Εξειδικευμένες υπηρεσίες Digital marketing

Το digital marketing για να αποδώσει καρπούς χρειάζεται εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital marketing για κάθε είδους επιχείρηση με εξειδικευμένα προγράμματα internet marketing.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει τις παρακάτω υπηρεσίες που αφορούν στην διαδικτυακή στρατηγική, την εταιρική ευθύνη στο διαδίκτυο, και την προώθηση προϊόντων σε νέες αγορές.

Digital Strategy

Digital Strategy​

Δημιουργούμε περιεχόμενο και δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, γιατί πιστεύουμε στην ανθρώπινη αξία. Μελετούμε διεξοδικά τις αναφορές του κοινού για την επιχείρησή σας ή το προϊόν σας.
Περισσότερα
Digital CSR Campaigns

Digital CSR Campaigns

Πόσο μπορεί να βοηθήσει η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) στο digital marketing της επιχείρισή σας; Είναι «υποχρεωμένες» οι επιχειρήσεις να επιστρέψουν μέρισμα της επιτυχίας τους στην κοινωνία μέσα από το Digital CSR;
Περισσότερα
Web Exports Services

Web Exports Services

Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να στραφούν σε νέες αγορές. Τώρα οι ελληνικές επιχειρήσεις να προβάλλονται στα σημεία εκείνα που ο υποψήφιος πελάτης τους, θα τις εντοπίσει και με μειωμένο κόστος περίπου στο 60%, από κάθε άλλη ενέργεια απόκτησης νέου πελάτη.
Περισσότερα
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram