Υπηρεσίες

 

Digital Marketing Services με κατανοητό τρόπο!

Στη Bluemind Digital Marketing Services φροντίζουμε να εξηγούμε στους νέους πελάτες μας, που δεν είχαν προηγούμενη εμπειρεία, τι σημαίνει Digital Marketing.

Tο digital marketing (online marketing) είναι ότι αφορά στην προβολή και προώθηση μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Σημαντικό πλεονέκτημά του, είναι ότι όλα είναι μετρήσιμα!

Διαφέρει από το παραδοσιακό marketing, σε ό,τι αφορά τα κανάλια επικοινωνίας και τις μεθόδους, που επιτρέπουν σε μία εταιρεία να αναλύει τις καμπάνιες marketing, και να κατανοεί τι «δουλεύει» και τι όχι – συνήθως σε πραγματικό χρόνο. Στις υπηρεσίες digital marketing προστίθενται συνεχώς νέα εργαλεία. Η καθημερινή παρακολούθηση των αλλαγών και βελτιώσεων των εργαλείων είναι ο κύριος παράγοντας ανάπτυξής μας.

Ο κατάλληλος συνεργάτης  στο digital marketing θα πρέπει να γνωρίζει για το κάθε κανάλι (e-mail marketing, mobile marketing, social media marketing και web marketing ενέργειες) τη μεθοδολογία αλλά και τις ιδιαιτερότητες του.

Στη Bluemind σας προσφέρουμε τη βαθιά γνώση, που χρειάζεται να έχετε για το κοινό που σας βλέπει στο διαδίκτυο. Όσο βαθύτερη είναι η γνώση που κατέχετε για τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών σας, τόσο πιο πιθανό είναι να τους δεσμεύσετε σε προσοδοφόρες αλληλεπιδράσεις.

Στους πελάτες μας προσφέρουμε υπηρεσίες (digital marketing services) που ενώνονται κάτω από την “ομπρέλα” της  στοχευμένης στρατηγικής και γι’ αυτό έχουν απτά αποτελέσματα. Για εμάς, στην Bluemind απτό αποτέλεσμα, σημαίνει, ότι ο πελάτης μας έχει αιτήματα για πώληση από το κοινό που τον είδε μέσα στο διαδίκτυο.

Στο πελατολόγιο μας ανήκουν εταιρείες εμπορίας και συντήρησης αυτοκινήτων, υγραεριοκίνησης, κοσμημάτων, ρολογιών, ενδυμάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης, τεχνικές εταιρείες, καθώς και εταιρείες νομικών υπηρεσιών.

Ο κατάλληλος συνεργάτης στο digital marketing γνωρίζει για το κάθε κανάλι επικοινωνίας τη μεθοδολογία αλλά και τις ιδιαιτερότητες του.