logo

Κατασκευή e-shop

Η κατασκευή eshop είναι μία επένδυση μεγάλης προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους. 

Σε κάθε eshop που δημιουργούμε φροντίζουμε ώστε, κάθε στοιχείο και κάθε χαρακτηριστικό που αναπτύσσεται για τους πελάτες μας, να έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα, αλλά και να εξυπηρετεί τον σκοπό της δημιουργίας eshop. Κάθε έργο στην κατασκευή eshop είναι μοναδικό, καθώς κάθε επιχείρηση έχει τα δικά της μοναδικά στοιχεία λειτουργίας και επιχειρηματικότητας.

Γι' αυτό στην Bluemind Digital Marketing Services μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι κατασκευάζουμε eshop που πουλάνε!

Στη Bluemind Digital Marketing Services διαθέτουμε πλήθος θεμάτων και πρόσθετων για την κατασκευή eshop που αλλάζουν την εμφάνιση του ηλεκτρονικού καταστήματος και αυξάνουν τη δυνατότητα επεκτασιμότητας του ιστότοπου με εργαλεία σε τεχνολογίες αιχμής. Αναφέροντας μόνο τις δωρεάν λύσεις, έχουμε πάνω από 8 χιλιάδες θέματα και 58 χιλιάδες πρόσθετα για την άριστη εμφάνιση του eshop και την άρτια λειτουργία του. Η βελτιστοποιημένη εμφάνιση για κινητά και tablet (responsive) είναι αυτονόητη για την εταιρεία μας.

Σύμφωνα με τη Google πάνω από 55% της επισκεψιμότητας σε μία ιστοσελίδα είναι από κινητό. Όλα τα eshops που δημιουργούμε είναι responsive σε κινητά και tablet. Επίσης, χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου με σκοπό την ευχάριστη εμπειρία των πελατών σας, κάθε φορά που σας επιλέγουν για να κάνουν τις διαδικτυακές αγορές τους. Τεχνολογίες προσβασιμότητας ΑΜΕΑ είναι εναρμονισμένες με το πρότυπο WCAG 2.0. στην κατασκευή eshop.

Σε κάθε κατασκευή eshop θεωρούμε αυτονόητο ότι θα πρέπει να υπάρχουν τα παρακάτω, που είναι λειτουργίες ενσωματωμένες στον κώδικα CMS και δεν χρεώνονται extra από την εταρεία μας. 

Σύνδεσμοι βελτιστοποιημένοι για μηχανές αναζήτησης όπως η Google.
Συνήθως αναφέρονται ως URLs που βοηθούν το SEO. Μαζί με τους συνδέσμους, έχουμε και τα μετα δεδομένα (meta) που επίσης βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης, να “διαβάσουν” το περιεχόμενο μιας σελίδας.

LazyLoad εικόνων
Με αυτό τον όρο εννούμε την φόρτωση των εικόνων μια σελίδας μόλις αυτές έρθουν στην περιοχή προβολής. Δηλαδή δεν φορτώνονται όλες οι εικόνες αμέσως, αλλά μόνο αυτές που φαίνονται στην οθόνη μας. Μόλις αρχίσουμε να πηγαίνουμε πιο κάτω στην σελίδα, φορτώνονται οι εικόνες που έρχονται στο κάδρο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γρήγορη φόρτωση της σελίδας.

SiteMap
Με αυτό τον όρο εννοούμε μία σελίδα που έχει τους συνδέσμους ολόκληρης της ιστοσελίδας ή του eshop και βοηθάει στην εύκολη και γρήγορη ανίχνευση της, από τις μηχανές αναζήτησης.

Στατιστικά πωλήσεων και εσόδων
Όλες οι πλατφόρμες προσφέρουν στατιστικά σχετικά με τους πελάτες, τις παραγγελίες, τα έσοδα και τις πωλήσεις.

Επιπλέoν λειτουργίες eshop που απαραίτητα παρέχουμε στους πελάτες μας είναι:
- Backup του eshop, ημερήσιο και με αποθήκευση των αρχείων για τουλάχιστον μία βδομάδα.
- Σύνδεση με Google Analytics (για στατιστικά επισκεψιμότητας).
- Σύνδεση με Google Search Console (για γρήγορη και σωστή ανίχνευση του eshop από το Google).
- Cache λειτουργία, για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

Στη Bluemind Digital Marketing βλέπουμε την κατασκευή του eshop σας με δημιουργική και στρατηγική άποψη.

WebSites

Responsive design

Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι το eshop σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών για συσκευές κινητών τηλεφώνων, tablet και desktop.

Εργαλεία Marketing - Remarketing

Εάν το σημείο αναζήτησης προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δίνει αποτελέσματα, τα εργαλεία marketing και remarketing ενσωματώνουμε στην κατασκευή eshop μπορούν να εκτινάξουν τις πωλήσεις σας! Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να αναπτύξουμε το eshop σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης, προσαρμοσμένο στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

 Σχετικά προϊόντα

Στην κατασκευή eshop φροντίζουμε, ώστε κάθε σελίδα να περιλαμβάνει προτάσεις για παρόμοια προϊόντα ή και συμπληρωματικά του προϊόντος που βλέπει μπροστά του ο επισκέπτης. Αυτό αυξάνει τις πωλήσεις του eshop σας, αλλά και διευκολύνει τους επισκέπτες.

 

Χρήση κοινοποίησης και boost tools για τα Social Media

Mε την εφαρμογή των κουμπιών κοινής χρήσης (share) των Social Media στις σελίδες προϊόντων σας, μπορείτε να ωθήσετε τους πελάτες σας να παρουσιάσουν τα προϊόντα σας στους φίλους τους.  Διαθέτουμε επίσης, όλα τα εργαλεία για αυτοματοποιημένη προώθηση του eshop στα social media. 

Φιλτράρισμα προϊόντων

Σημαντικό εργαλείο στην κατασκευή των eshop που δημιουργούμε είναι η παροχή πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης ώστε οι επισκέπτες του ιστόστοπού σας να εντοπίζουν εύκολα το προϊόν που επιθυμούν. Μπορούν να φιλτράρουν τις σελίδες των κατηγοριών σας με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και πολλά άλλα. Φροντίζουμε ώστε οι επισκέπτες του eshop σας να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία, κάθε φορά που επιλέγουν να αγοράσουν από εσάς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είναι πολύ σημαντικό για το eshop να παρέχετε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν σας. Λεπτομερής περιγραφή, φωτογραφίες διαφορετικών λήψεων για κάθε προϊόν σας μπορούν να φέρουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρώτο στις προτιμήσεις του διαδικτυακού κοινού. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς παίζουν και οι κριτικές που εμφανίζονται στο προϊόν.

Εφαρμογές επιβεβαίωσης πληρωμής – Διασύνδεση με τράπεζες, Viva Wallet & PayPal

Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε την ανάγκη των πελατών σας για άμεση επιβεβαίωση ότι η συναλλαγή του ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Γι' αυτό και φροντίζουμε ώστε να λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του και την εξόφληση της με email. Μας ενδιαφέρει ο πελάτης σας να αισθάνεται ασφαλής από την διάδραση με το eshop της επιχείρησή σας.

Φυσικά στη Bluemind Digital Marketing Services μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχή διασύνδεση του eshop σας με τις τράπεζες το Viva Wallet και το Paypal για τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Δείτε τα τελευταία μας Projects

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram