Κατασκευή eshop με δυνατότητα επεκτασιμότητας

Στην κατασκευή eshop είναι σημαντική η δυνατότητα επεκτασιμότητας σε νέες τεχνολογίες. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του eshop σας θα πρέπει να είναι πλήρως επεκτάσιμη στις νέες τεχνολογίες αιχμής, που επιτάσσει το ecommerce. Εννοείται ότι το eshop θα πρέπει να είναι γρήγορο, ασφαλές, με responsive design, εύκολο στη διαχείρισή του από εσάς και ενδιαφέρον για τους επισκέπτες σας.

Κατασκευή eshop με voucher για το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MμE»

Για την κατασκευή eshop με voucher η Bluemind Digital Marketing Services έχει δημιουργήσει πακέτα κατασκευής eshop που ανταποκρίνονται στο ύψος επιδότησης ΕΣΠΑ για eshop με τη χρήση voucher. Μιλήστε μαζί μας για να βρούμε από κοινού την καλύτερη λύση στην κατασκευή eshop σύμφωνα με τους όρους του επιδοτούμενου προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ.

Εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην κατασκευή eshop

Η εξειδίκευσή μας στην κατασκευή eshop WordPress WooCommerce κάνει τη διαφορά μεταξύ των μέτριων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου και των eshop που θα επισκεπτόσασταν ξανά και ξανά. Με τους WooCommerce experts της Bluemind Digital Marketing Services να εργάζονται με συνέπεια για το eshop σας στο WordPress θα προσελκύετε και θα διατηρείτε ολοένα και περισσότερους πελάτες.

κατασκευή eshop

H κατασκευη σελιδας e-shop είναι σαν την αγορά του αυτοκίνητου, που πρέπει να είναι ασφαλές και αξιόπιστο για πολλά χρόνια, χωρίς να χάνει την μεταπωλητική του αξία.

Στη Bluemind Digital Marketing κατασκευάζουμε eshop και ιστοσελίδες με πλήρη επεκτασιμότητα σε τεχνολογίες και εφαρμογές. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουμε και να παραμετροποιήσουμε λειτουργίες του eshop, που στο αρχικό στάδιο κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ήταν αναγκαίες.

Λειτουργίες προσαρμοσμένες στον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, πραγματοποιούνται στην κατασκευη eshop wordpress από την ομάδα των WooCommerce Experts μας.

Για παράδειγμα παραμένοντας στα δωρεάν εργαλεία υπολογισμού μεταφορικών και του τρόπου παρακολούθησης αποστολών είναι σαν να μην μπορείτε να δείτε πέρα από ένα στενό πλαίσιο. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών εκεί έξω και μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που στέλνετε προϊόντα σας, σε όλο τον κόσμο μέσω του καταστήματός σας στο WordPress - WooCommerce.

Επίσης, διαθέτουμε εργαλεία και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις του eshop σας, καθώς προβλέπουν τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας και θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε μέσα από τα χαρακτηριστικά των καταναλωτών αν αυτοί θα ανταποκριθούν σε μία προσφορά σας.

Η αποτελεσματικότητα του Inbound Marketing στις πωλήσεις και τις συνεργασίες

Το Inbound  Marketing είναι η αγαπημένη στρατηγική digital marketing για τις επιχειρήσεις, λόγω της αποτελεσματικότητας στη δημιουργία κατάλληλων δυνητικών πελατών. 

Γιατί μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας στην κατασκευή σελίδας eshop;

Οι WooExperts της Bluemind Digital Marketing Services έχουν αποδειχθεί με τη δουλειά τους πραγματικοί ειδικοί στο WordPress WooCommerce, συμμεριζόμενοι τη δέσμευση της διοίκησης της Bluemind να παρέχουμε την πιο ισχυρή πλατφόρμα για τα πιο απαιτητικά έργα WooCommerce στην κατασκευή eshop. 

Λύσεις που δίνονται από την ομάδα μας στη δημιουργία eshop αντανακλούν την εμπειρία μας, καθώς οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε στην κατασκευή eshop.

kataskevi eshop me espa

Δυνατότητα συνεχόμενων αναβαθμίσεων eshop και επεκτασιμότητα

Η δυνατότητα να προσφέρουμε συνεχείς αναβαθμίσεις, αλλά και νέες λειτουργίες για κάθε eshop που διαχειριζόμαστε, μας κατατάσσει στους κορυφαίους κατασκευαστές eshop. Η κατασκευή eshop με πλήρη επεκτασιμότητα λειτουργιών και με πρόβλεψη για τις επόμενες νέες τεχνολογίες σε βάθος διετίας, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πελάτες μας δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν ξανά από την αρχή ένα eshop, εκτός κι αν αλλάξουν τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από παλαιότερο CMS σε νέο, που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

________________________

Στη Bluemind Digital Marketing Services για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος επιδιώκουμε να:

- Δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων και e-shop που κατασκευάζουμε, ώστε οι επισκέψεις να μετατρέπονται σε πωλήσεις.  

- Δημιουργούμε eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά κατασκευάζονται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών, όσο βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

- Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, που είναι εξαιρετικά εύχρηστες, πλήρως λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς.

- Εξετάζουμε κάθε σημείο της διαδρομής του χρήστη, από τη στιγμή που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά ή επιλέγει να επικοινωνήσει μαζί σας.

- Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.

______________________

κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή eshop για κάθε επιχείρηση οπουδήποτε στον κόσμο

Η κατασκευή ιστοσελίδων, όπως και η κατασκευή eshop από απόσταση είναι εφικτή για την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services. 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή και ιστοσελίδες με online διαχείριση κρατήσεων για ξενοδοχεία και rent a car επιχειρήσεις, σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε.

Η οργάνωση που διαθέτουμε στη συγκέντρωση όλου του υλικού από τις επιχειρήσεις και εφαρμόζοντας μεθόδους on line επικοινωνίας και live διορθώσεων διευκολύνουν τόσο εμάς, όσο και τους πελάτες μας.

Επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Κρήτη, την Ιθάκη, τη Σπάρτη, τα Μέγαρα, τη Σαντορίνη, τα Σκόπια μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή eshop από απόσταση.

eshop mikres epixeiriseis

Κατασκευή eshop σε τεχνολογία αιχμής και σε λογικές τιμές

Στη Bluemind Digital Marketing κατασκευάζουμε premium eshop με σύγχρονο design, responsive σε smartphones και tablet, με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης. Φροντίζουμε επιμελώς, ώστε το template και το περιεχόμενο του eshop σας να μην επηρεάζει την ταχύτητά του.

Σε εμάς θα βρείτε λύσεις για τη λειτουργία του eshop που προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα και να έχετε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Σκοπός μας είναι να κρατάμε τους επισκέπτες σας κοντά στην επιχείρησή σας και για αυτό το λόγο διαθέτουμε καινοτόμα εργαλεία ecommerce στην κατασκευή eshop. Ένα σωστά δομημένο ηλεκτρονικό κατάστημα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στο eshop και τη διάδραση πάνω στα σημεία των αγορών.

Επίσης, επιδιώκουμε να προσφέρουμε την κατασκευή eshop σε λογικές τιμές. Σε εμάς θα βρείτε eshop που πραγματικά λειτουργούν και όχι μισοτελειωμένες δουλειές. Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε έναν eshop που πουλάει και υπολογίζει τα κόστη μεταφορικών και αντικαταβολής σωστά.

Στη Bluemind η δουλειά μας δεν γίνεται πρόχειρα καθώς αντιμετωπίζουμε κάθε επιχείρηση με σεβασμό και συνέπεια ανεξαρτήτως του μεγέθους της. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην κατασκευή eshop, όσο και στην ενοικίαση eshop για τις εταιρείες που δεν διαθέτουν όλο το ποσό της επένδυσης για την κατασκευή eshop.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή eshop σε τεχνολογία αιχμής επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Βρείτε μας και στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram