fbpx

Digital Marketing Services για Φοροτεχνικούς – Λογιστές

Στη Bluemind προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital marketing (διαφήμιση) για φοροτεχνικούς λογιστές. Σε αυτές περιλαμβάνονται η κατασκευή ιστοσελίδων και η στρατηγική προώθηση των υπηρεσιών μέσω internet marketing.

Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε τις ανάγκες σας για την επέκταση των συνεργασιών σας, αλλά και τους τρόπους για να τις επιτύχετε.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για τους επαγγελματίες φοροτεχνικούς – λογιστές, αποτελούν ευκαιρία σημαντικής ανάπτυξης. Σε μία δύσκολη αγορά, όπως αυτή των λογιστικών υπηρεσιών, ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις, είναι να πεις αυτό που γνωρίζεις την κατάλληλη στιγμή. 

κατασκευή ιστοσελίδας λογιστικό γραφείο

Κατασκευή ιστοσελίδας για λογιστικό γραφείο

Όλο το digital marketing βασίζεται στην ιστοσελίδα, που διαθέτετε. Μία άρτια και συνεχώς ενημερωμένη ιστοσελίδα είναι ο βασικός πωλητής σας. Οι δυνητικοί πελάτες σας θα αναζητήσουν στο διαδίκτυο παρόμοιες υπηρεσίες με τις δικές σας και θα πρέπει να σας βρουν μπροστά τους.

Βεβαίως και γνωρίζουμε, ότι η απόφαση να αλλάξει, ένας επιχειρηματίας, λογιστή είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση, που καλείται να πάρει. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρο ότι ο δυνητικός πελάτης θα ψάξει στο διαδίκτυο για “λογιστικές υπηρεσίες” ή και για άλλα επίκαιρα φορολογικά θέματα και θα επιλέξει να επικοινωνήσει με αυτόν, που αρχικά του φαίνεται περισσότερο αξιόπιστος.

Ενημερωθείτε για την προσαρμογή ιστοσελίδας με προσβασιμότητα ΑΜΕΑ

Και τώρα το ερώτημα είναι, πώς μπορώ -μέσα από την ιστοσελίδα μου- να αποδείξω την αξιοπιστία μου; Η απάντηση δίνεται με τη διατήρηση μίας ενημερωμένης ιστοσελίδας.

Με τις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά και τις ενδεδειγμένες ενότητες στο περιεχόμενο οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τον ιστότοπο σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Ο υποψήφιος πελάτης σας βλέποντας επίκαιρα φορολογικά θέματα στην ιστοσελίδα σας θα αισθανθεί πιο σίγουρος ότι είστε ενήμεροι για τις φορολογικές εξελίξεις. Αυτό όμως, που είναι απαραίτητο είναι να έχετε φροντίσει την προώθηση της ιστοσελίδας με SEO.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να έχετε προσέξει την εικόνα, που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους δυνητικούς πελάτες σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονες ενέργειες call to actions (CTAS). Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων έχει μια κύρια παρότρυνση για δράση (call to action), η οποία είναι: «επικοινωνήστε μαζί μας», αλλά πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είναι όλοι οι επισκέπτες έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί “επικοινωνήστε μαζί μας”.

Η Bluemind διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία στην έγκαιρη κατανόηση επίκαιρων φορολογικών ζητημάτων, που απασχολούν τους δυνητικούς σας πελάτες και τους τρόπους που θα σας αναζητήσουν, ώστε να μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν κανόνες του SEO τόσο στο τεχνικό μέρος της ιστοσελίδας, όσο και στο περιεχόμενο. Αυτό μας επιτρέπει να φέρουμε την ιστοσελίδα σας σε καλύτερη κατάταξη στην Google, με βάση τις λέξεις-κλειδιά που θα συμφωνήσουμε.

Μάθετε για τα οφέλη της επιχείρησή σας στην περίπτωση που αποφασίσετε την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO εδώ.

kb image 44
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Digital Marketing

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας σε λογιστικές εταιρείες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε βάθος τι αναζητούν οι δυνητικοί σας πελάτες!

Στρατηγική digital marketing για λογιστικές εταιρίες

Για να φτάσει κάποιος επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να πατήσει το “επικοινωνήστε μαζί μας” υπάρχουν πολλά στάδια μεταξύ της πρώτης επίσκεψης στον ιστότοπό σας και της επικοινωνίας μαζί σας, είτε με email είτε τηλεφωνικά. Εδώ απαιτείται μία στρατηγική digital marketing που θα πείσει τον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί σας.

Στην αγορά των λογιστικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών η στρατηγική digital marketing θα πρέπει να γίνει από εξοικειωμένους συνεργάτες με τη φορολογική ορολογία και με εμπειρία στα ζητούμενα των δυνητικών πελατών σας.

Η μετάβαση των επιχειρήσεων από πολυετείς συνεργασίες με λογιστικά γραφεία σε νέα συνεργασία με άλλο λογιστικό γραφείο είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά με την κατάλληλη εμπειρία είναι εφικτή.

Η Bluemind Digital Marketing Services μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά, τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδας, όσο και στην προώθηση του λογιστικού σας γραφείου. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας σε λογιστικές εταιρείες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε βάθος τι αναζητούν οι δυνητικοί σας πελάτες.

Η ιδιοκτήτρια της Bluemind Digital Marketing Services, Ρενάτα Ζαχαροπούλου έχει 12ετή εμπειρία στη digital στρατηγική προώθησης και επικοινωνίας λογιστικών εταιρειών συνεργαζόμενη με τις εταιρείες: Αρτιον φοροτεχνική λογιστική ΑΕ., Accountwave ΙΚΕ, CK-tax services και Orion Audit του Κώστα Νιφορόπουλου.

digital marketing για φοροτεχνικούς λογιστές

Digital marketing για φοροτεχνικούς λογιστές

Στοχεύοντας σε ένα αναβαθμισμένο πελατολόγιο επιχειρήσεων, που διατηρεί γ’ κατηγορίας βιβλία, η επικοινωνία σας χρειάζεται να είναι αντίστοιχη των αναγκών τους. Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε τους τρόπους και τα μέσα που μπορείτε να επικοινωνήσετε στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Έχουμε τις γνώσεις για να σας υποστηρίξουμε, ώστε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας, καθώς και την προστιθέμενη αξία σας ως επαγγελματίας φοροτεχνικός – λογιστής.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να επικοινωνήσουμε ολοκληρωμένα, πρώτοι στους πελάτες σας, (υφιστάμενους και δυνητικούς) όλες τις αλλαγές σε φορολογικά και εργατικά θέματα. Η επικοινωνία ορίζεται από κοινού μαζί σας, στοχοθετώντας κλιμακωτά το κοινό που θέλετε να ενημερώσετε.

Διαφήμιση λογιστικού γραφείου

Χρησιμοποιούμε την ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου, σαν το κύριο κόμβο ενημέρωσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρουν για διαφήμιση λογιστικού γραφείου η Google, τα social media, το viber και το e-mail marketing.

Στη Bluemind Digital Marketing Services συνεργαζόμαστε με χρηματοοικονομικά, ειδησεογραφικά sites που έχουν ειδικές ενότητες για φορολογικά θέματα. Συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με: capital.gr, naftemporiki.gr, taxheaven.gr, euro2day.gr και μπορούμε, αν το επιθυμείτε, να ενισχύσουμε περαιτέρω τη διαδικτυακή σας προβολή.

Μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, αυξάνει την προβολή σας και προσφέρει δημιουργικούς νέους τρόπους για την προώθηση των υπηρεσιών σας. Η σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ (κατάταξη google SEO, διαφημίσεις Google Ads, social media κτλ), αλλά και της ψηφιακής δημοσιότητας σε ειδησεογραφικά sites, μπορεί να κάνει τη διαφορά για την επιτυχία μιας επιχείρησης στον κλάδο των Λογιστικών– Φοροτεχνικών Υπηρεσιών.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες μας, μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο info@bluemind.gr

προωθηση ιστοσελιδασ με SEO λογιστής για eshop

Προώθηση ιστοσελίδας με SEO: “λογιστής για eshop”

H προώθηση με SEO απαιτεί να μπορείς να προβλέψεις ή να εντοπίσεις εγκαίρως τα keywords trends. Τα τελευταία χρόνια το ηλεκτρονικό εμπόριο, κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Ελλάδα και πλέον αξαιτίας της πανδημίας έχει εκτοξευθεί.
Περισσότερα Προώθηση ιστοσελίδας με SEO: “λογιστής για eshop”
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram