fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου αφορά στην ελκυστική παρουσίαση του ξενοδοχείου σας στο κοινό που ενδιαφέρεται για βρει το κατάλληλο μέρος για περάσει ευχάριστα τις διακοπές του. Και λέμε ελκυστική γιατί ο χώρος που επιλέγουμε να περάσουμε τις διακοπές μας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από άνεση, ασφάλεια, φροντίδα και όλες αυτές οι έννοιες θα πρέπει να αποτυπώνονται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Κατασκευη ιστοσελιδας ξενοδοχειου - Bluemind.gr

Οι ταξιδιώτες θέλουν να εκπλαγούν και αναζητούν το απροσδόκητο, αλλά με όλες τις πληροφορίες μόλις με ένα κλικ . Δώστε τους αυτό που θέλουν! Στη Bluemind.gr γνωρίζουμε πως να παρουσιάσουμε το ξενοδοχείο σας στο διαδίκτυο σύμφωνα με την εικόνα της επωνυμίας σας και την εμπειρία που θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Η ιστοσελίδα που δημιουργούμε για τους πελάτες μας είναι η εξώπορτα του ξενοδοχείου τους…

Άν χρειάζεστε μία (νέα) ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας τότε είστε στο σωστό σημείο. Αυτή είναι μια καλή αρχή για να έχετε μία επιτυχημένη ιστοσελίδα που δημιουργεί πολλές κρατήσεις χωρίς να πληρώνετε προμήθεια.

Για να μπορέσετε να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις μέσω της δικής σας ιστοσελίδας, πρέπει να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που γνωρίζει τις απαιτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων ξενοδοχείων.

Για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου που έλκει του ενδιαφερομένους και τους οδηγεί να κάνουν μία επικοινωνία μαζί σας, η Bluemind.gr είναι ο έμπειρος και αξιόπιστος συνεργάτης σας για να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη ιστοσελίδα ξενοδοχείου.

kataskevi istoselidas xenodoxeiou bluemind

Drive

Κατευθύνετε pερισσότερους ενδιαφερόμενους στο ξενοδοχείο σας. Αναπτύξτε τη φήμη σας!

istoselida xenodoxeiou bluemind

Protect

Προστατέψτε την επωνυμία σας από αστοχίες στην προβολή και την επικοινωνία της!

epaggelmatiki istoselida xenodoxeiou bluemind

Building

Χτίστε μία ολοένα αυξανόμενη και δυναμική αφοσίωση των πελατών σας με περισσότερες κρατήσεις!

Ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Δημιουργούμε ιστοσελίδες βελτιστοποιημένες για κινητά και desktop με γνώμονα τη μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες και οπτικά ελκυστικές ιστοσελίδες, που προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία στον χρήστη.

Βελτιώστε τώρα την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας με τη Bluemind.gr και συνδεθείτε με τους πιθανούς επισκέπτες σας καθώς λαμβάνετε:

  • μία διαισθητική και εύκολη στην πλοήγηση ιστοσελίδα για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες
  • ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων για απευθείας κρατήσεις και online πληρωμές
  • διασύνδεση με πλατφόρμες κράτησης δωματίων (booking.com, airbnb, bed & breakfast) για να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα από την δική σας ιστοσελίδα
  • αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μέσω μιας ελκυστικής παρουσίασης των καλύτερων σημείων του ξενοδοχείου σας, που επηρεάζει την ανάπτυξη των πωλήσεων
  • ευκαιρίες ψηφιακού μάρκετινγκ (SEO, SEM, διαδικτυακές διαφημίσεις κ.λπ.)
dimiourgia istoselidon

Ιστοσελίδα ξενοδοχείου με SEO και εστίαση στην κράτηση

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ξενοδοχείων που αναταποκρίνονται στις αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο. Ακόμα κι αν οι υποψήφιοι πελάτες σας, σας εντοπίσουν σε κάποια πλατφόρμα αναζήτησης ξενοδοχείων θα θέλουν να μπορούν να επισκεφτούν και την ιστοσελίδα σας για μία πληρέστερη εμπειρία. Τότε είναι η στιγμή για να τους δώσουμε το κίνητρο να κάνουν κράτηση επάνω στην ιστοσελίδα σας αντί να επιλέξουν τη πλατφόρμα κράτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με επιδότηση ΕΣΠΑ

Αν έχετε ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και στην πρότασή σας περιλαμβάνεται η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με επιδότηση αναλαμβάνουμε να συνεργαστούμε με τον σύμβουλό σας στο ΕΣΠΑ και να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος χρηματοδότησης.

istoselida xanodoxeiou online booking
κατασκευη ιστοσελιδας ξενοδοχείου bluemind

Custom σχεδιασμός UX/UI

Στη Bluemind.gr δημιουργούμε ιστοσελίδες που υποστηρίζουν πλήρως το brand name του ξενοδοχείου σας. Η εμφάνιση της ιστοσελίδας είναι το Α και το Ω για την καλή εμπειρία του επισκέπτη σας. Με τεχνικές που εξυπηρετούν τον UX/UI σχεδιασμό ιστοσελίδας δημιουργούμε γαι εσάς το απροσδόκητο που αναζητά και ο εν δυνάμει πελάτης σας.

Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη για επισκέπτες από όλον τον κόσμο

Διαθέτουμε περισσότερες από 30 γλώσσες για τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας και προσφέρουμε λύσεις γεωγραφικής εντόπισης. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία των επισκεπτών σας, κανένας ταξιδιώτης δεν θα μείνει πίσω!

ιστοσελιδα ξενοδοχειου

Ολοκληρωμένες λύσεις σε γραφικά και περιεχόμενο

Δυναμικό ημερολόγιο, διαχείριση κρατήσεων online πληρωμές, γραφικά στοιχεία μάρκετινγκ, σύνδεση με τις σελίδες σας στα Social Media… Στη Bluemind.gr σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία για να βεβαιωθείτε ότι οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν τις κρατήσεις στον ιστότοπό σας, για τις πρώτες και τις επόμενες διακοπές τους.

Δικτύωση στα Social Media

Η φιλοξενία αφορά τους ανθρώπους και η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας θα πρέπει να είναι το σημείο που ενώνει και αποτυπώνει τις απόψεις των επισκετπών σας. Χάρη στις ενσωματωμένες λύσεις των social media, μπορείτε να προβάλλετε κριτικές επισκεπτών και τις αλληλεπιδράσεις στα social media για να προσελκύσετε ταξιδιώτες.

Δείγματα Ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Αν θέλετε μία γρήγορη και οικονομική λύση επιλέξτε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα ξενοδοχείου με ένα από τα έτοιμα template που σας προτείνουμε παρακάτω.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχειου - οικονομική λύση

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου θέμα "travel & tourism"

To template "travel & tourism" εξυπηρετεί την ταχύτητα φόρτωσης σελίδων, είναι πλήρως προσαρμόσιμο σε κινητές συσκευές (responsive) και η δομή του αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου σας. Προσαρμόζεται στα χρώματα της επωνυμίας σας όπως και στο περιεχόμενο που θα μας δώσετε για να προσθέσουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου θέμα "luxury hotel"

Ιδανικό template για luxury ξενοδοχεία και φιλοξενία. Εξυπηρετεί την ταχύτητα φόρτωσης σελίδων, είναι responsive σε κινητά και η δομή του αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου σας. Προσαρμόζεται στα χρώματα της επωνυμίας σας όπως και στο περιεχόμενο που θα μας δώσετε για να προσθέσουμε.

Δείτε το live
κατασκευη ιστοσελιδασ ξενοδοχειου

Για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου επικοινωνήστε με τη Bluemind.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος. Σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο που θα μας δηλώσετε για να σας εξυπηρετήσει.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram