Παραγωγή Εταιρικού Video – Video Marketing

Η Bluemind εγκαινιάζει την υπηρεσία Video marketing.

Το video marketing αποτελεί το μέλλον στη digital επικοινωνία.  Μία εικόνα χίλιες λέξεις και είναι αλήθεια ότι το επόμενο βήμα στο digital marketing είναι το video marketing. Στη Bluemind είμαστε ήδη έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε στο επόμενο βήμα σας, για την επιτυχημένη προβολή σας στο διαδίκτυο.

Η χρήση video σε σελίδες προορισμού μπορεί να αυξήσει τη μετατροπή έως και 80%. Επίσης, το video εμφανίζεται σε πάνω από το 70% των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή περιεχομένου. Μάλιστα, με περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια ώρες βίντεο που παρακολουθούνται κάθε μήνα, το YouTube έχει εδραιώσει τη θέση του ως η κορυφαία ιστοσελίδα κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο.

Τι κάνουμε για εσάς;

Παραγωγή video

Στη Bluemind εξετάζουμε μεθοδικά, πως πρέπει να προβληθεί η εταιρεία σας ή το προϊόν σας και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση video, που μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σας.

Δημιουργούμε video από φωτογραφίες ή και βιντεοσκοπημένο υλικό, βασιζόμενοι στο story που θέλετε να «περάσετε» στο κοινό σας. Το υλικό μπορεί να δοθεί έτοιμο από εσάς ή να αναλάβουμε εμείς τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση.

Φροντίζουμε το video να έχει τους σωστούς τίτλους, ετικέτες και περιγραφές, ώστε να έχει καλή κατάταξη στη google. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε μία στρατηγική στο YouTube.  Η εμπειρία μας σε υπηρεσίες SEO σας εξασφαλίζει ότι οι παραγωγές σας, θα έχουν καλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube.

Στρατηγική

Παραγωγή

Marketing

Η ραχοκοκαλιά του επιτυχημένου video marketing είναι η στρατηγική.

 

  • Στρατηγική περιεχομένου video
  • Ορισμός target group
  • Διερεύνηση ανταγωνισμού
Η παραγωγή πολλαπλών κομματιών περιεχομένου θα πρέπει να είναι αποτελεσματική.

 

  • Storyboard production
  • Μουσική επένδυση
  • Σπικάζ
Το περιεχόμενο του video είναι επιτυχημένο μόνο εάν συνδεθεί με το κοινό σας.

 

  • Video SEO
  • Διαφήμιση βίντεο
  • Social Media Marketing
  • Μηνιαία βελτιστοποίηση του YouTube

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα βίντεο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις μετατροπές;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 6944 577229.

Δείτε ενδεικτικά video:

Τίτλος: “Desires”

Δημιουργία video για τα προϊόντα “Visetti” και τη νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018.

Η νέα συλλογή έχει ως θέμα τη μοναδικότητα του ατόμου, που συνδυάζεται με τη μοναδικότητα των προϊόντων Visetti. Αυτό αποτυπώνει και το video, δίνοντας μία πρώτη “γεύση” στους χρήστες από τα ρολόγια που απαρτίζουν τη νέα συλλογή.

Τίτλος: “One man & One Woman, In Love”

Για τις ημέρες που προηγούνταν της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου, δημιουργήσαμε ένα video promo για τα ρολόγια Visetti. Στο video παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι τιμές τους. Σκοπός η προσέλκυση εκείνων των χρηστών, που συνηθίζουν να κάνουν διαδικτυακές αγορές.