fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας για γυμναστήρια

Η κατασκευή ιστοσελίδας για γυμναστήρια είναι ένα έργο που έχει μία σειρά απαιτήσεων. Μία σύγχρονη, δυναμική ιστοσελίδα γυμναστηρίου απαιτεί όλα τα marketing tools που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ο κατασκευαστής ιστοσελίδων, με τον οποίο θα συνεργαστείτε, θα πρέπει να δημιουργήσει μία ταχύτατη ιστοσελίδα, με ελκυστικό περιερχόμενο και εργαλεία call to action, με τα οποία το κοινό θα αλληλεπιδρά με την ιστοσελίδα σας.

Ας δούμε παρακάτω μερικές από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που θα πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα γυμναστηρίου.

Κατασκευή ιστοσελίδας γυμναστηρίου

istoselida gymnastiriou me online booking

Online booking

Ενσωματωμένες λειτουργίες
Συνδέστε τον ιστότοπό σας με όλες τις κορυφαίες ενσωματώσεις λογισμικού, όπως online κρατήσεις και συστήματα email, για να διευκολύνετε τις καθημερινές λειτουργίες.

istoselida gymnastiriou landing pages

Περισσότερη απήχηση

Σελίδες προορισμού - Landing Pages
Λάβετε περισσότερες ερωτήσεις με μοναδικές σελίδες που μπορείτε να στείλετε επισκεψιμότητα σε αυτό που ζητά το κοινό για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως λήψη eBook, αναζήτηση πληροφορίας ή δωρεάν μάθημα.

istoselida gymnastiriou rgaleia proselkysis pelaton

Αύξηση πελατών

Εργαλεία προσέλκυσης πελατών
Συλλέξτε πληροφορίες από επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αναδυόμενων παραθύρων (pop up), σελίδων προορισμού και άλλων. Συγκεντρώστε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε νέους πελάτες.

Η ομάδα μας είναι πλήρως καταρτισμένη σε ολοκληρωμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν ώστε να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας κατάλληλα, να σας εντοπίζουν οι ενδιαφερόμενοι στα social media, αλλά και να είστε μπροστά τους όταν αναζητούν "γυμναστήριο" στη Google.

Αναπτύξτε τη λίστα πελατών σας

Ενημερωθείτε για τις σύγχρονες μεθόδους συλλογής πληροφορίων των επισκεπτών σας χρησιμοποιώντας τα προ-κατασκευασμένα και πλήρως προσαρμόσιμα εργαλεία δημιουργίας δυνητικών πελατών.

Αναπτύξτε το SEO για να σας βρίσκουν στη 1η σελίδα Google

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη σελίδα σας ώστε να είστε στα πρώτα αποτελέσματα της Google με προώθηση μέσω SEO. Στην κατασκευή ιστοσελίδας του γυμναστηρίου σας από την ομάδα μας περιλαμβάνονται ισχυρά εργαλεία SEO για τη βελτιστοποίηση των σελίδων σας και την ενίσχυση της κατάταξης σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Δημιουργήστε και μοιραστείτε περιεχόμενο

Δημοσιεύστε στην ιστοσελίδα σας ελκυστικό περιεχόμενο. Προτρέψτε τους επισκέπτες του ιστότοπου να επιστρέφουν συχνά στην ιστοσελίδα σας για να ενημερωθούν και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με διάρκεια.

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, σε περίπτωση χρειάζεστε κάτι για την ιστοσελίδα σας ή την προώθησή της. Σε μηνιαία βάση φροντίζουμε όλα τα σημαντικά πράγματα όσον αφορά τη διατήρηση της άριστης λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Αναβαθμίσεις εργαλείων λειτουργίας ιστοσελίδας
Ο ιστότοπός σας αναβαθμίζετε από την ομάδα των τεχνικών μας με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, λειτουργίες και ενημερώσεις, διατηρώντας την κορυφαία λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.

Γρήγορο Hosting και back up σε cloud περιβάλλον
Παρακολουθούμε καθημερινά και δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας κάθε 24 ώρες, οπότε είμαστε έτοιμοι να επαναφέρουμε την ιστοσελίδα σας, μέσα σε λίγες ώρες, εάν συμβεί κάτι το απροσδόκητο.

Προσιτή τιμολόγηση
Μας αρέσει να διατηρούμε τα πράγματα απλά και κατανοητά και να χτίζουμε με τους πελάτες μας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον ιστότοπο σας χωρίς extra χρεώσεις για ενσωματωμένα εργαλεία, του cms.

Μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975

Κατασκευή ιστοσελίδας ΕΣΠΑ για γυμναστήρια

Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων που διατηρούν αδειοδοτημένη επαγγελματική έδρα (σε διακριτό της οικίας τους χώρο), ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, μπορούν να επιδοτηθούν για κατασκευή ιστοσελίδας μέσω ΕΣΠΑ.

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ, στους οποίους θα πρέπει να δραστηριοποιούνται οι δυνητικά ωφελούμενες επιχειρήσεις (κύριοι ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα σύμφωνα με το φορολογικό έντυπο Ε3 του έτους 2019) είναι οι:

 • 93.13.10.01 Υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ.)
 • 93.13.10.02 Υπηρεσίες γυμναστηρίου ενόργανης ή μη γυμναστικής
 • 93.11.10.04 Υπηρεσίες πίστας καρτ
 • 93.29.19.05 Υπηρεσίες παιδότοπου

Τι χρηματοδοτείται

Ενδεικτικές λειτουργικές δαπάνες που είναι επιλέξιμες για τη Δράση, στο πλαίσιο εφαρμογής επιλογής απλοποιημένου κόστους και υπολογισμού κατ' αποκοπή ποσού, μπορούν να είναι οι ακόλουθες:

 • Ενοίκια επαγγελματικού χώρου.
 • Δαπάνες ενέργειας, σταθερής και κινητής επαγγελματικής τηλεφωνίας, ύδρευσης, θέρμανσης κλπ.
 • Δαπάνες για αμοιβές τρίτων (νομική, συμβουλευτική, λογιστική υποστήριξη κλπ.)
 • Δαπάνες προβολής και δικτύωσης (σχεδιασμός και εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων, αφισών, διαφημιστικές καταχωρήσεις, έξοδα συμμετοχής σε επαγγελματικές εκθέσεις, εταιρική ιστοσελίδα κλπ.).
 • Δαπάνες προμήθειας αναλώσιμων υλικών.
 • Αποσβέσεις παγίου εξοπλισμού (ενσώματου και άυλου).
 • Μισθολογικό κόστος προσωπικού της επιχείρησης.

Περίοδος υποβολής: από 31/5/2021 έως 28/7/2021 (ώρα 17:00)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram