fbpx

Κατασκευή eshop wordpress για τα προϊόντα Diana

Την κατασκευή eshop wordpress για το γνωστό brand name Diana ολοκλήρωσε η Bluemind.gr

Η εταιρεία Diana διαθέτει τα επώνυμα προϊόντα της καλσόν, εσώρουχα, κάλτσες και άλλα είδη ένδυσης στην ελληνική αγορά σε χονδρική πώληση μέσω των συνεργασιών της με τις μεγάλες αλυσίδες super market. Για τη διάθεση των προϊόντων της στη λιανική αξιοποιεί το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του επιτυχημένου σε πωλήσεις eshop της.

Η κατασκευή eshop της Diana σε περιβάλλον wordpress - woocommerce

Η εταιρεία Diana Nuova ΕΠΕ διέθετε ένα eshop σε opencart το οποίο ήθελε να μεταφέρει σε wordpress - woocommerce. Απευθύνθηκε στην εταιρεία μας προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο eshop με σύγχρονες λειτουργίες e-commerce, οι οποίες δεν υποστηρίζονται από το opencart εξασφαλίζοντας παράλληλα μείωση του κόστους των αναβαθμίσεων και της συντήρησης του eshop, χωρίς όμως να κάνει καμία έκπτωση στην ποιοτική εξυπηρέτηση, που επιδιώκει να προσφέρει στους πελάτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Το brand name Diana έχει χτιστεί με βάση την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της τόσο της χονδρικής, όσο και λιανικής πώλησης.

Κατασκευή eshop wordpress woocommerce - Bluemind.gr

Η Bluemind.gr που πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή eshop wordpress - woocommerce με σχεδόν 1.000.000 προϊόντα για ευρωπαϊκό marketplace, έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία στην κατασκευή eshop σε περιβάλλον wordpress - woocommerce.

Η Bluemind.gr ανέλαβε τη δημιουργία eshop με wordpress για τη Diana διατηρώντας την εικόνα που είχαν συνηθίσει οι επισκέπτες του eshop και οι οποίοι σημειώνουν επαναλαμβανόμενες πωλήσεις χάρη στην άριστη, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες του eshop, αλλά και στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.

Γιατί επιλέχθηκε το wordpress - woocommerce στην κατασκευή eshop;

Στη Bluemind.gr έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε eshop σε majento, opencart και wordpress. Η επιλογή του wordpress - woocommerce στην κατασκευή eshop για τη diana.gr καθορίστηκε:

α) από τις ανάγκες του πελάτη για μεγαλύτερη ευκολία στη διαχείριση του eshop, τόσο στο back end όσο και για τους επισκέπτες

β) από την υιοθέτηση περισσότερων σύγχρονων εργαλείων ecommerce

γ) από τις δυνατότητες επεκτασιμότητας του wordpress για την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών της επιχείρισης στο ηλεκτρονικό εμπόριο

και

δ) από την επιδίωξη για χαμηλότερο κόστος συντήρησης και διαχείρισης του eshop.

Αυτό που πρέπει να γίνει γνωστό είναι ότι η κατασκευή eshop με wordpress και η λειτουργία του είναι σίγουρα φθηνότερη για μία επιχείρηση από το majento και το opencart, ενώ στοιχίζει ακόμα πιο φθηνά από το να προσλάβει μία εταιρεία κάποιον ειδικό προγραμματιστή ο οποίος και θα αναλάβει την κατασκευή eshop με τη χρήση custom κώδικα.

Επίσης, η πληθώρα των wordpress plugins εξασφαλίζει την άριστη λειτουργικότητά του, καθώς τα εργαλεία επιτρέπουν σε ένα eshop να επεκτείνει κι άλλο τις δυνατότητες του, με νέες λειτουργίες, που μεγιστοποιούν την αφοσίωση των πελατών. Από την άλλη το βασικότερο συστατικό για να επιτύχει ένα eshop είναι η παροχή εύκολης πλοήγησης των επισκεπτών του. Και όταν λέμε εύκολη πλοήγηση εννοούμε ότι ο επισκέπτης βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά. Το WordPress λόγω της δομής του μπορεί να το κάνει αυτό εύκολα.

Επιπρόσθετα, οι περιγραφές των προϊόντων στο wordpress - woocommerce διαθέτουν δύο πεδία που μπορούν οι επιχειρήσεις να καταγράψουν όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα τους. Στη σύντομη περιγραφή μπορούν να δοθούν οι βασικές πληροφορίες του προϊόντος και εδώ προσέχουμε το SEO όταν έχουμε κατασκευη eshop με SEO. Στην αναλυτική περιγραφή μπορούν να καταγραφούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο επισκέπτης για να επιλέξει το προϊόν μας. Συνήθως εδώ επιλέγουμε τις πληροφορίες που θα δίναμε σε κάποιον πελάτη, ο οποίος θα επισκεπτόταν το φυσικό μας κατάστημα και θα είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε από κοντά.

Κατασκευη eshop wordpress για τη diana από τη bluemind.gr

Οι εργασίες που πραγματοποιήσαμε για το νέο eshop της Diana

Στη δημιουργία eshop της Diana δώσαμε σημασία στη λειτουργικότητα και την ευκολία του χρήστη σε όλα τα στάδια της οnline αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 1. Δημιουργήσαμε ένα νέο eshop wordpress - woocommerce με δομή που θα μπορούσε να υποδεχθεί και να κουμπώσει σωστά τις κατηγορίες και τα προϊόντα που υπήρχαν στο παλιό eshop
 2. Προσθέσαμε νέες κατηγορίες προϊόντων για την ευκολότερη ενημέρωση των επισκεπτών και την άμεση πρόσβαση στην κατηγορία των προϊόντων που τους ενδιαφέρει
 3. Βελτιστοποιήσαμε τα urls
 4. Διαχωρίσαμε τους τρόπους πληρωμής και τους τραπεζικούς λογαριασμούς ανά τράπεζα
 5. Προσθέσαμε επιπλέον δυνατότητα πληρωμής με Google Pay
 6. Συμπεριλάβαμε τη λειτουργία υπενθύμισης εγκατελλειμένου καλαθιού για την ελαχιστοποίηση των μη ολοκληρωμένων αγορών
 7. Αυτοματοποιήσαμε την αγορά δεύτερου προϊόντος σε χαμηλότερη τιμή, ανά κωδικό προϊόντος
 8. Διασυνδέσαμε το eshop με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier
 9. Μεταφέραμε τα δεδομένα παραγγελιών και πελατών στο νέο eshop
 10. Αποθηκεύσαμε το eshop στους servers που μας υπέδειξε ο πελάτης
 11. Δημοσιεύσαμε το νέο sitemap του eshop στη Google και δημιουργήσαμε Google Merchant account

Ποιά η εμπειρία του πελάτη από τη συνεργασία μας;

"Συνεργάστηκα με τη Bluemind.gr και με την κα Ζαχαροπούλου για την κατασκευή του eshop diana.gr σε περιβάλλον wordpress. Eπέλεξα την Bluemind.gr λόγω της εξειδίκευσης στο αντικείμενο της κατασκευής e-shop αλλά και της δυνατότητάς της, να κατανοεί την συγκεκριμένη αγορά στην οποία λειτουργούμε.

Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά περισσότερο στην διαθεσή της Bluemind.gr να κατανοήσει τις ειδικές ανάγκες της δουλειάς και της αγοράς μας και να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις." Γεώργιος Δάσιος, Chief Executive Officer at Diana Nuova LTD.

Γιατί οι επιχειρήσεις εμπιστεύονται την Bluemind.gr για κατασκευη eshop;

Η δυνατότητα να κατανούμε τις απαιτήσεις των πελάτων μας και της αγοράς που δραστηριοποιούνται, το πάθος μας για το διαφορετικό σε κάθε έργο μας, η δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, σε νέες λειτουργίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαχειριζόμαστε, και η συνέπεια μας στους χρόνους που υποσχόμαστε, μας κατατάσσουν στους κορυφαίους κατασκευαστές eshop στην Ελλάδα.

Για κατασκευη eshop επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν σας ενδιαφέρει η κατασκευή eshop με σύγχρονες λειτουργίες και τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 8662975 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram