fbpx

Επιδότηση 100% για κατασκευή e-shop στην Περιφέρεια Κρήτης

Επιδότηση 100% για κατασκευή e-shop μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης» μπορούν να λάβουν οι επιχειρήσεις στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες της ηλεκτρονικής προβολής και πώλησης προϊόντων μέσω internet, περιλαμβάνει επιδότηση ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και υπηρεσίες προώθησης του eshop με digital marketing.

Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης μπορεί να κυμαίνεται από 5.000,00 € έως 15.000.00 €. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων είναι τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης.

Για την κατασκευή ενός λειτουργικού eshop, που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις δυνατότητες πώλησης των προϊόντων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Bluemind Digital Marketing Services.

Επικοινωνώντας με την εταιρεία μας θα έχετε την προσφορά μας μέσα σε 24 ώρες και θα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές, που προβλέπει το πρόγραμμα επιδότησης για την υποβολή του φακέλου.

Μιλήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2810.390155 - 210.8662975 ή στείλτε μας email [email protected]

Γιατί είναι οικονομικά συμφέρουσα η επιδότηση για κατασκευή eshop;

Είναι αληθινή ευκαιρία να δημιουργήσετε με επιδότηση την κατασκευή του eshop της επιχείρησής σας. Οι τεχνικές προδιαγραφές του ηλεκτρονικού σας καταστήματος χρειάζεται να είναι οι κατάλληλες, ώστε το κοινό σας να έχει μία ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά, που επιλέγει εσάς για τις αγορές του.

Η επιδότηση δαπάνης κατά 100% για κατασκευή eshop σας προσφέρει τη δυνατότητα, η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι δωρεάν. Σκεφτείτε ότι ένα καλό eshop μπορεί να κοστίσει μέχρι και 15.000 ευρώ.  Το πρόγραμμα επιδότησης «Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης» έχει εντάξει στις επιδοτούμενες δαπάνες και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε άμεσα, το eshop σας μέσω της Google, αλλά και στα Social Media.

Επιδότηση κατασκευής eshop

Είναι σημαντικό τα κεφάλαια της επιδότησης να επενδυθούν κατάλληλα από την αρχή, ώστε να έχετε πραγματικό κέρδος. Για παράδειγμα ένα eshop που δεν είναι εύκολο στη διαχείρισή του από εσάς, μπορεί στο άμεσο μέλλον να χρειαστεί να το μεταφέρετε σε άλλη πλατφόρμα και αυτό σημαίνει επιπλέον κόστος. Θυμηθείτε ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα πρέπει να λειτουργούν αδιάλειπτα 24/7. Κάθε πρόβλημα που μπορεί να ανακύψει για τεχνικούς λόγους, μπορεί να είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη για τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις.

Επίσης, το επιδοτούμενα eshop απαιτούν και τεχνολογίες πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Στη Bluemind Digital Marketing έχουμε την τεχνογνωσία για να εντάξουμε την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Στη Bluemind Digital Marketing μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και συμβουλευτικά για τη στρατηγική πωλήσεων, που θα πρέπει να ακολουθήσετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η κατασκευή eshop είναι το διαδικτυακό στίγμα της φυσικής επιχείρησης σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην ποιότητα εξυπηρέτησης, που προσφέρετε και στο φυσικό σας κατάστημα.

Επιδότηση προώθησης eshop

Η προώθηση eshop θα γίνει από την έμπειρη ομάδα μας, με τις κατάλληλες μεθόδους εξοικονόμησης πόρων, ώστε να έχετε άμεσα πωλήσεις από δυνητικούς πελάτες που επιθυμούν τα προϊόντα σας. Είμαστε οι ειδικοί με τεχνογνωσία και με εφευρετικές ιδέες για την πληρωμένη διαφήμιση στη Google για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τη διαφήμιση Google Search στοχεύουμε τους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Μπορούμε να επιλέξουμε το κοινό στόχευσης με γεωγραφικά κριτήρια, ηλικίες, ενδιαφέροντα.

Το Display Advertising χρησιμοποιείται με τη μορφή banner σε ιστοσελίδες που η Google έχει διαθέσιμο χώρο. Οι ιστοσελίδες αυτές είναι ειδησεογραφικά sites, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και εφαρμογές video παιχνιδιών.

 Αναζητήστε άμεσα την επιδότηση «Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης» για κατασκευή eshop και ελάτε να συζητήσουμε για τους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε.

Στη Bluemind Digital Marketing γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να εγκριθεί τόσο η πρότασή σας για την κατασκευή eshop με επιδότηση, όσο και να πληρωθείτε έγκαιρα μετά την υλοποίηση της επένδυσης.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2810.390155, 210.8662975 ή στο 6944.577229 για να βρούμε την ιδανική λύση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πριν υποβάλετε την πρότασή σας και να δούμε πιθανές εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησης σας, που θα πρέεπι να καλυφθούν στην κατασκευή eshop.

  • Δείτε το πρόγραμμα «Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης» πατώντας εδώ
  • Ενημερωθείτε και για την προσφορά μας για διαφήμιση στη Google πατώντας εδώ

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram