fbpx

3η χρονιά συνεργασίας Bluemind.gr με Τaxheaven.gr

H Bluemind.gr για τρίτη χρονιά ανέλαβε τη διαφήμιση του έντυπου οδηγού «Η Φορολογική μου Δήλωση 2024» για το TAXHEAVEN.GR. 

Πρόκειται για τον ετήσιο, πλήρη και αναλυτικό οδηγό 200 σελίδων με λεπτομερή ερμηνεία, πίνακες, επεξήγηση, αλλαγές, οδηγίες και ανάλυση όλων των κωδικών της φορολογικής δήλωσης φυσικών και νομικών προσώπων. Η προώθηση του Οδηγού για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων θα γίνει στο taxheaven.gr και τις social media pages του του ειδησεογραφικού κόμβου.

Η έκδοση του TAXHEAVEN απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς, οικονομικούς και νομικούς συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομικούς διευθυντές (CFO’s), αλλά και στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Σκοπός της έκδοσης είναι η κατανόηση των αλλαγών ως προς την ορθή συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης για φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Η συγγραφή της ετήσιας έκδοσης πραγματοποιείται με την συνδρομή ανωτάτων στελεχών του φορολογικού μηχανισμού, λογιστών, φοροτεχνικών και ορκωτών ελεγκτών, υπό την επιμέλεια της συντακτικής ομάδας του TAXHEAVEN, του εγκυρότερου portal ενημέρωσης για φορολογικά, λογιστικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα.

συνεργασία taxheaven και bluemind

Η συνεργασία του TAXHEAVEN με τη Bluemind.gr

Η εμπιστοσύνη του TAXHEAVEN.GR για 3η χρονιά αποτελεί μία διάκριση για τη Bluemind.gr, η οποία αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειάς μας για υψηλές επιδόσεις της εταιρείας μας στο – κρίσιμο και πολλαπλώς δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια – πεδίο της παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών digital marketing.

digital marketing για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Από το 2020, η Bluemind.gr είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες SEO στον κόσμο. Η ομάδα μας είναι εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών στρατηγικής SEO για να οδηγήσει τις επιχειρήσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε δράσεις που δημιουργούν έσοδα. H Bluemind.gr είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου Clutch και έχει αναγνωριστεί για το 2023 ως "Top International SEO Company".

100+ ελεγκτικές και λογιστικές εταιρείες συνεργάζονται με τη Bluemind.gr για την κατασκευή ιστοσελίδας και την στοχευμένη προώθησή τους σε Ελλάδα Ευρώπη και Βαλκάνια.

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bluemind.gr είναι:

  • η βαθιά γνώση των απαιτήσεων των χρηστών σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες,
  • η κατανόηση των χρηματοοικονομικών όρων και υπηρεσιών,
  • η διασφάλιση της μοναδικότητας κάθε επιχείρησης που ξεκινά από το περιεχόμενο και τη δομή της ιστοσελίδας μέχρι και την προώθησή της.

Στη Bluemind.gr φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε πελάτη μας, γι΄αυτό και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε περιλαμβάνουν μοναδικό περιεχόμενο, το οποίο γράφεται από εμάς με τη συνεργασία των πελατών μας.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε εταιρεία είναι μοναδική έχουμε τη δυνατότητα να στοχεύσουμε σωστά στην προβολή της. Το taxheaven.gr και ο οδηγός «Η Φορολογική μου Δήλωση 2024» αποτελεί μία άριστη επιλογή για την προβολή επιχειρήσεων, που στοχεύουν στη διάδοση των μηνυμάτων τους σε λογιστές, οικονομολόγους, δικηγόρους, μηχανικούς, οικονομικούς διευθυντές αλλά και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Διαφημιστική προβολή στον Οδηγό του taxheaven.gr

Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε κάποιες πιθανές ερωτήσεις σας, που αφορούν την προβολή σας στον Οδηγό «Η Φορολογική μου Δήλωση 2024». Αν κάποια από τα ερωτήματά σας δεν απαντώνται από τα παρακάτω τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.

Έχω λογιστικό γραφείο για ποιο λόγο να διαφημιστώ στον Οδηγό του TAXHEAVEN.GR;

Ο οδηγός του TAXHEAVEN εκδίδει 10.000 αντίτυπα, τα οποία αγοράζουν λογιστές, οικονομολόγοι, δικηγόροι, μηχανικοί, οικονομικοί διευθυντές, επαγγελματίες αλλά και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Αν το λογιστικό σας γραφείο στοχεύει κοινό από τις συγκεκριμένες ομάδες, τότε είναι σημαντικό να είστε στους διαφημιζόμενους του οδηγού.

Θα θέλαμε να σκεφτείτε και το σενάριο που λέει, ότι κάποιες από τις υπηρεσίες σας μπορεί να είναι βοηθητικές για άλλους λογιστές και λογιστικά γραφεία.

Για παράδειγμα αν προσφέρετε υπηρεσίες π.χ. διαχείρισης μισθοδοσίας (payroll), transfer pricing, mini CFO υπηρεσίες κ.λ.π. θα μπορούσατε να προβάλετε στον Οδηγό αυτό το κομμάτι της δραστηριότητας σας για να αναπτύξετε συνεργασίες με άλλα λογιστικά γραφεία, που δεν έχουν στο prortofolio αυτές τις υπηρεσίες.

Είμαστε ελεγκτική συμβουλευτική εταιρεία τι θα κερδίσω αν διαφημιστώ στον Οδηγό;

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται ο Οδηγός είναι κατεξοχήν οι εν δυνάμει πελάτες σας. Αν δεν διαφημιστείτε σε ένα αμιγώς σχετιζόμενο έντυπο με τη δραστηριότητά σας, τότε που;

Είμαστε δικηγορικό γραφείο με εξειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο. Εχει νόημα να διαφημιστούμε;

Τηρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις βάσει δεοντολογίας, ναι. Η γνωστοποίηση των υπηρεσιών σας στο κοινό που απευθύνεται ο Οδηγός, μπορεί να έχει μία καλή απόδοση στο τώρα αλλά και μελλοντικά, χτίζοντας την επωνυμία σας.

Η λογιστική εταιρεία μου είναι μέλος σε δίκτυα λογιστικών εταιρειών και οι συνεργασίες μου έρχονται από εκεί. Τι μπορώ να κερδίσω από τη διαφήμιση στον Οδηγό;

Είναι αλήθεια ότι η συνεργασία με έγκυρα διεθνή δίκτυα λογιστών ή και δικηγόρων προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Όμως, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα αυτής της επιλογής είναι η τήρηση του απορρήτου στην ανακοίνωση των συνεργασιών σας για τους τελικούς πελάτες που διαχειρίζεστε.

Η ανάπτυξη ανεξάρτητων από το δίκτυο συνεργασιών με επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι είναι ένα γεγονός που μπορείται να επικοινωνήσετε και να προβάλετε. Η τεχνογνωσία που έχετε αναπτύξει συνεργαζόμενοι με παγκόσμια δίκτυα είναι χρήσιμη για τις ελληνικές επιχειρήσεις και αυτό αποτελεί ένα σπουδαίο συγκριτικό σας πλεονέκτημα, που μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσα από τον Οδηγό.

Ποιες εταιρείες έχουν διαφημιστεί στον Οδηγό τα προηγούμενα χρόνια;

Η ΔΕΗ, η Cosmote, η Oxygen, η Capa Epsilon, η NEPA, η SKAG, η E-logistiki, η Orion, η Accountwave, η Tzigkos- Bantras, η Artion, η Epsilon Net είναι μερικές από τις εταιρείες που έχουν προβληθεί με διαφήμιση στον Οδηγό αλλά και στο website TAXHEAVEN.GR .

Με ενδιαφέρει περισσότερο η διαφήμιση στο TAXHEAVEN.GR

Σε συνεργασία με το TAXHEAVEN.GR έχουμε δημιουργήσει πακέτα προβολής που συνδυάζουν την προβολή στο TAXHEAVEN.GR αλλά και στον έντυπο Οδηγό. Ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες θέσεις διαφήμισης.

Θέλω να διαφημιστώ στον Οδηγό, αλλά δεν έχω μακέτα για την καταχώριση.

Κανένα πρόβλημα! Το γραφιστικό τμήμα της Bluemind.gr θα αναλάβει να δημιουργήσει τη διαφημιστική σας μακέτα με ένα μικρό κόστος. Μάλιστα, πριν από αυτό θα σας βοηθήσουμε στη δομή των διαφημιστικών μηνυμάτων ώστε να αποδίδουν σωστά αυτό που θέλετε να προβάλετε.

Γίνεται εκτός από τη διαφήμιση στον Οδηγό να έχω κι ένα advertorial στο taxheaven.gr;

Υπό προϋποθέσεις γίνεται. Οι προϋποθέσεις αφορούν το είδος του κειμένου που θα μας δώσετε για το taxheaven.gr, το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί από την συντακτική ομάδα. Εφόσον εγκριθεί τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συμπεριλάβετε keywords σε anchor text (backlinks) για να σας αποδώσουν στο SEO της ιστοσελίδας σας.

Αν επιθυμείτε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο της προβολής σας με το taxheaven.gr παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram