fbpx

Κατασκευή νέας ιστοσελίδας από τη Bluemind

Κατασκευή ιστοσελίδας για το λογιστικό γραφείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ TAXIS ΙΚΕ με έδρα τις Σέρρες, από την εταιρεία μας. Δημιουργήσαμε μία νέα ιστοσελίδα με εντυπωσιακή εμφάνιση, ώστε να κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις κάνοντας τον επισκέπτη να θέλει να μάθει περισσότερα για τις υπηρεσίες του λογιστικού γραφείου.

Ο ιστότοπος διαθέτει σύγχρονη εικόνα, με σαφές περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί άμεσα να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες, που του προσφέρει η ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ TAXIS ΙΚΕ. Το template της ιστοσελίδας προσαρμόζεται αυτόματα σε συσκευές κινητού, tablet και desktop.

Το νέο site είναι ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ TAXIS ΙΚΕ με τους πελάτες της, που επιτρέπει την άμεση ενημέρωση του περιεχομένου, μέσα από σύγχρονες υποδομές, έτσι ώστε να παρέχεται έγκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services επεδίωξε την εύκολη και γρήγορη ενημέρωση του επισκέπτη, μέσα από μία απλή διαδικασία πλοήγησης, για τις υπηρεσίες του πελάτη μας.

Δείτε τη σελίδα της ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ TAXIS ΙΚΕ εδώ

Δείγματα ιστοσελίδων για λογιστικά γραφεία- Bluemind.gr

H Bluemind.gr κατέχει σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς στην κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστικά γραφεία. Περισσότερες από 50 επιχειρήσεις παροχής λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσίων εμπιστεύονται την Bluemind.gr για την κατασκευή ιστοσελίδας ή την προώθηση των υπηρεσιών τους στο κοινό του διαδικτύου.

Κατασκευή ιστοσελίδας για λογιστικό γραφείο

Η δημιουργία ιστοσελίδας ξεκινά με την καταγραφή των στόχων της επιχείρησης στην αγορά των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών, την ανάλυση του ανταγωνισμού, τη σχεδίαση της ιστοσελίδας με UX - UI design.

Α. Σχεδιασμός ιστοσελίδας με UX - UI design

Οι UX designers της Bluemind σχεδιάζουν τις ιστοσελίδες με τρόπο που οι επισκέπτες θα:

  • Μπορούν να βρουν άμεσα αυτό που ψάχνουν χωρίς κόπο
  • Λαμβάνουν τις πληροφορίες που αναζητούν άμεσα
  • Περιηγούνται ομαλά σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου
  • Ανακαλύπτουν περισσότερες υπηρεσίες της εταιρείας

Custom template για τη βέλτιστη εμπειρία των επισκεπτών

Στη Bluemind.gr έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε custom template για κάθε ενότητα περιεχομένου στην ιστοσελίδα.

Call to actions buttons για άμεση επικοινωνία

Τα CTAs (κουμπιά) τοποθετούνται σε σημεία που στοχεύουμε στην άμεση αντίδραση των ενδιαφερομένων για τις υπηρεσίες της λογιστικής εταιρείας.

Responsive template

Τα template που προτείνουμε στους πελάτες μας προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε συσκευή χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα της ιστοσελίδας και οι επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν με ευκολία στον ιστότοπο από οποιαδήποτε συσκευή.

Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας

Η ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων παίζει κορυφαίο ρόλο σε κάθε ιστοσελίδα, καθώς υποστήριζει πλήρως την καλή εμπειρία των επισκεπτών. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε ανταποκρίνονται μέσα σε 1,2΄΄ δευτερόλεπτα.

Β. Κατασκευή ιστοσελίδας με τεχνικές SEO

Η επιλογή των επιχειρήσεων να εφαρμόσουν το SEO από το στάδιο κατασκευής ιστοσελίδας υποστηρίζει τη βέλτιστη κατάταξη της ιστοσελίδας στη Google.

Για την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO οι seo experts της Bluemind κατέγραψαν τις αναζητήσεις των χρηστών για λογιστικές υπηρεσίες, φορολογικό σχεδιασμό, διαχείριση μισθοδοσίας, υπηρεσίες cost cutting κ.α. στη Google και ανέλυσαν τις στρατηγικές των ανταγωνιστών.

