fbpx

Προώθηση Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Αναναζητάτε υπηρεσίες Προώθηση ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης; Η Bluemind Digital Marketing είναι εδώ για να σας υποστηρίξει!

Ενισχύστε την on line παρουσία σας, μέσα από τις υπηρεσίες Google Αds και Social Media Ads. Αν γνωρίζετε τη σημαντικότητα να είστε στην πρώτη σελίδα της Google, μπορείτε να επιλέξετε τις SEO υπηρεσίες μας.

Μία επιτυχημένη προώθηση ιστοσελίδας με SEO σημαίνει ότι η σελίδα σας θα πρέπει για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά να εμφανίζεται στην 1η σελίδα της Google, δηλαδή μέσα στα 10 πρώτα αποτελέσματα. Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO, αφορά σε τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Επίσης, αν θέλετε την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας για την επιχείρησή σας, στη Bluemind Marketing Services θα βρείτε την υπηρεσία WEB EXPORTS.

Η υπηρεσία WEB EXPORTS προσφέρει τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να προβάλλονται στα σημεία εκείνα που ο υποψήφιος πελάτης τους, θα τις εντοπίσει και με μειωμένο κόστος περίπου στο 60%, από κάθε άλλη ενέργεια απόκτησης νέου πελάτη. Μάθετε για την υπηρεσία μας πατώντας εδώ.

Πώς μπορείτε να αναλάβετε την προώθηση της ιστοσελίδας μου στην Κρήτη όταν η έδρα σας βρίσκεται στην Αθήνα;

Φυσικά και μπορούμε να σας υποστηρίξουμε αποτελεσματικά στην προώθηση της ιστοσελίδας σας ή και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Μετά τα εργαλεία τηλεργασίας μπορούμε να έχουμε πλήρη επικοινωνία μαζί σας, κάθε φορά που κρίνεται αναγκαίο.

Με τη διαδικασία απομακρυσμένης συνεργασίας έχουμε υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδων Vip Academy και Survival Camp. Δείτε τη διαδικασία ολοκλήρωσης των έργων εδώ. Στη συνέχεια της συνεργασίας μας αναλάβαμε την προώθηση των ιστοσελίδων σε Google και Social Media.

Έχετε συνεργασίες και με άλλες επιχειρήσεις για προώθηση ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης;

Φυσικά! Ήδη συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που δραστηροιοποιούνται στην εκπαίδευση, τον τουρισμό και το λιανικό εμπόριο, με φυσική έδρα το Ηράκλειο. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται.

Τι θα κάνετε για την προώθηση της ιστοσελίδας μου;

Το περιεχόμενο καθώς και η σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλη την on line προβολή σας. Στόχος μας είναι η on line προβολή σας να εξυπηρετεί τους επιχειρησιακούς σας στόχους, ώστε να είναι μία ωφέλιμη εμπειρία για εσάς και το κοινό σας.

Υπηρεσίες προώθηση ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Ενημερωθείτε παρακάτω για τις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων ηράκλειο Κρήτης, που μπορούμε να σας προσφέρουμε.:

SEO

Εμφάνιση στην 1η σελίδα της Google

Οι υπηρεσίες SEO σε On site και Offsite είναι όχι μόνο  για να βελτιωθεί η ορατότητα ιστοσελίδας σας μέσα στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και να δημιουργήσουμε  traffic επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Για εμάς το SEO συνδέεται με το Content Management, ώστε να αποφεύγουμε πληκτικές τεχνικές, που ίσχυαν στο παρελθόν. Υποστηρίζουμε την καινοτόμο ιδέα που έχει ενδιαφέρον για το κοινό σας, βασισμένη σε μία καλά σχεδιασμένη στρατηγική, που δίνει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας ξανά και ξανά.

Εμφάνιση στην 1η σελίδα της Google
Διαφήμιση στη Google

Google Ads

Διαφήμιση στη Google

Όταν πρόκειται για online διαφήμιση, η πληρωμένη αναζήτηση (Paid Search) στη Google, αποτελεί τη φαρέτρα σας. Με βάση το bugget που θέλετε να επενδύσετε σε Google Ads, δημιουργούμε στοχεύμενες καμπάνιες αναζήτησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Οι υπηρεσίες μας στην πληρωμένη αναζήτηση της επιχείρησης σας είναι:

  • AdWords optimisation and management
  • Remarketing
  • Bing ads management
  • Display
  • App marketing
  • PPC audits

Social Media

Τα social media έχουν κατακτήσει τον κόσμο αποτελώντας μία συναρπαστική, διαδικτυακή, κοινωνική περιπέτεια. Είναι η ευκαιρία να ξεκλειδώσετε το δυναμικό της μάρκας σας με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να τραβήξετε κοντά σας τους πελάτες σας και να τους κάνετε πρεσβευτές σας.

Ένα ελκυστικό περιεχόμενο που θα προβληθεί στα social media μπορεί να εξαπλωθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά σε εκατοντάδες κόσμο και να σας μάθουν ή να μιλήσουν για σας ή ακόμα και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Social Media

Κατασκευή Ιστοσελίδων επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης

Ενημερωθείτε και για την κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης. Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας ή και eshop μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: [email protected] 

Μόλις λάβουμε το email σας ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram