Κατασκευή e-shop

Εμπιστευτείτε την κατασκευη e-shop και την ψηφιακή σας παρουσία στην έμπειρη ομάδα της Bluemind Digital Marketing. Η δημιουργία eshop είναι μία επένδυση μεγάλης προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους στο διαδίκτυο. 

Μαζί μας η επένδυση κατασκευής eshop αποφέρει απτά αποτελέσματα σε αυτό που λέμε e-commerce. 

Σε κάθε eshop που δημιουργούμε, στην Bluemind Digital Marketing, φροντίζουμε να περιλαμβάνει ξεκάθαρη εμφάνιση του περιεχομένου, προσαρμογή σε κινητά και tablet, όλους τους κανόνες της Google σε on-site SEO και φυσικά όλες τις απαραίτητες εξωτερικές διασυνδέσεις με Skroutz, Best Price, Facebook Business Manager, Google Merchant, ERP κ.α. 

Αναφέροντας μόνο τις δωρεάν λύσεις που διαθέτουμε η Bluemind Digital Marketing σας προσφέρει πάνω από 8.000 θέματα και 58.000 πρόσθετα για την άριστη εμφάνιση του eshop και την άρτια λειτουργία του. 

Κατασκευή eshop με υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ

Όλα τα eshops που δημιουργούμε είναι responsive σε κινητά και tablet. Επίσης, χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα φόρτωσης του ESHOP με σκοπό την ευχάριστη εμπειρία των πελατών σας, κάθε φορά που σας επιλέγουν για να κάνουν τις διαδικτυακές αγορές τους. Τεχνολογίες προσβασιμότητας ΑΜΕΑ είναι εναρμονισμένες με το πρότυπο WCAG 2.0. στην κατασκευή eshop.

Σύνδεσμοι βελτιστοποιημένοι για μηχανές αναζήτησης όπως η Google.
Συνήθως αναφέρονται ως URLs που βοηθούν το SEO. Μαζί με τους συνδέσμους, έχουμε και τα μετα δεδομένα (meta) που επίσης βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης, να “διαβάσουν” το περιεχόμενο μιας σελίδας.

LazyLoad εικόνων
Με αυτό τον όρο εννoούμε την φόρτωση των εικόνων μιας σελίδας μόλις αυτές έρθουν στην περιοχή προβολής. Δηλαδή δεν φορτώνονται όλες οι εικόνες εξ' αρχής, αλλά μόνο αυτές που φαίνονται στην οθόνη μας. Μόλις αρχίσουμε να πηγαίνουμε πιο κάτω στην σελίδα, φορτώνονται οι εικόνες που έρχονται στο κάδρο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γρήγορη φόρτωση της σελίδας.

SiteMap
Με αυτό τον όρο εννοούμε μία σελίδα που έχει τους συνδέσμους ολόκληρου του eshop και βοηθάει στην εύκολη και γρήγορη ανίχνευσή της, από τις μηχανές αναζήτησης όπως  Google, Bing, Yahoo. Baidu.

Στατιστικά πωλήσεων και εσόδων του eshop
Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε προσφέρουν στατιστικά σχετικά με πελάτες, παραγγελίες, έσοδα και πωλήσεις.

Επιπλέoν υπηρεσίες και λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος που παρέχουμε στους πελάτες μας στην κατασκευη eshop είναι:
- Backup του eshop, ημερήσιο και με αποθήκευση των αρχείων για τουλάχιστον 14 ημέρες σε cloud περιβάλλον
- Σύνδεση με Google Analytics (για στατιστικά επισκεψιμότητας)
- Σύνδεση με Google Search Console
- Cache λειτουργία για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας
- Διασύνδεση με σύστημα διαχείρισης αποθήκης
- Sign in των επισκεπτών με gmail account
- Μηχανισμοί υπενθύμισης εγκαταλειμμένου καλαθιού
- Δημιουργία xml και εισαγωγή προϊόντων από αρχείο xml
- Παραμετροποίηση κόστους μεταφορικών και υπολογισμού βάρους
- Διαβαθμίσεις σε εκπτώσεις με κουπόνι, με ποσοστό έκπτωσης μεταβαλλόμενο αναλόγως του ποσού αγοράς
- Pop ups με σημαντικές εκπτώσεις ή εγγραφή στο newsletter
- Δημιουργία Blog και σύνταξη κειμένων από την ομάδα μας βάσει κανόνων SEO (search engine optimization)
 

Στη Bluemind Digital Marketing βλέπουμε την κατασκευή eshop με δημιουργική και στρατηγική άποψη.

WebSites

Responsive design

Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι το eshop σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών για συσκευές κινητών τηλεφώνων, tablet και desktop.

Εργαλεία Marketing - Remarketing

Εάν το σημείο αναζήτησης προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δίνει αποτελέσματα, τα εργαλεία marketing και remarketing ενσωματώνουμε στην κατασκευή eshop μπορούν να εκτινάξουν τις πωλήσεις σας! Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να αναπτύξουμε το eshop σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης, προσαρμοσμένο στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

 Σχετικά προϊόντα

Στην κατασκευή eshop φροντίζουμε, ώστε κάθε σελίδα να περιλαμβάνει προτάσεις για παρόμοια προϊόντα ή και συμπληρωματικά του προϊόντος που βλέπει μπροστά του ο επισκέπτης. Αυτό αυξάνει τις πωλήσεις του eshop σας, αλλά και διευκολύνει τους επισκέπτες.

 

Χρήση κοινοποίησης και boost tools για τα Social Media

Mε την εφαρμογή των κουμπιών κοινής χρήσης (share) των Social Media στις σελίδες προϊόντων σας, μπορείτε να ωθήσετε τους πελάτες σας να παρουσιάσουν τα προϊόντα σας στους φίλους τους.  Διαθέτουμε επίσης, όλα τα εργαλεία για αυτοματοποιημένη προώθηση του eshop στα social media. 

Φιλτράρισμα προϊόντων

Σημαντικό εργαλείο στην κατασκευή των eshop που δημιουργούμε είναι η παροχή πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης ώστε οι επισκέπτες του ιστόστοπού σας να εντοπίζουν εύκολα το προϊόν που επιθυμούν. Μπορούν να φιλτράρουν τις σελίδες των κατηγοριών σας με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και πολλά άλλα. Φροντίζουμε ώστε οι επισκέπτες του eshop σας να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία, κάθε φορά που επιλέγουν να αγοράσουν από εσάς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είναι πολύ σημαντικό για το eshop να παρέχετε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν σας. Λεπτομερής περιγραφή, φωτογραφίες διαφορετικών λήψεων για κάθε προϊόν σας μπορούν να φέρουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρώτο στις προτιμήσεις του διαδικτυακού κοινού. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς παίζουν και οι κριτικές που εμφανίζονται στο προϊόν.

Εφαρμογές επιβεβαίωσης πληρωμής – Διασύνδεση με τράπεζες, Viva Wallet & PayPal

Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε την ανάγκη των πελατών σας για άμεση επιβεβαίωση ότι η συναλλαγή του ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Γι' αυτό και φροντίζουμε ώστε να λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του και την εξόφληση της με email. Μας ενδιαφέρει ο πελάτης σας να αισθάνεται ασφαλής από την διάδραση με το eshop της επιχείρησή σας.

Φυσικά στη Bluemind Digital Marketing Services μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχή διασύνδεση του eshop σας με τις τράπεζες το Viva Wallet και το Paypal για τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Δείτε τα τελευταία μας Projects

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram