fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδων στο Ηράκλειο Κρήτης

Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται στην Κρήτη και ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδων ή και eshop μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

Η Bluemind Digital Marketing  υποστηρίζει επιχειρήσεις που αναζητούν υπηρεσίες για κατασκευή ιστοσελίδων στο Ηράκλειο Κρήτης. Ήδη έχουμε δημιουργήσει δύο νέες ιστοσελίδες για τοπική επιχείρηση με έδρα τη Νέα Αλικαρνασσό.

Η εξ’ αποστάσεως συνεργασία είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει και έχουμε δουλέψει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Οι πρόσφατες δουλειές μας για το Ηράκλειο Κρήτης είναι η κατασκευή των ιστοσελίδων vipacademy.gr και survivalcamp.gr

Η συνεργασία με τον πελάτη, καθώς και όλη η διαδικασία της κατασκευής των ιστοσελίδων έγινε απομακρυσμένα. Αυτό είχε οικονομικό όφελος τόσο για τον πελάτη, όσο και για εμάς. Επίσης, ο χρόνος, που απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση του έργου ήταν μόλις 1 μήνας.

Το περιεχόμενο δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την ομάδα της Bluemind τόσο στη σύνταξη κειμένων, όσο και στην αναδιαμόρφωση των φωτογραφιών που αντλήσαμε από τις σελίδες που διέθετε ο πελάτης στα  social media. Επίσης, η ομάδα μας επιμελήθηκε και το περιεχόμενο στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας  vipacademy.gr

Ίσως τώρα, να γίνεται κατανοητό ότι έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε αποτελεσματικά την κατασκευή ιστοσελίδων στην Κρήτη.

Ήδη η ομάδα μας εργάζεται για την κατασκευή ιστοσελίδας - eshop στην Κρήτη για το κατάστημα apodrasistore.gr στο Ηράκλειο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του πελάτη μας στοχεύει στην πώληση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας την επιχειρηματική ευκαιρία για αύξηση των πωλήσεων με διείσδυση σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Είμαι στην Κρήτη. Πώς μπορώ να συνεργαστώ με την εταιρεία σας για την κατασκευή ιστοσελίδας;

Η Bluemind Digital Marketing Services μπορεί να σας προσφέρει μία οφέλιμη εμπειρία σε αυτό που ονομάζουμε διαδικτυακό marketing και το οποίο ξεκινά με την κατασκευή ιστοσελίδας. Μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες μεθόδους εργασίας από απόσταση και οι οποίες είναι απλές στην χρήση τους από εσάς.

Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι να κατανοήσουμε τους στόχους, που πρέπει να εξυπηρετήσει η παρουσία σας στο διαδίκτυο και στη συνέχεια να εφαρμόσουμε όλες τις κατάλληλες πρακτικές, που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας να ξεχωρίζει τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε λειτουργίες.

Οι λειτουργίες της ιστοσελίδας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμπειρία των χρηστών, που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Όσο πιο ευχάριστη είναι η εμπειρία τους, τόσο θα επιλέγουν εσάς για να προμηθευτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων στο Ηράκλειο Κρήτης

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της δουλειάς μας

Με τεχνολογίες on site SEO, για την καλύτερη κατάταξη των ιστοσελίδων στις πρώτες θέσεις της Google, οι ιστοσελίδες vipacademy.gr και survivalcamp.gr έχουν ανταγωνιστικό προβάδισμα και στη διαφήμιση Google ads. Με σελίδες που είναι απόλυτα σχετικές με το πλάνο διαφημιστικής  στρατηγικής για τη Google, ο πελάτης μας επιτυγχάνει μικρότερο κόστος στη χρέωση λέξεων – κλειδιών που έχουν οριστεί, απ’ ότι άλλες εταιρείες που επιδιώκουν να διαφημίζονται στις ίδιες λέξεις – κλειδιά της αναζήτησης.

Στην Bluemind Digital Marketing  ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων για κάθε κλάδο επιχειρηματικότητας  και στην προώθησή τους, καθώς συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη πελατολογίου.

 

Συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα

Έχουμε αναπτύξει όλες τις κατάλληλες τεχνικές ώστε να μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Ήδη από τις 16 Μαρτίου 2020, κρίνοντας επιτακτική την ανάγκη να συνεισφέρουμε δραστικά στη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊου και να προστατεύσουμε εργαζόμενους και πελάτες, εφαρμόζουμε το σχέδιο εργασίας εξ' αποστάσεως, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται από το διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα:
- Εισερχόμενες & Εξερχόμενες Κλήσεις των εργαζομένων γίνονται από το Σπίτι
- Κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση σε ειδική πλατφόρμα διαχείρισης εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων σε περιβάλλον web
- Κεντρική Παρακολούθηση Δραστηριότητας Κλήσεων θα πραγματοποιείται μέσω web
- Kεντρικός έλεγχος της πορείας των εργασιών πραγματοποιείται μέσω cloud συστήματος παρακολούθησης
- Αξιοποίηση εργαλείων τηλεδιάσκεψης για τη συνεργασία με πελάτες και με ενδιαφερόμενους για συνεργασία με την εταιρία μας.
Σκοπός της εφαρμογής του νέου τρόπου εργασίας είναι η προστασία όλων μας, αλλά και η απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Προώθηση ιστοσελίδων για τις επιχειρήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης

Ενημερωθείτε και για την προώθηση ιστοσελίδων για τις επιχειρήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@bluemind.gr

Μόλις λάβουμε το email σας ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram