fbpx

Virtual Tour για ιστοσελίδες και e-shops

Τί είναι το Virtual Tour που τόσο συχνά ακούγεται τελευταία;
Μπορεί το Virtual Tour να αυξήσει τις πωλήσεις σας;
Τί κόστος έχει το Virtual Tour;

Το Virtual Tour είναι μία ολοένα αυξανόμενη τάση του e-commerce και που στην Ελλάδα από το 2023 θα το συναντάμε ολοένα και συχνότερα σε ιστοσελίδες real estate, ξενοδοχείων, εστιατορίων, εμπορίας και ενοικίασης αυτοκινήτων, ενοικίασης σκαφών και e-shops.

Στη Bluemind Digital Marketing προσφέρουμε ήδη τη δυνατότητα Virtual Tour στην κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή eshop.

Τι είναι το Virtual Tour;

Το Virtual Tour είναι η εικονική περιήγησή μας σε έναν απομακρυσμένο χώρο μέσω υπολογιστή, laptop, tablet και κινητού τηλεφώνου. Αν έχετε μία επιχείρηση, με την κάμερα να δείχνει 360 μοίρες τον χώρο σας ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα μπορεί να περιηγηθεί σαν να ήταν μέσα στο κτίριο σας ή το κατάστημά σας.

Κατά τη διάρκεια ενός Virtual Tour, μέσω του ιστότοπού σας o δυνητικός σας πελάτης έχει μια πλήρη εμπειρία:

  • των διαστάσεων και της διακόσμησης στο δωμάτιο αν είστε ξενοδοχείο,
  • της διάταξης του χώρου και των συνδέσεων των δωματίων αν θέλετε να δείξετε ένα ακίνητο,
  • των τιμών και των ποιοτικών χαρακτηριστικών αν έχετε κατάστημα με ρούχα, παπούτσια κ.λ.π.
  • της εμπειρίας να δει σερβιρισμένο το menu σας που αποφασίσει να παραγγείλει delivery
  • της απόλαυσης να περιηγηθεί στο σκάφος που ενδιαφέρεται να νοικιάσει για τις διακοπές του.

Στην ουσία το Virtual Tour δίνει στον δυνητικό σας πελάτη την εικονική πρόσβαση σε αυτό που θέλετε να πουλήσετε!

Μπορεί το Virtual Tour να αυξήσει τις πωλήσεις σας;

Όχι μόνο μπορεί, αλλά είναι και το κατάλληλο μέσο για να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας, κάνοντας τη δουλειά σας πιο γρήγορα, πιο εύκολα και με μικρότερο κόστος σε απασχολούμενο προσωπικό.

Σκεφτείτε να είσαστε μία εταιρεία real estate και να διαχειρίζεστε δεκάδες ακίνητα ανά την Ελλάδα ή και μόνο στην Αθήνα, τα οποία θα πρέπει να τα δείξετε στους ενδιαφερόμενους αγοραστές ή ενοικιαστές. Πόσους υπαλλήλους θα πρέπει να έχετε για να κάνετε τη δουλειά σας και να εξυπηρετήσετε σωστά τους δυνητικούς πελάτες σας;

Από την άλλη σκεφτείτε να προσφέρετε μία διαφορετική εμπειρία στους ενδιαφερόμενους μέσω του Virtual Tour. Εκτιμούμε ότι εύκολα μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά και την προστιθέμενη αξία που προσδίδετε στην επιχείρησή σας.

Ακόμα και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) με το Virtual Tour μπορεί να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό αν ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στους χώρους του καταστήματος σαν να ήταν εκεί και να μπορεί να λαμβάνει τις πληροφορίες που θέλει για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει.

virtual tour για eshop

Με το Virtual Tour επιλέγετε να δώσετε στους υποψήφιους πελάτες σας τη δυνατότητα να κάνουν μια ρεαλιστική περιήγηση στις εγκαταστάσεις σας προτού αποφασίσουν να αγοράσουν την υπηρεσία σας ή το προϊόν σας και να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπής από ενδιαφερόμενοι σε πελάτες.

Τί κόστος έχει το Virtual Tour;

Το Virtual Tour συνήθως έχει το κόστος μίας καλής, επαγγελματικής φωτογράφησης. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει με πρόχειρα μέσα γιατί θα πρέπει το υλικό να είναι υψηλής ανάλυσης και χρειάζεται η οπτική ενός επαγγελματία φωτογράφου που έχει και δεξιότητες σκηνοθέτη.

Η ενσωμάτωση του υλικού στην ιστοσελίδα σας ή στο eshop σας από τους τεχνικούς μας ποικίλει σε τιμές αναλόγως του όγκου των δεδομένων που θα πρέπει να αναρτηθούν στον ιστότοπο.

Όλα τα στατιστικά παγκοσμίως επιμένουν ότι η επένδυση της δημιουργίας Virtual Tour για ιστοσελίδα ή το eshop αποσβένεται μέσα σε λίγες μέρες, καθώς οι πελάτες αγοράζουν περισσότερο και πιο γρήγορα. Το virtual tour διπλασιάζει τις κρατήσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις και αντίστοιχα κινείται η απόδοση και στα eshops.

Δημιουργία virtual tour για καταστήματα με eshop και ιστοσελίδες

Αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα και ένα eshop μιλήστε μαζί μας στο 210 8662 975 για να εξετάσουμε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας την εντυπωσιακή εμπειρία του Virtual Tour και να διπλασιάσετε τις πωλήσεις σας.

Επίσης, αν έχετε ένα ξενοδοχείο ή διαχειρίζεστε ακίνητα μπορούμε να αναδείξουμε τους χώρους σας και να εφαρμόσουμε την τεχνολογία Virtual Tour στην ιστοσελίδα σας.

Οι φωτογράφοι της ομάδας μας σε συνεργασία με τους web developer της Bluemind εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που θα εκπλήξει ευχάριστα τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας!

Ποιό είναι το μέλλον του Virtual Tour;

Το μέλλον του Virtual Tour είναι ήδη παρόν! Και λέγεται A.R.

Το A.R. (Augmented Reality) σημαίνει επαυξημένη πραγματικότητα. Δίνει στους χρήστες σας τη δυνατότητα να βλέπουν τα προϊόντα σας στο δικό τους περιβάλλον, επιτρέποντάς τους να τα δοκιμάσουν πριν αγοράσουν αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες πώλησης και συνεπώς την ενίσχυση των κερδών σας!

Τί είναι το A.R. στα eshop; Ενημερωθείτε εδώ!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram