Κατασκευή e-shop

Στη Bluemind Digital Marketing βλέπουμε την κατασκευή του eshop σας με δημιουργική και στρατηγική άποψη.

Σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, που δημιουργούμε κάθε στοιχείο και χαρακτηριστικό που αναπτύσσεται για τους πελάτες μας, θα πρέπει όχι μόνο να είναι εκπληκτικό σε αποτέλεσμα, αλλά και να εξυπηρετεί τον σκοπό της δημιουργίας του. 
WebSites

Responsive design

Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι το eshop σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών για συσκευές κινητών τηλεφώνων, tablet και desktop.

Προτεινόμενες σελίδες

Εάν το σημείο αναζήτησης προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δίνει αποτελέσματα, η ένδειξη «προσφορές», θα σας βοηθήσει να πουλήσετε περισσότερο, στέλνοντας τους επισκέπτες σε πρόσθετα προϊόντα ή κατηγορίες.

 Σχετικά προϊόντα

Στην κατασκευή eshop φροντίζουμε, ώστε κάθε σελίδα να περιλαμβάνει προτάσεις για παρόμοια προϊόντα ή και συμπληρωματικά του προϊόντος που βλέπει μπροστά του ο επισκέπτης.

 

Χρήση κοινοποίησης στα Social Media

Mε την εφαρμογή των κουμπιών κοινής χρήσης (share) των Social Media στις σελίδες προϊόντων σας, μπορείτε να ωθήσετε τους πελάτες σας να παρουσιάσουν τα προϊόντα σας στους φίλους τους.

 

Φιλτράρισμα προϊόντων

Σημαντικό εργαλείο στην κατασκευή των eshop που δημιουργούμε είναι η παροχή πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης ώστε η επισκέπτες του ιστόστοπού σας να εντοπίζουν εύκολα το προϊόν που επιθυμούν. Μπορούν να φιλτράρουν τις σελίδες των κατηγοριών σας με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και πολλά άλλα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είναι πολύ σημαντικό για το eshop να παρέχετε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν σας. Λεπτομερής περιγραφή, φωτογραφίες διαφορετικών λήψεων για κάθε προϊόν σας μπορούν να φέρουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρώτο στις προτιμήσεις του διαδικτυακού κοινού.

Εφαρμογές επιβεβαίωσης πληρωμής – Διασύνδεση με τράπεζες & PayPal

Στη Bluemind γνωρίζουμε την ανάγκη του πελάτη σας για άμεση επιβεβαίωση ότι η συναλλαγή του ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Φροντίζουμε επιπλέον, ώστε να λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του και την εξόφληση της με email. Μας ενδιαφέρει ο πελάτης σας να αισθάνεται ασφαλής από την διάδραση με το eshop της επιχείρησή σας.

Φυσικά στη Bluemind Digital Marketing μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχή διασύνδεση του eshop σας με τις τράπεζες και το paypal για τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Δείτε τα τελευταία μας Projects

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram