fbpx

5 λόγοι για να μας επιλέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδων - eshop

Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από ένα παλαιότερο cms σε νέο, που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

H Bluemind.gr από το 2017 δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, καθώς και στην προώθηση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Είμαστε μία σύγχρονη επιχείρηση που ανταποκρίνεται με σεβασμό και συνέπεια στις απαιτήσεις σας.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καθιέρωσε την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop με UX/UI design, καθώς και με ολοκληρωμένο SEO τόσο στο τεχνικό μέρος, όσο και στο περιεχόμενο. Η επιλογή αυτή, μας καθιέρωσε στην αγορά και μας κατέταξε στoυς κορυφαίους συμβούλους digital marketing & e-commerce. 

Βραβευμένη εταιρεία SEO

Η διεθνής πλατφόρμα clutch έχει αξιολογήσει και αναγνωρίσει τη Bluemind.gr ως τη κορυφαία εταιρεία στο International SEO, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων.

Η ομάδα των στελεχών μας αποτελείται από senior προγραμματιστές με εμπειρία στην κατασκευή eshop και στην κατασκευή ιστοσελίδων, με την απαραίτητη εξειδίκευση σε διασυνδέσεις ιστότοπων (ERP, marketplaces, app κ.λ.π.) καθώς και digital marketers εξειδικευμένους σε SEO, Google Ads, Bing Ads, Social Media Ads και e-commerce marketing tools.

vertical divider

Αν θέλετε μία νέα ιστοσελίδα ή ένα νέο eshop

vertical divider flipped

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Είμαστε η κορυφαία ελληνική εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων με στρατηγική και τεχνικές που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα στους πελάτες μας σε νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

κατασκευη ιστοσελίδας

Κατασκευή e-shop

Δημιουργούμε e-shop που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες σας χάρη στην ελκυστική τους εμφάνιση αλλά και επειδή χρησιμοποιούμε τις πιο καινοτόμες λειτουργίες του ecommerce για ακόμα περισσότερες πωλήσεις.

κατασκευή e-shop όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Γιατί να επιλέξετε τη Bluemind.gr στην κατασκευή ιστοσελίδων - κατασκευή eshop;

Στη Bluemind.gr για την κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop επιδιώκουμε να:

  1. Προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων και e-shop που κατασκευάζουμε, ώστε οι επισκέψεις να μετατρέπονται σε πωλήσεις.  
  2. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες & eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά δημιουργούνται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών.
  3. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα που χαρακτηρίζονται από ευκολία στη διαχείρισή τους, ταχύτητα στη φόρτωση σελίδων, με απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας και άμεση απόδοση για τους πελάτες μας.
  4. Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες και τελικά να αγοράσει περισσότερο.
  5. Διαθέτουμε κορυφαία τεχνογνωσία στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και e-shop και βοηθάμε τους πελάτες μας να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό τους.

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

“Η υπηρεσία που ήθελα να προωθήσω στη νέα μου ιστοσελίδα εμφανίστηκε στην 1η θέση Google μέσα σε ένα μήνα!
Σας ευχαριστώ πραγματικά για την πολύτιμη βοήθειά σας και τον άψογο επαγγελματισμό σας & ευελπιστώ σε μια μακρόχρονη συνεργασία μαζί σας!”

Πάνος Παράσχης - Capital Value

“Είχα ταλαιπωρηθεί ένα χρόνο να ολοκληρώσω το eshop μου όπως το ήθελα και η εταιρεία σας σε λιγότερο από ένα μήνα μου το παρέδωσε έτοιμο, με οργανωμένα όλα τα προϊόντα και στη 1η σελίδα Google για τη λέξη κλειδί 'ενεργειακα κοσμηματα'. Σας ευχαριστώ πολύ!”

Anelia Mankova - Silver Armonia

“6 χρόνια συνεργαζόμαστε με τη Bluemind για το eshop Visetti και για τις ιστοσελίδες μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας μαζί τους. Κάθε θέμα που αντιμετωπίζουμε είτε μικρό είτε μεγαλύτερο επιλύεται άμεσα από την ομάδα της Bluemind.”

Λεωνίδας Βοντίτσος - Prince Intrnational
γνωριστε ακομα περισσοτερα για εμασ

Η εργασία μας σε αριθμούς

Εργαζόμαστε αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά. Σεβόμαστε το απόρρητο των πελατών μας και προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επίτευξη των στόχων τους.

camera
100+ νέες ιστοσελίδες & e-shop κάθε χρόνο

6 χρόνια λειτουργίας

expand
88 πελάτες μας είναι στην πρώτη σελίδα της Google

98% επιτυχία

mobile
172 ιστοσελίδες & e-shop που διαχειριζόμαστε

100% υποστήριξη

Στη Bluemind.gr θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε περισσότερα!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram