fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας με SEO για τη ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO για την εταιρεία «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» ολοκλήρωσε η ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services.

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» υλοποιήθηκε με σκοπό την βέλτιστη προβολή των προϊόντων ζύμης της εταιρείας σε ένα ευρύ κοινό παγκοσμίως, καθώς και την προσέλκυση νέων πελατών για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει με μεράκι.

Στο συγκεκριμένο έργο για τη δημιουργία ιστοσελίδας που ανέλαβε η Bluemind, βασικός μας στόχος ήταν η παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες παραγωγής και διανομής της εταιρείας ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ με έναν άμεσο και συνοπτικό τρόπο.

Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό αναπτύξαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα με SEO τόσο στο τεχνικό μέρος όσο και στο περιεχόμενο. Η κατασκευη ιστοσελιδας περιλαμβάνει πολυγλωσσικό περιβάλλον, αρχικά δύο γλώσσες, την ελληνική και την αγγλική, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης του περιεχομένου σε επιπλέον γλώσσες.

Άλλωστε, η κατασκευή ιστοσελίδων σε περισσότερες από μία γλώσσες εξασφαλίζει σημαντικά αποτελέσματα εξίσου στην χώρα που δραστηριοποιείται μια εταιρεία όσο και το εξωτερικό.

Το έργο κατασκευής ιστοσελίδας - Success Story

Η εταιρεία «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» αποτελεί μια εταιρεία με ιστορία 100 χρόνων στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων και σφολιατοειδών, ενώ συνεχίζει και σήμερα να είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

kataskevi istoselidas gia proionta zymis

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση των προϊόντων της σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να κατέχει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στην χονδρική πώληση προϊόντων ζύμης.

Η εταιρεία παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα, σφολιατοειδή και άλλα λαχταριστά προϊόντα ζύμης στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας στην παραγωγή και τη διανομή των προϊόντων της.

Προκειμένου να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τους επιχειρησιακούς στόχους του πελάτη μας προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας με SEO.

Η κατασκευη ιστοσελιδας που είναι βελτιστοποιημένη σε SEO δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να έχει τη βέλτιστη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Ο σχεδιασμός σύγχρονης και δυναμικής ιστοσελίδας με δυνατότητα επεκτασιμότητας σε μελλοντικές λειτουργίες, αποτελεί must για τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της διαδικτυακής παρουσίας τους.

Η νέα ιστοσελίδα της «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» χαρακτηρίζεται από την ευκολία στην περιήγηση, την λιτότητα και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα εάν το περιεχόμενο δεν ήταν πλήρως εναρμονισμένο με το προφίλ της εταιρείας και την συνολική φιλοσοφία των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

κατασκευη ιστοσελιδων για προϊοντα ζυμης

Σχεδιασμός ιστοσελίδας με SEO

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με SEO της εταιρεία «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» βασίστηκε σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

#1 Discovery για την κατασκευή ιστοσελίδας με SEO

Κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας στη Bluemind ξεκινά με μια φάση ανακάλυψης που περιλαμβάνει την έρευνα λέξεων-κλειδιών, έρευνα ανταγωνιστών, γενική έρευνα αγοράς και ανασκόπηση της υπάρχουσας θέσης στην οργανική κατάταξη της Google.

Η διαδικασία Discovery μας παρέχει ανεπεξέργαστα δεδομένα που σχετίζονται με τον τρόπο που πρέπει να δομηθεί ο ιστότοπος, ποιες σελίδες πρέπει να υπάρχουν και ποιος τύπος περιεχομένου πρέπει να υπάρχει σε αυτές τις σελίδες.

Εν ολίγοις, η διαδικασία Discovery διασφαλίζει ότι αυτό που κατασκευάζουμε έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι αποτελεσματικό στην επίτευξη των στόχων που έχουν οι επιχειρήσεις.

#2 Sitemap ιστοσελίδας

Χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες από τη διαδικασία Discovery για να δημιουργήσουμε ένα sitemap για τη νέα ιστοσελίδα. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε σελίδα του ιστότοπου έχει έναν σκοπό και ο οποίος επιτυγχάνεται έχοντας μία στρατηγική δομή.

Ο σχεδιασμός αυτής της αρχιτεκτονικής ιστότοπου (sitemap) είναι σημαντικός τόσο για το SEO όσο και για την Εμπειρία του Χρήστη, καθώς είναι απαραίτητο να γίνει στη φάση σχεδιασμού και ανάπτυξης της ιστοσελίδας.

fellachidis2

#3 UX Design

Με δεδομένο ότι κάθε ιστοσελίδα έχει έναν μοναδικό στόχο και κάθε σελίδα του ιστότοπου εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό, είναι φυσικό ότι κάθε σελίδα απαιτεί μια μοναδική διάταξη και δομή περιεχομένου. Η ορθή διάταξη των σελίδων διευκολύνει τον επισκέπτη στην πλοήγηση και την επικοινωνία με την εταιρεία.

Το UX Design είναι ο σχεδιασμός της εμπειρίας που θα έχει ο χρήστης καθώς περιηγείται στην ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός UX μπορεί να υπερδιπλασιάσει το ποσοστό μετατροπών σε μία ιστοσελίδα.

#4 SEO Content

Όλες οι παραπάνω ενέργειες συγχωνεύτηκαν στη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ». Το περιεχόμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της εταιρείας έχει δημιουργηθεί με βάση τους κανόνες SEO.

Κείμενα και multimedia υλικό της ιστοσελίδας ακολουθούν τις απαιτήσεις της Google και η εταιρεία διασφαλίζει ότι μπορεί να έχει τη βέλτιστη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Επιπλέον, διασφαλίζεται το χαμηλότερο διαφημιστικό κόστος σε διαφήμιση Google Ads.

κατασκευη ιστοσελιδας και seo

Κατασκευή Ιστοσελίδας από τη Bluemind Digital Marketing

Η δημιουργία ιστοσελίδας από την εταιρεία μας, σας εγγυάται ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας για τα επόμενα χρόνια. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με δυνατότητα επεκτασιμότητας σε πολυγλωσσικό περιβάλλον και σε λειτουργίες που θα καλύψουν κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων τηρούμε όλους τους κανόνες SEO τόσο στο τεχνικό μέρος, όσο και στη δημοσίευση του περιεχομένου. Επίσης, σας παραδίδουμε μία ιστοσελίδα που είναι έτοιμη για προώθηση έχοντας τη γνώση των απαιτήσεων για τις διαφημίσεις στην Google και τα social media.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας για την εταιρεία «ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων σε μορφή καταλόγου

Πλατφόρμα site: WordPress

Catalog site Plugin: WooCommerce

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Keywords Planning, Σύνταξη κειμένων για SEO, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting

Ιστοσελίδα Πελάτη: https://fellachidis.gr/

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.bluemind.gr

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram