fbpx

Yandex διαφήμιση στη Ρωσία

Η Yandex διαφημιση σας προσφέρει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο κοινό της Ρωσίας. Η διαφήμιση μπορεί να τρέξει στα αγγλικά και να προσγειώνεται στο αγγλικό περιβάλλον της ιστοσελίδας ή του eshop.

Η Yandex είναι μια κορυφαία πλατφόρμα διαφήμισης, αντίστοιχη με τη Google. Για εταιρίες ή οργανισμούς που έχουν επεκταθεί ή στοχεύουν να προσεγγίσουν τις αγορές της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και του Καζακστάν, η Yandex προσφέρει τη δυνατότητα ανάδειξης του περιεχομένου τους προς το ειδικό κοινό που προσεγγίζουν.

Γιατί χρειάζεστε τη Yandex διαφήμιση;

Αν και η Google είναι η μηχανή αναζήτησης με το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών παγκοσμίως, υπάρχουν χώρες στις οποίες μεγάλα ποσοστά παρουσιάζουντο Yahoo, το Bing αλλά και τοπικές μηχανές αναζήτησης όπως το Yandex στη Ρωσία και το Baidu στην Κίνα.

Τι μπορεί να σας προσφέρει το δίκτυο διαφημίσεων Yandex;

Μια ποικιλία μορφών διαφήμισης για να διαλέξετε. Οι ιστότοποι που προβάλλονται στο δίκτυο διαφημίσεων Yandex εμφανίζουν περιεχόμενο και διαφημίσεις προβολής (banner), συμπεριλαμβανομένων των μορφών βίντεο.

Ακριβής στόχευση του κοινού

Το Yandex Advertising Network προσφέρει τύπους στόχευσης που μας βοηθούν να προσεγγίσουμε το κοινό-στόχο σας. Με βάση την τεχνολογία της Yandex, οι αλγόριθμοι επιλέγουν ενδιαφέρουσες προσφορές για κάθε μεμονωμένο επισκέπτη της ιστοσελίδας. Ανεξάρτητα από τη μορφή διαφήμισης που θα επιλέξετε, υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι πρόσθετοι τρόποι για να προσεγγίσουμε το κοινό-στόχο σας.

Ασφάλεια του προϋπολογισμού

Η προστασία κατά της απάτης της Yandex φιλτράρει αυτόματα ψεύτικα κλικ και μη έγκυρες εμφανίσεις από bots και άλλες ύποπτες πηγές, έτσι ώστε οι προϋπολογισμοί σας να προορίζονται μόνο για πραγματικές διαφημίσεις. Τα αυστηρά πρότυπα ορατότητας για τις διαφημίσεις προβολής εγγυώνται, ότι οι εμφανίσεις υπολογίζονται μόνο εάν τουλάχιστον το 50% του banner εμφανίζεται στο ενεργό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης του χρήστη για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα.

yandex mobile search advertising

Τι μπορούμε να πετύχουμε με τη Yandex διαφήμιση;

Αναγνωρισιμότητα

Για την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας και με στόχο να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον για το προϊόν σας χρησιμοποιούμε διαφημίσεις banner και διαφημίσεις βίντεο σε ιστότοπους ή σε εφαρμογές του Advertising Network της Yandex, στο οποίο εμπεριέχονται χιλιάδες sites/blogs.

Μετατροπές
Μετατρέπουμε το ενδιαφέρον των πελατών σε ενέργειες και αγορές χρησιμοποιώντας διαφημίσεις κειμένου ή banner στην Αναζήτηση, διαφημίσεις banner ή διαφημίσεις βίντεο σε ιστότοπους, εφαρμογές, Smart TV.

Remarketing

Διατηρούμε τους ενδιαφερόμενους πελάτες και τους ενθαρρύνουμε για επαναλαμβανόμενες αγορές χρησιμοποιώντας smart banner που διαφημίζουν, αυτό για το οποίο ήδη ενδιαφέρεται ο χρήστης.

Οι υπηρεσίες μας για τη Yandex διαφήμιση

Αναλαμβάνουμε να δημισουργήσουμε τον διαφημιστικό σας λογαριασμό στη Yandex, καθώς κια την πλήρη διαχείρισή του. Μπορούμε να δημισουργήσουμε καμπάνιες στα αγγλικά για αγγλικό περιεχόμενο ιστοσελίδας, ή στα ρωσικά αν διαθέτε την αντίστοιχη γλώσσα στον ιστότοπό σας. Ο λογαριασμός δημιουργείται μόνο για ιστότοπους των οποίων το θέμα δεν απαγορεύεται από τους κανόνες διαφήμισης της Yandex.

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στη Yandex επιλέγουμε τους καλύτερους τρόπους απόδοσης της διαφήμισής σας. Μελετούμε τις λέξεις-κλειδιά και τη δυναμική τους, ώστε να καταθέσουμε την ανταγωνιστικότερη προσφορά, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που έχετε επιλέξει.

Για να πληρώσετε τη διαφήμιση μέσω του διαδικτύου, θα χρειαστείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όπως και στη Google, πληρώνετε μόνο εφόσον ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Tι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη διαφήμιση στη Ρωσία;

Η διαδικτυακή αγορά στη Ρωσία είναι μία τεράστια αγορά. Κάνοντας, για παράδειγμα, αναζήτηση στη Yandex με τη λέξη- κλειδί "jewels" εμφανίζονται περισσότερες από 61.000 αναζητήσεις από τους χρήστες το μήνα, μόνο για αυτή τη λέξη.

Για να είναι επιτυχημένη η yandex διαφημιση σας στη μηχανή αναζήτησης, όπως συμβαίνει και με τη Google, θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να είναι κατάλληλα ενημερωμένη. Ακόμα κι αν η διαφήμισή σας τρέχει στα αγγλικά το περιεχόμενο του site χρειάζεται να είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο.

Αν έχετε διαθέσιμη την ιστοσελίδα σας και στην ρωσική γλώσσα, βεβαιωθείτε, ότι μπορείτε να ελέγξετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενό σας. Είναι απαραίτητο να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο στη ρωσική version. Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε ρώσικα είναι καλύτερα να επιλέξετε την προβολή του περιεχομένου σας στα αγγλικά.

Eάν σκέφτεστε να διεισδύσετε διαδικτυακά στις αγορές χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, και κυρίως στη Ρωσία, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Yandex Advertising ( Pay / Click & Banner Ads).

Για τη διαφήμιση στη Ρωσία μέσω της Yandex μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Mπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο Instagram πατώντας εδώ.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram