fbpx

ΑΜΕΑ ιστοσελίδα - Κατασκευή με WCAG 2.0.

Αν θέλετε προσαρμογή ιστοσελιδας για ΑΜΕΑ, η Bluemind Digital Marketing είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Οι ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ που δημιουργούμε, είναι φιλικές σε άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

Ενημερωθείτε εδώ για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και για τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν οι ιστοσελίδες ΑΜΕΑ καθώς και για τις προδιαγραφές τους:

  1. Στην Bluemind Digital Marketing Services δημιουργούμε την ιστοσελίδα σας από την αρχή με κύριο γνώμονα την εύκολη προσπέλαση από άτομα με ειδικές ανάγκες.
  2. Η κατασκευή ιστοσελίδας δεν υστερεί σε αισθητική και design, παρόλο που εξυπηρετεί ολοκληρωμένα την προσβασιμότητα από άτομα με αναπηρία στην όραση.
  3. Η ιστοσελίδα σας είναι κατασκευασμένη με responsive design ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε φορητές συσκευές (Smartphones, Tablets)
  4. Στην κατασκευή ιστοσελίδων τηρούμε τους κανόνες on site SEO για τη βέλτιστη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.
  5. Η διαχείριση ιστοσελίδας για τον εμπλουτισμό του περιεχόμενου είναι εύκολη και μπορείτε να τη διαχειρίζεστε μόνοι σας ανεβάζοντας περιεχόμενο.

Κατασκευή ιστοσελίδας ΑΜΕΑ- Πρότυπο WCAG 2.0.

Στη Bluemind Digital Marketing Services είμαστε έμπειροι κατασκευαστές ιστοσελίδων, γι’ αυτό και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι κατάλληλα προσβάσιμες και από άτομα με αναπηρία, χωρίς να διαφέρουν από τις σύγχρονες ιστοσελίδες.

Η μόνη διαφορά, που θα παρατηρήσουν οι επισκέπτες σας, είναι το διακριτικό εικονίδιο στο πάνω ή κάτω μέρος της homepage. Όσοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, θα το βρουν διαθέσιμο και εύχρηστο σε κάθε σελίδα του website. Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

kataskevi istoselidon amea wcag2.0

Οι ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες και σε ΑμεΑ, έχουν την υποχρέωση να πληρούν το πρότυπο WCAG 2.0. Το πρότυπο WCAG 2.0. ορίζει ένα σύνολο κανόνων που καθιστούν την ιστοσελίδα εύχρηστη για τους επισκέπτες, βελτιστοποιεί τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης και συμβάλει στη μελλοντική σταθερότητα της ιστοσελίδας σας, ανεξάρτητα από τα νέα εργαλεία που προκύπτουν από τις ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία του διαδικτύου.

Ενημέρωση περιεχομένου σε ιστοσελίδα ΑΜΕΑ

Οι πρόσθετες λειτουργίες, όπως η ανάγνωση κειμένου, επιλογή μεγέθους γραμμάτων, χρωμάτων, αντίθεση και η πλοήγηση από το πληκτρολόγιο, εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ. Οι ίδιες λειτουργίες δεν επηρεάζονται από την επεξεργασία ή τη δημιουργία νέου περιεχομένου, αλλά προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε νέα προσθήκη.

Η αυτοματοποιημένη προσαρμογή του νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας, σας προσφέρει τη μέγιστη ευκολία, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε επιπλέον προσαρμογές όταν εμπλουτίζετε την ιστοσελίδα σας.

Η προσθήκη της μπάρας προσβασιμότητας δεν επηρεάζει την αισθητική της ιστοσελίδας ενώ έχει αναπτυχθεί με την κατάλληλη τεχνολογία για τη βέλτιστη προβολή σε συσκευές desktop, tablet και smartphones.

Προσθήκη προσβασιμότητας ΑΜΕΑ σε υπάρχουσα ιστοσελίδα

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες χρειάζεται να αξιοποιούν τις ευκολίες του διαδικτύου και να ενημερώνονται για προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζονται.

Στη Bluemind Digital Marketing Services μπορούμε να προσαρμόσουμε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας σε λειτουργία ΑΜΕΑ. Με βάση το πρότυπο WCAG 2.0. αναλαμβάνουμε την προσαρμογή της σε κάθε πλατφόρμα που έχει κατασκευαστεί Drupal - Joomla - Wordpress.

Αν επιθυμείτε να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας μπορούμε προσθέσουμε λειτουργίες σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

Για την περίπτωση που η ιστοσελίδα σας εντάσσεται σε επιδότηση ΕΣΠΑ είναι απαραίτητο να είναι προσβάσιμη και από ΑΜΕΑ. Παρέχουμε πλήρη συμβατότητα με τις απαραίτητες προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιδότησης.

Μιλήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

diatiriste tiw polisis sas se katastasi diakopis tis etairias

Bluemind Digital Marketing και Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας είναι το διαδικτυακό στίγμα της επιχείρησή σας.

Τα προσαρμοσμένα σχέδια των ιστοσελίδων μας με φωτογραφίες, videos και στρατηγικές πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα στους επισκέπτες σας.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων, σκοπός μας είναι να κρατάμε τους επισκέπτες σας κοντά στην επιχείρησή σας. Μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στην ιστοσελίδα σας και τη διάδραση πάνω στα σημεία επικοινωνίας με την εταιρεία σας.

Χάρη στην αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και e- shop. Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από παλαιότερο cms σε νέο, που να καλύπτει τις νέες ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ενημερωθείτε και για τις προσφορές μας στην προώθηση ιστοσελίδων πατώντας εδώ

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram