fbpx

Άμεση τεχνική υποστήριξη wordpress

Η γκάμα των υπηρεσιών μας στην τεχνική υποστήριξη wordpress και woocommerce μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας. To wordpress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων και eshop.

Η διαρκής διατήρηση ενός ιστότοπου WordPress μπορεί να μετατραπεί σε πρόκληση. Γιατί η τεχνική υποστήριξη wordpress μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη εάν προσπαθήσετε οι ίδιοι να διαχειριστείτε τα τεχνικά ζητήματα της ιστοσελίδας wordpress ή του ηλεκτρονικού καταστήματος woocommerce.

Εάν δεν είστε πραγματικά ειδικός στην κωδικοποίηση, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα καθώς θα αντιμετωπίζετε ολοένα και περισσότερα προβλήματα. Η συνεργασία με την ομάδα μας στην τεχνική υποστήριξη wordpress σας απαλλάσει από τα δύσκολα τεχνικά ζητήματα του ιστότοπου σας.

Οι Υπηρεσίες Συντήρησης WordPress της Bluemind είναι μια αποτελεσματική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε Ελλάδα και εξωτερικό που βασίζονται σε WordPress. Έμπειροι τεχνικοί με υψηλή τεχνογνωσία στην τεχνική υποστήριξη WordPress & WooCommerce αναλαμβάνουν την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ώστε να δουλεύουν απρόσκοπτα 24/7 χωρίς να χάνετε αιτήματα συνεργασίας, εγγραφές και πωλήσεις.

τεχνικη υποστηριξη wordpress

Συντήρηση | Υποστήριξη | Ανάπτυξη WordPress


Επιτρέψτε μας να φροντίσουμε για τυχόν επιδιορθώσεις στην ιστοσελίδα σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή να αναπτύξουμε λειτουργίες και να σας παρέχουμε συνεχή συντήρηση, ενημερώσεις και υποστήριξη 24/7

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

πακετα τεχνικης υποστηριξης wordpress

Εάν χρειάζεστε βοήθεια σε ένα τεχνικό πρόβλημα στο WordPress ή αν τελείωσε η υποστήριξη που περιλαμβάνεται σε ένα από τα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης WordPress, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Τι σας προσφέρουμε στην τεχνική υποστήριξη Wordpress

  • Άμεση πρόσβαση στην ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας
  • Αμεση ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση τηλεφωνικών κλήσεων και email
  • Άμεση επίλυση του προβλήματος εντός 24ωρου
  • Υποστήριξη του διαχειριστή για ζητήματα της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Γενική συντήρηση ιστοσελίδας με καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες αλλαγές περιεχομένου
  • Eγκατάσταση plugins και παραμετροποίηση
  • Συμβουλές και υποστήριξη για τεχνικά ζητήματα SEO
  • Mηνιαίo reporting εργασιών
  • Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας
  • Τεχνική υποστήριξη web hosting

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα υποστήριξης WordPress ή μια εφάπαξ τεχνική εργασία. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας και η πολυετής εμπειρία μας μας δίνουν απόλυτη ασφάλεια, ότι η ιστοσελίδα σας λειτουργεί απρόσκοπτα 24/7! Η εύχρηστη πύλη πελατών μας με αναφορές σε πίνακα ελέγχου κάνει τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας μία απλή υπόθεση.

Πακέτα για Τεχνική Υποστήριξη WordPress/ Woocommerce που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση και προϋπολογισμό

1. Επιλέξτε ένα από τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης WordPress ή μια εφάπαξ επιδιόρθωση.

2. Πατήστε το button επικοινωνήστε μαζί μας και γράψτε μια σύντομη εξήγηση για το τι χρειάζεται επιδιόρθωση στην ιστοσελίδα σας.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συγκεντρώσουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να αγοράσετε πακέτο πολλαπλών ωρών και να το χρησιμοποιήσετε για μια μεμονωμένη εργασία που απαιτεί πολλές ώρες ή για μεμονωμένες εργασίες κάθε μήνα.

Standard

€45

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Όλα τα βασικά features σε μία χαμηλή τιμή.

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, ανανέωση plugins & theme.

ΕΩΣ 3 BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

PRO

€65

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Το πιο δημοφιλές πακέτο προσφοράς για ιδιοκτήτες ιστοσελίδων WordPress .

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, μηνιαία ανανέωση plugins & theme, 24/7 Uptime monitoring.

ΕΩΣ 6 BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

+30 λεπτά / μήνα πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης για αλλαγές και βελτιώσεις WordPress!

Business

€95

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Πακέτο ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων που απαιτούν τακτικές αλλαγές και βέλτιστη απόδοση.

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, ανανέωση plugins & theme κάθε 14 μέρες, 24/7 Uptime monitoring, έλεγχοι ταχύτητας ιστοσελίδας, technical seo optimization.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

+60 λεπτά / μήνα πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης για αλλαγές και βελτιώσεις WordPress!

Advanced

€145

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Τεχνική υποστήριξη για eshop WordPress/ Woocommerce! Το ανταγωνιστικότερο πακέτο της αγοράς για ιδιοκτήτες ηλεκρονικών καταστημάτων. Κατάλληλο επίσης, για ιστοσελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα, μεγάλο όγκο προσθηκών ή/και ενσωματώσεις με άλλες πλατφόρμες.

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, 24/7 Uptime monitoring, έλεγχοι ταχύτητας ιστοσελίδας, technical seo optimization, εβδομαδιαία ανανέωση plugins & theme.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

+90 λεπτά / μήνα πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης για αλλαγές και βελτιώσεις WordPress!

Επικοινωνήστε μαζί μας

*Η τιμολόγηση του προγράμματος τεχνικής υποστήριξης είναι διάρκειας 30 ημερών (μηνιαίο) και ισχύει για νέους πελάτες που συνεργάζονται με την εταιρεία μας για ελάχιστη περίοδο 6 μηνών. Τα eshops, οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις διαχείρισης μελών, marketplaces, εκπαιδευτικές πλατφόρμες ή ιστοσλίδες με διασυνδέσεις σε εξωτερικά συστήματα εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα ADVANCED.

αμεση τεχνικη υποστηριξη WORDPRESS & WOOCOMMERCE

Χρειάζεστε γρήγορη αποκατάσταση του ιστότοπού σας; Είναι αργή η ιστοσελίδα σας ή το eshop σας; Θέλετε μία επείγουσα τεχνική εργασία;

Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων WordPress & WooCommerce που μας εμπιστεύονται καθημερινά, γνωρίζουν ότι σε εμάς θα βρουν άμεση, επαγγελματική ανταπόκριση και συνέπεια στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων, στην αντιμετώπιση διακοπών λειτουργίας (downtimes), στην αποκατάσταση της κακής απόδοσης ιστοσελίδων και eshops ή σε επείγουσες αλλαγές της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν και εσείς θέλετε να ξεγνοιάσετε από τα τεχνικά προβλήματα του ιστότοπου σας, απλώς επιλέξτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Είμαστε εδώ 24/7 για να βοηθήσουμε!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram