fbpx

Δημιουργία eshop για την e-tiletechniki

Η δημιουργία e shop για την e-tiletechniki ήταν μία δυναμική πρόκληση για την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services. Εκτός ότι δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που περιλαμβάνει χιλιάδες προϊόντα, ο τρόπος υπολογισμού online του κόστους μεταφορικών ήταν μία πρόκληση, ώστε να καταφέρουμε να προσφέρουμε αυτό που θα διευκόλυνε τον πελάτη μας.

Η κατασκευή eshop της e-tiletechniki αφορούσε τη μετάβαση από τον παλιό custom ιστότοπο στη δημιουργία eshop με το cms woocommerce αναπτύσσοντας προηγμένες τεχνολογικά λειτουργίες και λύσεις, που παλιός ιστότοπος δεν μπορούσε να συμπεριλάβει. Για παράδειγμα την δημιουργία αυτοματοποιημένης διασύνδεσης του eshop με το Facebook- Instagram και τη Google, αλλά και την ορθότερη διασύνδεση με το Skroutz και το Best Price.

kataskevi eshop woocommerce

Δημιουργια e shop περιεχόμενο και λύσεις

Η τοποθέτηση του περιεχομένου στη δημιουργία eshop αποτελεί μία διαδικασία που απαιτεί στρατηγική, ειδικά όταν έχεις χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα. Το eshop της e-tiletechniki περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειαζόμαστε για το σπίτι και τον κήπο, αλλά και για την παραλία, τη ψυχαγωγία και την προίκα μωρού.

Περισσότερα από 10.000 μοναδικά προϊόντα αποτελούν το περιεχόμενο του eshop, που χρειαζόταν να διαχειριστούμε κατάλληλα ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπου να βρίσκουν αυτό που θέλουν χωρίς να χάνουν χρόνο.

Η δυνατότητα προσθήκης της λειτουργίας αναζήτησης του επιθυμητού προϊόντος μέσα από τις γκάμες προϊόντων, μειώνει το χρόνο απασχόλησης των χρηστών του διαδικτύου κατά 50%.

Με τη λειτουργία της γρήγορης παραγγελίας ο πελάτης του eshop μπορεί να προσθέσει τα στοιχεία του στη φόρμα επικοινωνίας και ο υπάλληλος του πελάτη μας να τον καλέσει για να ολοκληρώσει την παραγγελία τηλεφωνικά.

dimiourgia eshop tiletechniki apo tibluemind

Κατασκευή eshop υπολογισμός μεταφορικών

Το θέμα αυτόματου υπολογισμού των μεταφορικών για χρόνια ακολουθούσε την πεπατημένη στο eshop που διέθετε ο πελάτης μας. Απλός υπολογισμός κόστους μεταφοράς ανά νομό και βάρος, ενώ για προϊόντα που η εταιρεία δεν γνώριζε το βάρος τους, το πρόβλημα παρέμεινε πολυκαιρισμένο και άλυτο.

Η ομάδα της Bluemind βρήκε τη βέλτιση λύση αυτόματου υπολογισμού των μεταφορικών ξεχωριστά για courier και μεταφορική, ενώ δημιούργησε αυτοματοποιημένη λύση στο πρόβλημα του πελάτη για τα προϊόντα που δεν γνώριζε το βάρος τους, τη στιγμή που χρειαζόταν να ενημερώσει το eshop με τις νέες παραλαβές.

Το αίτημα του πελάτη μας σε σχέση με τα μεταφορικά καλύφθηκε απόλυτα από τον τρόπο διαχείρισης και επίλυσης του προβλήματος, το οποίο για πολλά χρόνια εκκρεμούσε στο custom eshop που διέθετε.

Με σύγχρονες τεχνολογίες και ακολουθώντας της επιταγές της Google σε onsite SEO ολοκληρώθηκε ένα δυναμικά γρήγορο σε ταχύτητα eshop, που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους διαδικτυακούς πελάτες του.

Eshop hosting packages - WooCommerce hosting

Το hosting του eshop έγινε σε δικούς μας servers vps που προσφέρουν ταχύτητα και ασφάλεια δίνοντας στον ιστότοπο το χώρο που του αξίζει! Τα δεδομένα του eshop ήταν10GB και ο χώρος που διαθέσαμε στον πελάτη μας είναι 64GB, προβλέποντας και τις επιπλέον ανάγκες του ιστότοπου λόγω της  αυξημένης επισκεψιμότητας, η οποία αναμένεται από την προγραμματισμένη δυναμική προώθηση του eshop.

Επιπλέον, για την πρόληψη από κακόβουλη ενέργεια ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης διατηρούμε ημερήσια backup σε cloud περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης ενέργειας ο πελάτης μας θα έχει live το eshop μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην χάνει πωλήσεις αναμένοντας για μέρες την επαναφορά του eshop.

dimiourgia eshop ypologismos metaforikon

Διαχείριση eshop εκπαίδευση

Η εκπαίδευση της e-tiletechniki στη διαχείριση eshop πραγματοποιήθηκε άμεσα μέσω αναλυτικού video, χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να διαθέσει χρόνο για επιπλέον εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως.

Στην Bluemind Digital Marketing Services δημιουργούμε eshop που είναι του χεριού σας! Με εύκολη και γρήγορη διαχείριση ώστε να κερδίζετε χρόνο και απλουστευμένη λειτουργία στην ενημέρωση προϊόντων για έχετε τη σιγουριά ότι όλα έγιναν σωστά.

Τι είναι αυτό που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό μας;

Στη Bluemind Digital Marketing Services δεν ακολουθούμε την πεπατημένη όταν χρειάζεται να βρούμε καινοτόμες λύσεις για να δημιουργήσουμε κερδοφόρα eshop.

Λειτουργούμε δημιουργικά και μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα απλά!

Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό που είναι κατάλληλο για να λειτουργούν με ευκολία στο ecommerce και να κερδίζουν. 

Φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς στις συνεργασίες μας και χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Ο μέσος χρόνος ανταπόκρισής μας και αντιμετώπισης στα αιτήματα των πελατών μας δεν ξεπερνά τις 24 ώρες.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μία νέα ευκαιρία να αναπτύξουμε μαζί με τον πελάτη μας νέες επιτυχίες.

Αν σας ενδιαφέρει η δημιουργία eshop με καινοτόμες λειτουργίες και τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας μιλήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram