fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στη Bluemind Digital Marketing κάθε έργο στην κατασκευή ιστοσελίδων αντιμετωπίζεται ολιστικά.

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί ένα έργο που απαιτεί στρατηγική, οργάνωση, τεχνογνωσία και καινοτομία. Για εμάς στη Bluemind.gr, η ιστοσελίδα σας είναι κάτι περισσότερο από την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Είναι η ευκαιρία σας για περισσότερες πωλήσεις και περισσότερες συνεργασίες χωρίς γεωγραφικό όριο. Σκοπός μας στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι να σας προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Τα προσαρμοσμένα template των ιστοσελίδων μας υποστηρίζουν την καλή εμπειρία των χρηστών, καθώς χαρακτηρίζονται από:

  • στρατηγική δομή στην αποτύπωση των πληροφοριών
  • ux/ui design
  • ελκυστικές φωτογραφίες & videos
  • στρατηγική τοποθέτηση call to actions buttons
  • μοναδικά κείμενα και έξυπνο περιεχόμενο
  • ξεκάθαρη πληροφόρηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 

Στη Bluemind.gr γνωρίζουμε καλά ότι μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στην ιστοσελίδα σας και την ανταπόκριση των επισκεπτών στη διάδραση με την εταιρεία σας.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων η Bluemind.gr έχει αναπτύξει τεράστια τεχνογνωσία με σκοπό τη δημιουργία ιστοσελίδων με SEO από το στάδιο κατασκευής τους. Τα στελέχη μας δεν θα σας προτείνουν μόνο ωραία σχέδια (template) για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αλλά θα αναλύσουν τον ανταγωνισμό σας, θα εντοπίσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχέιρησής σας μέσα από το διαδίκτυο, θα σας προτείνουν μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και θα συμπεριλάβουν σε αυτή τεχνικές SEO για την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Ακόμα κι αν χρειάζεστε μία ιστοσελίδα με προσβασιμότητα ΑΜΕΑ είμαστε οι κατάλληλοι συνεργάτες σας. Οι ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με επιδότηση ΕΣΠΑ που κατασκευάζουμε πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του προτύπου προσβασιμότητας περιεχομένου ιστού WCAG 2.0 διευκολύνοντας την πρόσβαση στα άτομα με προβλήματα όρασης.

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδας

Οι πελάτες της Bluemind.gr ωφελούνται στην κατασκευή ιστοσελίδας από την ομάδα μας, καθώς εξηγούμε και αναλύουμε με απλό τρόπο τις απαιτήσεις της δουλειάς μας.

Η κατασκευή ιστοσελίδας από την Bluemind.gr έχει εγγυημένα αποτελέσματα σε εμφάνιση, λειτουργικότητα, ταχύτητα, on site SEO (κατάταξη στη Google) και ευκολία στη διαχείρισή της.

Οι ιστοσελίδες της Bluemind.gr έχουν τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας σε εμφάνιση, νέα εργαλεία και λειτουργίες. Οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να αλλάξουν ιστοσελίδα για τουλάχιστον 5 χρόνια, αλλά μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσουν να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα. 

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών μας στην κατασκευή ιστοσελίδων και τη δημιουργία μοναδικού περιεχόμενου εγγυώνται το ελάχιστο χρόνο απασχόλησής σας με το έργο της δημιουργίας ιστοσελίδας.

Η τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας γίνεται από έμπειρους developers που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε τεχνικό  ζήτημα αλλά και κάθε παρατήρηση της Google για βελτίωση της ιστοσελίδας.

 

Δείτε ενδεικτικές δουλειές μας στην κατασκευή ιστοσελίδων.

 

WebSites

Ανταπόκριση Web Design & Back-end Ανάπτυξη

Η κωδικοποίηση όλων των front end πραγματοποιείται σε HTML5, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές, και το CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) είναι προσαρμοσμένο, ώστε να παρέχει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ενημερώνουν την ιστοσελίδα τους σε πραγματικό χρόνο. Στη Bluemind.gr κάνουμε εύκολη τη διαχείριση του περιεχόμενου ιστοσελίδας για εσάς και τους συνεργάτες σας. 

Σχεδιασμός στρατηγικής

Στη Bluemind.gr η σχεδίαση ιστοσελίδων (web design) ξεκινά με μια φάση ανάλυσης ανταγωνισμού και στρατηγικής. Η ομάδα σχεδιασμού των ιστοσελίδων λαμβάνει από εσάς όλη την πληροφόρηση σχετικά με την εταιρεία σας, των συγκριτικών σας πλεονεκτημάτων, το ανταγωνιστικό τοπίο που καλείστε να ξεπεράσετε και τους στόχους σας για την ανανάπτυξη της φήμης σας και των πωλήσεων σας. Το αποτέλεσμα αυτής της φάσης είναι η εκπόνηση μίας τεκμηριωμένης στρατηγικής για την ιστοσελίδα σας, ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έργου που τηρείται στο ακέραιο από την ομάδα μας και ένα λεπτομερές σχέδιο έργου.

Responsive design

Το responsive design ιστοσελίδας, εξασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή, που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών τους για κινητά τηλέφωνα, tablet και desktop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε διαφορετική εμφάνιση ιστοσελίδας σε desktop και mobile η ομάδα μας μπορεί να το υλοποιήσει για εσάς.

On site SEO

Στην κατασκευή ιστοσελίδων φροντίζουμε να έχουμε συμπεριλάβει όλες τις τεχνικές on site SEO. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούμε τις σωστές βάσεις για την ιστοσελίδα σας, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για βελτιστοποίηση, όταν θα προχωρήσετε σε off site SEO ή και σε προώθηση ιστοσελίδας με διαφημίσεις στη Google.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ

Στην περίπτωση που κρίνεται αναγκαίο, η ομάδα μας μπορεί να συμπεριλάβει στην ιστοσελίδας λειτουργίες πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Η κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ περιλαμβάνει δυνατότητες πλοήγησης εγκεκριμένες από διεθνή εργαλεία ελέγχου, όπως το W3C HTML validator (http://validator.w3.org/), το web accessibility evaluation tool (http://wave.webaim.org/) και το http://achecker.ca

Στη Bluemind Digital Marketing μπορείτε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας έχοντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε η σελίδα σας να θεωρείται WCAG 2.0 compliant. Μπορούμε να ενσωματώσουμε τη λειτουργία τοποθετώντας το εικονίδιο του accessibility στην κεντρική σελίδα. Η ιστοσελίδα σας θαα είναι με τις προδιαγραφές του WCAG.

Δείτε τα τελευταία μας Projects

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram