Ποιοί είμαστε

Η Bluemind Digital Marketing Services
κάνει τη διαφορά στο Internet Marketing!

Είμαστε η Bluemind Digital Marketing Services μία σύγχρονη επιχείρηση που ανταποκρίνεται με σεβασμό και συνέπεια στις απαιτήσεις σας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, στόχος μας είναι, να είμαστε ο έμπιστος και αξιόπιστος σύμβουλος digital marketing για τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από senior προγραμματιστές με εμπειρία στην κατασκευή eshop και στην κατασκευή ιστοσελίδων, με την απαραίτητη εξειδίκευση σε διασυνδέσεις ιστότοπων (ERP, marketplaces, app κ.λ.π.) καθώς και digital marketers εξειδικευμένους σε Google Ads, Social Media Ads και e-commerce tools. 

Στη Bluemind ενώνουμε καθημερινά τις δυνάμεις μας μαζί σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε αυτά που επιθυμείτε:

  • το προϊόν σας να ΑΞΙΖΕΙ και στην διαδικτυακή επικοινωνία,

  • το δαιδαλώδες διαδικτυακό marketing να είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και σε εσάς,

  • το πελατολόγιο σας να αυξηθεί ΠΟΙΟΤΙΚΑ και όχι μόνο ποσοτικά.

Ο τρόπος που δουλεύουμε για εσάς

Μπορεί η δουλειά μας να είναι το internet marketing, την οποία προσεγγίζουμε με ΑΓΑΠΗ και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, αλλά δουλεύουμε πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, χωρίς να αποδυναμώνουμε την αξία του. Για το λόγο αυτό και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να πάρει το όραμά σας, σάρκα και οστά.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop και στην προώθηση ιστοσελίδων - eshops, καθώς και σημαντική τεχνογνωσία σε digital εργαλεία, που μπορούν εφαρμοστούν για τις καμπάνιες σας, μελετώντας προσεκτικά την καταλληλότητά τους, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησή σας.

Φροντίζουμε να έχουμε συχνή επικοινωνία με τους πελάτες μας και αυτό μας καθιστά κομμάτι της επιχείρησής τους και όχι απλούς εξωτερικούς συνεργάτες.

Κύριο μέλημά μας είναι η βαθιά κατανόηση του “DNA” της εταιρείας σας και των προϊόντων σας, ώστε να αποδώσουμε τα μέγιστα συνεργαζόμενοι μαζί σας. Κάθε πελάτης μας και κάθε προϊόν έχει για εμάς μία μοναδική αξία την οποία υπερασπιζόμαστε καθημερινά σε κάθε επικοινωνία μας και σε κάθε έργο μας.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε

content
Κατασκευή ιστοσελίδων
και e-shop
Περισσότερα
google
Προώθηση με SEO στα οργανικά αποτελέσματα της Google
Περισσότερα
seo
Διαχείριση περιεχομένου για τη βελτιστοποίηση του SEO
Περισσότερα
ads
Διαφήμιση Google Ads
Περισσότερα
social
Διαχείριση διαφημίσεων σε Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)
Περισσότερα
Video
Δημιουργία εταιρικών βίντεο για διαφήμιση
Περισσότερα

Γιατί να μας επιλέξετε

Στη Bluemind μελετούμε καθημερινά τις τάσεις που διαμορφώνονται στο internet marketing,  γι’ αυτό και μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε αλλαγή. Αν θέλετε να πετύχετε στην online προβολή σας, είμαστε έτοιμοι να εξερευνήσουμε μαζί τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Η ομάδα των έμπειρων στελεχών μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν μία ωφέλιμη, προσωποποιημένη εμπειρία στο Digital Marketing. Ενστερνιζόμαστε τους στόχους σας και γνωρίζουμε σε βάθος τον θορυβώδη κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, που σημαίνει ότι μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σωστά στην επίτευξη των στόχων σας.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή ιστοσελίδας, την κατασκευή eshop, την προώθηση ιστότοπου και θέλετε να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις σας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram