fbpx

Υπηρεσίες SEO προώθηση ιστοσελίδων

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO για αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδων. Αυξήστε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας και τις επισκέψεις σας με τον οδηγό για την επιτυχία του website σας!

Προώθηση με SEO - Bluemind.gr -Success Story

Θα μπορούσε η ιστοσελίδα σας με προώθηση SEO να εμφανίζετε πάνω από ειδησεογραφικά sites που δέχονται χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά;

Πριν απαντήσετε όχι, δείτε τι καταφέραμε για πελάτη μας στην ακόλουθη φωτογραφία.

προωθηση με seo

Τα γρήγορα ανtανακλαστικά του πελάτη μας σε μία στιγμή που δεν είχε διευκρινιστεί από το υπουργείο Οικονομικών ποιες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν POS, η προσεκτική μελέτη της διάταξης και η δημοσίευση άρθρου με κανόνες SEO έφεραν χιλιάδες επισκέπτες (ελευθερους επαγγελματίες) στην ιστοσελίδα της ACCTaxis.

Περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες προσγειώθηκαν στην ιστοσελίδα του λογιστικού γραφείου, που είναι πελάτης μας, ώστε να διαβάζουν την πληροφορία. Η Google παρατηρώντας ότι το κοινό της έβρισκε την απάντηση στην πληροφορία που αναζητούσε, εμφάνισε το άρθρο ως επιλεγμένο απόσπασμα στην 1η θέση της 1ης σελίδας οργανικών αποτελεσμάτων για το ζήτημα των POS.

Αν σκεφτεί κανείς ότι για να επιτευχθούν 5.000 ποιοτικές επισκέψεις από Google Ads χρειάζονται 3.750€ σε στοχευμένη διαφήμιση, εύκολα γίνεται αντιληπτό το κέρδος του πελάτη μας από την προώθηση με SEO.

Ο Οδηγός για την Επιτυχία του Website σας με SEO!

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μίας ιστοσελίδας. Όταν κάποιος δημιουργεί και διαχειρίζεται μία ιστοσελίδα, ο στόχος του είναι να τον προβάλλει και να τον διαδώσει στο ευρύτερο κοινό. Το SEO (Search Engine Optimization) προσφέρει μια σειρά από μεθόδους και τεχνικές που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το SEO για να αυξήσετε την ορατότητα του ιστότοπου σας και να επηρεάσετε αυξητικά τους επισκέπτες σας.

Προώθηση ιστοσελίδας | Κατανόηση του SEO και της σημασίας του στην προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις με διαδικτυακή παρουσία επιλέγουν επαγγελματικές υπηρεσίες SEO στην προώθηση ιστοσελίδων. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα επαγγελματικό SEO είναι μείωση των εξόδων διαφήμισης, χαμηλότερη τιμή στη διαφήμιση και αποτελεσματική παρουσία στην προσέλκυση νέων πελατών.

Αναφερόμενοι στο SEO εννοούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αποτελούν τη digital στρατηγική σας και την οποία μπορούν να συντάξουν εξειδικευμένοι internet marketers, ώστε μια ιστοσελίδα να ανέλθει στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή στα 10 πρώτα αποτελέσματα.

Διαβάστε το άρθρο μας μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε, γιατί το seo είναι προϋπόθεση στην προωθηση ιστοσελιδων.

seo proothisi istoselidon

Τι είναι το SEO ιστοσελίδας και ποια τα οφέλη του;

Το SEO ιστοσελίδας με πλήρη όρο Search Engine Optimization, αναφέρεται στην βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μία ιστοσελίδα που έχει καλό SEO βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα της Google. Tα πρώτα αποτελέσματα που εμφανίζονται στη Google, όταν ο χρήστης αναζητά κάτι, είναι και αυτά που δέχονται την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν την σπουδαιότητα του SEO για μία επιχείρηση που βασίζει την λειτουργία της στο διαδίκτυο. Η παρουσία της στα πρώτα αποτελέσματα της Google σημαίνει:

  • ραγδαία αύξηση των οργανικών επισκεπτών στην ιστοσελίδα
  • αύξηση της αναγνωρισιμότητας
  • αύξηση πωλήσεων

SEO προωθηση ιστοσελιδων - Bluemind.gr

Οργανικός επισκέπτης, είναι ο χρήστης του διαδικτύου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από τις μηχανές αναζήτησης. Οι συγκεκριμένη κατηγορία επισκεψιμότητας αποτελεί την καλύτερη, αφού οι χρήστες είναι το επιθυμητό κοινό, που αναζητά προϊόντα ή υπηρεσίες όμοιες με τις δικές σας.

Τα οργανικά αποτελέσματα  είναι δωρεάν και έχουν μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο, καθώς η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγουν σελίδες που προέρχονται από τα οργανικά και όχι από τα πληρωμένα αποτελέσματα. Πληρωμένα αποτελέσματα είναι όσα φέρουν την ένδειξη «διαφήμιση» και συνήθως εμφανίζονται πάνω από τα φυσικά αποτελέσματα και κάτω από αυτά στο τέλος της πρώτης σελίδας.

Τα οργανικά αποτελέσματα αποπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους χρήστες του διαδικτύου και κατ’ επέκταση την σίγουρη επιλογή των χρηστών.  Έτσι είναι περισσότερο πιθανό να μετατραπούν σε πελάτες σας και να προμηθευτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Η σημασία της εμπειρίας του χρήστη στην προώθηση της ιστοσελίδας

Η εμπειρία του χρήστη (UX - User Experience) είναι κρίσιμης σημασίας για την προώθηση μίας ιστοσελίδας. Έχει αποδειχθεί ότι μια καλή εμπειρία χρήστη έχει θετικό αντίκτυπο στην ικανοποίηση των χρηστών και την πιθανότητα επιστροφής τους, καθώς και στην αύξηση των μετατροπών (conversions) και την αύξηση της πιθανότητας κοινοποίησης του περιεχομένου σας.

Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν το SEO για προωθηση ιστοσελιδων στη Google;

Οι υπηρεσίες SEO στην προώθηση ιστοσελίδων στο google περιλαμβάνουν περισσότερους από 200 παράγοντες. Κυρίως χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Πρόκειται για το On page SEO και το Off page SEO.

proothisi istoselidon sto google

Τα βασικά στοιχεία του on-page SEO

To On site SEO περιλαμβάνει βελτιστοποιήσεις που γίνονται πάνω στον ιστότοπο και περιλαμβάνει διορθώσεις meta description, χρήση ssl, ταχύτατη φόρτωση σελίδας, διορθώσεις εναλλακτικών κειμένων φωτογραφιών , τοποθετήσεις internal links, τοποθέτηση λέξεων κλειδιών και επιδιόρθωση κώδικα.

1. Διεξαγωγή έρευνας λέξεων-κλειδιών για την ιστοσελίδα σας

Η ανακάλυψη των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών είναι μία σημαντική εργασία. Η υιοθέτηση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο ιστοσελίδας μπορεί να σας δώσει σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού σας.

2. Βελτιστοποίηση του περιεχομένου του ιστοτόπου σας για τις μηχανές αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας απαιτεί μία αναδιόργανωση σχεδόν κάθε στοιχείου που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας. Ένας έμπειρος συνεργάτης σε SEO θα ελέγξει την ιστοσελίδα σας στην αποδόση της για SEO και θα βελτιώσει τις περιγραφές, το multimedia υλικό κείμενα σύμφωνα με τον στόχο σας. Περίπου 200 κανόνες SEO θα πρέπει να ακολουθηθούν και να εφαρμοστούν στην ιστοσελίδα σας 'για ώστε να έχετε μία σημαντική ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης.

3. Ο ρόλος των backlinks στην προώθηση ιστοτόπων

Το Off site SEO περιλαμβάνει τις ενέργειες που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας. Και εδώ έρχεται η δημιουργία backlinks σε ιστοσελίδες τρίτων, social media marketing κλπ.

Πώς να κάνετε Backlinks;

Πολλοί έχουν επενδύσει στην αγορά backlinks από ιστοσελίδες τρίτων, πιστεύοντας ότι το Link building είναι και ο βασικότερος παράγοντας του SEO. Παρόλα αυτά η αγορά backlinks αμφιβόλου ποιότητας έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα στο SEO.

Η αγορά ακατάλληλων συνδέσμων -backlinks SEO- προς την ιστοσελίδα σας, μπορεί να σας ρίξει στην κατάταξη της Google

Το χτίσιμο συνδέσμων (backlinks building) χρειάζεται να ακολουθεί μία στρατηγική. Η Google επιβραβεύει τις ιστοσελίδες που έχουν ένα σημαντικό περιεχόμενο και το οποίο άλλες σελίδες το αναπαραγάγουν γιατί πραγματικά θα ενδιαφέρει το κοινό τους.  

Στη Bluemind.gr ακολουθούμε αυτή την τακτική για τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να έχουν ποιοτικά backlinks σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites, τουλάχιστον 1 άρθρο κάθε μήνα, με περιεχόμενο που είναι χρήσιμο και έχει ενδιαφέρον για τους χρήστες του διαδικτύου. Μάθετε περισσότερα για τη δημιουργία backlinks εδώ

Παρακολούθηση και ανάλυση των επιδόσεων SEO της ιστοσελίδας σας

Η παρακολούθηση και η ανάλυση των επιδόσεων SEO μιας ιστοσελίδας είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ορατότητας της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Εδώ είναι μερικά βήματα για να το πραγματοποιήσετε:

Δωρεάν SEO tool από τη Bluemind.gr

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μέτρησης του SEO που σας προσφέρει δωρεάν η Bluemind.gr

Αναλύστε τα δεδομένα που παρέχονται από το εργαλείο μέτρησης SEO για να κατανοήσετε την τάση της κίνησης της ιστοσελίδας, τα σημεία όπου μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και τις ευκαιρίες για βελτιώσεις.

Reporting

Λάβετε λεπτομερείς αναφορές SEO για τις ιστοσελίδες σας και λάβετε συμβουλές για το πώς να τις βελτιώσετε.

Projects

Διαχειριστείτε τις αναφορές σας πιο αποτελεσματικά με τα έργα που δημιουργούνται αυτόματα.

Tools

Επεκτείνετε την εργαλειοθήκη σας με τα διάφορα εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα του SEO tool.

Υπηρεσίες SEO | προωθηση ιστοσελιδων τιμές – κόστος

Το κόστος για τις υπηρεσίες SEO είναι μία επένδυση που φέρνει εγγυημένα πίσω τα λεφτά της. Πρόκειται όμως, για μία υπηρεσία που δεν έχει χαμηλό κόστος. Κι αυτό, γιατί τα αποτελέσματα της είναι σημαντικά, απόλυτα μετρήσιμα και έχουν διάρκεια. Αντίθετα η διαφήμιση έχει αποτελέσματα μόνο για όσο χρόνο πληρώνετε Google Ads ή Social Media Ads.

To SEO ιστοσελίδας εγγυάται την αύξηση των πελατών, άρα και των πωλήσεων για την εταιρεία σας.

Στη Bluemind Diigtal Marketing Services το κόστος SEO στην προώθηση ιστοσελίδων εξαρτάται από τις αναβαθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην ιστοσελίδα σας, τον αριθμό λέξεων-κλειδιών που θα στοχεύσουμε και τη δημιουργία των Backlinks, που θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σας.

Προώθηση με SEO - Bluemind.gr

Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές την έκπληξη από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όταν εξηγούμε γιατί το SEO είναι προϋπόθεση στην προώθηση ιστοσελίδων με απτά αποτελέσματα. Και από όλους λαμβάνουμε την ίδια απάντηση "έχετε δίκιο είναι λογικό αυτό που προτείνετε".

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα χαοτικό περιβάλλον, όταν πρόκειται να προωθήσουν την ιστοσελίδα τους. Πολλές οι ιδέες για την προώθηση ιστοσελίδων και όταν δεν υπάρχει ο εξειδικευμένος συνεργάτης, οι επιχειρηματίες καλούνται να ρισκάρουν σημαντικά χρηματικά ποσά που φέρνουν απλά νούμερα στα στατιστικά και όχι πωλήσεις.

Καλώς ή κακώς, στο διαδίκτυο τα πράγματα είναι όπως και στη ζωή. Για να επιτευχθεί οποιοσδήποτε στόχος θα πρέπει να προϋπάρχουν γερά θεμέλια. Έτσι όπως ένας επιστήμονας για να εργαστεί θα πρέπει να σπουδάσει πρώτα, έτσι και στο διαδίκτυο για να επιτευχθούν οι πωλήσεις χρειάζεται να υπάρχει μία στρατηγική των βημάτων που θα ακολουθηθούν.

Μετά την άρτια κατασκευή ιστοσελίδας, το επόμενο βήμα είναι το seo. Στη Bluemind.gr έχουμε συγχωνεύσει αυτά τα βήματα σε ένα και μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ για τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτό.

Όταν η ιστοσελίδα έχει βελτιστοποιηθεί για seo τότε κάθε επίσκεψη, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, μετρά διπλά στα μάτια της Google και το αποτέλεσμα αυτού είναι να σας ανεβάζει ολοένα και πιο ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα των χρηστών, που αναζητούν παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες με τις δικές σας.

Πώς θα σας φαινόταν αν ένα στοχευμένο άρθρο στο blog σας, έφερνε εκαντοντάδες επισκέψεις κάθε μέρα στην ιστοσελίδα σας; Αν μάλιστα αυτό το άρθρο είχε συνδυαστεί με τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, κάποιοι από τους εκατοντάδες καθημερινούς επισκέπτες δεν θα προέβαιναν σε κάποια αγορά; Προφανώς ναι!

Η δύναμη του SEO είναι αυτή. Χωρίς διαφήμιση να έχετε πωλήσεις! Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να εστιάσετε στη συνεχόμενη βελτιστοποίηση του περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας με seo, ώστε να έχετε μικρότερα κόστη διαφήμισης, από αυτά που πιθανά δαπανά ο ανταγωνισμός σας και ουσιαστικότερα αποτελέσματα.

Εάν ενδιαφέρεστε για αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδων και υπηρεσίες SEO συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram