Communication strategy

Communication Strategy είναι η “ομπρέλα” για επιτυχημένη προβολή στο internet.

Πιστεύουμε ότι οι γραμμές μεταξύ των παραδοσιακών και ψηφιακών Δημοσίων Σχέσεων έχουν μία κοινή βάση. Να γνωρίζεις τους κατάλληλους κάθε φορά τρόπους για να επικοινωνήσεις εκείνα τα μηνύματα που σε διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό σου.

Η ιστοσελίδα σας είναι ουσιαστικά η εικόνα της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. H παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και η διαφήμιση στο internet είναι απαραίτητο να ακολουθούν μία στρατηγική. Η αλληλεπίδραση με το κοινό σας στο διαδίκτυο απαιτεί αμεσότητα. Οι χρήστες εκπλήσσονται ευχάριστα όταν παίρνουν μία απάντηση από την εταιρεία σας σε ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που έστειλαν το αίτημά τους. Ακόμα και οι απαντήσεις σε κακόβουλα σχόλια θα πρέπει να είναι οι ενδεδειγμένες.

Crisis Management

Η έγκαιρη και διαρκή παρακολούθηση των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι κρίσιμη για θέματα κινδύνου. Παρέχουμε στρατηγική υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα γεγονότα, κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου γεγονότος ή έκτακτης ανάγκης.

Η εξειδίκευσή μας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για τη διαχείριση έκτακτης κατάστασης σας βοηθά να αισθάνεστε ασφαλείς σε ένα δύσκολο γεγονός.

Communications Strategy and Planning

Η ομάδα μας αναπτύσσει εξωτερικές και εσωτερικές στρατηγικές επικοινωνίας. Μέσω της στενής συνεργασίας μαζί σας, υλοποιούμε online και offline παρουσία για την εταιρεία σας. Εντοπίζουμε το κοινό σας και επικοινωνούμε με σαφήνεια μαζί του.

Social Media

Οι τεχνολογίες επικοινωνίας εξελίσσονται ταχύτατα. Μία δημοσίευση στη σελίδα σας στο Facebook ή στο Twitter, μπορεί να αποτελέσει αφορμή για αρνητικά σχόλια από τους χρήστες. Όσο μεγαλύτερη και αμεσότερη είναι η επίγνωση της κατάστασης τόσο πιο αποτελεσματική μπορεί να είναι η αντιμετώπισή τους. Καταγράφουμε κάθε αρνητικό σχόλιο και επικοινωνούμε μαζί σας για να αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο που θα το χειριστούμε.

Είτε χρειάζεστε βοήθεια για τη διαμόρφωση μίας ενεργής  και ενδιαφέρουσας παρουσίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είτε συμβουλές για τη δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδα ή το “τρέξιμο” ενός blog – μπορούμε να βοηθήσουμε.