On page SEO

Το on-page SEO (μερικές φορές ονομάζεται SEO on-site) αφορά στη διαδικασία βελτιστοποίησης τμημάτων των ιστοσελίδων , ώστε να κατατάσσονται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης και να έχουν περισσότερη επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google εξετάζουν λέξεις-κλειδιά και άλλα στοιχεία SEO στη σελίδα για να ελέγξουν εάν μια σελίδα ταιριάζει με την πρόθεση αναζήτησης ενός χρήστη. Και αν η μηχανή αναζήτησης αποφασίσει ότι η σελίδα θα είναι χρήσιμη για τον χρήστη, θα την εμφανίσει ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κείμενα ιστοσελίδας

Τα κείμενα της ιστοσελίδας δημιουργούνται από την Bluemind.gr ώστε το περιεχόμενο να ταιριάζει με την πρόθεση αναζήτησης των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης. Σκοπός των κειμένων είναι να περιγραφούν με τρόπο κατανοητό όσα προσφέρει η λογιστική εταιρεία και να εξυπηρετούν το SEO. Με τις κατάλληλες προσθήκες λέξεων - κλειδιών οι σελίδες του ιστότοπου ανιχνεύονται με επιτυχία από το Googlebot και εμφανίζονται στα οργανικά αποτελέσματα.

Δημιουργία Blog ιστοσελίδας

Η δημιουργία του blog ιστοσελίδας είναι το σημείο όπου το λογιστικό γραφείο ή η λογιστική εταιρεία αποδεικνύει την προστιθέμενη αξία της. Καθώς η παροχή υπηρεσιών δεν έχει άλλο τρόπο για να αποδείξει την εμπειρία, τις γνώσεις και τις λύσεις που προσφέρει, το blog αποτελεί το σημαντικότερο σημείο κάθε λογιστικής εταιρείας.

Τα πρώτα άρθρα του blog δημιουργούνται πάντα από την ομάδα της Bluemind με συνεργασία με τον πελάτη.

Γ. Διασυνδέσεις με εργαλεία Google

Στο στάδιο ολοκλήρωσης της κατασκευής ιστοσελίδας δημιουργήθηκε λογαριασμός GA4 και Google Search Console ούτως ώστε ο πελάτης να γνωρίζει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του, αλλά και με βάση ποιες λέξεις-κλειδιά οι ενδιαφερόμενοι εντοπίζουν την ιστοσελίδα στη Google.

Δ. Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ - Ιστοσελιδα προσβασιμη από αμεα

Στην κατασκευή της ιστοσελίδας για το λογιστικό γραφείο, συμπεριλήφθηκαν προδιαγραφές WCAG 2.0 compliant, σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηματοδότησης της ιστοσελίδας από το ΕΣΠΑ. Στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου έχουμε τοποθετήσει το εικονίδιο του accessibility. Οι προδιαγραφες site για αμεα, σε περιπτώσεις χρηματοδότησης ιστοσελίδων μέσω ΕΣΠΑ, θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις Οδηγίες για την Προσβασιμότητα αμεα εσπα του Περιεχομένου του Ιστού, έκδοση 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines 2.0) του διεθνή oργανισμού World Wide Web Consortium (W3C), κατ’ ελάχιστο στο μεσαίο επίπεδο προσβασιμότητας “ΑΑ”.

prodiagrafes site gia amea 2

Γιατί να επιλέξω την Bluemind.gr στην κατασκευή ιστοσελίδας;

Στην Bluemind Digital Marketing Services η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι με περιεχόμενο, που βοηθά τον επισκέπτη να κατανοήσει άμεσα το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας και να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

Επίσης, από την αρχή θα συμπεριλάβουμε όλες τις τεχνικές on site SEO, ώστε να μην χρειαστείτε επιπλέον έξοδα για την προσαρμογή της ιστοσελίδας σας στην προώθησή της.

Γνωρίζουμε άρτια το τεχνικό μέρος για την κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά φροντίζουμε να μελετούμε και το marketing του κλάδου σας, ώστε να σας καθοδογήσουμε σωστά για να έχετε μία ιστοσελίδα (website) που θα ξεχωρίζει.

Με βάση την εξειδίκευση μας στην κατασκευή ιστοσλείδων και την ενσωμάτωση των τεχνικών SEO στις ιστοσελίδες δείτε παρακάτω τις διακρίσεις μας.

top clutch.co web design company financial services greece 2
top clutch.co international seo greece 2023 1
new top clutch.co seo company financial services greece 1

Στην περίπτωση που η κατασκευή ιστοσελίδας του λογιστικού σας γραφείου επιδοτείται μέσω ΕΣΠΑ ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις προσβασιμότητα ΑΜΕΑ εδώ.

Digital Marketing Services για Φοροτεχνικούς - Λογιστές

Στοχεύοντας σε ένα αναβαθμισμένο πελατολόγιο επιχειρήσεων, που διατηρεί γ' κατηγορίας βιβλία, η επικοινωνία σας χρειάζεται να είναι αντίστοιχη των αναγκών τους. Στη Bluemind.gr γνωρίζουμε τους τρόπους και τα μέσα που μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κοινό που σας ενδιαφέρει. 

Έχουμε τις γνώσεις για να σας υποστηρίξουμε, ώστε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μιλήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram