fbpx

Κατασκευή eshop με SEO γιατί είναι απαραίτητο;

Η κατασκευή eshop με SEO είναι το σημαντικότερο βήμα που μπορείτε να κάνετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αν θέλετε να έχετε επαυξημένες πωλήσεις.

Προώθηση eshop με SEO

Οι περισσότερες επιχειρήσεις εστιάζουν στην προώθηση eshop με Social Media και Google Ads επενδύοντας σημαντικά χρηματικά ποσά σε αυτούς τους τρόπους προώθησης.

Όμως, η δύναμη του SEO στην προώθηση eshop έχει καθοριστικά αποτελέσματα σε επίπεδο επισκέψεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και σε επίπεδο μείωσης του κόστους διαφήμισης.

Αν ένα eshop βρίσκεται σε μία καλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google έχει περισσότερες πιθανότητες να αυξήσει τις πωλήσεις του, σχεδόν ανέξοδα.

Κατασκευή eshop με SEO

Γιατί είναι σημαντική η εφαρμογή SEO από την κατασκευή eshop; Γιατί ο τρόπος που θα δημοσιευτεί το περιεχόμενο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα καθορίσει και την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Στη Bluemind με τους πελάτες που συνεργαζόμαστε στην κατασκευή eshop φροντίζουμε να τηρούμε το τεχνικό μέρος του SEO σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργούμε.

Επιπλέον προσφέρουμε στους πελάτες μας βελτιστοποίηση των προϊόντων με βάση το SEO από τη στιγμή που θα συντάξουν το αρχείο των προϊόντων τα οποία θα δημοσιεύσουμε στο eshop ακόμα κι αν -αντί για αρχείο excel/xml- έχουμε πραγματοποιήσει διασύνδεση του eshop με σύστημα παρακολούθησης αποθήκης.

Στη Bluemind εκτός από έμπειροι επαγγελματίες στην κατασκευή eshop είμαστε και γνώστες της προώθησης με SEO.

Τι θα πρέπει να γίνει στο eshop για την προώθηση με SEO;

Το  SEO είναι μια πολύπλοκη διαδικασία η οποία απαιτεί ειδικές γνώσεις που μόνο ένας SEO Expert μπορεί να κατέχει. Οι ενέργειες που απαιτούνται μπορούν να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες:

On-site SEO: Βελτιστοποιήσεις που πραγματοποιούνται στο e-shop ώστε η Google να το «διαβάζει» καλύτερα & να μπορέσει να το κατατάξει υψηλότερα στα αποτελέσματα της. Οι ενέργειες αυτές αφορούν τόσο κάποια τεχνικά σημεία του e-shop όσο και το περιεχόμενό του.

Off-site SEO: Ενέργειες οι οποίες πραγματοποιούνται εκτός του e-shop κι έχουν ως στόχο την αύξηση της δυναμικής & της εξωστρέφειάς του, όπως για παράδειγμα η απόκτηση ποιοτικών συνδέσμων από σχετικές ιστοσελίδες ή άλλα e-shop.

Ποια τα οφέλη της κατασκευής eshop με SEO;

  • Μεγαλύτερο traffic στο eshop
  • Φθηνότερη διαφήμιση στη Google
  • Γρηγορότερη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας
  • Ισχυροποίηση της επιχείρησή σας απέναντι στον ανταγωνισμό

Σε αντίθεση με άλλα διαφημιστικά κανάλια στα οποία αν σταματήσεις τη διαφήμιση παύεις να εμφανίζεσαι, το SEO είναι ξεκάθαρα πιο σταθερό. Από τη στιγμή που ένα eshop αποκτήσει κατατάξη στην 1η σελίδα Google ο χρόνος που απαιτείται για βρεθεί εκτός αυτής της κατάταξης είναι αρκετά μεγάλος.

Ακόμα κι αν βρεθείτε εκτός της 1ης σελίδας της Google o έμπειρος SEO Expert της Bluemind μπορεί να επαναφέρει το eshop σας.

seo-eshop-bluemind

Πόσο κοστίζει η κατασκευή eshop με SEO;

Η κατασκευή eshop με SEO κοστίζει ακριβότερα από την κατασκευή eshop χωρίς στρατηγική SEO, αλλά η επένδυση αποσβένεται γρήγορα.

Για την κατασκευή eshop με SEO χρειάζεται να γίνει από την ομάδα μας μία ενδελεχής μελέτη των λέξεων-κλειδιών της αγοράς που δραστηριοποιείστε και του ανταγωνισμού σας, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε καλύτερη κατάταξη στη Google.

Το αποτέλεσμα της υπηρεσίας μας «κατασκευή eshop με SEO» θα δικαιώσει την στρατηγική επιλογή σας, να υλοποιήσετε την κατασκευή eshop με SEO και θα σας επιστρέψει υπερδιπλάσια αποτελέσματα σε σχέση με άλλες εταιρείες που δεν έχουν τη γνώση αυτή.

Καθώς, ο ανταγωνισμός σας  θα είναι απασχολημένος μόνο με τις διαφημίσεις eshop, εσείς για κάθε ευρώ που θα επενδύετε σε διαφήμιση  θα έρχεστε πιο κοντά στην 1η σελίδα της Google.  

Οι υποψήφιοι πελάτες σας, οι οποίοι αναζητούν στην Google να αγοράσουν παπούτσια, ρούχα, έπιπλα, κοσμήματα, τροφή για το κατοικίδιο τους, συμπληρώματα διατροφής και ό,τι άλλο έχουν ανάγκη θα μπορούν να εντοπίσουν το eshop σας και στα οργανικά αποτελέσματα της Google και τότε οι αναζητήσεις μπορούν να μετατραπούν σε επισκέπτες στο e-shop σας.

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην κατασκευή eshop με SEO τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram