fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας για τη Eurofast

Την κατασκευή νέας, δυναμικής ιστοσελίδας για τη Eurofast πραγματοποίησε η Bluemind.gr συμμετέχοντας ενεργά στο μεγάλο rebranding της εταιρείας σε 21 πόλεις ανά τον κόσμο!

Με περισσότερα από 46 χρόνια ιστορίας και με ισχυρή ιστορική διαδρομή στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη παγκόσμιων εμπορικών σημάτων και κορυφαίων επιχειρηματικών οργανισμών, η Eurofast, πραγματοποίησε πρόσφατα ένα μεγάλο rebranding, που διασφαλίζει τις αξίες της επωνυμίας και τον σκοπό της εταιρείας.

Η Eurofast είναι μια δυναμική εταιρεία παροχής οικονομικών συμβουλών επιχειρήσεων με παρουσία σε περισσότερες από 21 πόλεις σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή (SEEME) και τη Βαλτική. Τοποθετημένη ως ένας ενιαίος οργανισμός για επενδυτές και εταιρείες που αναζητούν επαγγελματικές υπηρεσίες σε αυτές τις περιοχές, η Eurofast λειτουργεί με πλήρη γραφεία σε στρατηγικές τοποθεσίες όπως Λονδίνο, Αθήνα, Λευκωσία, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Σκόπια, Ζάγκρεμπ, Λιουμπλιάνα , Μπάνια Λούκα, Σεράγεβο, Κάιρο, Τιφλίδα, Κίεβο, Βίλνιους, Ταλίν και συναφή γραφεία στη Βηρυτό και στο Ερμπίλ.

Η Bluemind.gr κατασκεύασε την νέα ιστοσελίδα της εταιρείας Eurofast με custom design UX/UI, On page Search Engine Optimisation (SEO), dynamic sitemap και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία λειτουργική ιστοσελίδα που προσφέρει ευκολία πλοήγησης στους επισκέπτες.

Η στρατηγική της Bluemind.gr για την κατασκευή ιστοσελίδας της Eurofast

Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των επιχειρήσεων παροχής οικονομικών συμβουλών και της διαχείρισης περιουσίας, επομένως η ομάδα μας υιοθέτησε μια προσέγγιση με επίκεντρο τον χρήστη για να σχεδιάσει μία ξεχωριστή εμπειρία για την επωνυμία του πελάτη, που ενσωματώνει το πνεύμα της συνεργασίας πελάτη και συμβούλου.

Ωστόσο, υπήρχε μια ακούσια έλλειψη μίας κοινής στρατηγικής και ένας στόχος που θα έπρεπε να επιδιώξουμε. Συνεργαστήκαμε μαζί με την Eurofast για να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που βελτιώνει την προσέγγιση νέων πελατών, τη διαδικασία και την ποιότητα των αποτελεσμάτων της ομάδας, με σκοπό να ωφελήσει καλύτερα τους πελάτες της Eurofast και το μέλλον της επιχείρησης.

website development for eurofast advisory company

Κατασκευή ιστοσελίδας με καινοτομία στον σχεδιασμό

Μέσα από ένα πρόγραμμα συνεργασίας 3 μηνών και ένα άκρως υποστηρικτικό κλίμα, η Bluemind.gr ένωσε τους συναδέλφους γύρω από ένα κοινό όραμα για ένα πρακτικό website που περιλάμβανε τη δυναμική των στελεχών της Eurofast, την σταθερή επιδίωξη της διοίκησης για άριστη εξυπηρέτηση, τα γεωφραφικά σημεία του δικτύου, την καλή εμπειρία της επωνυμίας και της ιστορικής φήμης του πελάτη, καθώς και τους χάρτες της πλοήγησης επισκεπτών σε καινοτόμες λειτουργίες.

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα που περιλάμβανε έρευνα των ανταγωνιστών, επαναλαμβανόμενων συζητήσεων με τη διοίκηση της Eurofast, ανταλλαγή ιδεών με την ομάδα συνεργασίας που είχε την ευθύνη του έργου σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Βουλγαρία και εφαρμόζοντας τεχνικές SEO, custom σχεδιασμό UX-UI, στρατηγικό σχεδιασμό της δομής του περιεχομένου και στρατηγική τοποθέτηση call to action buttons, η ομάδα της Bluemind.gr συνεργάστηκε με την Eurofast για να δημιουργήσει μία εμπευσμένη ιστοσελίδα, στην οποία ο επισκέπτης εντοπίζει εύκολα την πληροφορία που αναζητά.

Κατασκευή ιστοσελίδας από τη Bluemind.gr

Δημιουργώντας την ιστοσελίδα της Eurofast ακολουθήσαμε τον απλούστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο για να προσελκύσουμε νέους πελάτες και να εδραιώσουμε την παρουσία της στο διαδίκτυο.

  1. Την κρατήσαμε απλή.

Μία καθαρός και εύκολη στην πλοήγηση ιστοσελίδα είναι το κλειδί για την προσέλκυση πιθανών πελατών και τη διατήρηση της αφοσίωσης τους στο πιο βασικό επίπεδο. Αποφεύγουμε να γεμίζουμε τον ιστότοπό σας με άσχετες εικόνες, περιττές σελίδες προορισμού και γραμματοσειρές που αποσπούν την προσοχή. Εστιάζουμε στη δημιουργία ενός οπτικά ελκυστικού, φιλικού προς το χρήστη και οργανωμένου ιστότοπου.

Μία ιστοσελίδα για εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων θα πρέπει να έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να διευκολύνει τους επισκέπτες να εντοπίζουν έγκαιρα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Επιλέξαμε τη χρήση καθαρής γλώσσας και ορατών επιλογών mega μενού και αναπτυσσόμενου μενού που πλοηγούνται σε καλά οργανωμένες κατηγορίες πληροφοριών.

  1. Την κάναμε φιλική για κινητά.

Με την πλειονότητα των ανθρώπων να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω των φορητών συσκευών τους, η διασφάλιση ότι η ιστοσελίδα είναι βελτιστοποιημένη για χρήση από κινητές συσκευές είναι ζωτικής σημασίας. Η ιστοσελίδα της Eurofast έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει άψογα σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των smartphone και των tablet.

Η βελτιστοποίηση του ιστότοπου για χρήση από κινητά όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, αλλά βελτιώνει επίσης την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησής του.

  1. Συμπεριλάβαμε μόνο σχετικές πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα της Eurofast παρέχει στους επισκέπτες όλες τις πληροφορίες που μπορούν να λάβουν υπόψη κατά την αναζήτηση συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένες υπηρεσίες, εργαλεία μηχανών αναζήτησης και άλλες σχετικές πληροφορίες που ξεχωρίζουν τους πελάτες μας από άλλους χρηματοοικονομικούς επαγγελματίες.

Επίσης, σκεφτήκαμε τα στοιχεία της επιχείρησης που θα ξεχωρίσουν την Eurofast από άλλες εταιρείες. Παρουσιάσαμε τα κυριότερα σημεία της εταιρείας τα σημεία εξυπηρέτησης (υποκαταστήματα σε 21 χώρες), πολυετή εμπειρία ή εξειδίκευση σε κλάδους της αγοράς. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να πείσουν τους επισκέπτες να δουν την ικανότητα της Eurofast στον κλάδο και να τους ενθαρρύνουν να έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές της να τους εξυπηρετήσει.

  1. Κάναμε εύκολη την επικοινωνία με την Eurofast.

Ο ιστότοπος θα πρέπει να απλοποιεί τη διαδικασία επικοινωνίας πιθανών πελατών με την εταιρεία. Δημιουργήσαμε μια φόρμα επικοινωνίας που στεγάζεται στον ιστότοπο και εμφανίζει με σαφήνεια τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email της εταιρείας σε μια εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία.

  1. Αναδείξαμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Eurofast.

Η Eurofast διαθέτει πληθώρα γνώσεων και τεχνογνωσίας. Η παροχή χρήσιμων άρθρων, αναρτήσεων ιστολογίου, που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους φόρους και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, μπορεί να βοηθήσει την Eurofast να καθιερωθεί ως ειδικός στον τομέα της.

Επιπλέον, φροντίσαμε να βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά και metatags.

  1. Συμπεριλάβαμε στρατηγικά σημεία παρότρυνσης για δράση.

Για να ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να αναλάβουν δράση, συμπεριλάβαμε μια σαφή εναλλαγή ενεργειών που τους οδηγεί να κάνουν τα επόμενα βήματα στον ιστότοπο. Αυτό περιλάμβανε εργαλεία στρατηγικής αναζήτησης και ενεργειών κλήσεων, μεγιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα μετατροπής τους.

Δείτε την νέα ιστοσελίδα της Eurofast

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων μας είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των επιχειρήσεων. Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με την τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Είτε χρειάζεστε έναν απλό αλλά κομψό ενημερωτικό ιστότοπο είτε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με προηγμένη λειτουργικότητα, η ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία για να ζωντανέψει το όραμά σας.

κατασκευη ιστοσελιδας και seo

Ανακαλύπτοντας τη στρατηγική για την αποδοτική παρουσία σας στο διαδίκτυο με την ομάδα μας.


Οι εμπειρίες μας στο web είναι υψηλής απόδοσης, γεμάτες δυνατότητες, Προσφέρουμε λύσεις, σχεδιασμένες να είναι φιλικές προς το χρήστη, πλήρως λειτουργικές, πολύ ασφαλείς και ικανές να κλιμακώνονται καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας.

Ας μιλήσουμε για το έργο σας!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια καλύτερη επωνυμία. Είμαστε καλοί ακροατές και ακόμα καλύτεροι λύτες σύνθετων προβλημάτων.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram