fbpx

Έξυπνες υπηρεσίες digital marketing

Πολλοί προσφέρουν υπηρεσίες digital marketing, αλλά εμείς εδώ σας έχουμε έξυπνες υπηρεσίες digital marketing, που δεν θα βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο και στον ανταγωνισμό μας.

Όταν λέμε έξυπνες υπηρεσιες digital marketing εννοούμε ότι μπορούν να σας φέρουν traffic στην ιστοσελίδα σας και αναγνωρισιμότητα, αλλά και παράλληλα να μειώσουν το διαφημιστικό κόστος.

Digital marketing κόστος

Είναι αλήθεια ότι το κόστος σε υπηρεσίες digital marketing ολοένα και αυξάνεται καθώς αυξάνονται και τα σημεία προώθησης μίας ιστοσελίδας ή ενός eshop στο διαδίκτυο. Σταθερή αξία με άριστα αποτελέσματα παραμένει το SEO (search engine optimization) και το κόστος είναι πραγματικά υψηλό αλλά αντίστοιχο με την αξία που προσδίδει στην ιστοσελίδα σας η κατάταξή της στις πρώτες 10 θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων στην Google.

Όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει ο ιστότοπος σας για συγκεκριμένες λέξεις - κλειδιά τόσο υψηλότερα θα βρίσκεται στην κατάταξη της Google. Αυτό για να επιτευχθεί απαιτεί μία σημαντική χρηματική επένδυση και φυσικά στρατηγική, που μόνο έμπειροι digital marketers μπορούν να σας προσφέρουν.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία μας δημιούργησε ειδικές μεθόδους προσέλκυσης χρηστών στην ιστοσελίδα σας, με σκοπό την αύξηση του traffic.

Στις ιστοσελίδες wordpress και στα eshop woocommerce στη Bluemind Digital Marketing Services αναπτύσσουμε τη στρατηγική affiliate marketing και αυτό έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε traffic των ιστοσελίδων με παράλληλη μείωση του διαφημιστικού κόστους.

Επίσης, κάθε διαφημιστική καμπάνια σε Google ή Social Media έχει σκοπό να φέρει την ιστοσελίδα σας σε καλύτερη κατάταξη στην Google και αυτό πραγματοποιείται συνδυαστικά με τεχνικές SEO και έχοντας μελετήσει προσεκτικά τον ανταγωνισμό σας.

Bluemind Digtal Marketing Agency

Το "έξυπνο" digital marketing

Η έξυπνη προώθηση της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας σε υπηρεσιες digital marketing εξαρτάται από τη γνώση των αναζητήσεων που γίνονται στη Google σχετικά με αυτό που θέλετε να πουλήσετε και των χαρακτηριστικών του κοινού που σας αναζητά. Ακόμα κι αν μιλάμε για τα social media, οι σελίδες που προσγειώνεται η διαφήμισή σας παίζουν σημαντικό ρόλο για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Η τεχνοκρατική μέθοδος σε υπηρεσίες digital marketing που λέει ότι απλά "τρέχουμε" διαφημίσεις σύμφωνα με τις προτάσεις και τις δυνατότητες, που μας δίνουν οι πλατφόρμες προώθησης (facabook - instgram, linkedin, tik - tok, google κ.λ.π.) δεν αποδίδουν μακροχρόνια σταθερά αποτελέσματα. Όσο τρέχεις διαφήμιση θα πουλάς και για όσο δεν διαφημίζεσαι δεν θα έχεις πωλήσεις.

Η αιτία για αυτό είναι ότι οι επιχειρήσεις δεν φροντίζουν παράλληλα με τις διαφημίσεις να "χτίσουν" ένα ισχυρό brand name. Για να συμβεί το "χτίσιμο" brand name απαιτείται μία στρατηγική, που θα καθορίσει τους στόχους και θα φέρει εκείνα τα αποτελέσματα, που εδραιώνουν στη συνείδηση του κοινού τόσο τα προϊόντα, όσο και την εταιρεία.

Το digital marketing που ξεχωρίζει από τον σωρό, απαιτεί να εντοπίσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να το επικοινωνήσετε στο κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σας. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα eshop dropshipping ο τρόπος εξυπηρέτησης των πελατών αποτελεί ένα unique sales point.

Η πεποίθηση που έχει κυριαρχήσει στο διαδίκτυο είναι ότι ο ένας ιστότοπος μιμείται τον άλλον. Αυτό φέρνει σε δυσμενή κατάσταση τις επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν τα διαφημιστικά κεφάλαια των μεγάλων ανταγωνιστών τους.

Το "έξυπνο" digital marketing είναι η λύση για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι έξυπνες υπηρεσίες digital marketing μπορούν να σας φέρουν μπροστά από τον ανταγωνισμό σας!

Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ειδικές λύσεις e-commerce και digital marketing μπορούν να διεκδικήσουν ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς από τους ανταγωνιστές τους.

Για παράδειγμα και μόνο η ενεργοποίηση της δωρεάν λειτουργίας εγκαταλειμμένου καλαθιού, που δεν έχουν όλα τα eshop, θα μπορούσε να φέρει επιπλέον πωλήσεις από τους χρήστες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις παραγγελίες τους.

Επίσης, η δημιουργία επαγγελματικού δικτύου μεταπωλητών, χρήστες που είναι δυναμικά ενεργοί στα social media, μπορεί να φέρει αρκετούς δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας.

Ακόμα- ακόμα και η συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται έντονα στο διαδίκτυο με συμπληρωματικά προϊόντα ή υπηρεσίες, μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις σας.

Υπηρεσίες digital marketing

Όπως καταλαβαίνετε, στη Bluemind σκεφτόμαστε διαφορετικά πάνω σε αυτό που λέγεται υπηρεσίες digital marketing. Εφαρμόζουμε όλες τις αρχές του internet marketing και αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρει, αλλά με τον πελάτη μας έχουμε ορίσει εξαρχής έναν στόχο επιτυχίας και διαθέτουμε πολλά και διαφορετικά σενάρια επίτευξής του.

Οι πελάτες μας "χτίζουν" brand name με κάθε ευρώ που επενδύουν σε διαφήμιση, καθώς οι υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε είναι καινοτόμες και στοχευμένες. Σκοπός μας είναι σε κάθε πελάτη μας να προσφέρουμε αυτό που ταιριάζει με το DNA του προϊόντος και της εταιρείας του.

Αν αναζητάτε συνεργάτες για υπηρεσίες digital marketing που σκέφτονται δημιουργικά και φέρνουν άμεσα αποτελέσματα επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 8662975.

Παλαιότερα άρθρα μας:

Πώς να διαλέξω εταιρεία digital marketing;

Digital PR για εταιρίες που είναι έτοιμες να κυριαρχήσουν

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram