fbpx

Ποιοί είμαστε

Είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας στο Digital Marketing!

H Bluemind Digital Marketing Services από το 2017 δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, καθώς και στην προώθηση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Είμαστε μία σύγχρονη επιχείρηση που ανταποκρίνεται με σεβασμό και συνέπεια στις απαιτήσεις σας.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, στόχος μας είναι, να είμαστε για εσάς ο αξιόπιστος σύμβουλος digital marketing. Φροντίζουμε να ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις σε καίρια ζητήματα digital marketing μέσα από την αθρογραφία μας στην ιστοσελίδα μας, αλλά και σε ειδησεογραφικά sites που απευθύνονται στην επιχειρηματική κοινότητα.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καθιέρωσε την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop με UX & UI design, καθώς και με ολοκληρωμένο SEO τόσο στο τεχνικό μέρος, όσο και στο περιεχόμενο. Η επιλογή αυτή, μας καθιέρωσε στην αγορά και μας κατέταξε στoυς κορυφαίους συμβούλους digital marketing. 

Η διεθνής πλατφόρμα clutch έχει αξιολογήσει και αναγνωρίσει τη Bluemind Digital Marketing Services ως κορυφαία εταιρεία στο SEO, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Η ομάδα μας αποτελείται από senior προγραμματιστές με εμπειρία στην κατασκευή eshop και στην κατασκευή ιστοσελίδων, με την απαραίτητη εξειδίκευση σε διασυνδέσεις ιστότοπων (ERP, marketplaces, app κ.λ.π.) καθώς και digital marketers εξειδικευμένους σε SEO, Google Ads, Bing Ads, Social Media Ads και e-commerce marketing tools.

Kαθημερινά ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε αυτά που επιθυμείτε:

  • το προϊόν σας να ΑΞΙΖΕΙ και στην διαδικτυακή επικοινωνία,

  • το δαιδαλώδες διαδικτυακό marketing να είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και σε εσάς,

  • το πελατολόγιο σας να αυξηθεί ΠΟΙΟΤΙΚΑ και όχι μόνο ποσοτικά.

Ο τρόπος που εργαζόμαστε για εσάς

Μπορεί η δουλειά μας να είναι το internet marketing, την οποία προσεγγίζουμε με αγάπη και ενθεουσιασμό, αλλά δουλεύουμε πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, χωρίς να αποδυναμώνουμε την αξία του. Για το λόγο αυτό και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να πάρει το όραμά σας, σάρκα και οστά.

Διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop και στην προώθηση ιστοσελίδων - eshops και μπορούμε να  προσφέρουμε tailor made υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η εργασία μας βασίζεται στην εμπεριστατωμένη  μελέτη και την ανάλυση των αναγκών κάθε επιχείρησης. Οι προτάσεις μας είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, από αυτό που θα μας ζητηθεί. Θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε εναλλακτικές με αποτελέσματα.

Στη Bluemind δεν επαναλαμβάνουμε τις επιτυχίες μας, αλλά δημιουργούμε νέες για κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση. 

Φροντίζουμε να έχουμε συχνή και συνεπή επικοινωνία με τους πελάτες μας και αυτό μας καθιστά κομμάτι της επιχείρησής τους και όχι απλούς εξωτερικούς συνεργάτες.

Κύριο μέλημά μας είναι η βαθιά κατανόηση του “DNA” της εταιρείας σας και των προϊόντων σας, ώστε να αποδώσουμε τα μέγιστα συνεργαζόμενοι μαζί σας. Κάθε πελάτης μας και κάθε προϊόν έχει για εμάς, μία μοναδική αξία την οποία υπερασπιζόμαστε καθημερινά σε κάθε επικοινωνία μας και σε κάθε έργο μας.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

περιφέρεια δυτικής ελλάδαςtaxheaven.grκατασκευη ιστοσελιδαςκατασκευη ιστοσελιδωνκατασκευη ιστοσελιδαςκατασκευη ιστοσελιδαςpantazis-carsκατασκευη ιστοσελιδαςnikolaidisκατασκευη ιστοσελιδωνsantorini-eshopvolt-eshopκατασκευη ιστοσελιδας

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε

content
Κατασκευή ιστοσελίδων
και e-shop
Περισσότερα
google
Προώθηση με SEO στα οργανικά αποτελέσματα της Google
Περισσότερα
seo
Διαχείριση περιεχομένου για τη βελτιστοποίηση του SEO
Περισσότερα
ads
Διαφήμιση Google Ads
Περισσότερα
social
Διαχείριση διαφημίσεων σε Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)
Περισσότερα
Video
Δημιουργία εταιρικών βίντεο για διαφήμιση
Περισσότερα

Γιατί να μας επιλέξετε

Διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία: Τα έμπειρα στελέχη μας θα σας δώσουν τις λύσεις που αναζητάτε με σαφήνεια και συνέπεια. Προσφέρουμε περισσότερα από όσα μας ζητούνται συνήθως, γιατί θέλουμε να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας.

Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα: Μελετούμε καθημερινά και ενημερωνόμαστε για τις τάσεις που διαμορφώνονται στο internet marketing,  γι’ αυτό και μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε αλλαγή. Είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου μας.

Επιμένουμε στην επίλυση ζητημάτων: Οι συνεργάτες μας δεν αφήνουν σε εκκρεμότητα τα αιτήματά σας, ούτε θα πάρετε ασαφείς απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και ανταποκρινόμαστε με ειλικρίνεια και σαφήνεια σε κάθε ζήτημα ή απορία τους. Αναγνωρίζουμε ότι η εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται στο διαδίκτυο είναι το εφόδιο για να χτίσουμε σχέσεις εμπιστισύνης μαζί σας.

Διαθέτουμε στρατηγική σκέψη και εμπειρία της αγοράς: Σκεφτόμαστε πέρα από τα όρια του καθιερωμένου digital marketing. Για εμάς το διαδίκτυο δεν έχει "ταβάνι" και η εργασία μας εναρμονίζεται πλήρως με αυτό. Οι ιδέες μας και οι δράσεις μας είναι πολλές φορές τολμηρές, αλλά έχουν θετικά αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία. 

Μας αρέσει να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα: Εκεί που οι άλλοι βλέπουν πρόβλημα εμείς βλέπουμε λύσεις! Εξειδικευόμαστε στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων σε ιστότοπους και ειδικά σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή ιστοσελίδας, την κατασκευή eshop, την προώθηση ιστότοπου και θέλετε να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις σας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram