fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας με SEO

Γιατί η κατασκευή ιστοσελίδας με SEO αποδίδει περισσότερο; Για εμάς και τους πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, η κατασκευή ιστοσελίδας είναι κάτι περισσότερο από μια "διαδικτυακή παρουσία".

  • Eίναι μία σημαντική μηχανή ανάπτυξης των επιχειρήσεων
  • Είναι το #1 περιουσιακό στοιχείο ψηφιακού μάρκετινγκ
  • και το #1 ψηφιακό μέσο αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στην Bluemind Digital Marketing Services, θέλουμε να σκεφτείτε διαφορετικά τη "σχεδίαση ιστοσελίδας" καθώς και το είδος της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδας, που θα πρέπει να προσλάβετε για τη δημιουργία website.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να διαχωρίσετε την τέχνη του web design από την επιστήμη του κατάλληλου σχεδιασμού ιστοσελίδων και eshop.

Στη Bluemind δεν είμαστε μόνο κατασκευαστές ιστοσελίδων και e-shop όσον αφορά τη δημιουργία ιστοσελίδων (σχεδιασμός ελκυστικών ιστότοπων), είμαστε επιστήμονες στο internet marketing και το e-commerce καθώς μελετούμε, πειραματιζόμαστε και ακονίζουμε τις δεξιότητές μας ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες και eshop που οδηγούν σε ταχεία ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδας με SEO;

Η κατασκευή ιστοσελίδας με SEO είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος δημιουργίας ιστοσελίδων. Η ιστοσελίδα που έχει συμπεριλάβει στην κατασκευή της το SEO έχει σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές της.

Στόχος κάθε ιστότοπου είναι να έχει την καλύτερη δυνατή κατάταξη στη Google ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να εντοπίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης βάσει της αναζήτησης τους.

Αν η ιστοσελίδα της επιχείρησή σας δεν εμφανίζεται στη βέλτιστη θέση στη Google τότε πολύ δύσκολα μπορούμε να μιλήσουμε για digital marketing με αποτελέσματα.

Αν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να έχετε τη βέλτιστη κατάταξη στη Google, η απάντηση είναι ότι η θέση σας στα οργανικά αποτελέσματα από την αναζήτηση των χρηστών για προϊόντα ή υπηρεσίες που αφορούν την επιχείρησή σας συνεχίζει να σας εμφανίζει στους δυνητικούς πελάτες σας ακόμα κι αν σταματήσετε τη διαφήμιση.

Κατασκευή ιστοσελίδας με SEO
Προώθηση με SEO

Τί είναι η προώθηση με SEO;

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO, αφορά σε τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής ιστοσελίδας με SEO

Η κατασκευή ιστοσελίδας με SEO διασφαλίζει ότι ο ιστότοπος σας:
- Λειτουργεί σωστά, διαθέτει δομή και οργανωμένο περιεχόμενο με στρατηγική στόχευσης πελατών
- Είναι γρήγορος, ασφαλής και αξιόπιστος
- Διαθέτει περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί με βάσει τους κανόνες SEO, το οποίο είναι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησή σας ώστε να επιτύχετε τη βέλτιστη θέση κατάταξης στη Google και τις μηχανές αναζήτησης (Yahoo, Bing κ.α.) με σκοπό την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα από ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας από τη Bluemind

Στην Bluemind αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO ή και τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας βάσει SEO για επιχειρήσεις όπως:

Δημιουργούμε για την επιχείρησή σας δυναμικές ιστοσελίδες με δυνατότητες επεκτασιμότητας, ειδικά λογισμικά, πολυγλωσσική δυνατότητα, εντυπωσιακές λειτουργίες στις ιστοσελίδες, εύκολη πλοήγηση στον χρήστη και εντυπωσιακή εμφάνιση που μπορεί να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η επεκτασιμότητα της ιστοσελίδας σας διασφαλίζει ότι μπορεί να ενσωματώσει νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης των επισκεπτών και λειτουργίες προώθησης σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τον ιστότοπο σας.

Αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησή σας:

  • Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας 24/7 χωρίς downtimes που δημιουργούν μία κακή εμπειρία των επισκεπτών του ιστότπου σας.
  • Θα δημιουργήσουμε μία σύγχρονη εικόνα και διάταξη του περιεχομένου που θα επικοινωνεί την οργάνωση και την αξιοπιστία που συνοδεύει το εμπορικό σας σήμα.
  • Θα οργανώσουμε τις ενέργειες ανταπόκρισης των επισκεπτών στον ιστότοπό σας ώστε να κάνουν την ενέργεια που θέλετε (όπως να σας τηλεφωνήσουν, να σας στείλουν email ή να συμπληρώσουν μία φόρμα επικοινωνίας).
  • Θα σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση τηρώντας τους χρόνους που σας έχουμε υποσχεθεί.
  • Θα σας προσφέρουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να αξιοποιήσετε τη δύναμη του SEO ώστε να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

Εν ολίγοις, θα δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο κεντρικό διαδικτυακό κόμβο ενημέρωσης, που θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε στο διαδίκτυο.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι κατανοείτε τη διαδικασία, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να γίνει αυτό με επιτυχία, και σε τι ακριβώς θα επενδύσετε.

Για την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO η ομάδα μας θα εργαστεί με τους ακόλουθους τρόπους:

Βήμα #1 Discovery για την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO

Κάθε έργο ιστότοπου πρέπει να ξεκινά με μια φάση ανακάλυψης που περιλαμβάνει έρευνα λέξεων-κλειδιών, έρευνα ανταγωνιστών, γενική έρευνα αγοράς και ανασκόπηση της υπάρχουσας τοποθεσίας καθώς και πλήρης Έλεγχος SEO, εάν έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο και πολλά άλλα.
Η διαδικασία Discovery μας παρέχει ανεπεξέργαστα δεδομένα που σχετίζονται με τον τρόπο που πρέπει να δομηθεί ο ιστότοπος, ποιες σελίδες πρέπει να υπάρχουν και ποιος τύπος περιεχομένου πρέπει να υπάρχει σε αυτές τις σελίδες.
Εν ολίγοις, η διαδικασία Discovery διασφαλίζει ότι αυτό που κατασκευάζουμε έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι αποτελεσματικό στην επίτευξη των στόχων που έχουν οι επιχειρήσεις.

Βήμα #2 Site Map στην κατασκευή ιστοσελίδας με SEO

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες από τη διαδικασία Discovery για να δημιουργήσουμε ένα site map για τη νέα σας ιστοσελίδα. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε σελίδα του ιστότοπού σας έχει έναν σκοπό και ο οποίος επιτυγχάνεται έχοντας μία στρατηγική δομή.
Ο σχεδιασμός αυτής της αρχιτεκτονικής ιστότοπου (site map) είναι σημαντικός τόσο για το SEO όσο και για την Εμπειρία του Χρήστη που είναι απαραίτητο να γίνει στη φάση σχεδιασμού και ανάπτυξης της ιστοσελίδας
Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες και εταιρίες δεν σχεδιάζουν μια σωστή αρχιτεκτονική ιστότοπου , κάτι που είναι δαπανηρό λάθος σε χρόνο και σε χρήμα.
Εμείς διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας έχει τον κατάλληλο site map πριν αρχίσουμε να χτίζουμε την ιστοσελίδα.

Βήμα #3 UX Design για κατασκευή ιστοσελίδας με SEO

Με δεδομένο ότι κάθε ιστότοπος έχει έναν μοναδικό στόχο και κάθε σελίδα του εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό, είναι φυσικό και κάθε σελίδα να απαιτεί μια μοναδική διάταξη και δομή περιεχομένου.
Σκοπός της ορθής διάταξης των σελίδων είναι να διευκολύνεται ο επισκέπτης στην πλοήγηση και την επικοινωνία μαζί σας.
Η κατανόηση του περιεχομένου απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση. Αυτό ονομάζεται UX Design –και είναι ο σχεδιασμός της εμπειρίας που θα έχει ο χρήστης καθώς περιηγείται στον ιστότοπο.
Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός UX μπορεί να υπερδιπλασιάσει το ποσοστό μετατροπών του ιστότοπού σας, μειώνοντας το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπου.

Βήμα #4 SEO Content

Όλες οι παραπάνω ενέργειες συγχωνεύονται στη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Το περιεχόμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα σας έχει δημιουργηθεί με βάση τους κανόνες SEO. Κείμενα και φωτογραφίες ακολουθούν τις απαιτήσεις της Google και η εταιρεία σας διασφαλίζει ότι μπορεί να έχει μία πολύ καλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Επιπλέον διασφαλίζεται το χαμηλότερο διαφημιστικό κόστος σε Google Ads.

Η δημιουργία ιστοσελίδας από την εταιρεία μας διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε την ιστοσελίδα σας για τα επόμενα χρόνια. Στην ιστοσελίδα σας τηρούμε όλους τους κανόνες SEO τόσο στο τεχνικό μέρος, όσο και στη δημοσίευση του περιεχομένου. Επίσης, θα σας παραδώσουμε μία ιστοσελίδα που είναι έτοιμη για προώθηση!

Ενδιαφέρεστε για την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO;

Θέλετε να έχετε μία ιστοσελίδα που θα σας βγάλει μπροστά από τον ανταγωνισμό σας;

Τότε μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected] και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το SEO παρακάτω:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram