fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας για λογιστική εταιρεία

Η Bluemind ολοκλήρωσε την κατασκευή ιστοσελίδας για τη λογιστική εταιρεία Capital Value Network. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή ιστοσελίδων και την προώθηση για λογιστικές εταιρείες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Η ιστοσελίδα της λογιστικής εταιρείας Capital Value Network δημιουργήθηκε από την ομάδα της Bluemind με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών, αλλά των εξειδικευμένων λύσεων που προσφέρει η εταιρεία στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα με εντυπωσιακή εμφάνιση, ώστε να κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις κάνοντας τον επισκέπτη να θέλει να μάθει περισσότερα για τις υπηρεσίες της λογιστικής εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της λογιστικής εταιρείας διαθέτει σύγχρονη εικόνα, με σαφές περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί άμεσα να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες, που προσφέρει η Capital Value Network.

Δημιουργία ιστοσελίδας λογιστικής εταιρείας

Η δημιουργία ιστοσελίδας για τη λογιστική εταιρεία Capital Value Network ξεκίνησε με την καταγραφή των στόχων της επιχείρησης στην αγορά των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών, την ανάλυση του ανταγωνισμού, τη σχεδίαση της ιστοσελίδας με UX - UI design.

Α. Σχεδιασμός ιστοσελίδας με UX - UI design

Οι UX designers της Bluemind σχεδίασαν την ιστοσελίδα ώστε οι επισκέπτες να:

  • Μπορούν να βρουν άμεσα αυτό που ψάχνουν χωρίς κόπο;
  • Λαμβάνουν τις πληροφορίες που αναζητούν άμεσα
  • Περιηγούνται ομαλά σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου
  • Ανακαλύπτουν περισσότερες υπηρεσίες της εταιρείας

Custom template για τη βέλτιστη εμπειρία των επισκεπτών

Το template σχεδιάστηκε για κάθε σελίδα ξεχωριστά από τους τεχνικούς της Bluemind. Η επιλογή της χρωματικής παλέτας υποστηρίζει τους χρωματικούς συνδυασμούς που χαρακτηρίζουν την εταιρική ταυτότητα της Capital Value Network.

Call to actions buttons για άμεση επικοινωνία

Τα CTAs (κουμπιά) τοποθετήθηκαν σε σημεία που στοχεύουμε στην άμεση αντίδραση των ενδιαφερομένων για τις υπηρεσίες της λογιστικής εταιρείας.

Responsive template

Το template προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε συσκευή χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα της ιστοσελίδας και οι επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν με ευκολία στον ιστότοπο από οποιαδήποτε συσκευή.

Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας

Η ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων παίζει κορυφαίο ρόλο σε κάθε ιστοσελίδα, καθώς υποστήριζει πλήρως την καλή εμπειρία των επισκεπτών. Η ιστοσελίδα της Capital Value Network ανταποκρίνεται μέσα σε 1,2΄΄ δευτερόλεπτα.

Η επιλογή δημιουργίας custom template από τη Bluemind αντί για αγορά έτοιμου και η φιλοξενία της ιστοσελίδας σε γρήγορους servers που διαθέτει η εταιρεία μας εγγυώνται την γρήγορη φόρτωση των σελίδων και την ευχάριστη εμπειρία των επισκεπτών κάθε ιστοσελίδας που δημιουργούμε.

Β. Κατασκευή ιστοσελίδας με τεχνικές SEO

Η επιλογή του πελάτη μας να εφαρμόσει το SEO από το στάδιο κατασκευής ιστοσελίδας υποστήριξε την βέλτιστη κατάταξη της σελίδας στη Google.

Για την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO οι seo experts της Bluemind κατέγραψαν τις αναζητήσεις των χρηστών για λογιστικές υπηρεσίες, φορολογικό σχεδιασμό, διαχείριση μισθοδοσίας, υπηρεσίες cost cutting κ.α. στη Google και ανέλυσαν τις στρατηγικές των ανταγωνιστών.

On page SEO

Το on-page SEO (μερικές φορές ονομάζεται SEO on-site) αφορά στη διαδικασία βελτιστοποίησης τμημάτων των ιστοσελίδων , ώστε να κατατάσσονται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης και να έχουν περισσότερη επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης.

Στη Capital Value Network το on-page SEO περιελάμβάνε την προσθήκη περιεχομένου στη σελίδα με τεχνικές SEO, τη δημιουργία internal links, και πολλά άλλα. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google εξετάζουν λέξεις-κλειδιά και άλλα στοιχεία SEO στη σελίδα για να ελέγξουν εάν μια σελίδα ταιριάζει με την πρόθεση αναζήτησης ενός χρήστη. Και αν η μηχανή αναζήτησης αποφασίσει ότι η σελίδα θα είναι χρήσιμη για τον χρήστη, θα την εμφανίσει ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κείμενα ιστοσελίδας

Τα κείμενα της ιστοσελίδας δημιουργήθκαν από την Bluemind ώστε το περιεχόμενο να ταιριάζει με την πρόθεση αναζήτησης των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης. Σκοπός των κειμένων ήταν να περιγραφούν με τρόπο κατανοητό όσα προσφέρει η λογιστική εταιρεία Capital Value Network και να εξυπηρετούν το SEO. Με τις κατάλληλες προσθήκες λέξεων - κλειδιών οι σελίδες του ιστότοπου ανιχνεύτηκαν με επιτυχία από το Googlebot και εμφανίζονται στα οργανικά αποτελέσματα.

Δημιουργία Blog ιστοσελίδας

Η δημιουργία του blog ιστοσελίδας είναι το σημείο όπου η Capital Value Network θα αποδεικνύει την προστιθέμενη αξία της. Καθώς η παροχή υπηρεσιών δεν έχει άλλο τρόπο για να αποδείξει την εμπειρία, τις γνώσεις και τις λύσεις που προσφέρει, το blog αποτελεί το σημαντικότερο σημείο κάθε λογιστικής εταιρείας.

Τα πρώτα άρθρα του blog δημιουργούνται πάντα από την ομάδα της Bluemind με συνεργασία με τον πελάτη. Το ίδιο συνέβει και στην ιστοσελίδα της Capital Value Network και εξυπηρετούν την πρωταρχική στόχευση της λογιστικής εταιρείας.

Γ. Διασυνδέσεις με εργαλεία Google

Στο στάδιο ολοκλήρωσης της κατασκευής ιστοσελίδας δημιουργήθηκε λογαριασμός GA4 και Google Search Console ούτως ώστε ο πελάτης να γνωρίζει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του, αλλά και με βάση ποιες λέξεις-κλειδιά οι ενδιαφερόμενοι εντοπίζουν την ιστοσελίδα στη Google.

Κατασκευή ιστοσελίδας από τη Bluemind

Η ιστοσελίδα της Capital Value Network αποτελεί ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες της, που επιτρέπει την άμεση ενημέρωση του περιεχομένου, μέσα από σύγχρονες υποδομές, έτσι ώστε να παρέχεται έγκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις σε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η ομάδα της Bluemind γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες των λογιστικών εταιρειών και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης για την κατασκευή ιστοσελίδας.

top clutch.co international seo greece 2023 1
new top clutch.co seo company financial services greece 1
top clutch.co web design company financial services greece 2

Η πρόσφατη αναγνώριση της Bluemind από τη διεθνή πλατφόρμα αναζήτησης εταιρειών clutch για την κατασκευή ιστοσελίδων και το SEO αποτελεί μία ακόμα εγγύηση για τις κορυφαίες υπηρεσίες που παρέχουμε σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αν αναζητάτε τους κατάλληλους συνεργάτες για την ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδας τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram