logo

Digital Marketing Services για Φοροτεχνικούς - Λογιστές

Στη Bluemind προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital marketing (διαφήμιση) για φοροτεχνικούς λογιστές. Σε αυτές περιλαμβάνονται η κατασκευή ιστοσελίδων και η στρατηγική προώθηση των υπηρεσιών μέσω internet marketing. 

Η δύσκολη συγκυρία της εξάπλωσης του Covid-19 και μία σειρά μέτρων που έπρεπε να εφαρμοστούν άμεσα, ανάγκασε -για άλλη μία φορά - τον κλάδο των λογιστών - φοροτεχνών να προσπαθήσουν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών και να ενημερώσουν τους πελάτες τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό έχει πάντα σαν αποτέλεσμα, να μην υπάρχει ο χρόνος για να ανατπύξουν το πελατολόγιό τους με νέες συνεργασίες.

Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε τις ανάγκες σας για την επέκταση των συνεργασιών σας, αλλά και τους τρόπους για να τις επιτύχετε.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για τους επαγγελματίες φοροτεχνικούς – λογιστές, αποτελούν ευκαιρία σημαντικής ανάπτυξης. Σε μία δύσκολη αγορά, όπως αυτή των λογιστικών υπηρεσιών, ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις, είναι να πεις αυτό που γνωρίζεις την κατάλληλη στιγμή. 

κατασκευή ιστοσελίδας λογιστικό γραφείο

Κατασκευή ιστοσελίδας για λογιστικό γραφείο

Όλο το digital marketing βασίζεται στην ιστοσελίδα, που διαθέτετε. Μία άρτια και συνεχώς ενημερωμένη ιστοσελίδα είναι ο βασικός πωλητής σας. Οι δυνητικοί πελάτες σας θα αναζητήσουν στο διαδίκτυο παρόμοιες υπηρεσίες με τις δικές σας και θα πρέπει να σας βρουν μπροστά τους.

Βεβαίως και γνωρίζουμε, ότι η απόφαση να αλλάξει, ένας επιχειρηματίας, λογιστή είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση, που καλείται να πάρει. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρο ότι θα ψάξει στο διαδίκτυο για λογιστικές υπηρεσίες και θα επιλέξει να επικοινωνήσει με αυτόν, που του φαίνεται περισσότερο αξιόπιστος.

Ενημερωθείτε για την προσαρμογή ιστοσελίδας με προσβασιμότητα ΑΜΕΑ

Και τώρα το ερώτημα είναι, πώς μπορώ -μέσα από την ιστοσελίδα μου- να αποδείξω την αξιοπιστία μου; Η απάντηση δίνεται με τη διατήρηση ενός ενημερωμένου blog. Ο υποψήφιος πελάτης σας βλέποντας επίκαιρα φορολογικά θέματα στο blog σας θα αισθανθεί πιο σίγουρος ότι ενημερώνεστε για τις εξελίξεις.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας θα πρέπει να έχετε προσέξει την εικόνα, που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους δυνητικούς πελάτες σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονες ενέργειες call to actions (CTAS). Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων έχει μια κύρια παρότρυνση για δράση (call to action), η οποία είναι: «επικοινωνήστε μαζί μας», αλλά πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είναι όλοι οι επισκέπτες έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί "επικοινωνήστε μαζί μας"

Για να φτάσει κάποιος επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να πατήσει το "επικοινωνήστε μαζί μας" υπάρχουν πολλά στάδια μεταξύ της πρώτης επίσκεψης στον ιστότοπό σας και της επικοινωνίας μαζί σας, είτε με email είτε τηλεφωνικά.

Η Bluemind Digital Marketing Services μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά, τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδας, όσο και στην προώθηση του λογιστικού σας γραφείου.

Η ιδιοκτήτρια της Bluemind Digital Marketing Services, Ρενάτα Ζαχαροπούλου έχει πολύχρονη εμπειρία στη digital στρατηγική προώθησης και επικοινωνίας της Αρτιον φοροτεχνική λογιστική ΑΕ.  ενώ έχει συνεργαστεί και με την εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Orion Audit του Κώστα Νιφορόπουλου.

digital marketing για φοροτεχνικούς λογιστές

Digital marketing για φοροτεχνικούς λογιστές

Στοχεύοντας σε ένα αναβαθμισμένο πελατολόγιο επιχειρήσεων, που διατηρεί γ' κατηγορίας βιβλία, η επικοινωνία σας χρειάζεται να είναι αντίστοιχη των αναγκών τους. Στη Bluemind Digital Marketing Services γνωρίζουμε τους τρόπους και τα μέσα που μπορείτε να επικοινωνήσετε στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Έχουμε τις γνώσεις για να σας υποστηρίξουμε, ώστε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας, καθώς και την προστιθέμενη αξία σας ως επαγγελματίας φοροτεχνικός – λογιστής.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να επικοινωνήσουμε ολοκληρωμένα, πρώτοι στους πελάτες σας, (υφιστάμενους και δυνητικούς) όλες τις αλλαγές σε φορολογικά και εργατικά θέματα. Η επικοινωνία ορίζεται από κοινού μαζί σας, στοχοθετώντας κλιμακωτά το κοινό που θέλετε να ενημερώσετε.

Διαφήμιση λογιστικού γραφείου

Χρησιμοποιούμε την ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου, σαν το κύριο κόμβο ενημέρωσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρουν για διαφήμιση λογιστικού γραφείου η Google, τα social media, το viber και το e-mail marketing.

Στη Bluemind Digital Marketing Services συνεργαζόμαστε με χρηματοοικονομικά, ειδησεογραφικά sites που έχουν ειδικές ενότητες για φορολογικά θέματα. Συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με: capital.gr, taxheaven.gr, taxheaven forum, euro2day.gr και μπορούμε, αν το επιθυμείτε, να ενισχύσουμε περαιτέρω τη διαδικτυακή σας προβολή, καθώς και το SEO (1η σελίδα Google) του ιστότοπού σας. 

Μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, αυξάνει την προβολή σας και προσφέρει δημιουργικούς νέους τρόπους για την προώθηση των υπηρεσιών σας. Η σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ (κατάταξη google SEO, διαφημίσεις Google Ads, social media κτλ), αλλά και της ψηφιακής δημοσιότητας σε ειδησεογραφικά sites, μπορεί να κάνει τη διαφορά για την επιτυχία μιας επιχείρησης στον κλάδο των Λογιστικών– Φοροτεχνικών Υπηρεσιών.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες μας, μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Δείτε το πρόσφατο έργο μας στην κατασκευή ιστοσελίδας λογιστικού γραφείου
Μάθετε περισσότερα για προώθηση λογιστικού γραφείου με SEO - Case study
Seo και digital marketing για δικηγόρους

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram