fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας για την Προοπτική Α.Ε.

Την κατασκευή ιστοσελίδας για τη λογιστική εταιρεία Προοπτική Α.Ε. ολοκλήρωσε η ομάδα των σχεδιαστών και τεχνικών ιστοσελίδων της Bluemind.gr Η λογιστική εταιρεία Προοπτική Α.Ε. προσφέρει υψηλής ποιότητας λογιστικές – φοροτεχνικές - συμβουλευτικές υπηρεσίες, που καλύπτουν κάθε ανάγκη των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Προοπτική ιδρύθηκε ως λογιστική εταιρεία το 1984. Σήμερα αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον οικονομικό τομέα, παρέχοντας συμβουλές επί λογιστικών- φορολογικών θεμάτων και θεμάτων μισθοδοσίας.

Η 40χρονη ανοδική πορεία της χαρακτηρίζεται από υπηρεσίες και λύσεις προστιθέμενης αξίας, που προσφέρονται σε πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου οι επιχειρήσεις τους να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύγχρονο, απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Συνεργαζόμενη εδώ και πολλά χρόνια με παγκόσμια δίκτυα accounting και payroll, η Προοπτική Α.Ε., είναι μία από τις λίγες εγχώριες επιχειρήσεις, που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες tax mobility (μετακίνηση προσωπικού).

Η πολυετής και συνεπή παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, η ολοένα αυξανόμενη τεχνογνωσία της, η επιδίωξη τόσο των ιδρυτών όσο και των στελεχών της για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών, καθώς και οι διεθνείς προσλαμβάνουσες σε λογιστικά, φορολογικά και εργατικά ζητήματα μέσω των συνεργασιών της, έχουν αναδείξει την Προοπτική σε έναν αξιόπιστο και έμπιστο συνεργάτη των επιχειρήσεων εκείνων που επιδιώκουν τη σταθερότητα αλλά και την αξιοποίηση των κατάλληλων ευκαιριών για δυναμική ανάπτυξη.

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας

Η νέα ιστοσελίδα της Προοπτική Α.Ε. όφειλε σε εμφάνιση, περιεχόμενο και δομή να αποτυπώσει τις ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις των ιδρυτών της, να υπηρετήσει την αξιοπιστία που συνοδεύει το εμπορικό της σήμα, αλλά και να αναδείξει τον σύγχρονο χαρακτήρα λειτουργίας και δομής της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας δημιουργήθηκε με τους κανόνες UX/UI design από τους ανθρώπους της Bluemind.gr, επιλέγοντας μία λιτή αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα εικόνα, με κύριο σκοπό οι επισκέπτες να εντοπίζουν εύκολα την πληροφορία που αναζητούν στον ιστότοπο και να τους δίνεται η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία.

Το τεχνικό περιβάλλον της ιστοσελίδας αναπτύχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι οποιεσδήποτε αλλαγές στο μέλλον να πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αλλοιώνεται η εμφάνιση της ιστοσελίδας. Παράλληλα, από την ομάδα της Bluemind.gr έχει προβλεφθεί η δυνατότητα επέκτασης των λειτουργιών της ιστοσελίδας (π.χ. online booking appointment, members place, client portal) για τη στιγμή που θα κριθούν απαραίτητες από την εταιρεία.

Το περιέχομενο της ιστοσελίδας, αλλά και το τεχνικό μέρος ακολουθούν τους κανόνες SEO, ενώ η δομή του menu κάνει εύκολη την πρόσβαση των επισκεπτών στις εσωτερικές σελίδες και άμεση την επικοινωνία τους με την εταιρεία.

Για την εταιρεία Προοπτική στη Bluemind.gr υλοποιήσαμε:

 • Custom responsive template
 • UX/UI design
 • SEO analysis
 • Retargeting & Messaging
 • Video editing
 • Website development
 • Onsite SEO

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Προοπτική Α.Ε. με τη βοήθεια του video που ακολουθεί.

Δημιουργία ιστοσελίδας - Bluemind.gr

Στη Bluemind.gr δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες για λογιστικές και φοροτεχνικές εταιρείες με custom design οι οποίες προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εξαιρετική εμπειρία. Οι πιθανοί πελάτες των εταιρειών που συνεργαζόμαστε βρίσκουν εύκολα πληροφορίες για τη λογιστική εταιρεία και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Η δημιουργία ιστοσελίδας στη Bluemind.gr ξεκινά με ενδελεχή έρευνα σε εικαστική προσέγγιση και περιεχόμενο. Οι πληροφορίες που θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα έχουν φιλταριστεί από την ομάδα μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Επιλέγουμε για κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση να προσφέρουμε μία ξεχωριστή εικόνα και εμπειρία. Για το λόγο αυτό και δεν χρειάζεται να αντιγράφουμε ιδέες άλλων. Στη Bluemind.gr η κατασκευή ιστοσελίδας δεν απλά ένα ωραίο εικαστικό και μερικά κείμενα με φωτογραφίες, αλλά μία επιστήμη που υπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Κατασκευή ιστοσελίδας από τη Bluemind.gr

Για εμάς και τους πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ένας ιστότοπος είναι κάτι περισσότερο από μια "διαδικτυακή παρουσία".

 • Eίναι μία σημαντική μηχανή ανάπτυξης των επιχειρήσεων.
 • Είναι το #1 περιουσιακό στοιχείο ψηφιακού μάρκετινγκ και το #1 ψηφιακό μέσο αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στην Bluemind.gr, θέλουμε να σκεφτείτε διαφορετικά τη "σχεδίαση ιστοσελίδας" και το είδος της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδας, που πρέπει να προσλάβετε.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να διαχωρίσετε την *τέχνη* του web design από την *επιστήμη* του κατάλληλου σχεδιασμού ιστοσελίδων και eshop.

Στη Bluemind.gr δεν είμαστε μόνο κατασκευαστές ιστοσελίδων όσον αφορά τη δημιουργία website (σχεδιασμός ελκυστικών ιστότοπων), είμαστε επιστήμονες στο e-commerce καθώς μελετούμε, πειραματιζόμαστε και ακονίζουμε τις δεξιότητές μας, ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες, οι οποίες οδηγούν στην ταχεία ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Έτσι λοιπόν, στη Bluemind.gr:

 • Θα αναλύσουμε τους τρόπους λειτουργίας και εμφάνισης της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι καλά οργανωμένη, γρήγορη και ασφαλής για να επιτυγχάνει τις βέλτιστες κατατάξεις στο Google και τις μηχανές αναζήτησης με σκοπό την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα.
 • Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας 24/7 χωρίς downtimes που δημιουργούν μία κακή εμπειρία στους επισκέπτες του ιστότπου σας.
 • Θα δημιουργήσουμε μία σύγχρονη εικόνα και διάταξη του περιεχομένου που θα επικοινωνεί την οργάνωση και την αξιοπιστία που συνοδεύει το εμπορικό σας σήμα.
 • Θα οργανώσουμε τις ενέργειες ανταπόκρισης των επισκεπτών στον ιστότοπό σας ώστε να κάνουν την ενέργεια που θέλετε (όπως να προγραμματίζουν Online ραντεβού, να σας στείλουν email ή να συμπληρώσουν μία φόρμα επικοινωνίας).
 • Θα σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση τηρώντας τους χρόνους που σας έχουμε υποσχεθεί.

Στη Bluemind.gr το κύριο ζητούμενό μας είναι, οι εν δυνάμει πελάτες σας να βρίσκουν στην ιστοσελίδα σας αυτό που αναζητούν.

Γιατί οι επιχειρήσεις των λογιστικών υπηρεσιών επιλέγουν την Bluemind.gr;

Πελάτες της Bluemind.gr είναι μεγάλες λογιστικές, χρηματοοικονομικές και ελεγκτικές επιχειρήσεις, καθώς και εξειδικευμένες στο φορολογικό δίκαιο νομικές εταιρείες στην Ελλάδα, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Αυστραλία και τα Βαλκάνια.

Συνεργαζόμενοι με παγκόσμια δίκτυα accounting, payroll & law services, υποστηρίζοντας τα μέλη τους στην κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία στρατηγικού περιεχομένου και την προώθηση, έχουμε αναπτύξει κορυφαία τεχνογνωσία των αναγκών αλλά και των ευκαιριών, που προκύπτουν στη τοπική και διεθνή αγορά παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, που είναι χρήσιμη για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η βαθιά γνώση της λογιστικής και φοροτεχνικής ορολογίας, η διεθνή εμπειρία μας στην κατάλληλη στόχευση σύμφωνα με την εποχικότητα και τη δυναμική των επιχειρήσεων, η αξιοποίηση των ευκαιριών σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο με σκοπό την αναγνωρισιμότητα των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη πελατολογίου, έφεραν στη Bluemind.gr τη σπουδαία διάκριση ως η κορυφαία εταιρεία από την Ελλάδα, στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και υπηρεσιών International SEO για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και real estate.

digital marketing για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram