fbpx

Κατασκευή eshop σε τεχνολογία αιχμής

Κατασκευη eshop σε τεχνολογία αιχμής σημαίνει να έχετε έναν γρήγορο ιστότοπο με όλα τα εργαλεία Marketing και Προώθησης ενσωματωμένα. Επιπλέον η κατασκευή eshop σε τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνει και τη δυνατότητα επεκτασιμότητας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία.

Πώς να μετατρέψετε το eshop σας σε Premium;

Η τεχνική υποστήριξη eshop, αλλά και η επέκτασή του σε νέες δοκιμασμένες τεχνολογίες είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα.  Πολλοί επιχειρηματίες που διαθέτουν eshop αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συνεργάτες τους, που έχουν αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του ιστότοπου τους. 

Καθυστερήσεις στην ανταπόκριση και αστοχίες στη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων, που αφορούν την ομαλή λειτουργία του eshop, είναι μερικά από τα συνηθισμένα προβλήματα των επιχειρήσεων, που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η άμεση μετατροπή του eshop σας σε ένα Premium Eshop από την ομάδα της Bluemind Digital Marketing Services μπορεί να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία!

Κατασκευή eshop σε τεχνολογία αιχμής από τη Bluemind Digital Marketing

1. Το premium eshop έχει το πλεονέκτημα της επεκτασιμότητας σε νέα εργαλεία marketing του e-commerce

2. Οι ενημερώσεις εξωτερικών συστημάτων γίνονται αυτοματοποιημένα. 

3. Άμεσα μπορείτε να έχετε τα δεδομένα που χρειάζεστε. Εξαγωγή δεδομένων σε  Excel, CSV, XML.

4.Τα περισσότερα modules δεν απαιτούν αγορά, που σημαίνει μεγαλύτερη οικονομία.

5. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειριστείτε τα προϊόντα σας και να έχετε ως βοηθό αναλυτικό video που σας δείχνει κάθε βήμα που πρέπει να κάνετε. 

6. Έχετε τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης διασύνδεσης του eshop με τις πλατφόρμες προώθησης (Facebook, Instagram, Google, Skroutz, Best Price κ.λ.π). 

7. Συνεχείς αναβαθμίσεις του eshop σας για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων.

8. Ενσωμάτωση αυτοματοποιημένης υπενθύμισης για εγκατάλειψη καλαθιού με αποστολή email ή μηνύματος στο Viber.

9. Εντυπωσιακός σχεδιασμός χωρίς να παραλείπεται η εύκολη πλοήγηση και η χρηστικότητα.

10. Διασύνδεση με συστήματα ERP και συστήματα παρακολούθησης αποστολών.

11. Επεκτασιμότητα στην κατασκευή e-shop ώστε να συμπεριλάβουμε οποιοδήποτε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό με προσαρμογή της πλατφόρμας κατασκευής eshop και καλύπτοντας κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος.

12. Hosting σε ανεξάρτητο πακέτο για κάθε πελάτη χωρίς "στρίμωγμα" σε έναν server και extra back up σε cloud περιβάλλον.

kataskevi eshop tropoi pliromis

Κατασκευή e-shop και τρόποι πληρωμής - ασφάλεια συναλλαγών

Η ασφάλεια των χρηματικών συναλλαγών έγκειται κυρίως στη χρήση πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.

Πρακτικά το ηλεκτρονικό εμπόριο λειτουργεί με το «πλαστικό χρήμα». Η ασφάλεια των συναλλαγών τηρείται από την τράπεζα. Κάθε φορά που ο πελάτης κάνει χρήση κάρτας η συναλλαγή υλοποιείται σε ασφαλές σημείο του τραπεζικού οργανισμού.

Επίσης, το Pay Pal είναι διαδεδομένος τρόπος πληρωμή σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, ιδίως για e-shops που στοχεύουν την πώληση σε ξένες χώρες.

Οι πιο παραδοσιακοί τρόποι πληρωμής για κάθε ηλεκρονικό κατάστημα, που επιλέγουν οι έλληνες καταναλωτές είναι η αντικαταβολή και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τέλος, λόγω των καθυστερήσεων των τραπεζών, με το ανθρώπινο δυναμικό τους λόγω covid να εργάζεται απομακρυσμένα, η Viva Wallet και το Every Pay κέρδισαν έδαφος στη διασύνδεση eshop για την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Μέσα σε λίγες ώρες το ηλεκτρονικό κατάστημα συνδέεται στον λογαρισμό της Viva Wallet ή του Every Pay.

hosting gia eshop kai cloud backup

Hosting για eshop και extra ασφάλεια των backup

Στα e-shops που κατασκευάζουμε ή διαχειριζόμαστε τους δίνουμε το χώρο που τους αξίζει! Συνεργαζόμαστε με κορυφαία data centers του εξωτερικού και δεν "στριμώχνουμε" όσους περισσότερους ιστότοπους σε ένα πακέτο hosting.

Η επιλογή αυτή δίνει περισσότερη ταχύτητα στα δεδομένα των ιστότοπων. Οι σελίδες που δημιουργούμε στην κατασκευή eshop φορτώνονται γρήγορα (1''-2'') και μπορείτε να διαχειρίζεστε τη ενημέρωση του eshop με νέα προϊόντα, άμεσα.

Διατηρούμε extra back up σε cloud περιβάλλον ώστε σε κάθε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας στα data centers να μπορούμε να επαναφέρουμε ένα eshop μέσα σε λίγες ώρες!

Eνδεικτικοί πελάτες μας στην κατασκευή eshop

kataskevi eshop gia pelates mas

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευη eshop σε τεχνολογία αιχμής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σας καλέσουμε για να μιλήσουμε.

Επικοινωνία

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram