fbpx

Digital PR για εταιρείες έτοιμες να κυριαρχήσουν

Digital Public Relations (Digital PR)  είναι μια διαδικτυακή στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από τις επιχειρήσεις για να αυξήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Τα γραφεία Digital Public Relations Services όπως και η Bluemind επενδύουν στη δημιουργία σχέσεων με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, bloggers και influencers και στέλνουν διαδικτυακά δελτία τύπου και ενημερώσεις για να αποκτήσουν backlinks υψηλής ποιότητας, με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να βελτιώσουν την κατάταξη των πελατών τους στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Το διαδικτυακό PR είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Google, πιο σημαντικό κομμάτι του SEO για την κατάταξη μίας ιστοσελίδας στις 10 πρώτες θέσεις της Google στα οργανικά αποτελέσματα.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν υπηρεσίες Digital Public Relations για δημοσιεύσεις ενημερώσεων σε ειδησεογραφικά sites όταν αυτές συνδυάζονται με ένα ισχυρό πλάνο στρατηγικής SEO σας φέρνουν τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • Βελτιώνετε το SEO και τις ταξινομήσεις — Η δημοσίευση σε ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας και με ενεργό link προς τον ιστότοπό σας θα σας εκτινάξει στην κατάταξη για τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας. Όσο υψηλότερη η κατάταξή σας στο Google, τόσο περισσότερη επισκεψιμότητα θα έρχεται στον ιστότοπό σας.
  • Ενισχύετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας — Όσο περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν για την επιχείρησή σας και μοιράζονται το περιεχόμενό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο περισσότερα άτομα θα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.
  • Δημιουργείτε εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας (Brand Name) — Μια οργανωμένη δράση σε Digital Public Relations διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας βλέπουν καλά πράγματα όταν πληκτρολογούν το όνομα της εταιρείας σας σε μια μηχανή αναζήτησης. Η δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου και η εξασφάλιση θετικών, αμερόληπτων κριτικών θα καλλιεργήσουν την εικόνα της επωνυμίας σας με την πάροδο του χρόνου. Τα χρήσιμα, υψηλής ποιότητας άρθρα που είναι φιλικά προς το SEO θα σηματοδοτήσουν στις μηχανές αναζήτησης ότι είστε αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, ενώ η αξιολόγηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας από bloggers θα αυξήσει την εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας.
  • Προσελκύετε δυνητικούς πελάτες — Μια καλή στρατηγική Digital Public Relations θα πρέπει να θέτει τα προϊόντα σας μπροστά σε ένα σχετικό κοινό, που έχει ενδιαφέρον για αυτά. Όσο περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν για τα προϊόντα σας και κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας, τόσο περισσότερους δυνητικούς πελάτες θα προσελκύετε.
  • Αυξάνετε κατακόρυφα τις πωλήσεις — Οποιοδήποτε γραφείο Digital Public Relations αξίζει τον κόπο γνωρίζει ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να πραγματοποιήσουν πωλήσεις και να δουν μια απόδοση επένδυσης (ROI) από την επένδυσή τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Μια ψηφιακή καμπάνια δημοσίων σχέσεων θα πρέπει να δημιουργεί δυνητικούς πελάτες και το ποιοτικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας θα διοχετεύσει αυτούς τους δυνητικούς πελάτες μέσω μιας διοχέτευσης μετατροπής και θα τους μετατρέψει σε πελάτες που πληρώνουν.

Τι είναι το Digital PR;

Το Digital PR ανήκει στην ομάδα υπηρεσιών του Content Marketing. Το ψηφιακό PR περιλαμβάνει:

  • Βacklinks υψηλής ποιότητας από ιστότοπους και διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
  • Δημοσιότητα στο διαδίκτυο
  • Επαγγελματική ανταπόκριση στα αιτήματα δημοσιογράφων και εκπροσώπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
  • Δημιουργία περιεχομένου, όπως αναρτήσεις στο blog της ιστοσελίδας σας με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά

Digital PR για επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να κυριαρχήσουν στο Διαδίκτυο

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε ο ιστότοπός σας να βρίσκεται στις πολυπόθητες πρώτες οργανικές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google για τις λέξεις-κλειδιά σας που στοχεύετε, οι υπηρεσίες Digital PR είναι για εσάς.

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που ολοένα και περισσότερες ιστοσελίδες βγαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο, ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσετε είναι να δημιουργήσετε τη δική σας καλή φήμη σχετικά με την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας με τις υπηρεσίες Digital PR.

Ακολουθεί μια μικρή γεύση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιήσαμε το Digital PR για επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Αυξήσαμε την επισκεψιμότητα αναζήτησης για μια λογιστική εταιρεία στην Αθήνα κατά 211% μέσω έξυπνου περιεχομένου και βελτιώσεων του ιστότοπου.

Αυξήσαμε τον αριθμό των νέων πωλήσεων κατά 33,25% και μειώσαμε το μέσο κόστος ανά μετατροπή κατά 54,1% τον πρώτο μήνα που συνεργαζόμασταν με ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου γράφοντας ξανά διαφημίσεις και στοχεύοντας λέξεις-κλειδιά υψηλού επιπέδου σε μια καμπάνια Google Ads.

Αποκτήσαμε 32 backlinks για μια εταιρεία λογισμικού αθλητικών συλλόγων με ένα δελτίο τύπου.

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες Digital PR για την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8662975 σχετικά με τις καμπάνιες Digital PR, SEO και δημιουργικού περιεχομένου.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram