fbpx

Αυξήστε το SEO Score της ιστοσελίδας σας

Η αύξηση των αποτελεσμάτων SEO score των ιστοσελίδων και των e-shops στη google είναι το ζητούμενο των ημερών. Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι το σκορ SEO και γιατί είναι τόσο σημαντικό για τη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στο άρθρο που ακολουθεί. Πριν από αυτό όμως, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες SEO που παρέχουμε σε πελάτες μας.

Βελτιστοποίηση SEO

Είστε στο σωστό σημείο για να μάθετε τη σημαντικότητα του SEO score από τους ειδικούς της Bluemind Digital Marketing.

Αν πάλι δεν έχετε ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να μάθετε για το SEO score της ιστοσελίδας σας, περνώντας αμέτρητες ώρες στο διαδίκτυο, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει στο SEO του ιστότοπου σας. Θα πραγματοποιήσουμε έναν πλήρη έλεγχο SEO, ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα για τις περιοχές της ιστοσελίδας σας, που χρειάζεται να βελτιωθούν.

Υπηρεσίες SEO

Κύριος στόχος μας είναι να βελτιώσουμε κάθε πτυχή του website σας, προκειμένου να αυξήσουμε το SEO και να σας φέρουμε σε επαφή με περισσότερους δυνητικούς πελάτες σας. Οι υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε σε πελάτες μας αφορούν τόσο τη βελτιστοποίηση seo ιστοσελίδων, όσο και τη βελτιστοποίηση seo eshop.

Ενημερωθείτε για τα οφέλη του SEO πατώντας εδώ

Πριν συνεχίσετε στο άρθρο μας για το SEO Score μπορείτε να κάνετε μία επικοινωνία μαζί μας, συμπληρώνοντας απλά τη φόρμα ενδιαφέροντος που ακολουθεί και σύντομα ένας SEO expert θα σας καλέσει για να σας εξυπηρετήσει.

Επικοινωνία

Τι είναι το SEO;

Το SEO είναι η συντομογραφία search engine optimization για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και την καλύτερη κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης. Πρόκειται για μια διαδικασία βελτίωσης της προβολής της ιστοσελίδας σας στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Google. Το SEO σημαίνει τη βελτίωση της κατάταξής σας χρησιμοποιώντας μόνο "φυσικούς" και "οργανικούς" τρόπους, και όχι διαφήμιση με GoogleAds.

Το SEO είναι ένας σημαντικός παράγοντας όσον αφορά την προβολή της ιστοσελίδας σας στο Διαδίκτυο. Ο στόχος είναι να σας βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι δυνητικοί πελάτες. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε αυτό, από την πρώτη θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Google;

Τώρα που έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι είναι το SEO, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το τι είναι ένα SEO score και γιατί είναι τόσο σημαντικό για την εταιρεία σας.

seo-score-bluemind-digital-agency

Τι είναι το σκορ SEO;

Η βαθμολογία SEO score αντιπροσωπεύει ένα τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας μέτρησης όλων των πτυχών του ιστότοπού σας. Οι παράμετροι που μετρώνται εδώ είναι αυτές που συμβάλλουν στα αποτελέσματα κατάταξης της μηχανής αναζήτησης της επιχείρησής σας. Οι δύο βασικές κατηγορίες που μπορούμε να μοιράσουμε αυτήν τη διαδικασία είναι η καταγραφή των παραμέτρων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες και παραμέτρων που είναι τεχνικές.

Όμως, μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Υπάρχουν τέσσερις κύριες υποκατηγορίες που θα επηρεάσουν τα τελικά αποτελέσματα της κατάταξης του ιστότοπού σας. Αυτές οι υποκατηγορίες είναι: Περιεχόμενο, Τεχνικό μέρος, Εμπειρία χρήστη και Κινητό τηλέφωνο.

Για να μάθετε την τελική βαθμολογία SEO, θα πρέπει να ελέγξετε την απόδοση του ιστότοπού σας σε όλες αυτές τις υποκατηγορίες. Αυτοί οι έλεγχοι πραγματοποιούνται ελέγχοντας διάφορες ιδιότητες του ιστότοπού σας και δίνοντάς σας τις συγκεκριμένες βαθμολογίες για κάθε επιμέρους έλεγχο.

Ορισμένες από αυτές τις μετρήσεις θα ελέγξουν εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο ή δεν υπάρχει στοιχείο στον ιστότοπό σας, όπως χάρτες ιστοτόπου ή αρχεία robots.txt. Άλλες μετρήσεις θα σας δώσουν βαθμολογίες και ποσοστά για το πόσο επιτυχημένη είναι η ιστοσελίδα σας, σχετικά με μια συγκεκριμένη δοκιμή. Αυτές οι δοκιμές περιλαμβάνουν την εύρεση 404 σφαλμάτων ή την εύρεση alt χαρακτηριστικών που πιθανά να λείπουν στον ιστότοπό σας.

Ποιες είναι οι τεχνικές βαθμολογίες της ιστοσελίδας σας;

Οι τεχνικές βαθμολογίες περιλαμβάνουν όλα τα τεχνικά στοιχεία της ιστοσελίδας.

Αυτά τα τεχνικά στοιχεία είναι:

  • Πόσο εύκολα είναι δυνατή η πρόσβαση στον ιστότοπό σας από τους επισκέπτες σας και τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης;
  • Πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορούν οι μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύσουν στον ιστότοπό σας;
  • Οι ανιχνευτές μηχανών αναζήτησης μπορούν να κατηγοριοποιήσουν σωστά την ιστοσελίδα σας;

Το Technical SEO είναι το θεμέλιο της οργανικής κίνησης του ιστότοπού σας - βεβαιωθείτε ότι το κάνετε με τον σωστό τρόπο. Οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά αγνοούν το τεχνικό SEO και το προσαρμόζουν όταν ο ιστότοπος έχει δημοσιευτεί. Αυτή δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση, καθώς όλα τα ζητήματα που εντοπίζουμε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου SEO μπορούν να αποφευχθούν προσεκτικά προγραμματίζοντας και εξετάζοντάς τα στα πρώτα στάδια της κατασκευής της ιστοσελίδας σας .

seo-score-on-mobile-phonesjpg

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, θεωρείται ως ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης SEO. Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας επηρεάζει σημαντικά τα ποσοστά διατήρησης. Μελέτες έχουν δείξει ότι οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες που χρειάζεται περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα για φόρτωση θα χάσει το 25% των αρχικών επισκεπτών που ήρθαν εκεί.

Τα κατάλληλα URL της ιστοσελίδας σας

Οι διευθύνσεις URL που χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις βαθμολογίες SEO σας. Πώς μπορείτε να προσδιορίσετε ποια είναι η βαθμολογία SEO των URL σας; Ενώ δεν μπορείτε να λάβετε την πραγματική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων SEO για τις διευθύνσεις URL μία κατάλληλη διεύθυνση URL μπορεί να διαβαστεί εύκολα, τόσο από τους επισκέπτες σας, όσο και από μηχανές αναζήτησης.

Αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Υπάρχουν ορισμένες ιστοσελίδες που απλώς αποστέλλουν ανεπιθύμητο περιεχόμενο στους χρήστες τους με άσχετες πληροφορίες. Ο ιστότοπός σας θεωρείται «ανεπιθύμητος» εάν παραβαίνει τις οδηγίες της Google ή εάν έχει πολύ χαμηλή βαθμολογία για τους κύριους παράγοντες κατάταξης SEO.

Ελκυστικό περιεχόμενο και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης

Σημαντική παράμετρος για το SEO score είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Μία φροντισμένη ιστοσελίδα σε κείμενα και multi media υλικό, διατηρεί τον επισκέπτη για περισσότερο χρόνο. Ο χρόνος παραμονής των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας είναι ένα από τα βασικά κριτήρια της Google.

Δείτε επίσης:

Tips για προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Γιατί SEO σε e-shop;

Digital PR για εταιρείες που είναι έτοιμες να κυριαρχήσουν

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram