Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος

Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος
Πακέτα τιμών συντήρησης ιστοσελίδας

Η τιμή κατασκευής ιστοσελίδας εξαρτάται από τις λειτουργίες που χρειάζεται να εξυπηρετήσει. Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας μπορεί να ανέθλει μέχρι και 4.000 ευρώ, αναλόγως των εργαλείων αλληλεπίδρασης που περιλαμβάνει.

Τα πακέτα τιμών κατασκευής ιστοσελίδας, συντήρησης ή ελέγχου ιστοσελίδας,  που παρατίθενται παρακάτω προσφέρονται ως κατευθυντήρια γραμμή για το τι θα πρέπει να προβλέψετε στον προϋπολογισμό σας για την κατασκευή ιστοσελίδας.

pexels photo 265087

Η Bluemind μπορεί να κατασκευάσει τη νέα σας ιστοσελίδα οικοκονομικά και αποτελεσματικά ή και να συντηρήσει τον ιστότοπο που έχετε.

Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας είναι πάντα σε συμφέρουσα τιμή, καθώς οι προσφορές μας περιλαμβάνουν και όλες τις απαραίτητες ενέργειες γνωστοποιήσης της ιστοσελίδας σας στη Google.

1. Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος / αναδιαμόρφωση ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 • Αρχική συνάντηση με τον πελάτη για να συζητήσουμε τι θα θέλατε να κάνει η ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας και μια συνεχή ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών και προτάσεων μαζί σας.
 • Ανάπτυξη συνοπτικής πρότασης για το έργο και Παρουσίαση διαφόρων προτύπων (HTML) ή template (WordPress) για εξέταση και έγκριση.
 • Προσαρμογή του template και δημιουργία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας multimedia υλικού και την εγκατάσταση του περιεχομένου λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές SEO για ιστοσελίδες.
 • Εγκατάσταση περιεχομένου Ελληνικά και Αγγλικά.
 • Εκπαίδευση προσωπικού στο χώρο της εταιρείας σας (εάν απαιτείται).
 • Ρύθμιση για domain name και hosting (αν απαιτείται).
 • Συμβουλευτική υποστήριξη στη διαχείριση έργου, που σας καθοδηγεί στη διαδικασία υλοποίησης του, βήμα προς βήμα.
 • Δημοσίευση site map στη Google.
 • Δημιουργία λογαριασμού Google Analytics και Google My Business.

Κατασκευή ιστοσελίδας Κόστος Ενδεικτικό:

Ξεκινά από 270,00 ευρώ για ιστοσελίδες σε one page templates και 900,00 ευρώ για το WordPress με προσαρμοσμένο template.

Οι παραπάνω τιμές για κατασκευή ιστοσελίδας μπορούν να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας. Το κόοτος κατασκευής ιστοσελίδας καθορίζεται από την οριστικοποίηση του περιεχομένου. Στο πακέτο δεν περιλαμβάνονται υπηρεσίες κατασκευής e-shop.

Search Engine Optimization

2.  Συντήρηση ιστοσελίδας κόστος

Σε τακτά χρονικά διαστήματα η υφιστάμενη ιστοσελίδα σας χρειάζεται έναν έλεγχο. Μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζεστε, είτε δημιουργήσαμε εμείς τον ιστότοπό σας, είτε όχι. Η ανανέωση της ιστοσελίδας σας για να συμπεριλάβει νέες επιλογές, καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο και η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η πραγματοποίηση μίας κλήσης.

Από την εμπειρία μας μικρές αλλαγές μπορούν να γίνουν μέσα σε 12 ώρες και προσπαθούμε να ολοκληρώνουμε τις περισσότερες ενημερώσεις μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα παραλάβουμε από εσάς το αίτημά σας.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που χρειάζεστε στην αναδιαμόρφωση της ιστοσελίδας σας, οπούδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ωριαία τιμή: 60 ευρώ. Αν το επιθυμείτε μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση του χρόνου απασχόλησής μας πριν ξεκινήσουμε την εργασία.

3.  Έλεγχος ιστοσελίδας

Γνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι, για να βελτιωθεί η ιστοσελίδα σας αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Στην Bluemind θα ελέγξουμε το site σας, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν ευκαιρίες βελτίωσης.

Στη συνέχεια θα σας παραδώσουμε μία εκτενή μελέτη, που μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας και να σας υποστηρίξει στη λήψη αποφάσεων για το ποιες αλλαγές μπορούν να αποφέρουν την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας.

Ένας έλεγχος ιστοσελίδας μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, όταν μία ιστοσελίδα/site πρέπει να βελτιστοποιηθεί για σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SEO).

Εκτιμώμενες ώρες απασχόλησης  3-8 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας και το εύρος του ελέγχου.

diaxirisi social media

4.  Υποστήριξη εσωτερικού τμήματος Digital Marketing

Στην Bluemind Digital Marketing Services κατανοούμε την ανάγκη των επιχειρήσεων να ελέγξουν τα κόστη προβολής στο διαδίκτυο και να γνωρίζουν ξεκάθαρα το όφελος της επένδυσης.

Επίσης, γνωρίζουμε την ανάγκη των επαγγελματιών του marketing, που εργάζονται εσωτερικά σε μία επιχείρηση, για άμεση πρόσβαση και ενημέρωση σε σχέση με τις συνεχείς αλλαγές των εργαλείων του digital marketing.

Στις υπηρεσίες Υποστήριξης Τμήματος Digital Marketing περιλαμβάνονται:

 • Έλεγχος ιστοσελίδας και υλοποίηση όλων των απαραίτητων upadates σε πλατφόρμα κατασκευής site και εργαλεία λειτουργίας.
 • Έλεγχος on site SEO στις προσθήκες περιεχομένου, αν διαχειρίζεστε οι ίδιοι την ιστοσελίδα.
 • Αξιολόγηση SEO – ταχύτητα εμφάνισης, broken links, σφάλματα σε url ή σε multimedia υλικό κ.α.
 • Εποπτεία λογαριασμού Adwords – προτάσεις βελτιστοποίησης για μείωση κόστους και μεγιστοποίηση αποτελεσμάτων.
 • Άμεση αποστολή ενημέρωσης (mail) για όλες τις αλλαγές της πλατφόρμας του site, στον αλγόριθμο της Google και των social media, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε γρήγορα όλα τα εργαλεία σας.
 • Σύνταξη reporting κάθε μήνα

Ενδεικτικό Κόστος Υπηρεσίας: Ξεκινά από 180,00 ευρώ μηνιαίως και μπορεί να διαμορφωθεί προς τα πάνω, ανάλογα με τον όγκο της απασχόλησης.

Πιθανά, αν έχετε μία ιστοσελίδα με πλούσιο περιεχόμενο (πολλές σελίδες, συνεχείς ανανεώσεις περιεχομένου, προσθήκες νέων σελίδων) και λογαριασμό Adwords που περιλαμβάνει πολλαπλές καμπάνιες, να χρειάζεστε την παρουσία εκπροσώπου μας στην εταιρεία σας ,κάθε εβδομάδα. Πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία θα σας ενημερώσουμε για το κόστος υποστήριξης.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές υπόκεινται σε ΦΠΑ για εταιρείες με έδρα την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email:  [email protected]

Βρείτε μας και στο Facebook πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram