fbpx

Τι είναι το E-Commerce SEO; Αύξηση πωλήσεων eshop

Είμαστε μία εξειδικευμένη εταιρεία σε E-Commerce SEO (SEO ηλεκτρονικού εμπορίου). Προσφέρουμε αυξημένη προβολή στο διαδίκτυο για τους πελάτες μας, επιτρέποντάς τους να ενισχύσουν την οργανική επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις τους.

Η εφαρμογή E-Commerce SEO από την κατασκευή eshop αλλά και στη διαχείριση eshop δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας να έχουν μικρότερο κόστος διαφήμισης και ταυτόχρονα ενισχυμένη επισκεψιμότητα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό τους.

Βλέποντας τα αποτελέσματα σε πελάτες μας από την εφαρμογή της υπηρεσίας E-Commerce SEO σε αυτό το άρθρο μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας που μπορούν να βοηθήσουν το eshop σας να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Τι είναι η υπηρεσία E-Commerce SEO;

Το E-Commerce SEO αναφέρεται σε SEO για eshop. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό SEO, το SEO ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιεί διαφορετικές στρατηγικές και τεχνικές για να βελτιώσει την κατάταξη του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, όπως στη Google ή και άλλες μηχανές αναζήτησης.

Η υπηρεσία SEO ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχει στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο επαγγελματικές, εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO για το eshop σας. Αυτές οι υπηρεσίες, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές υπηρεσίες SEO, επικεντρώνονται σε ειδικές τακτικές για το ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως η χρήση σήμανσης προϊόντων, για τη βελτίωση της προβολής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι υπηρεσίες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ζωτικής σημασίας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) ώστε να διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους μπορούν να φαίνονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να αυξάνουν τις πωλήσεις. Ο ανταγωνισμός είναι επιθετικός σε κάθε κλάδο, με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα να διεκδικούν κερδοφόρα σημεία εμφάνισης στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σύμφωνα με τους Συμβούλους E-shop πάνω από το 35% των συνολικών λιανικών πωλήσεων πραγματοποιείται πλέον μέσω του Διαδικτύου και αυτή η ανάπτυξη πρόκειται να συνεχιστεί. Με περισσότερα νέα eshop να εμφανίζονται καθημερινά, η προσέλκυση των κατάλληλων πελατών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι μια μεγάλη πρόκληση.

giati to seo einai simantiko gia to eshop

Οι τάσεις στο E-Commerce SEO

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επιταχύνει τη μετάβαση στις ηλεκτρονικές αγορές. Πάνω από το ένα τρίτο των συνολικών λιανικών πωλήσεων πραγματοποιείται πλέον μέσω του Διαδικτύου και το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι φορητές συσκευές με πρώτα σε ζήτηση τα κινητά τηλέφωνα πρόκειται να ξεπεράσουν τις πωλήσεις επιτραπέζιων υπολογιστών παγκοσμίως έως το 2023. Αυτό το στοιχείο υποδεικνύει ότι τα κινητά γίνονται γρήγορα το νούμερο ένα διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων για τους λιανοπωλητές στην Ελλάδα και την Ευρώπη και ότι η εμπειρία από κινητές συσκευές αποτελεί βασικό στοιχείο στη στρατηγική SEO.

Γιατί το SEO είναι σημαντικό για τα eshop;

Το SEO για ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια στρατηγική που βοηθά τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις (eshop) να κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google.

Ένα καλά σχεδιασμένο και βελτιστοποιημένο eshop με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας κατατάσσεται σε καλύτερες θέσεις σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google, ενισχύοντας την προβολή του καταστήματός σας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και αυξάνοντας την επισκεψιμότητα.

Ξεκλειδώστε τώρα τη δυνατότητα να αυξήσετε το traffic στο eshop και να έχετε ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον ανταγωνισμό σας.

Τι παρακολουθούμε στο SEO ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Commerce SEO)

Μια σύγχρονη προσέγγιση στο ηλεκτρονικό εμπόριο SEO δεν σημαίνει απλώς την απόκτηση πρόσθετων επιπέδων οργανικής επισκεψιμότητας. Σημαίνει να διασφαλίζετε ότι:

  • το eshop σας είναι ορατό στην αναζήτηση τόσο σε κινητές συσκευές (τηλέφωνα – tablet) όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές,
  • οι στοχευμένες αναζητήσεις έχουν εμπορική πρόθεση σε κάθε στάδιο της διαδρομής του επισκέπτη στον ιστότοπο.
  • η απόδοση μετράται σε όλα τα τμήματα και τις διαδρομές του επισκέπτη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Στρατηγική SEO ηλεκτρονικού εμπορίου για να έχετε αποτελέσματα

Χωρίς στρατηγική και καταγραφή των δεδομένων, η επιχείρησή σας είναι πιθανό να μείνει πίσω. Για εμάς, το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Commerce SEO) είναι κάτι περισσότερο από απλώς η αύξηση της επισκεψιμότητας. Έχει να κάνει με την προσέγγιση του κατάλληλου κοινού που προσγειώνεται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και την αποτύπωση της  περιήγησης του στο eshop μέχρι την πραγματοποίηση αγοράς.

Με την πολυετή εμπειρία μας σε SEO, θα αναπτύξουμε μια στρατηγική E-Commerce SEO βάσει δεδομένων που θα αντλήσουμε από όλα κανάλια μάρκετινγκ που έχετε. Αυτό θα μεγιστοποιήσει την ορατότητά σας και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης.

Χρειάζομαι την υπηρεσία SEO ηλεκτρονικού εμπορίου για το eshop μου;

Η κατάταξη ενός νέου eshop στα αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης της Google είναι δύσκολη. Το να έχετε τα προϊόντα που αναζητούν οι χρήστες είναι μια αρχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορούν να σας εντοπίσουν. Με δυνητικά χιλιάδες eshop που ανταγωνίζονται την πώληση παρόμοιων προϊόντων, πρέπει να κάνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα καλύτερο από το eshop του ανταγωνιστή σας, αλλά πάντα προς όφελος της εμπειρίας του επισκέπτη σας και τις μηχανές αναζήτησης.

Είναι μία επωφελής και αξιόλογη επένδυση να χρησιμοποιείτε επαγγελματικές υπηρεσίες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου για το eshop. Μια εταιρεία που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες SEO για το ηλεκτρονικό εμπόριο θα εργαστεί για να αυξήσει την διαδικτυακή παρουσία του ιστότοπού σας, ενώ παράλληλα θα κάνει βελτιστοποιήσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να βοηθήσει τόσο τις σελίδες των προϊόντων, όσο και τις σελίδες των κατηγοριών σας να ταξινομηθούν στην οργανική αναζήτηση.

poso kostizei i ypiresia seo ecommerce gia eshop

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες E-Commerce SEO;

Οι υπηρεσίες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου για eshop είναι γενικά πιο ακριβές από το SEO για μία ιστοσελίδα. Αυτό οφείλεται κυρίως στον χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για να γίνουν οι κατάλληλες βελτιστοποιήσεις.

Το E-Commerce SEO κυμαίνεται συνήθως από 550 ευρώ έως 5.500+ ευρώ ανά μήνα, ανάλογα με την εταιρεία, τον τύπο των λέξεων – κλειδιών, το μέγεθος του eshop και τον ανταγωνισμό στις μηχανές αναζήτησης. Τα προσιτά πακέτα μας E-Commerce SEO ξεκινούν από μόλις 380 ευρώ το μήνα.

Πότε πρέπει να περιμένω αποτελέσματα SEO;

Σε αντίθεση με άλλα δημοφιλή κανάλια προώθησης, το SEO δεν λειτουργεί αμέσως. Οι περισσότεροι επαγγελματίες αναμένουν να δουν αποτελέσματα σε μόλις 2 μήνες, αλλά το SEO μπορεί να πάρει έως και 12 μήνες για να λειτουργήσει. Ενώ η στρατηγική SEO κάθε εταιρείας διαφέρει, οι περισσότερες επιχειρήσεις μπορούν να αναμένουν να δουν σημαντικά αποτελέσματα σε 6 έως 12 μήνες.

Στη Bluemind έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα σε SEO ηλεκτρονικού καταστήματος μέσα στους πρώτους 4 μήνες.

Ας μιλήσουμε μαζί!

Αν ενδιαφέρεστε να φέρετε το e-shop σας μπροστά από τον ανταγωνισμό σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο! Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί σας για τη βελτίωση του eshop σας με βάση τους κανόνες του E-Commerce SEO.

Καλέστε μας στο 210 8662975 ή στείλτε μας email στο [email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram