fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδων για άμεσα αποτελέσματα

Η Bluemind.gr είναι εξειδικευμένη εταιρεία με κορυφαία τεχνογνωσία στην κατασκευή ιστοσελίδων για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Διαφέρουμε από μία τυπική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, καθώς προσφέρουμε όλο το πακέτο για τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Γνωρίζουμε πόσο δύκολη είναι απόφαση να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα ή να ανανεώσετε την ιστοσελίδα που έχετε. Για πολλές εταιρείες που έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδα στο παρελθόν, η εμπειρία ήταν χρονοβόρα και σε πολλές περιπτώσεις επώδυνη. Συνήθως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν κάποιον συνεργάτη που θα μπορούσε να τους κατευθύνει προς την κατάλληλη λύση για αυτούς ως προς την κατασκευή ιστοσελίδας. Τις περισσότερες φορές μάλιστα καλούνται οι ίδιοι να κατευθύνουν τον επαγγελματία στην κατασκευή ιστοσελίδας με αποτελέσμα το έργο να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο.

Κατασκευή ιστοσελίδων που φέρνουν συνεργασίες

Στη Bluemind.gr υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και τους προτρέπουμε να σκεφτούν την κατασκευή ιστοσελίδας από ένα διαφορετικό πρίσμα που στηρίζεται στη λογική και τα κερδοφόρα αποτελέσματα και όχι σε εικασίες.

Εστιάζουμε στη δημιουργία ιστοσελίδων που μπορούν να έχουν άμεσα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Και όταν μιλάμε για αποτελέσματα εννοούμε την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μέσα από την ιστοσελίδα τους.

Στη Bluemind.gr επιδιώκουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Γι΄αυτό και είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που:

  • εφάρμοσε τη στρατηγική SEO content από το στάδιο κατασκευής ιστοσελίδων και eshop
  • αξιοποιήσε το video marketing σε ιστοσελίδες και eshop από την πρώτη μέρα λειτουργίας
  • ενδωματώνουμε λειτουργίες web content personalization σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα
kataskevi istoselidas me seo gia ti fellachidis avee

Κατασκευή Ιστοσελίδων με SEO

Η κατασκευή ιστοσελίδας απαιτεί πολλά περισσότερα από τον σχεδιασμό και το περιεχόμενο. Επενδύστε στο SEO σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής ιστοσελίδας, από τη στρατηγική δημιουργίας ιστοσελίδας έως την έναρξη.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε γρήγορες και σύγχρονες ιστοσελίδες (responsive σε κινητές συσκευές) από το 0 ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

xondriki polisi seo sevices gigital marketing

Κείμενα ιστοσελίδων

Γράφουμε εμείς τα κείμενα ιστοσελίδων αναλύοντας τον ανταγωνισμό σας και τις αναζητήσεις των χρηστών στη Google, ώστε να αποτυπώνονται σωστά τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας.

kataskevi istoselidas logistiki etaireia

Online εφαρμογές & Call to actions

Εμφανίζουμε τα σημεία αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με την εταιρεία σας στα κατάλληλα σημεία, χωρίς να κουράζουμε το κοινό σας, αλλά και χωρίς να χάνουμε τις ευκαιρίες για επικοινωνία μαζί σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Bluemind.gr

105

Nέες επαγγελματικέςιστοσελίδες μέσα στο 2023

72

Ιστοσελίδες με SEO από το στάδιο κατασκευής -2023-

72

Ιστοσελίδες εμφανίζονται στη 1η σελίδα της Google -2023-

24/7

Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη & αναβαθμίσεις

99%

Aπόδοση στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδων

Στη Bluemind.gr γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας.

κατασκευη ιστοσελίδασ
κατασκευη ιστοσελιδας
κατασκευη ιστοσελιδας
κατασκευη ιστοσελιδας
κατασκευη ιστοσελιδας
κατασκευη ιστοσελιδας
κατασκευη ιστοσελιδας
κατασκευη ιστοσελιδων
κατασκευη ιστοσελιδων
οι συνεργασιεσ μασ

Γνωρίστε κάποιες από τις συνεργασίες μας

Δείτε ενδεικτικά έργα στην κατασκευή ιστοσελίδων επιλέγοντας το ακόλουθο button

Εξειδικευμένες λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων

κατασκευη ιστοσελίδας ξενοδοχειου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου που έλκει του ενδιαφερομένους και τους οδηγεί να κάνουν μία επικοινωνία μαζί σας, η Bluemind.gr είναι ο έμπειρος και αξιόπιστος συνεργάτης σας για να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη ιστοσελίδα ξενοδοχείου.

κατασκευη ιστοσελίδας λογιστικου γραφειου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Λογιστικού Γραφείου

Η Bluemind.gr εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων λογιστικών γραφείων και συχνά θα δείτε άρθρα μας στο taxheaven.gr και e-forologia.gr

κατασκευή ιστοσελίδας bluemind.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας HR Management

Μπορείτε να μας αναθέσετε με εμπιστοσύνη από το λογότυπο, τα κείμενα, τις φωτογραφίες μέχρι και τη στρατηγική δομή της ιστοσελίδας σας.

κατασκευη ιστοσελιδας αυτοκινητων

Κατασκευή ιστοσελίδας αυτοκίνητων

Εξειδικευμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων αλλά και για υπηρεσίες συντήρησης. Αυτόματη διασύνδεση με car.gr, ix.gr, autoagora.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων: FAQ

Πιθανά κάποια από τα ερωτήματά σας για την κατασκευή ιστοσελίδων να απαντηθούν παρακάτω. Αν όχι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 8662975.

Σε όποιο σημείο του γεωγραφικού χάρτη κι αν βρίσκεστε η Bluemind.gr μπορεί να αναλάβει και να υλοποιήσει με συνέπεια την κατασκευή της ιστοσελίδας σας!

Η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας για να προβληθεί στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό λογοτύπου, τις φωτογραφίες (image bank), τα κείμενα, τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, τη βελτιστοποίηση με SEO για να εμφανίζεστε στη Google, την τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας.

Οχι εμείς, αλλά συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες φωτογράφους που μπορούν να αναλάβουν τη φωτογράφηση των εγκαταστάσεων σας και του προσωπικού σας. Από την άλλη, αν η φωτογράφηση είναι ένα κόστος και πιθανά να μην το έχετε προϋπολογήσει μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες έτοιμες από την image bank που διαθέτουμε.

Ο χρόνος εξαρτάται από τις απαιτήσεις του έργου. Μία απλή ιστοσελίδα με δικά σας κείμενα και φωτογραφίες μπορεί να είναι έτοιμη από την ομάδα μας σε 5 εργάσιμες μέρες. Αν όμως, έχουμε μία ιστοσελίδα που απαιτεί διασυνδέσεις με εξωτερικά συστήματα ή που πρέπει πρώτα να αναλύσουμε τον ανταγωνισμό μπορεί να χρειαστούν 20-30 εργάσιμες μέρες.

Και πάλι εξαρτάται από τις απαιτήσεις του έργου. Άλλες απαιτήσεις έχει μία onepage ιστοσελίδα και άλλες απαιτήσεις μία ιστοσελίδα που ξεπερνά τις 100 εσωτερικές σελίδες. Όμως, για να έχετε μία εικόνα του κόστους σας προτείνουμε να δείτε τα πακέτα τιμών κατασκευής ιστοσελίδων εδώ

Ας μιλήσουμε!

Συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος μας δίνετε την ευκαιρία να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες και να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις για την ανάπτυξη της διαδικτυακής παρούσιας.

Untitled Instagram Post

Επικοινωνία

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram