fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδων αυτοκινήτων αυτόματη ενημέρωση

Στην κατασκευή ιστοσελίδων για τις εταιρείες αυτοκινήτων έχουμε την ολοκληρωμένη λύση, Car All in One. Πρόκειται για μία πρόταση που συνδέει όλες τις ενημερώσεις για το στόλο αυτοκινήτων, που διαθέτετε προς πώληση, από την δική σας ιστοσελίδα προς τους ιστότοπους προβολής αυτοκινήτων (car.gr, autoagora.gr, ix.gr).  

Η εμπειρία της Bluemind Digital Marketing στην αγορά τoυ αυτοκινήτου προκύπτει μέσα από τις πολυετείς συνεργασίες μας με τις εταιρείες:

 • Automotivo Group
 • Pantazis Cars
 • Pantazis Rent A Car
 • Vag Group

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Car All in One;

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, υλοποίηση και την πλήρη λειτουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων αυτοκινήτων. Επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα responsive templates για οικονομία χρόνου και χρήματος δημιουργούμε για εσάς τη δική σας ιστοσελίδα.

Τα μοντέλα των αυτοκινήτων που έχετε προς πώληση εμφανίζονται σε ειδικό κατάλογο με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και την τιμή, όπως ακριβώς ενημερώνετε το car.gr. Η διαχείριση του καταλόγου στην εισαγωγή δεδομένων είναι μία εύκολη διαδικασία στην οποία σας εκπαιδεύουμε και σας υποστηρίζουμε. Επίσης, η κατασκευή της ιστοσελίδας διαθέτει και εφαρμογή αναζήτησης αυτοκινήτων με κριτήρια τη μάρκα, το μοντέλο, τα κυβικά, την τιμή κ.λ.π.

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας δημιουργούνται οι «γέφυρες» προς όλους τους ιστότοπους sites αυτοκινήτου - αναζήτηση αυτοκινήτων. Παράλληλα κάθε φορά που ενημερώνετε το δικό σας website μπορείτε να ενημερώνεται και τους ιστότοπους που είστε συνδεδεμένοι.

Εξοικονομήστε σημαντικό χρόνο και κόστος από την αυτόματη καταχώρηση των αυτοκινήτων σας με το σύστημα αυτόματης εισαγωγής στα sites αυτοκινήτου car.gr, autoagora.gr και ix.gr . Εύκολα, γρήγορα & αξιόπιστα.

Πλεονεκτήματα αυτόματης καταχώρησης της λύσης Car All in One για τα sites αυτοκινητου

 • σημαντική μείωση χρόνου στην διαδικασία καταχώρησης
 • σημαντική μείωση του κόστους καταχώρησης
 • σημαντική μείωση λαθών καταχώρησης καθώς η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη
 • βελτιστοποίηση της διαδικασίας ενημέρωσης των ιστότοπων προβολής και οργάνωση του χρόνου σας
kataskevi istoselidas metaxeirismena aytokinta bluemind

Γιατί χρειάζομαι τη δική μου ιστοσελίδα αφού είμαι στο car.gr;

Γιατί στο car.gr είναι και οι ανταγωνιστές σας. Η δική σας ιστοσελίδα μπορεί να φέρει τους ενδιαφερόμενους πιο κοντά στην επιχείρησή σας. Μέσω του ιστότοπου σας το κοινό σας μπορεί να ενημερωθεί για επιπλέον υπηρεσίες, που παρέχετε (service, ασφαλιστική κάλυψη, εγγύηση, δυνατότητες αποπληρωμής), αλλά και να γνωρίζετε μέσω του Google Analytics στατιστικά που έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του κοινού σας.

Επίσης, μετά την πρόσφατη πανδημία του Covid-19 η αγορά των αυτοκινήτων φαίνεται να τείνει προς την online διαδικασία απόκτησης οχήματος. Στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού ήδη εδώ και χρόνια και μάλιστα πριν τον κορωνοϊό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το αυτοκίνητό τους online.

Τι κερδίζω με την κατασκευή μίας σύγχρονης ιστοσελίδας αυτοκινήτων Car All in One;

 • Αναβαθμισμένη εικόνα της επιχείρησης.
 • Σύγχρονο περιβάλλον με κορυφαία τεχνολογία.
 • Ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας για μία ευχάριστη εμπειρία των χρηστών πριν επισκεφτούν την έκθεση των αυτοκινήτων σας.
 • Αναλυτικά στατιστικά και βελτιώσεις της εικόνας σας και των επιχειρηματικών αποφάσεων.
 • Προσέλκυση των χρηστών στο δικό σας κατάστημα και αμεσότητα επαφής.
 • Διατηρείτε το δικαίωμα να προβάλλεστε σε όποια μηχανή αναζήτησης αυτοκινήτων επιθυμείτε ή και όχι.
 • Κάνετε την επιχείρηση σας επώνυμο προϊόν!

Πως μπορώ να προσελκύσω πελάτες από τα sites αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα μου;

Συνήθως οι ενδιαφερόμενοι που σας εντοπίζουν στις μηχανές αναζήτησης αυτοκινήτων (sites αυτοκινητου) και ενδιαφέρονται για κάποιο όχημά σας, θα επισκεφτούν και την ιστοσελίδα σας για να ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες αποπληρωμής.  Όσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον του χρήστη για το αυτοκίνητο που έχετε, τόσο περισσότερο θα σας αναζητήσει στο internet. Θα αναζητήσει την ιστοσελίδα σας, καθώς και κριτικές από άλλους χρήστες για την επιχείρησή σας.

Σκεφτείτε εκείνη τη στιγμή οι ενδιαφερόμενοι να μην βρουν την ιστοσελίδα σας ή τις πληροφορίες, που χρειάζονται για να αισθανθούν ασφαλείς στη συναλλαγή μαζί σας. Θυμηθείτε ότι η αγορά αυτοκινήτου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τιμή και την ασφάλεια.

Επίσης, μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσω του Google Ads (διαφήμιση στη Google). Δημιουργώντας την ιστοσελίδα σας σε εμάς, γρήγορα και οικονομικά, σας προσφέρουμε επιπλέον, την προώθηση για 1 μήνα στη Google, δωρεάν.

Δείτε ενδεικτικές δουλειές μας στην κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις στην εμπορεία αυτοκινήτων και rent a car εδώ.

Δείτε πραγματικά αποτελέσματα στην προώθηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σύμφωνα με τα Google Analytics πελάτη μας.

Η ολοκληρωμένη λύση κατασκευής ιστοσελίδων Car All in One είναι κατάλληλη και για επιχειρήσεις εμπορείας δίκυκλων, φορτηγών, επαγγελματικών αυτοκινήτων, σκαφών.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή ιστοσελίδας αυτοκινήτων και την ολοκληρωμένη λύση Car All in One επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Βρείτε μας και στο Instagram πατώντας εδώ.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram