fbpx

Λογιστικό γραφείο ACC Taxis - κατασκευή ιστοσελίδας

Την κατασκευή ιστοσελίδας για το λογιστικό γραφείο ACC Taxis ολοκλήρωσε πρόσφατα η ομάδα της Bluemind.gr Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστικά γραφεία καθώς και στην προώθηση με τεχνικές digital merketing για λογιστές.

Ένα νέο λογιστικό γραφείο έπρεπε να αναπτυχθεί...

Το λογιστικό γραφείο αύξησε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του λίγες μέρες μετά, αφού δημοσιεύσαμε το νέο sitemap στη Google. Επιπλέον η κατάταξη της ιστοσελίδας από τη Google σε long keywords ήταν εντυπωσιακή, καθώς για αυτές τις λέξεις η ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου βρίσκεται στα 10 πρώτα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Βασιζόμενοι στην πολυετή εξειδίκευσή μας για την κατασκευή ιστοσελίδων σε λογιστικά γραφεία για την ACC Taxis δημιουργήσαμε μία νέα ιστοσελίδα, που αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τη προστιθέμενη αξία της επιχείρησης. Η ACC Taxis αφού δοκίμασε μερικές επιλογές digital marketing που δεν απέδωσαν, αναζητούσε μια λύση που θα εκπλήρωνε τους στόχους της. Τότε ήταν που τους γνωρίσαμε. Εδώ είναι η ιστορία τους.

kataskevi istoselidon logistikon grafeion bluemind

Προηγούμενες προσπάθειες κατασκευής ιστοσελίδας

Το λογιστικό γραφείο που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2023 και προχώρησε στη δημιουργία ιστοσελίδας, ώστε να δηλώσει τη διαδικτυακή του παρουσία και να προσελκύσει ενδιαφερόμενους για λογιστικές υπηρεσίες που θα μετατρέπονταν σε πελάτες.

Για να το επιτύχει αυτό το λογιστικό γραφείο ACC Taxis πολύ σωστά αποφάσισε να πραγματοποιήσει καμπάνια σε Google Ads. Όμως, η προσπάθεια θεμελείωσης της επωνυμίας και της προσέλκυσης νέων πελατών δεν καρποφόρησε.

Στη συνέχεια, όπως γίνεται σε όλες οι επιχερήσεις που δεν τα καταφέρνουν με τη Google, η εταιρεία σκέφτηκε να δοκιμάσει και μία καμπάνια στο Facebook και τότε ήταν που επικοινωνήσε με την εταιρεία μας.

Στη Bluemind.gr εξηγήσαμε ότι η διαφήμιση στο Facebook δεν θα ανταποκρινόταν στους στόχους του λογιστικού γραφείου. Η ομάδα μας φροντίζει σε κάθε επικοινωνία είτε με τους πελάτες μας, είτε με νέους ενδιαφερόμενους για συνεργασία, να εξηγεί με τρόπο κατανοητό τα υπέρ και τα κατά μίας απόφασης που έχουν πάρει. Το ίδιο συνέβει και με το λογιστικό γραφείο ACC Taxis.

Εξηγήσαμε από την αρχή στην εταιρεία ότι το κύριο ζητούμενο δεν είναι η διαφήμιση, αλλά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θα προσγειωνόταν ο επισκέπτης.

Άλλα ζητήματα που εντοπίστηκαν

Η ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου περιείχε υπηρεσίες που επικεντρώνονταν στους ιδιώτες, ενώ στόχος της εταιρείας ήταν και οι επιχειρήσεις. Η δομή του περιεχομένου δεν ήταν ξεκάθαρη στον επισκέπτη και το menu δεν έδινε μία σαφή εικόνα που μπορεί να βρει κανείς την πληροφορία που αναζητούσε. Επίσης, από την ιστοσελίδα έλλειπαν οι φωτογραφίες που θα έκαναν το περιχόμενο πιο ελκυστικό. Οι εξειδικεύσεις του λογιστικού γραφείου δεν εμφανίζονταν πουθενά στην ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος από τεχνικής πλευράς λειτουργούσε άριστα, αλλά για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν είχε προβλεφθεί μία ξεκάθαρη στρατηγική και δομή.

Η λύση

Για να επιλυθεί το πρόβλημα συμφωνήσαμε με τον πελάτη να δημιουργήσουμε μία νέα ιστοσελίδα αντικαθιστώντας την παλιά. Ο ρόλος μας ήταν να δομήσουμε μία πιο λειτουργική ιστοσελίδα και περιελάμβανε:

  • περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους επισκέπτες
  • ανάδειξη των δυνατών σημείων του λογιστικού γραφείου
  • καλύτερη απόδοση των πληροφοριών σε υπηρεσίες και δυνατότητες
  • προσθήκη περισσότερων call action για μεγιστοποίηση της αλληλεπίδρασης
  • συμβουλευτική υποστήριξη στη δημιουργία χρήσιμου περιεχομένου

Το αποτέλεσμα

Με τη δημοσίευση της ιστοσελίδας στη Google τον Νοέμβριο 2023 οι επισκέψεις άρχισαν να αυξάνονται. Οι επισκέπτες του ιστότοπου επικέπτονται κατά μέσο όρο 2 σελίδες από 1 που έβλεπαν πριν. Η βελτιστοποίηση της κατάταξης στη Google βοήθησε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Η στρατηγική στη δομή περιεχομένου πλέον αποδίδει καθώς οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες προσγειώνονται σε σελίδες που το περιεχόμενο τους απαντά στην αναζήτησή τους.

kataskevi istoselidas case study

Παρακολουθήστε την απόδοση της ιστοσελίδας σε επισκεψιμότητα μόλις τη 2η εβδομάδα δημοσίευσης στη Google.

kataskevi istoselidas deigma

Αυξήστε τα έσοδά σας με μια βραβευμένη εταιρεία SEO

Από το 2020, η Bluemind.gr είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες SEO στον κόσμο. Η ομάδα μας είναι εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών στρατηγικής SEO για να οδηγήσει την εταιρεία σας σε δράσεις που δημιουργούν έσοδα. H Bluemind.gr είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου Clutch και έχει αναγνωριστεί για το 2022 ως "Top International SEO Company".

top seo etaireia

Κατασκευή ιστοσελίδας από μία εξειδικευμένη εταιρεία

Στη Bluemind.gr από το 2017 εξειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστικά γραφεία και λογιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εμπειρία μας πάνω στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου, μας κατατάσει παγκοσμίως στις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων για λογιστικά γραφεία και λογιστικές εταιρείες. Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική σελίδα για το λογιστικό σας γραφείο, τότε είστε στο σωστό σημείο.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram