fbpx

Κατασκευή eshop με δυνατότητα επεκτασιμότητας

Στην κατασκευή eshop είναι σημαντική η δυνατότητα επεκτασιμότητας σε νέες τεχνολογίες. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του eshop σας θα πρέπει να είναι πλήρως επεκτάσιμη στις νέες τεχνολογίες αιχμής, που επιτάσσει το ecommerce. Εννοείται ότι το eshop θα πρέπει να είναι γρήγορο, ασφαλές, με responsive design, εύκολο στη διαχείρισή του από εσάς και ενδιαφέρον για τους επισκέπτες σας.

epidotisi 90 gia kataskevi eshop 1

Κατασκευή eshop με voucher για το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MμE»

Για την κατασκευή eshop με voucher η Bluemind Digital Marketing Services έχει δημιουργήσει πακέτα κατασκευής eshop που ανταποκρίνονται στο ύψος επιδότησης ΕΣΠΑ για eshop με τη χρήση voucher. Μιλήστε μαζί μας για να βρούμε από κοινού την καλύτερη λύση στην κατασκευή eshop σύμφωνα με τους όρους του επιδοτούμενου προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Η εξειδίκευσή μας στην κατασκευή eshop WordPress WooCommerce κάνει τη διαφορά μεταξύ των μέτριων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου και των eshop που θα επισκεπτόσασταν ξανά και ξανά. Με τους WooCommerce experts της Bluemind Digital Marketing Services να εργάζονται με συνέπεια για το eshop σας στο WordPress θα προσελκύετε και θα διατηρείτε ολοένα και περισσότερους πελάτες.

kataskevi eshop sta 900 evro

___________________________________________________

Κατασκευή e-shop με προστιθέμενη αξία!

H κατασκευη e-shop είναι σαν την αγορά του αυτοκίνητου, που πρέπει να είναι ασφαλές και αξιόπιστο για πολλά χρόνια, χωρίς να χάνει την μεταπωλητική του αξία.

Στη Bluemind Digital Marketing κατασκευάζουμε eshop και ιστοσελίδες με πλήρη επεκτασιμότητα σε τεχνολογίες και εφαρμογές. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουμε και να παραμετροποιήσουμε λειτουργίες του eshop, που στο αρχικό στάδιο κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ήταν αναγκαίες.

Λειτουργίες προσαρμοσμένες στον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, πραγματοποιούνται στην κατασκευη eshop wordpress από την ομάδα των WooCommerce Experts μας.

Επίσης, διαθέτουμε εργαλεία και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις του eshop σας, καθώς προβλέπουν τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας και θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε μέσα από τα χαρακτηριστικά των καταναλωτών αν αυτοί θα ανταποκριθούν σε μία προσφορά σας.

Η αποτελεσματικότητα του Inbound Marketing στις πωλήσεις και τις συνεργασίες

Το Inbound  Marketing είναι η αγαπημένη στρατηγική digital marketing για τις επιχειρήσεις, λόγω της αποτελεσματικότητας στη δημιουργία κατάλληλων δυνητικών πελατών. 

Γιατί να μας εμπιστευτείτε στην κατασκευή e-shop;

Ως WooExperts είμαστε ειδικοί στην κατασκευή eshop με WordPress WooCommerce.

Συμμεριζόμενοι την ανάγκη των επιχειρήσεων για δημιουργία e-shop με ευκολία στη διαχείρισή του και επεκτάσιμο στις λειτουργίες του προσφέρουμε αυτό, ακριβώς, που ζητούν οι πελάτες μας πάντα στον χρόνο που υποσχόμαστε.

Οι λύσεις που δίνονται από την ομάδα μας στις επιχειρήσεις για τη δημιουργία eshop αντανακλούν την εμπειρία μας και τη συνέπειά μας.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε στην κατασκευή eshop.

 • Χρήση τεχνολογιών αιχμής
 • Ταχύτητα φόρτωσης σελίδων σε 1''-2'' δευτερόλεπτα
 • Επιλογή από έτοιμα templates ή και δημιουργία custom template
 • Πολυγλωσσικό περιβάλλον
 • Ευκολία στη διαχείριση
 • Onsite SEO
 • Εφαρμογή SEO στα προϊόντα
 • Grouping στην εμφάνιση προϊόντων
 • Πλήρη προσαρμογή των λειτουργιών στις ανάγκες της επιχείρησης
 • Διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα διαχείρισης (ERP, CRM, courier κ.α.)
 • Διασύνδεση με πλατφόρμες προώθησης (Skroutz, BestPrice, Amazon, Ebay, Facebook, Google κ.α.)
 • Διασυνδέσεις με xml, API
 • Αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών σε Ελλάδα και εξωτερικό ανά πόλη, χώρα, γεωγραφικές ζώνες ηπείρων, βάρος
 • Υπολογισμό κόστους gift wrap
 • Υπολογισμό αντικαταβολής
 • Δημιουργία wish list
 • Δημιουργία funnels στο checkout για επαυξημένη πώληση
 • Ενσωματωμένη λειτουργία εγκαταλειμμένου καλαθιού
 • Affilliate marketing
 • Υλοποίηση custom λειτουργιών στο e-shop με τη χρήση κώδικα
 • Β2Β διαχειριστικό για τη χονδρική πώληση
 • Αυτόματη αποστολή newsletter
 • Πρόσβαση ΑΜΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.
 • Virtual Tour

kataskevi eshop me espa

Δυνατότητα συνεχόμενων αναβαθμίσεων του e-shop

Η δυνατότητα να προσφέρουμε συνεχείς αναβαθμίσεις, αλλά και νέες λειτουργίες για κάθε eshop που διαχειριζόμαστε, μας κατατάσσει στους κορυφαίους κατασκευαστές eshop για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η κατασκευή eshop με πλήρη επεκτασιμότητα λειτουργιών και με πρόβλεψη για τις επόμενες νέες τεχνολογίες σε βάθος διετίας, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πελάτες μας δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν ξανά από την αρχή ένα eshop, εκτός κι αν αλλάξουν τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από παλαιότερο CMS σε νέο, που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

________________________

______________________

Στη Bluemind Digital Marketing Services για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος επιδιώκουμε να:

- Δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων και e-shop που κατασκευάζουμε, ώστε οι επισκέψεις να μετατρέπονται σε πωλήσεις.  

- Δημιουργούμε eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά κατασκευάζονται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών, όσο βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

- Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, που είναι εξαιρετικά εύχρηστες, πλήρως λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς.

- Εξετάζουμε κάθε σημείο της διαδρομής του χρήστη, από τη στιγμή που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά ή επιλέγει να επικοινωνήσει μαζί σας.

- Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.

κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή eshop για κάθε επιχείρηση οπουδήποτε στον κόσμο

Η κατασκευή ιστοσελίδων, όπως και η κατασκευή eshop από απόσταση είναι απόλυτα εφικτή για την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services. 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή σε οποιοδήποτε σημείο στην στον κόσμο κι αν βρίσκεστε.

Η οργάνωση που διαθέτουμε στη συγκέντρωση όλου του υλικού από τις επιχειρήσεις και εφαρμόζοντας μεθόδους on line επικοινωνίας και live διορθώσεων διευκολύνουν τόσο εμάς, όσο και τους πελάτες μας. Ακόμα και η εκπαίδευση των πελατών για τη διαχείριση του e-shop γίνεται online έχοντας απλοποιήσει κάθετα τη διαδικασία.

Επιχειρήσεις στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Κρήτη, την Ιθάκη, τη Σπάρτη, τα Μέγαρα, τη Σαντορίνη, τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό Σκόπια και Ρουμανία μας έχουν εμπιστευτεί στην κατασκευή eshop.

eshop mikres epixeiriseis

Κατασκευή eshop - τιμές

Στη Bluemind Digital Marketing κατασκευάζουμε premium eshop με σύγχρονο design, responsive σε smartphones και tablet, με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης. Φροντίζουμε επιμελώς, ώστε το template και το περιεχόμενο του eshop σας να μην επηρεάζει την ταχύτητά του.

Σε εμάς θα βρείτε λύσεις για τη λειτουργία του eshop που προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα και να έχετε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Σκοπός μας είναι να κρατάμε τους επισκέπτες σας κοντά στην επιχείρησή σας και για αυτό το λόγο διαθέτουμε καινοτόμα εργαλεία ecommerce στην κατασκευή eshop.

Ένα σωστά δομημένο ηλεκτρονικό κατάστημα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στο eshop και τη διάδραση πάνω στα σημεία των αγορών.

Επίσης, επιδιώκουμε να προσφέρουμε την κατασκευή eshop σε τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Σε εμάς θα βρείτε e-shop που πραγματικά λειτουργούν και όχι μισοτελειωμένες δουλειές. Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε ένα e-shop που ξεχωρίζει σε εμφάνιση και λειτουργίες.

Στη Bluemind η δουλειά μας δεν γίνεται πρόχειρα, καθώς αντιμετωπίζουμε κάθε επιχείρηση με σεβασμό και συνέπεια ανεξαρτήτως του μεγέθους της. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην κατασκευή eshop, όσο και στην ενοικίαση eshop για τις εταιρείες που δεν διαθέτουν όλο το ποσό της επένδυσης κατασκευής eshop.

Οι πελάτες μας κερδίζουν διπλά καθώς για την κατασκευή e-shop εφαρμόζουμε όλες τις τεχνολογίες SEO για ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αποφυγή διπλών χρεώσεων.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή eshop σε τεχνολογία αιχμής επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Βρείτε μας και στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram