fbpx

Απογειώστε άμεσα τις πωλήσεις του eshop σας!

Η Bluemind Digital Marketing Services σας προσφέρει τον καταλληλότερο τρόπο για να απογειώσετε τις πωλήσεις του eshop σας ή και της ιστοσελίδας σας. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στη Bluemind αναζητούμε καθημερινά νέους τρόπους και εργαλεία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν woocommerce eshop εφαρμόζουμε πάνω στο eshop τη μέθοδο του affiliate marketing με σκοπό να αναπτύξουν άμεσα και οργανωμένα το δίκτυο πωλήσεων τους, αλλά και παράλληλα να αυξήσουν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του website, πληρώνοντας μόνο όταν έχουν πώληση!

Τι είναι το affiliate marketing;

Ο όρος Affiliate Marketing περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Διαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser) και στον Affiliate (ή Publisher), κατά την οποία ο δεύτερος προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη πώληση. Αυτός ο τρόπος πληρωμής ονομάζεται Cost per Action (CPA) και είναι αυτός που διαφοροποιεί το Affiliate Marketing από τις άλλες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης.

Μάθετε περισσότερα για το Affiliate marketing εδώ.

Ποιοι μπορούν να είναι Affiliates για την επιχείρησή σας;

Affiliates μπορούν να είναι όλοι. Είτε μία εταιρεία, είτε και ένας ιδιώτης που θέλει να συμπληρώσει από την άνεση του σπιτιού του το εισόδημά του. Ο Affiliate πρέπει να διατηρεί μία ιστοσελίδα ή να έχει αρκετούς ακόλουθους στα social media και από εκεί να στέλνει επισκέπτες μέσω links στη σελίδα του Διαφημιζόμενου.

Η κατακόρυφη αύξηση ενδιαφέροντος για τα social media όπως το Facebook, το Tik -Tok, το Instagram, το Twitter κ.α. έχει δημιουργήσει πολλούς εν δυνάμει affiliates, οι οποίοι στέλνουν επισκέπτες στον ιστότοπο σας μέσω των σελίδων και των λογαριασμών τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Το καλύτερο στο affiliate marketing είναι ότι πληρώνετε τους affiliates μόνο όταν πραγματοποιήσουν μία πώληση προϊόντος ή υπηρεσίας από το link που τους έχετε διαθέσει. Με βάση το σύστημα affiliate, που έχουμε αναπτύξει στη Bluemind Digital Marketing Services, κάθε affiliate έχει το δικό του link βάσει του οποίου πραγματοποιούνται οι πωλήσεις, ώστε να γνωρίζετε ποιόν πρέπει να πληρώσετε όταν ολοκληρώνεται η πώληση.

Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής των affiliates εδώ.

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να εφαρμόσουν το affiliate marketing;

Διαφημιζόμενη μπορεί να είναι οποιαδήποτε εταιρεία διατηρεί ιστοσελίδα, όπου ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιου είδους συναλλαγή. Τις περισσότερες φορές μιλάμε για την ολοκλήρωση μιας αγοράς για τις επιχειρήσεις με eshop αλλά η συναλλαγή αυτή μπορεί να αφορά και άλλες ενέργειες, όπως τη συμπλήρωση μιας φόρμας παραγγελιών ή ενδιαφέροντος, την εγγραφή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, την εισαγωγή του email του για την εγγραφή σε newsletter κ.α.

Κλάδοι της αγοράς που μπορούν να ωφεληθούν από το affiliate marketing

 • Ταξίδια & τουρισμός
 • Μόδα
 • Προσφορές / stock eshops
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Ασφαλιστικές εταιρίες
 • Τρόφιμα και ποτά

Κερδοφόρα eshop: Μαζί μπορούμε να απογειώσουμε τις πωλήσεις σας!

Η Bluemind Digital Marketing διαθέτει όλη τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να δημιουργήσει τη δική σας στρατηγική affiliate marketing για να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας.

Με το πρόγραμμα affiliate marketing που σας προτείνουμε μπορείτε να:

 • επιλέξετε το ποσοστό προμήθειας ανά πώληση
 • αξιολογήσετε τους συνεργάτες σας (affiliates: publishers, YouTubers, infuencers και όχι μόνο)
 • αυξήσετε κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του ιστότοπου σας χωρίς διαφήμιση
 • μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας
 • ενισχύσετε το brand awarness με πολλές αναφορές στα social media, σε άλλα sites και forums

Η ομάδα μας αποτελούμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες με εμπειρία στην ανάπτυξη digital δικτύου μεταπωλητών (affiliates) θα εφαρμόσει και θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία του affiliate marketing πάνω στο eshop ή στο website σας σύμφωνα με τη στρατηγική που θα έχουμε συμφωνήσει.

Με το affiliate marketing στον δικό σας ισότοπο:

 • Προωθείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με μηδενικό οικονομικό ρίσκο.
 • Αυξάνετε τον αριθμό των επισκεπτών σας στον ιστότοπο σας ή συγκεντρώνετε συμμετοχές σε διαγωνισμούς σε κόστος που εσείς ορίζετε.
 • Πληρώνετε τους συνεργάτες σας μόνο για τα έγκυρα, επιβεβαιωμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.
 • Αυξάνετε το SEO του ιστότοπου σας.

Αν έχετε ένα woocommerce eshop και ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική affiliate marketing πάνω στον ιστότοπο σας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram