθεί η ιστοσελίδα σας και να είναι περισσότερο διαδραστική για τους πελάτες σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

Στη Bluemind θα ελέγξουμε τον ιστότοπό σας, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν ευκαιρίες βελτίωσης.

Στη συνέχεια θα σας παραδώσουμε μία εκτενή μελέτη, που μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας και να σας υποστηρίξει στη λήψη αποφάσεων για το ποιες αλλαγές μπορούν να αποφέρουν την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας. Εκτιμώμενες ώρες απασχόλησης  8-12 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας και το εύρος του ελέγχου.

Ένας έλεγχος ιστοσελίδας ή ένας έλεγχος eshop μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, όταν μία σελίδα πρέπει να βελτιστοποιηθεί για την καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google (προώθηση με SEO). Ήδη η μηχανή αναζήτησης Google δίνει μεγαλύτερο boost στις ιστοσελίδες που ανοίγουν μέσα σε 1'' - 2'' δευτερόλεπτα, από ότι σε αυτές που παρουσιάζουν καθυστέρηση στη φόρτωσή τους. Μάθετε περισσότερα για την αλλαγή στον αλγόριθμό της εδώ.

diaxirisi social media

4.  Ολοκληρωμένη υποστήριξη επιχειρήσεων σε Digital Marketing Services

Στη Bluemind Digital Marketing Services κατανοούμε την ανάγκη των επιχειρήσεων να ελέγξουν τα κόστη προβολής στο διαδίκτυο και να γνωρίζουν ξεκάθαρα το όφελος της επένδυσης.

Επίσης, γνωρίζουμε την ανάγκη των επαγγελματιών του marketing, που εργάζονται εσωτερικά σε μία επιχείρηση, για άμεση πρόσβαση και ενημέρωση σε σχέση με τις συνεχείς αλλαγές των εργαλείων του internet marketing.

Στις υπηρεσίες Υποστήριξης Εσωτερικού Τμήματος Επιχειρήσεων περιλαμβάνονται:

 • Έλεγχος ιστοσελίδας και υλοποίηση όλων των απαραίτητων upadates στην πλατφόρμα κατασκευής site και στα εργαλεία λειτουργίας.
 • Έλεγχος on site SEO στις προσθήκες περιεχομένου, αν διαχειρίζεστε οι ίδιοι την ιστοσελίδα σας.
 • Αξιολόγηση SEO – ταχύτητα εμφάνισης, broken links, σφάλματα σε url ή σε multimedia υλικό κ.α.
 • Εποπτεία λογαριασμού Google Ads και ανταγωνισμού σε keywords – προτάσεις βελτιστοποίησης για μείωση κόστους και μεγιστοποίηση αποτελεσμάτων.
 • Άμεση αποστολή ενημέρωσης (mail) για όλες τις αλλαγές της πλατφόρμας του site, στον αλγόριθμο της Google και των Social Media, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε γρήγορα όλα τα εργαλεία σας.
 • Ενημέρωση για νέα εργαλεία marketing και λειτουργίες, που θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε στον ιστότοπο σας με στόχο την αύξηση πωλήσεων.
 • Σύνταξη reporting κάθε μήνα

Ενδεικτικό Κόστος Υπηρεσίας: 180,00 ευρώ μηνιαίως και μπορεί να διαμορφωθεί προς τα πάνω, ανάλογα με τον όγκο της απασχόλησής μας.

Πιθανά, αν έχετε μία ιστοσελίδα ή ένα eshop με πλούσιο περιεχόμενο και λογαριασμό Google Ads που περιλαμβάνει πολλαπλές καμπάνιες, να χρειάζεστε την παρουσία εκπροσώπου μας στην εταιρεία σας κάθε εβδομάδα. Η συνεργασία σας με την Bluemind Digital Marketing σας εξασφαλίζει τη μείωση του διαφημιστικού κόστους και παράλληλα την αύξηση των πωλήσεων σας.

Μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email:  [email protected]

Βρείτε μας και στο Facebook πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram