fbpx

5 λόγοι για να μας επιλέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδων - eshop

Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από ένα παλαιότερο cms σε νέο, που να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

H Bluemind.gr από το 2017 δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, καθώς και στην προώθηση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Είμαστε μία σύγχρονη επιχείρηση που ανταποκρίνεται με σεβασμό και συνέπεια στις απαιτήσεις σας.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καθιέρωσε την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop με UX/UI design, καθώς και με ολοκληρωμένο SEO τόσο στο τεχνικό μέρος, όσο και στο περιεχόμενο. Η επιλογή αυτή, μας καθιέρωσε στην αγορά και μας κατέταξε στoυς κορυφαίους συμβούλους digital marketing & e-commerce. 

Βραβευμένη εταιρεία SEO

Η διεθνής πλατφόρμα clutch έχει αξιολογήσει και αναγνωρίσει τη Bluemind.gr ως τη κορυφαία εταιρεία στο International SEO, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Τι σημαίνει αυτό για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

Σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση του έργου από την ομάδα μας η ιστοσελίδα σας θα είναι ορατή από τη Google και φυσικά από τους χρήστες που αναζητούν τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας.

Περισσότερες δωρεάν επισκέψεις άρα και περισσότερες πωλήσεις!

Βραβευμένη εταιρεία για την

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η διεθνής πλατφόρμα Good Firms έχει αξιολογήσει και αναγνωρίσει τη Bluemind.gr ως τη κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων

Τι σημαίνει αυτό για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

Σημαίνει ότι επιλέξατε να συνεργαστείτε με κορυφαίους developers που μπορούν να μετατρέψουν την απλή κατασκευή ιστοσελίδας σε κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση!

Η ομάδα των στελεχών μας αποτελείται από senior προγραμματιστές με εμπειρία στην κατασκευή eshop και στην κατασκευή ιστοσελίδων, με την απαραίτητη εξειδίκευση σε διασυνδέσεις ιστότοπων (ERP, marketplaces, app κ.λ.π.) καθώς και digital marketers εξειδικευμένους σε SEO, Google Ads, Bing Ads, Social Media Ads και e-commerce marketing tools.

vertical divider

Αν θέλετε μία σύγχρονη ιστοσελίδα ή ένα eshop σε τεχνολογία αιχμής τότε είστε στο σωστό σημείο

vertical divider flipped

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Είμαστε η κορυφαία ελληνική εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων με στρατηγική και τεχνικές που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα στους πελάτες μας σε νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Αυτό που βρίσκουν οι πελάτες μας σε εμάς δεν είναι μόνο η τεχνική επάρκεια που διαθέτουμε, αλλά και η κατανόηση των επιχειρησιακών τους στόχων.

κατασκευη ιστοσελίδας

Κατασκευή e-shop

Δημιουργούμε e-shop που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες σας χάρη στην ελκυστική τους εμφάνιση, αλλά και επειδή χρησιμοποιούμε τις πιο καινοτόμες λειτουργίες του ecommerce για ακόμα περισσότερες πωλήσεις.

κατασκευή e-shop όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

5 λόγοι για να επιλέξετε τη Bluemind.gr στην κατασκευή ιστοσελίδων & κατασκευή eshop;

Στη Bluemind.gr θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις και στοχευμένες προτάσεις, καθώς η πολυετής εμπειρία μας στην στρατηγική επικοινωνία και την τεχνική κατασκευή ιστοσελίδων πρσοφέρουν στους πελάτες μας την ασφάλεια πως αυτό που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε, το έχουμε ψάξει καλά πριν το ξεκινήσουμε.

Στην εταιρεία μας δεν αναπαράγουμε αυτό που κάνουμε σε άλλους πελάτες μας, αλλά επιδιώκουμε κάθε ιστοσελίδα και κάθε eshop να αντιπροσωπεύει και να υπσοτηρίζει την επιχείρησή σας.

1. Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop με προσεκτική ανάλυση του ανταγωνισμού σας και του κλάδου σας.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και eshops αφού αναλύσουμε τον ανταγωνισμό καθώς και την αγορά δραστηριότητας του πελάτη μας και ορίσουμε από κοινού την επικοινωνιακή στρατηγική που θα ακολουθήσει η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν είστε επιχειρηματίας καταλαβαίνετε τη διαφορά της απλής κατασκευής ιστοσελίδας και το να πραγματοποιήσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας έχοντας υπόψην μας την πλήρη εικόνα της αγοράς σας και των ανταγωνιστών σας.

2. Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop με τεχνικές SEO

Η κατασκευή ιστοσελίδων & eshop περιλαμβάνει - αν το επιλέξετε- τεχνικές SEO (1η σελίδα Google) τόσο στο τεχνικό μέρος, όσο και στο περιεχόμενο. Αυτή η στρατηγική επιλογή των πελατών μας κάνει τις ιστοσελίδες τους ορατές στη Google και προσελκύει χρήστες από τις μηχανές αναζήτησης χωρίς διαφήμιση!

3. Καινοτόμες λειτουργίες που αποδίδουν άμεσα στην επιχείρησή σας

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες & eshops (ηλεκτρονικά καταστήματα) που όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά δημιουργούνται με επίκεντρο την ευχάριστη εμπειρία των χρηστών. Οι ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε χαρακτηρίζονται από ευκολία στη διαχείρισή τους, ταχύτητα στη φόρτωση σελίδων, απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας, καινοτόμες λειτουργίες ecommerce με σκοπό την άμεση απόδοση για τους πελάτες μας.

4. Βαθιά γνώση των δυνητικών πελατών σας και των επιθυμιών τους σε υπηρεσίες και προϊόντα

Γνωρίζουμε τις αναζητήσεις των χρηστών για υπηρεσίες ή προϊόντα παρόμοια με όσα πρόσφερετε και τους τρόπους για να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας και να παραμείνουν στην ιστοσελίδα ή το eshop σας, μετατρέποντας την απλή περιήγηση σε ένα call to action, το οποίο μπορεί να είναι είτε να επικοινωνήσουν μαζί σας είτε να αγοράσουν. Δημιουργούμε νέες μεθόδους παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε να ανακαλύψει περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες και τελικά να αγοράσει περισσότερο.

5. Ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων για να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό τους και για αυτό στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων, θα βρείτε υπηρεσίες συγγραφής κειμένων, δημιουργικές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, τεχνολογίες virtual tour, υπηρεσίες video marketing και τη δυνατότητα διασύνδεσης ιστοσελίδων και eshops με εξωτερικά συστήματα διαχείρισης, που έχετε στην επιχείρησή σας.

  Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

  “Η υπηρεσία που ήθελα να προωθήσω στη νέα μου ιστοσελίδα την οποία κατασκεύασε η Bluemind.gr εμφανίστηκε στην 1η θέση Google μέσα σε ένα μήνα! Χρόνια προσπαθούσα να βρω τρόπο να προωθήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία χωρίς αποετέλεσμα.
  Σας ευχαριστώ πραγματικά για την πολύτιμη βοήθειά σας και τον άψογο επαγγελματισμό σας & ευελπιστώ σε μια μακρόχρονη συνεργασία μαζί σας!”

  Πάνος Παράσχης - Capital Value ΙΚΕ

  "Eπέλεξα την Bluemind.gr λόγω της εξειδίκευσης στο αντικείμενο της κατασκευής e-shop αλλά και της δυνατότητάς της, να κατανοεί την συγκεκριμένη αγορά στην οποία λειτουργούμε. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά περισσότερο στην διαθεσή της Bluemind.gr να κατανοήσει τις ειδικές ανάγκες της δουλειάς και της αγοράς μας και να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις."

  Γεώργιος Δάσιος
  Chief Executive Officer at Diana Nuova LTD

  “7 χρόνια συνεργαζόμαστε με τη Bluemind.gr για το eshop Visetti και για τις ιστοσελίδες μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας μαζί τους καθώς και για τη συνέπεια τους. Κάθε θέμα που αντιμετωπίζουμε είτε μικρό είτε μεγαλύτερο επιλύεται άμεσα από την ομάδα της Bluemind.gr και αυτό μας δίνει την ασφάλεια ότι όλες οι ιστοσελίδες μας είναι σε καλά χέρια.”

  Λεωνίδας Βοντίτσος - CEO Prince Intrnational AEBE

  γνωριστε ακομα περισσοτερα για εμασ

  Τα αποτελέσματα μας σε αριθμούς

  Εργαζόμαστε αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά. Σεβόμαστε το απόρρητο των πελατών μας και προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επίτευξη των στόχων τους.

  camera
  80+ νέες ιστοσελίδες & e-shop κάθε χρόνο

  7 χρόνια λειτουργίας

  expand
  134 πελάτες μας είναι στην πρώτη σελίδα της Google

  98% επιτυχία

  mobile
  172 ιστοσελίδες & e-shop που διαχειριζόμαστε

  100% υποστήριξη

  Στη Bluemind.gr θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε περισσότερα!

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram