fbpx

Κατασκευή e-shop

Εμπιστευτείτε την κατασκευη e-shop και την ψηφιακή σας παρουσία στην έμπειρη ομάδα της Bluemind Digital Marketing. Η δημιουργία eshop είναι μία επένδυση μεγάλης προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους στο διαδίκτυο. 

Μαζί μας η επένδυση κατασκευής eshop αποφέρει απτά αποτελέσματα σε αυτό που λέμε e-commerce. 

Σε κάθε eshop που δημιουργούμε στην Bluemind Digital Marketing Services φροντίζουμε να περιλαμβάνει ξεκάθαρη εμφάνιση του περιεχομένου που προωθεί την καλή εμπειρία του χρήστη (UX and UI Design), προσαρμογή σε κινητά και tablet, όλους τους κανόνες της Google σε on-site SEO και φυσικά όλες τις απαραίτητες εξωτερικές διασυνδέσεις με Skroutz, Best Price, Facebook Business Manager, Google Merchant, ERP κ.α. 

Αναφέροντας μόνο τις δωρεάν λύσεις που διαθέτουμε η Bluemind Digital Marketing σας προσφέρει πάνω από 8.000 έτοιμα θέματα με γρήγορη φόρτωση των σελίδων και 58.000 πρόσθετα για την άριστη εμφάνιση του eshop και την άρτια λειτουργία του. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε custom template responsive σύμφωνα με τις υποδείξεις των πελατών μας.

Κατασκευή eshop με υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ

Όλα τα eshops που δημιουργούμε είναι responsive σε κινητά και tablet. Επίσης, χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα φόρτωσης του ESHOP με σκοπό την ευχάριστη εμπειρία των πελατών σας, κάθε φορά που σας επιλέγουν για να κάνουν τις διαδικτυακές αγορές τους. Τεχνολογίες προσβασιμότητας ΑΜΕΑ είναι εναρμονισμένες με το πρότυπο WCAG 2.0. στην κατασκευή eshop.

Σύνδεσμοι βελτιστοποιημένοι για μηχανές αναζήτησης όπως η Google.
Συνήθως αναφέρονται ως URLs που βοηθούν το SEO. Μαζί με τους συνδέσμους, έχουμε και τα μετα-δεδομένα (meta) που επίσης βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης, να “διαβάσουν” το περιεχόμενο μιας σελίδας.

LazyLoad εικόνων
Με αυτό τον όρο εννoούμε την φόρτωση των εικόνων μιας σελίδας μόλις αυτές έρθουν στην περιοχή προβολής. Δηλαδή δεν φορτώνονται όλες οι εικόνες εξ' αρχής, αλλά μόνο αυτές που φαίνονται στην οθόνη μας. Μόλις αρχίσουμε να πηγαίνουμε πιο κάτω στην σελίδα, φορτώνονται οι εικόνες που έρχονται στο κάδρο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γρήγορη φόρτωση της σελίδας.

SiteMap
Με αυτό τον όρο εννοούμε μία σελίδα που έχει τους συνδέσμους ολόκληρου του eshop και βοηθάει στην εύκολη και γρήγορη ανίχνευσή της, από τις μηχανές αναζήτησης όπως  Google, Bing, Yahoo, Baidu.

Στατιστικά πωλήσεων και εσόδων του eshop
Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε προσφέρουν στατιστικά σχετικά με πελάτες, παραγγελίες, έσοδα και πωλήσεις.

Επιπλέoν υπηρεσίες και λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος που παρέχουμε στους πελάτες μας στην κατασκευη eshop είναι:
- Backup του eshop, ημερήσιο και με αποθήκευση των αρχείων για τουλάχιστον 14 ημέρες σε cloud περιβάλλον
- Σύνδεση με Google Analytics (για στατιστικά επισκεψιμότητας)
- Σύνδεση με Google Search Console
- Cache λειτουργία για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας
- Διασύνδεση με σύστημα διαχείρισης αποθήκης
- Sign in των επισκεπτών με gmail account
- Μηχανισμοί υπενθύμισης εγκαταλειμμένου καλαθιού
- Δημιουργία xml και εισαγωγή προϊόντων από αρχείο xml
- Παραμετροποίηση κόστους μεταφορικών και υπολογισμού βάρους
- Διαβαθμίσεις σε εκπτώσεις με κουπόνι, με ποσοστό έκπτωσης μεταβαλλόμενο αναλόγως του ποσού αγοράς
- Pop ups με σημαντικές εκπτώσεις ή εγγραφή στο newsletter
- Δημιουργία Blog και σύνταξη κειμένων από την ομάδα μας βάσει κανόνων SEO (search engine optimization)
 

Στη Bluemind Digital Marketing βλέπουμε την κατασκευή eshop με δημιουργική και στρατηγική άποψη.

WebSites

Responsive design

Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι το eshop σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών για συσκευές κινητών τηλεφώνων, tablet και desktop.

Εργαλεία E-Commerce Marketing - Remarketing

Εάν το σημείο αναζήτησης προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δίνει αποτελέσματα, τα εργαλεία marketing και remarketing ενσωματώνουμε στην κατασκευή eshop μπορούν να εκτινάξουν τις πωλήσεις σας! Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να αναπτύξουμε το eshop σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης, προσαρμοσμένο στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

 Σχετικά προϊόντα & Marketing Funnels

Στην κατασκευή eshop φροντίζουμε, ώστε κάθε σελίδα να περιλαμβάνει προτάσεις για παρόμοια προϊόντα ή και συμπληρωματικά του προϊόντος που βλέπει μπροστά του ο επισκέπτης. Αυτό αυξάνει τις πωλήσεις του eshop σας, αλλά και διευκολύνει τους επισκέπτες. Τα Marketing Funnels ή Sales Funnels αντικατοπτρίζουν και απλοποιούν το «ταξίδι» της αγοράς του πελάτη.  Τη στιγμή που ο υποψήφιος πελάτης σας έχει περιορίσει τις επιλογές του σε αριθμό, πιθανόν να εξετάζει δύο ή τρεις δυνατές επιλογές, είναι η κατάλληλη στιγμή για να του εμφανίσετε την καλύτερη προσφορά σας, δίνοντάς του το κίνητρο να αγοράσει 2 προϊόντα, αντί για ένα.

 

Διασύνδεση e-shop με εξωτερικά συστήματα

Η Bluemind Digital Marketing αναλαμβάνει τη διασύνδεση του e-shop σας με marketplaces (skroutz, bestprice κ.α.), με συστήματα διαχείρισης αποθήκης (ERP), με Social Media Pages, με Google. Για τις επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης αναλαμβάνουμε τη δημιουργία xml για την αυτοματοποιημένη ενημέρωση των ηλεκτρονικών καταστημάτων του δικτύου μεταπωλητών.  Επίσης, για απαιτητικές διασυνδέσεις δημιουργούμε custom "γέφυρες" ανταποκρινόμενοι σε εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

Φιλτράρισμα προϊόντων & Grouping

Σημαντικό εργαλείο στην κατασκευή των eshop που δημιουργούμε είναι η παροχή πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης. Μέσα σε ένα eshop  με χιλιάδες προϊόντα, το φιλτράρισμα βοηθάει τον υποψήφιο αγοραστή να εντοπίσει με 1-2 κλικ  το προϊόν που επιθυμεί. Μπορούμε να φιλτράρουμε τις σελίδες των κατηγοριών σας με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και πολλά άλλα. Φροντίζουμε ώστε οι επισκέπτες του e-shop σας να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία, κάθε φορά που επιλέγουν να αγοράσουν από εσάς, υποστηρίζοντας την καλή εμπειρία του χρήστη.

Λεπτομέρειες προϊόντος - Χαρακτηριστικά

Είναι πολύ σημαντικό για το e-shop να παρέχετε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν σας. Λεπτομερής περιγραφή προϊόντος, φωτογραφίες διαφορετικών λήψεων για κάθε προϊόν σας και video μπορούν να φέρουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρώτο στις προτιμήσεις του διαδικτυακού κοινού. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς ενός προϊόντος από τους υποψήφιους πελάτες σας παίζουν και οι κριτικές που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος. Για το λόγο αυτό και ενσωματώνουμε τη λειτουργία reviews στην κατασκευή e-shop. Επιπλέον, στην Bluemind αναλαμβάνουμε να δημοσιεύσουμε τα προϊόντα σας στο e-shop βάσει του SEO για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα στην κατάταξή σας σε μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing, Yahoo, Yandex, Baidu κ.λ.π.

Κατασκευή e-shop με πλήρη επεκτασιμότητα

Στη Bluemind Digital Marketing Services ακόμη κι αν επιλέξετε ένα έτοιμο eshop σας προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας σε νέα εργαλεία του e-commerce. Κάθε e-shop που δημιουργούμε έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να λάβει στο μέλλον - και στον χρόνο που θα το αποφασίσετε - επιπλέον λειτουργίες. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνοντας την κατασκευή του e-eshop σας έχουμε προσβλέψει να σας καλύψει πλήρως για τα επόμενα χρόνια χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε eshop.

Δείτε τα τελευταία μας Projects

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram