fbpx

Digital Marketing Services για Φοροτεχνικούς - Λογιστές

Στη Bluemind προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital marketing (διαφήμιση) για φοροτεχνικούς λογιστές. Σε αυτές περιλαμβάνονται η κατασκευή ιστοσελίδων και η στρατηγική προώθηση των υπηρεσιών μέσω internet marketing.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για τους επαγγελματίες φοροτεχνικούς – λογιστές, αποτελούν ευκαιρία σημαντικής ανάπτυξης. Σε μία δύσκολη αγορά, όπως αυτή των λογιστικών υπηρεσιών, ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις, είναι να πεις αυτό που γνωρίζεις την κατάλληλη στιγμή. 

Bluemind.gr

Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας για νέες, αποδοτικές συνεργασίες.

Γνωρίζουμε όμως, και τους τρόπους για να τις επιτύχετε!

Κατασκευή ιστοσελίδας για λογιστικό γραφείο

Όλο το digital marketing βασίζεται στην ιστοσελίδα, που διαθέτετε. Μία άρτια και συνεχώς ενημερωμένη ιστοσελίδα είναι ο βασικός πωλητής σας. Οι δυνητικοί πελάτες σας θα αναζητήσουν στο διαδίκτυο παρόμοιες υπηρεσίες με τις δικές σας και θα πρέπει να σας βρουν μπροστά τους.

Βεβαίως και γνωρίζουμε, ότι η απόφαση να αλλάξει, ένας επιχειρηματίας, λογιστή είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση, που καλείται να πάρει. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρο ότι ο δυνητικός πελάτης θα ψάξει στο διαδίκτυο για "λογιστικές υπηρεσίες" ή και για άλλα επίκαιρα φορολογικά θέματα και θα επιλέξει να επικοινωνήσει με αυτόν, που αρχικά του φαίνεται περισσότερο αξιόπιστος.

Και τώρα το ερώτημα είναι, πώς μπορώ -μέσα από την ιστοσελίδα μου- να αποδείξω την αξιοπιστία μου; Η απάντηση είναι η εξής, με τη διατήρηση μίας ενημερωμένης ιστοσελίδας!

Με τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά και τις ενδεδειγμένες ενότητες στο περιεχόμενο οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τον ιστότοπο σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Ο υποψήφιος πελάτης σας βλέποντας επίκαιρα φορολογικά θέματα στην ιστοσελίδα σας θα αισθανθεί πιο σίγουρος ότι είστε ενήμεροι για τις φορολογικές εξελίξεις. Αυτό όμως, που είναι απαραίτητο είναι να έχετε φροντίσει την προώθηση της ιστοσελίδας με SEO.

Αν παρατηρήσετε τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας όλες έχουν παρόμοια κείμενα για να επικοινωνήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Παρόλο που οι λογιστικές υπηρεσίες μπορεί να είναι πάνω - κάτω οι ίδιες, σκεφτείτε ότι ο κάθε λογιστής έχει κάποια εξειδίκευση την οποία θα μπορούσε να αξιοποιήσει στην ιστοσελίδα του για να προσελκύσει νέες συνεργασίες.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας επίσης, θα πρέπει να έχετε προσέξει την εικόνα, που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους δυνητικούς πελάτες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονες ενέργειες call to actions (CTAS). Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων έχει μια κύρια παρότρυνση για δράση (call to action), η οποία είναι: «επικοινωνήστε μαζί μας», αλλά πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είναι όλοι οι επισκέπτες έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί "επικοινωνήστε μαζί μας".

Ιστοσελίδες με προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ

Αν η κατασκευή της ιστοσελίδας σας εντάσσεται σε χρηματοδότηση ΕΣΠΑ είναι απαραίτητη η προσαρμογή της σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

istoselides me prosvasimotita amea

Δείγματα Ιστοσελίδων Λογιστικών Γραφείων - Bluemind.gr

Η Bluemind.gr διαθέτει όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία στην έγκαιρη κατανόηση επίκαιρων φορολογικών ζητημάτων, που απασχολούν τους δυνητικούς σας πελάτες και τους τρόπους που θα σας αναζητήσουν. Γι΄αυτό και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σωστά στην προβολή σας και στην κατασκευή ιστοσελίδας λογιστικού γραφείου.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν κανόνες του SEO τόσο στο τεχνικό μέρος της ιστοσελίδας, όσο και στο περιεχόμενο. Αυτό μας επιτρέπει να φέρουμε την ιστοσελίδα σας σε καλύτερη κατάταξη στην Google, με βάση τις λέξεις-κλειδιά που θα συμφωνήσουμε.

Μάθετε για τα οφέλη της επιχείρησή σας στην περίπτωση που αποφασίσετε την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO εδώ.

kb image 44
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Digital Marketing

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας σε λογιστικές και ελεγκτικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε βάθος τι αναζητούν οι δυνητικοί σας πελάτες!

Στρατηγική digital marketing για λογιστικές εταιρίες

Για να φτάσει κάποιος επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να πατήσει το "επικοινωνήστε μαζί μας" υπάρχουν πολλά στάδια μεταξύ της πρώτης επίσκεψης στον ιστότοπό σας και της επικοινωνίας μαζί σας, είτε με email είτε τηλεφωνικά. Εδώ απαιτείται μία στρατηγική digital marketing που θα πείσει τον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί σας.

Στην αγορά των λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών η στρατηγική digital marketing θα πρέπει να γίνει από εξοικειωμένους με τη λογιστική και φορολογική ορολογία συνεργάτες και με εμπειρία στα ζητούμενα των δυνητικών πελατών σας.

Στη Bluemind.gr γνωρίζουμε ότι η μετάβαση των επιχειρήσεων σε νέο λογιστή- φοροτεχνικό είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά στις πολυετείς συνεργασίες. Παράλληλα, λόγω της καθημερινής μας ενασχόληση; με την προώθηση λογιστικών γραφείων, έχουμε διαπιστώσει ότι οι επιχειρηματίες αναζητούν πλέον εξειδιεκευμένες λύσεις και αναβαθμισμένες λογιστικές υπηρεσίες, που απαιτούν ρόλο οικονομικού συμβούλου για τον λογιστή. Μέσα από την εμπειρία μας ενθαρρύνουμε και καθοδηγούμε τα συνεργαζόμενα λογιστικά γραφεία να αναδείξουν την εξειδίκευσή τους, παίρνοντας μερίδιο από τον ανταγωνισμό σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Ευρώπη.

Η Bluemind.gr μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδας, όσο και στην προώθηση του λογιστικού σας γραφείου. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας σε λογιστικές εταιρείες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε βάθος τι αναζητούν οι δυνητικοί σας πελάτες.

Η ιδιοκτήτρια της Bluemind Digital Marketing Services, Ρενάτα Ζαχαροπούλου έχει 12ετή εμπειρία στη digital στρατηγική προώθησης και επικοινωνίας λογιστικών εταιρειών συνεργαζόμενη με τις εταιρείες: taxheaven.gr, Αρτιον φοροτεχνική λογιστική ΑΕ., Accountwave ΙΚΕ, CK-tax services και Orion Audit του Κώστα Νιφορόπουλου.

digital marketing για φοροτεχνικούς λογιστές

Digital marketing για φοροτεχνικούς λογιστές - Bluemind.gr

Στοχεύοντας σε ένα αναβαθμισμένο πελατολόγιο επιχειρήσεων, που διατηρεί γ' κατηγορίας βιβλία, η επικοινωνία σας χρειάζεται να είναι αντίστοιχη των αναγκών τους. Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε τους τρόπους και τα μέσα που μπορείτε να επικοινωνήσετε στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Έχουμε τις γνώσεις για να σας υποστηρίξουμε, ώστε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας, καθώς και την προστιθέμενη αξία σας ως επαγγελματίας φοροτεχνικός – λογιστής.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να επικοινωνήσουμε ολοκληρωμένα, πρώτοι στους πελάτες σας, (υφιστάμενους και δυνητικούς) όλες τις αλλαγές σε φορολογικά και εργατικά θέματα. Η επικοινωνία ορίζεται από κοινού μαζί σας, στοχοθετώντας κλιμακωτά το κοινό που θέλετε να ενημερώσετε.

Διαφήμιση λογιστικού γραφείου

Χρησιμοποιούμε την ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου, σαν το κύριο κόμβο ενημέρωσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρουν για διαφήμιση λογιστικού γραφείου η Google, τα social media, το viber, το video marketing, το e-mail marketing, αλλά και με τη φιλοξενία διαφημιστικών banner σε ειδησεογραφικά sites.

Στη Bluemind Digital Marketing Services συνεργαζόμαστε με χρηματοοικονομικά, ειδησεογραφικά sites που έχουν ειδικές ενότητες για φορολογικά θέματα. Συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με: capital.gr, naftemporiki.gr, taxheaven.gr, euro2day.gr και μπορούμε, αν το επιθυμείτε, να ενισχύσουμε περαιτέρω τη διαδικτυακή σας προβολή με υπηρεσίες digital PR.

Οι διακρίσεις μας στην υποστήριξη λογιστικών εταιρειών και χρηματοοικονομικών οργανισμών

top clutch.co web design company financial services greece 2
top clutch.co international seo greece 2023 1
new top clutch.co seo company financial services greece 1

Συνεργαστείτε με τη Bluemind.gr

Μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, αυξάνει την προβολή σας και προσφέρει δημιουργικούς νέους τρόπους για την προώθηση των υπηρεσιών σας. Η σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ (κατάταξη google SEO, διαφημίσεις Google Ads, social media κτλ), αλλά και της ψηφιακής δημοσιότητας σε ειδησεογραφικά sites, μπορεί να κάνει τη διαφορά για την επιτυχία μιας επιχείρησης στον κλάδο των Λογιστικών– Φοροτεχνικών Υπηρεσιών.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες μας, μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram