fbpx

2022 τί πρέπει να γνωρίζετε στην κατασκευή ιστοσελίδας;

Στις μέρες μας, εν έτει 2022, για την κατασκευή ιστοσελίδας υπάρχουν πολλές και εύκολες λύσεις. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αποτελούν λύσεις για τις περιπτώσεις που υπάρχει ή και δεν υπάρχει budget για τη κατασκευή ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδας από ειδικούς ή κατασκευή ιστοσελίδας μόνος μου;

Ναι, είναι δυνατό να κατασκευάσετε τις ιστοσελίδες σας μόνοι σας!

Είναι όμως καλή ιδέα;

Διαβάστε εδώ για ποιους λόγους είναι καλύτερα να εμπιστευτείτε έναν ειδικό.

  • Κερδίζετε χρόνο και έχετε από την αρχή ένα ποιοτικό αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου. Δεν χάνετε χρόνο ούτε χρήμα σε αποτυχημένες και χρονοβόρες προσπάθειες ούτε σε πολυέξοδες επιδιορθώσεις.
  • Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο και κατασκευασμένο ειδικά ώστε να καλύπτει τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Οι ερασιτεχνικές προσπάθειες συχνά καταλήγουν σε ένα πολύ γενικό αποτέλεσμα και σε ιστοσελίδες που δεν περιέχουν τις λειτουργίες που πραγματικά χρειάζεστε.
  • Οι πάροχοι κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν ένα γενικό μοντέλο website και απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ώστε αυτό να γίνει το δικό σας εξατομικευμένο εργαλείο. Ο επαγγελματίας θα φροντίσει για την κατάλληλη επιλογή παραμέτρων όπως: Server, Domain, Theme, SEO, Plugins
  • Εγκαθιστάτε στις ιστοσελίδες σας τις εφαρμογές που πραγματικά ενισχύουν την εικόνα σας και ισχυροποιούν την επικοινωνία σας με τους πελάτες σας αλλά και τους επίδοξους πελάτες σας. Όπως επίσης και τα κατάλληλα συστήματα ασφάλειας που ένας επαγγελματίας μπορεί να εγγυηθεί. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ασφάλεια ιστοσελίδας.
  • Προσοχή επίσης, χρειάζεται η ανάθεση της κατασκευής σε έναν «φίλο που ξέρει από αυτά...», καθώς δεν θα φέρει καμία πραγματική ευθύνη για το αποτέλεσμα, ίσως να μην γνωρίζει τα εξειδικευμένα εργαλεία που σας χρειάζονται και ίσως επίσης να μην είναι διαθέσιμος τη στιγμή που τον έχετε ανάγκη για κάποια συντήρηση, αλλαγή ή επιδιόρθωση.

Μια επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας, που έχει σχεδιαστεί σωστά και ποιοτικά όμως, είναι απαραίτητη για να καταφέρουμε να έχουμε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να επιτυγχάνονται οι στόχοι της επιχείρησης.

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια επένδυση απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Για να είναι αποδοτική η επένδυση όμως, θα πρέπει να επιστρέφει πίσω, πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που δαπανήθηκαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ του «έχω απλά μια ιστοσελίδα», και του «έχω μια ιστοσελίδα που προτρέπει τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή μαζί με την εταρεία σας» ή και να πραγματοποιήσουν μια online αγορά.

Η ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και γι’ αυτό, θα πρέπει να της δώσετε την προσοχή και την αξία που της ταιριάζει.

Σήμερα, εν έτει 2022, η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μονόδρομος για μια επιχείρηση ή ιδιώτη. Μάλιστα είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να είναι η άμεση προτεραιότητα για μια εταιρεία, η οποία σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της.

typoi istoselidon 2022

Ποιοι οι τύποι ιστοσελίδων το 2022;

  • Στατική ιστοσελίδα: Αυτές είναι σελίδες όπου το περιεχόμενο δεν μπορεί να αλλάξει. Εμφανίζονται μόνιμες πληροφορίες και ο χρήστης δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει.
  • Δυναμική ιστοσελίδα: Η δυναμική ιστοσελίδα σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξουν τα πάντα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά και να προστεθούν νέες λειτουργίες ή και να παραμετροποιηθούν οι ήδη υπάρχουσες.
  • Ιστολόγια: Είναι ιστοσελίδες όπου ένας συγγραφέας – blogger- δημοσιεύει συνήθως ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα ιστολόγια είναι πολύ δημοφιλή σήμερα, καθώς χρησιμεύουν για να προσθέσουν αξία στο κοινό και να αναδείξουν την εμπειρία των επαγγελματιών που τα γράφουν.
  • Ιστοσελίδες με online λειτουργίες: Οι ιστοσελίδες αυτές δημιουργούνται για ξενοδοχεία και καταλύματα, γραφεία ταξιδίων, καταστήματα, πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενοικίασης αυτοκινήτων, μηχανών, ποδηλάτων, σκαφών. Συνήθως διαθέτουν δυνατότητες online booking και ο επισκέπτης μπορεί να κάνει την κράτησή του αυτόματα πάνω στον ιστότοπο, αλλά και να καταβάλει προκαταβολή ή εξόφληση του ποσού μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας.
  • Διαδικτυακά καταστήματα (eshop): Αυτές είναι ιστοσελίδες προσανατολισμένες στην αγορά και πώληση αντικειμένων. Πολλές φυσικές πλατφόρμες έχουν ανακαλύψει τις δυνατότητες του Διαδικτύου και διαχειρίζονται τα δικά τους διαδικτυακά καταστήματα, έτσι ώστε τα προϊόντα να μπορούν να αγοραστούν από οπουδήποτε στον κόσμο.
  • Μηχανές αναζήτησης (marketplaces): Είναι σελίδες έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναζητούν περιεχόμενο ενδιαφέροντος σε ένα συγκεκριμένο θέμα όπως π.χ. Skroutz, Doctoranytime, E-food, Home24 κ.α.
  • Ιστοσελίδες που φιλοξενούν εφαρμογές: Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται για να φιλοξενήσουν διαδικτυακές εφαρμογές απευθύνονται σε εξειδικευμένο κοινό. Για παράδειγμα η online τήρηση βιβλίου μελών για αθλητικά σωματεία μπορεί να γίνει μέσω ιστοσελίδας που διαθέτει την εφαρμογή. Μία τέτοια ιστοσελίδα είναι η Member One που είναι branded website και φιλοξενεί την εφαρμογή διαχείρισης μελών για συλλόγους, ΜΚΟ και σωματεία. H κατασκευή ιστοσελίδας της Member One έχει πραγματοποιηθεί από την Bluemind.

Είναι προτεραιότητα η κατασκευή ιστοσελίδας για τις επιχειρήσεις;

Ας αναλύσουμε λοιπόν τους λόγους που κάνουν προτεραιότητα μίας επιχείρησης την κατασκευή ιστοσελίδας:

  • Η δημιουργία μια ιστοσελίδας είναι πολύ προσιτή για μια επιχείρηση ενώ παράλληλα έχει μεγάλο συντελεστή απόδοσης.
  • Η επιχείρησή σας λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 μέρες την βδομάδα όλο το χρόνο.
  • Ο επισκέπτης βρίσκει αυτό που θέλει, όταν το θέλει, εύκολα και απλά.
  • Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και πιστέψτε μας είναι εξαιρετικά σημαντική.
  • Πετυχαίνετε σημαντική αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων.
  • Βοηθάει σημαντικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι σας.
  • Δημιουργία του Brand name σας και εδραίωση της επιχείρησής σας έναντι του ανταγωνισμού.
  • Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.
  • Καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών σας, ώστε να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν.         

Η ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων της Bluemind φροντίζει, ώστε κάθε ιστοσελίδα να είναι ένα εύκολο εργαλείο διαχείρισης για τον πελάτη και την ομάδα του. Στην κατασκευή ιστοσελίδας, ακολουθούμε τον εύκολο τρόπο διαχείρισης του περιεχομένου της, ώστε ο πελάτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να προσθέτει, να αφαιρεί περιεχόμενο ή και να διορθώνει το υπάρχον.

kataskevi istoselidon wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress από την εταιρεία με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία στην Ελλάδα!

Στη Bluemind Digital Marketing Services η κατασκευή ιστοσελίδας wordpress αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν περιεχόμενο που βοηθά τον επισκέπτη να κατανοήσει άμεσα το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας.

Επίσης, από την αρχή θα συμπεριλάβουμε όλες τις τεχνικές on site SEO, ώστε να μην χρειαστείτε επιπλέον έξοδα για την αναπροσαρμογή της ιστοσελίδας σας στην προώθησή της.

Γνωρίζουμε άρτια το τεχνικό μέρος της κατασκευής ιστοσελίδας σας, αλλά και όσον αφορά το επιχειρησιακό κομμάτι φροντίζουμε να μελετούμε και το marketing του κλάδου σας, ώστε να σας καθοδηγήσουμε σωστά για να έχετε μία ιστοσελίδα (website) που θα ξεχωρίζει. Επίσης, μπορείτε να μας αναθέσετε και τη δημιουργία κειμένων για την ιστοσελίδα σας, τα οποία θα συνταχθούν σύμφωνα με όλους τους κανόνες SEO.

Η Bluemind στη κατασκευή κάθε ιστοσελίδας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη. Κρίσιμα σημεία για την καλή εμπειρία του από μία ιστοσελίδα, είναι:

  • η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας,
  • η αποτύπωση της πληροφορίας ώστε να περιηγείται ευχάριστα,
  • η τεχνική υποδομή της ιστοσελίδας.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής ιστοσελίδας, η Bluemind συνεχίζει να παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει, καθώς και τη διαχείριση της ιστοσελίδας και του περιεχομένου. Σε αυτό το στάδιο είναι σημαντική η υλοποίηση όλων των updates, ανανεώσεις plug-ins, εργαλείων που χρειάζεται ο ιστότοπος, ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Στη Bluemind, ενστερνιζόμαστε τους στόχους σας. Γνωρίζουμε σε βάθος τον θορυβώδη κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, που σημαίνει ότι μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σωστά στην επίτευξη των στόχων σας.

Γνωρίστε τη Bluemind και τους WooExperts! Την εξειδικευμένη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων wordpress & κατασκευής e-shop (ηλεκτρονικών καταστημάτων) woocommerce με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία στην Ελλάδα!

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram