fbpx

Έτοιμο πακέτο eshop για μικρές επιχειρήσεις

Στην κατασκευη eshop, η αγορά του έτοιμου πακέτου eshop (premium eshop), είναι η ιδανική λύση για start up εταιρείες, μικρές και μικροσμεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να μεταφέρουν - λόγω δυσλειτουργιών- το eshop τους σε ένα προηγμένο τεχνολογικά περιβάλλον με απεριόριστες δυνατότητες στο ecommerce.

Η δημιουργία eshop με το έτοιμο πακέτο eshop της Bluemind Digital Marketing Services σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρους επεκτασιμότητας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Το έτοιμο πακέτο eshop αφορά στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης σελίδων, τεχνικές on site SEO και είναι κατάλληλο για μικρό και μεγάλο αριθμό προϊόντων.

Έχουμε προβλέψει και δημιουργήσαμε ένα ασφαλές ξεκίνημα στο ecommerce, για τις μικρές ή και μεγάλες επιχειρήσεις με όλες τις απαραίτητες βασικές λειτουργίες eshop. Στη συνέχεια οι πελάτες μας, με το έτοιμο πακέτο eshop, μπορούν να προσθέσουν επιπλέον λειτουργίες με εργαλεία marketing και remarketing, όποτε και όταν οι ίδιοι το επιλέξουν.

Tο έτοιμο πακετο eshop έχει απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας και λειτουργιών σε αυτό που ονομάζουμε ecommerce. Μπορεί -στο χρόνο που θα το αποφασίσετε- να λάβει λειτουργίες υπενθύμισης ολοκλήρωσης αγοράς με email ή μήνυμα στο viber, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, πολλαπλές γλώσσες, διαδύνδεση με skroutz, bestprice, google, social media, εφαρμογές παρακολούθησης αποστολών, εφαρμογές εκπτωτικής πολιτικής κ.α.

Οι πελάτες μας δεν ενοικιάζουν το eshop τους, αλλά δημιουργούν μαζί μας ένα premium eshop, εξασφαλίζοντας ότι λειτουργεί απρόσκοπτα 24/7 και είναι δικό τους. Το ίδιο eshop μπορεί να επεκταθεί να ενσωματώσει λειτουργίες B2B eshop.

Η κατασκευή eshop με το έτοιμο πακέτο eshop μπορεί να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο για τα επόμενα χρόνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πραγματοποιούνται έγκαιρα όλα τα updates. Αν επιθυμείτε την επέκταση σε νέες λειτουργίες, αλλά και νέα εργαλεία marketing το ίδιο eshop μπορεί να τα συμπεριλάβει, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στη δημιουργία ενός νέου eshop.

Ενδεικτικά με το έτοιμο πακέτο eshop δημιουργήσαμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα Odessey Ithaca, Silver Armonia και e-Tiletechniki, το οποίο μεταφέρθηκε από custom πλατφόρμα σε woocommerce.

Κατασκευή e-shop - Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Κατασκευή eshop wordpress – woocommerce από woocommerce experts
 • Δημιουργία eshop responsive (mobile) για αυτόματη προσαρμογή εμφάνισης σε όλες τις συσκευές χωρίς να χαλάει η εμφάνιση του ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης
 • Διαδικασία εγγραφής μέλους – πελάτη (Sign In)
 • Λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της οnline αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 • Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή και με email για κάθε παραγγελία
 • Σχεδιασμός eshop φιλικός στις μηχανές αναζήτησης
 • Απεριόριστες κατηγορίες/υποκατηγορίες προϊόντων
 • Κατάλληλο μέχρι 20.000 - 25.000 προϊόντα
 • Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, χρεωστική-πιστωτική κάρτα (διασύνδεση με τράπεζα), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal, viva wallet, everypay.
 • Web Hosting σε VPS servers, ισχυροί και ασφαλείς ευρωπαϊκοί servers για γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επεκτασιμότητας που έχει ένα premium eshop

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε στο έτοιμο πάκετο eshop

 • Επιλογή eshop από έτοιμα templates που εξασφαλίζουν ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και με συχνές ενημερώσεις, ώστε να μην μένετε πίσω σε τεχνολογία.
 • Δωρεάν υποστήριξη για τη δημιουργία κατηγοριών και την προσθήκη των πρώτων ενδεικτικών προϊόντων.
 • Δημοσίευση όλου του εταιρικού υλικού (κείμενα - φωτογραφίες- video- όροι χρήσης κ.λ.π.), εκτός των προϊόντων.
 • Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Paypal, Viva Wallet, Every Pay.
 • Διασύνδεση με τράπεζα για πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα.
 • Αυτόματος υπολογισμός κόστους αντικαταβολής.
 • Αυτοματοποιημένο σύστημα ενεργοποίησης της δωρεάν αποστολής από συγκεκριμένο ποσό και πάνω.
 • Δυνατότητα ενημέρωσης για εκπτώσεις.
 • Δωρεάν εκπαίδευση για το eshop στη διαχείριση προϊόντων.
 • Εγχειριδίο χρήσης του eshop σας (video) για την εύκολη διαχείρισή του.
 • Δημοσίευση site map στη Google.
 • Σύνδεση με Google Analytics.

Τι δεν περιλαμβάνει η κατασκευη eshop με το έτοιμο πακέτο eshop

Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος σε οικονομική τιμή, η κατασκευή του eshop στο πακέτο προσφοράς, δεν περιλαμβάνει διασυνδέσεις με: σύστημα ERP, skroutz, bestprice, social media ads, google merchant.

Επίσης, στη δημιουργία έτοιμου eshop δεν καταχωρούμε εμείς τα προϊόντά σας, αλλά το κάνετε εσείς οι ίδιοι μετά από εκπαίδευση και φυσικά με την υποστήριξή μας.

Καλέστε μας στο 210 86 62 975 ή στείλτε μας email στο [email protected] για να αναλύσουμε μαζί, αν η αγορά ενός έτοιμου eshop καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Από τη στιγμή που θα επιλέξετε το template του έτοιμου πακέτου eshop και μας στείλετε όλο το εταιρικό υλικό που θα ανεβάσουμε στο eshop, μέσα σε 7-10 εργάσιμες μέρες το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι έτοιμο να περάσετε τα προϊόντα σας.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί ώστε να περάσετε τα προϊόντα της επιχείρησής σας, εξαρτάται από τη δική σας διαθεσιμότητα.

diatiriste tiw polisis sas se katastasi diakopis tis etairias

Κι αν αποφασίσω στο μέλλον, ότι θέλω να επεκτείνω τις λειτουργίες στο eshop;

Κανένα πρόβλημα! Το έτοιμο πακέτο για κατασκευη eshop δεν υστερεί σε δυνατότητες επεκτασιμότητας. Αντιθέτως οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε μπορείτε να μας ενημερώσετε και να προσθέσουμε επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες.

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι startup εταιρείες που θέλουν να εισέλθουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, επιλέγουν για αρχή μία οικονομική λύση σε κατασκευή eshop. Εμείς όμως, έχουμε προβλέψει και τις μελλοντικές τους ανάγκες σε αναβαθμίσεις των λειτουργικών συστημάτων του eshop. Για αυτό και μπορούμε άμεσα να προσθέσουμε επιπλέον λειτουργίες σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργούμε.

Αν πάλι, θέλετε να προσθέσουμε εμείς το περιεχόμενο στο eshop, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο, μπορούμε να το αναλάβουμε σε μία οικονομική τιμή. Ακόμα και αν επιθυμείτε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με skroutz – best price και άλλα marketplaces, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε εύκολα και γρήγορα.

7 λόγοι για να μας επιλέξετε στην κατασκευή eshop

 1. Είμαστε εξειδικευμένοι στην κατασκευή eshop wordpress - woocommerce και γι' αυτό δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των e-shop που κατασκευάζουμε, ώστε οι επισκέψεις να μετατρέπονται σε πωλήσεις.  
 2. Δημιουργούμε eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά κατασκευάζονται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών, όσο βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
 3. Κατασκευάζουμε ιστότοπους, που είναι εξαιρετικά εύχρηστοι, πλήρως λειτουργικοί, γρήγοροι και ασφαλείς.
 4. Εξετάζουμε κάθε σημείο της διαδρομής του χρήστη, από τη στιγμή που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έως τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά ή επιλέγει να επικοινωνήσει μαζί σας.
 5. Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες.
 6. Εξειδικευόμαστε στην προώθηση eshop ώστε να έχετε άμεσα πωλήσεις!
 7. Η κατασκευή eshop σε premium τεχνολογία χωρίς κρυφά κόστη είναι αυτό που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό μας. Στους πελάτες μας παραδίδουμε eshop που είναι έτοιμα για προώθηση και δεν χρεώνουμε λειτουργίες που είναι δωρεάν, ως έξτρα κόστος.
 8. Και φυσικά δημιουργούμε eshop που είναι του "χεριού σας" ώστε πολύ εύκολα και άμεσα να μπορείτε να τα διαχειρίζεστε οι ίδιοι.
eshop mikres epixeiriseis

Δείτε ενδεικτική δουλειά μας στην κατασκευή eshop εδώ

Θέλω να δημιουργήσω ηλεκτρονικό κατάστημα με το έτοιμο πακέτο eshop, που μου προτείνετε. Τί πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος που είναι στο τέλος του άρθρου και να μας ζητήσετε το Demo του eshop που θα δημιουργήσουμε για εσάς.

Μιλήστε μαζί μας στο 210 8662.978 για να σας βοηθήσουμε.

Στην κατασκευή eshop συνεργαζόμαστε με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να γνωρίζουν με σαφήνεια πώς μπορούν να κάνουν ένα επιτυχημένο eshop εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας δημιουργήσαμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το πώς να φτιάξετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (βήμα προς βήμα). Μάθετε περισσότερα εδώ

Ζητήστε μας demo του έτοιμου πακέτου κατασκευής eshop συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί

Επικοινωνία

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram