fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με επιδότηση ΕΣΠΑ

Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με επιδότηση για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ “Ανταγωνιστικότητα 2021-2027” και αφορά την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παρέχουν τουριστικές υπηρεσίες.

Επιπλέον στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ "Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων" που ανανκοινώθηκε τον Οκτώβριο 2023 για νέες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και υπό ίδρυση επιχειρήσεις περιλαμβάνεται εκτός της κατασκευής ιστοσελίδας και η διαφήμιση.

Τα τελευταία έτη ο κλάδος του τουρισμού συνεισφέρει όλο και περισσότερο στην Ελληνική οικονομία, γεγονός που αποτελεί κίνητρο για την ίδρυση και τη δημιουργία νέων τουριστικών επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

Η Ελλάδα διαθέτει μια ποικιλομορφία από ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, βίλες και άλλα τουριστικά καταλύματα που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Επιδότηση ΕΣΠΑ για ξενοδοχεία

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για υφιστάμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Για τις τουριστικές επιχειρήσεις που βρίσκονται εκτός των περιφερειών Αττικής, και Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες - Δωδεκάνησα) είναι ενεργή επιδότηση που αφορά σε κατασκευαστικές εργασίες, αγορά εξοπλισμού, δαπάνες green (φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας κ.λ.π.), δαπάνες μελετών (μηχανικού, αρχιτέκτονα, μηχανολόγου) και δαπάνες marketing (digital marketing, online booking), αμοιβή συμβούλου, μισθολογικό κόστος νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού έως 3 άτομα και ως 45.000 ευρώ μισθολογικό κόστος. Το ύψος των προτεινόμενων δαπάνων κυμαίνεται από 15.000 ευρώ - 200.000 ευρώ. Η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία και καταλύματα περιλαμβάνεται στις δαπάνες, όπως και οι δαπάνες προώθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975.

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για υπο σύσταση ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Η προδημοσίευση του προγράμματος “Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών επιχειρήσεων” περιλαμβάνει την ίδρυση ξενοδοχείων στην κατηγορία 4**** με τουλάχιστον 12 κλίνες, camping 3*** και για αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα τουλάχιστον 3 κατοίκιες. Επιλέξιμες δαπάνες από 80.000€ - 400.000€ που αφορούν: κατασκευαστικές εργασίες, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, αγορά μεταφορικών μέσων, αγορά επίπλων, λογισμικό κρατήσεων, πιστοποιήσεις ISO, κατασκευή ιστοσελίδας και διαφήμιση. Ύψος χρηματοδότησης από 45% -55% υπό προϋποθέσεις. Οι δαπάνες για την κατασκευή ιστοσελίδας και διαφήμιση ανέρχονται στα 20.000€.

Το πρόγραμμα επιδότησης περιλαμβάνει και τις επιχειρήσεις με έναρξη δραστηριότητας από 1/1/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου - Bluemind.gr

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία με επιδότηση, στη Bluemind είναι η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για ξενοδοχείο, που περιλαμβάνει τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ για περιεχόμενο σε 2 γλώσσες, και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ με το πρότυπο WCAG 2.0.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα ξενοδοχείου που θα δημιουργηθεί από την ομάδα μας έχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με τις γνωστές πλατφόρμες κρατήσεων booking.com, bed & breakfast, airbnb για την αποφυγή διπλοκρατήσεων.

Οι πληρωμές (προκαταβολή ή και εξόφληση) από τους πελάτες που προχωρούν σε κράτηση δωματίου, μπορούν να γίνουν από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας με διασύνδεση του συστήματος κρατήσεων & πληρωμών στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργάζεστε.

Online Σύστημα Κρατήσεων (online booking) για τη διαχείριση ξενοδοχείου

Η ιστοσελίδα ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται τόσο από την εντυπωσιακή εμφάνιση των χώρων και των υπηρεσιών όσο και από την ευκολία που ο επισκέπτης μπορεί να κάνει άμεσα στην κράτησή του. Η προσθήκη στην ιστοσελίδα της λειτουργίας Online Σύστημα Κρατήσεων (online booking) για εμάς θεωρείται απαραίτητο εργαλείο στην κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων.

Δείγμα κατασκευής ιστοσελίδας ξενοδοχείου

kataskevi istoselidas xenodoxeiou
kataskevi istoselidas xenodoxeiou me epidotisi
kataskevi istoselidas xenodoxeiou deigma

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία

Επιλέξτε το template που ταιριάζει στο ξενοδοχείο σας ή φτιάξτε μαζί μας το δικό σας custom design. Στη Bluemind.gr έχουμε την ευελιξία είτε να σας προτείνουμε κάποια έτοιμα template για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας, είτε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα custom template για μία ξεχωριστή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Δείγματα template για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Luxury Hotels

Πλήρως προσαρμόσιμο σε κινητές συσκευές (rensponsive template), γρήγορη φόρτωση σελίδων και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ (accessibility WCAG 2.O)

Travel & Tourism

Πλήρως προσαρμόσιμο σε κινητές συσκευές (rensponsive template), γρήγορη φόρτωση σελίδων και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ (accessibility WCAG 2.O)

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με SEO

Οι υποψήφιοι πελάτες σας, με την εφαρμογή SEO τόσο στο τεχνικό μέρος της ιστοσελίδας όσο και στο περιεχόμενο θα βρίσκουν τον ιστότοπο σας στις μηχανές αναζήτησης εύκολα και γρήγορα. Παρόλο που οι περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επαφίονται στις πλατφόρμες κρατήσεων, εσείς θα μπορούσατε να είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας αξιοποιώντας τις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων SEO που σας προσφέρουμε.

Η κατασκευή ιστοσελίδας απαιτεί πολλά περισσότερα από τον σχεδιασμό και το περιεχόμενο. Επενδύστε στο SEO σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής ιστοσελίδας, από τη στρατηγική δημιουργίας ιστοσελίδας έως την έναρξη.

Γιατί να “χτίσετε” το SEO από το στάδιο κατασκευής ιστοσελίδας;

Γιατί η δημιουργία SEO από το στάδιο κατασκευής ιστοσελίδας είναι λιγότερο δαπανηρή και έχει γρηγορότερα αποτελέσματα σε σύγκριση με την προσπάθεια να ενισχύσετε την ιστοσελίδα σας εκ των υστέρων. Αν έχετε εφαρμόσει το SEO στην ιστοσελίδα σας τότε περίπου το 30%-40% της επισκέψιμότητας θα προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα χωρίς να πληρώνετε διαφήμιση.

Προώθηση ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Στη Bluemind.gr εξειδικευόμαστε στην προώθηση ξενοδοχείων. Αναλάμβάνουμε την προώθηση του ξενοδοχείου σας με Google Ads, Bing Ads, Yandex Ads, Facebook - Instagram Ads, Tik-Tok Ads, Linkedin Ads και εφαρμογή affiliate program για να αναπτύξετε το δικό σας δίκτυο ψηφιακών μεταπωλητών.

Affiliate Program για την προώθηση ξενοδοχείων

Η λειτουργία της λύσης Affiliate Marketing πάνω στο δικό σας website υποστηρίζει τη δωρεάν διαφήμιση σας, μέσω της δημιουργίας δικτύου ψηφιακών μεταπωλητών, οι οποίοι προωθούν από τις δικές τους ιστοσελίδες και τις social media pages που διαθέτουν,τη δική σας επιχείρηση με σκοπό να επιτύχουν κρατήσεις δωματίων για εσάς. Πως γίνεται αυτό; Ενημερωθείτε εδώ.

επιδοτηση εσπα

Πακέτα Κατασκευής Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία

Στη Bluemind.gr έχουμε δημιουργήσει 2 πακέτα για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με επιδότηση. Σε αυτά τα δύο πακέτα μας έχουμε συμπεριλάβει τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ που αφορούν σε 2γλωσσο περιβάλλον, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ και online booking reservation.

hotel basic
3.500€*

Μέχρι 12 σελίδες, responsive template (mobile responsive), 2 γλώσσες, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, seo friendly url's, γρήγορη φόρτωση σελίδων, google maps, photo gallery, online booking reservation, online πληρωμές, blog, σύνδεση με Google Hotel Center account, google analytics & google search console.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες και μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε να προσθέσουμε επιπλέον λειτουργίες.

*Η τιμή είναι προ ΦΠΑ 24%

HOTEL ADVANCED

7.000€*

Μέχρι 20 σελίδες με custom responsive template (mobile responsive), ux/ui design, 2 γλώσσες, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, technical SEO & content SEO, γρήγορη φόρτωση σελίδων, blog, google maps, photo gallery, online booking reservation advanced (booking.com, bed & breakfast, airbnb), online πληρωμές, affiliate program on site, σύνδεση με Google Hotel Center account, google analytics & google search console.

Πλήρες πακέτο για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείων που θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

*Η τιμή είναι προ ΦΠΑ 24%

Επιπλέον υπηρεσίες στην κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

  • Λειτουργία web content personalization
  • Πολυγλωσσικό περιβάλλον μέχρι 10 γλώσσες
  • Λειτουργία eshop για την πώληση προϊόντων
  • Ενσωμάτωση Google reviews στην ιστοσελίδα
  • Sign in με Google ή Facebook account

Ενδιαφέρεστε για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και την προώθηση;

Η Bluemind.gr είναι εδώ για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και στη στοχευμένη προώθησή του, καθώς και να σας υποστηρίξει στην κατάθεση φακέλου για επιδότηση. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους συμβούλους ΕΣΠΑ που μπορούν να αναλάβουν την προαξιολόγηση της πρότασής σας, την κατάθεση φακέλου επιδότησης σε περίπτωση που πληρείτε τα κριτήρια, αλλά και την παρακολούθηση του έργου μέχρι την εκταμίευση του χρηματικού ποσού που δικαιούστε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Επικοινωνία

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram