logo

Κατασκευή eshop με δυνατότητα επεκτασιμότητας

Στην κατασκευή eshop είναι σημαντική η δυνατότητα επεκτασιμότητας σε νέες τεχνολογίες. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του eshop σας θα πρέπει να είναι πλήρως επεκτάσιμη στις νέες τεχνολογίες, που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Εννοείται φυσικά ότι το eshop θα πρέπει να είναι γρήγορο, με responsive design και εύκολο στη διαχείρισή του.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αστοχίας ως προς την δυνατότητα επεκτασιμότητας ήταν αυτό που συνέβη με την κατασκευή eshop Magento 1, όπου η πλατφόρμα άφησε χιλιάδες πελάτες της χωρίς υποστήριξη στη συγκεκριμένη έκδοση. Το αποτέλεσμα ήταν πολλές εταιρίες να αναγκαστούν να περάσουν στην έκδοση Magento 2, όλο το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Αυτό για τις επιχειρήσεις σημαίνει ένα μεγάλο κόστος σε τεχνική υποστήριξη για την προσαρμογή του eshop στην νέα έκδοση του Magento.

κατασκευή eshop

H κατασκευη σελιδας e-shop είναι σαν την αγορά του αυτοκίνητου, που πρέπει να είναι ασφαλές και αξιόπιστο για πολλά χρόνια, χωρίς να χάνει την μεταπωλητική του αξία.

Στη Bluemind Digital Marketing κατασκευάζουμε eshop και ιστοσελίδες με πλήρη επεκτασιμότητα σε τεχνολογίες και εφαρμογές. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε λειτουργίες, που στο αρχικό στάδιο κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είχαν προβλεφθεί ή δεν ήταν αναγκαίες.

Η αποτελεσματικότητα του Inbound Marketing στις πωλήσεις και τις συνεργασίες

Το Inbound  Marketing είναι η αγαπημένη στρατηγική digital marketing για τις επιχειρήσεις, λόγω της αποτελεσματικότητας στη δημιουργία κατάλληλων δυνητικών πελατών. 

Γιατί μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας στην κατασκευή σελίδας eshop;

Η δυνατότητα να προσφέρουμε συνεχείς αναβαθμίσεις, αλλά και νέες λειτουργίες για κάθε eshop που διαχειριζόμαστε, μας κατατάσσει στους κορυφαίους κατασκευαστές eshop. Η κατασκευή eshop με πλήρη επεκτασιμότητα λειτουργιών και με πρόβλεψη για τις επόμενες νέες τεχνολογίες σε βάθος διετίας, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πελάτες μας δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν ξανά από την αρχή ένα eshop, εκτός κι αν αλλάξουν τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από παλαιότερο CMS σε νέο, που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

________________________

Στη Bluemind Digital Marketing Services για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος επιδιώκουμε να:

- Δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων και e-shop που κατασκευάζουμε, ώστε οι επισκέψεις να μετατρέπονται σε πωλήσεις.  

- Δημιουργούμε eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά κατασκευάζονται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών, όσο βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

- Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, που είναι εξαιρετικά εύχρηστες, πλήρως λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς.

- Εξετάζουμε κάθε σημείο της διαδρομής του χρήστη, από τη στιγμή που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά ή επιλέγει να επικοινωνήσει μαζί σας.

- Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.

______________________

κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή eshop για κάθε επιχείρηση οπουδήποτε στον κόσμο.

Η κατασκευή ιστοσελίδων, όπως και η κατασκευή eshop από απόσταση είναι εφικτή για την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services. 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή και ιστοσελίδες με online διαχείριση κρατήσεων για ξενοδοχεία και rent a car επιχειρήσεις, σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε.

Η οργάνωση που διαθέτουμε στη συγκέντρωση όλου του υλικού από τις επιχειρήσεις και εφαρμόζοντας μεθόδους on line επικοινωνίας και live διορθώσεων διευκολύνουν τόσο εμάς, όσο και τους πελάτες μας.

Επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Κρήτη, την Ιθάκη, τη Σπάρτη, τα Μέγαρα, τη Σαντορίνη, τα Σκόπια μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή eshop από απόσταση.

eshop mikres epixeiriseis

Κατασκευή premium eshop

Στη Bluemind Digital Marketing κατασκευάζουμε premium eshop με σύγχρονο design, responsive σε smartphones και tablet, με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης. Φροντίζουμε επιμελώς, ώστε το template και το περιεχόμενο του eshop σας να μην επηρεάζει την ταχύτητά του.

Σε εμάς θα βρείτε λύσεις για τη λειτουργία του eshop που προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα.

Σκοπός μας είναι να κρατάμε τους επισκέπτες σας κοντά στην επιχείρησή σας. Ένα σωστά δομημένο ηλεκτρονικό κατάστημα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τη διάδραση πάνω στα σημεία των αγορών.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή premium eshop ή ιστοσελίδας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Βρείτε μας και στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram