fbpx

Άμεση τεχνική υποστήριξη wordpress

Η γκάμα των υπηρεσιών μας στην τεχνική υποστήριξη wordpress και woocommerce μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας. To wordpress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων και eshop.

Η διαρκής διατήρηση ενός ιστότοπου WordPress μπορεί να μετατραπεί σε πρόκληση. Γιατί η τεχνική υποστήριξη wordpress μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη εάν προσπαθήσετε οι ίδιοι να διαχειριστείτε τα τεχνικά ζητήματα της ιστοσελίδας wordpress ή του ηλεκτρονικού καταστήματος woocommerce.

Εάν δεν είστε πραγματικά ειδικός στην κωδικοποίηση, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα καθώς θα αντιμετωπίζετε ολοένα και περισσότερα προβλήματα. Η συνεργασία με την ομάδα μας στην τεχνική υποστήριξη wordpress σας απαλλάσει από τα δύσκολα τεχνικά ζητήματα του ιστότοπου σας.

Οι Υπηρεσίες Συντήρησης WordPress της Bluemind είναι μια αποτελεσματική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε Ελλάδα και εξωτερικό που βασίζονται σε WordPress. Έμπειροι τεχνικοί με υψηλή τεχνογνωσία στην τεχνική υποστήριξη WordPress & WooCommerce αναλαμβάνουν την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ώστε να δουλεύουν απρόσκοπτα 24/7 χωρίς να χάνετε αιτήματα συνεργασίας, εγγραφές και πωλήσεις.

τεχνικη υποστηριξη wordpress

Συντήρηση, Υποστήριξη & Ανάπτυξη WordPress


Επιτρέψτε μας να φροντίσουμε για τυχόν επιδιορθώσεις στην ιστοσελίδα σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή να αναπτύξουμε λειτουργίες και να σας παρέχουμε συνεχή συντήρηση, ενημερώσεις και υποστήριξη 24/7

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Πακέτα τεχνικής υποστήριξης WordPress που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση και προϋπολογισμό!

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα υποστήριξης WordPress ή μια εφάπαξ τεχνική εργασία. Τα πακέτα μας δίνουν απόλυτη ασφάλεια στο ότι ο ιστότοπός σας φροντίζεται 24/7! Η εύχρηστη πύλη πελατών μας με αναφορές σε πίνακα ελέγχου κάνει τη συντήρηση του ιστότοπου μία απλή υπόθεση.

Για την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας, καθημερινά, μας εμπιστεύονται ιδιοκτήτες ιστοσελίδων και eshop WordPress/ Woocommerce στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Εάν χρειάζεστε βοήθεια σε ένα τεχνικό πρόβλημα στο WordPress ή αν τελείωσε η υποστήριξη που περιλαμβάνεται σε ένα από τα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης WordPress, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Απλώς επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα υποστήριξης και γράψτε μια σύντομη εξήγηση για το τι χρειάζεται επιδιόρθωση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συγκεντρώσουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, θα δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας και να διορθώσουμε το πρόβλημα. Μπορείτε να αγοράσετε πακέτο πολλαπλών ωρών και να το χρησιμοποιήσετε για μια μεμονωμένη, μεγαλύτερη εργασία ή για μεμονωμένες εργασίες σε διαφορετικές περιπτώσεις. Διατηρούμε αρχείο για κάθε εργασία και σας ενημερώνουμε για τις λεπτομέρειες μόλις ολοκληρώσουμε τις εργασίες στο wordpress.

Πακέτα για Τεχνική Υποστήριξη WordPress/ Woocommerce που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση και προϋπολογισμό

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης WordPress ή μια εφάπαξ επιδιόρθωση. Τα πακέτα μας σας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια καθώς ο ιστότοπός σας φροντίζεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας 24/7!

Standard

€55

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Όλα τα βασικά features σε μία χαμηλή τιμή.

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, ανανέωση plugins & theme.

ΕΩΣ 3 BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

PRO

€65

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Το πιο δημοφιλές πακέτο προσφοράς για ιδιοκτήτες ιστοσελίδων WordPress .

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, μηνιαία ανανέωση plugins & theme, 24/7 Uptime monitoring.

ΕΩΣ 6 BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

+30 λεπτά / μήνα πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης για αλλαγές και βελτιώσεις WordPress!

Business

€95

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Πακέτο ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων που απαιτούν τακτικές αλλαγές και βέλτιστη απόδοση.

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, ανανέωση plugins & theme κάθε 14 μέρες, 24/7 Uptime monitoring, έλεγχοι ταχύτητας ιστοσελίδας, technical seo optimization.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

+90 λεπτά / μήνα πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης για αλλαγές και βελτιώσεις WordPress!

Advanced

€145

/μήνα προ ΦΠΑ 24%

Τεχνική υποστήριξη για eshop WordPress/ Woocommerce! Το ανταγωνιστικότερο πακέτο της αγοράς για ιδιοκτήτες ηλεκρονικών καταστημάτων. Κατάλληλο επίσης, για ιστοσελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα, μεγάλο όγκο προσθηκών ή/και ενσωματώσεις με άλλες πλατφόρμες.

______

Προληπτική συνεχής συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας, 24/7 Uptime monitoring, έλεγχοι ταχύτητας ιστοσελίδας, technical seo optimization, εβδομαδιαία ανανέωση plugins & theme.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ BUGS ΤΟ ΜΗΝΑ

+180 λεπτά / μήνα πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης για αλλαγές και βελτιώσεις WordPress!

Επικοινωνήστε μαζί μας

*Η τιμολόγηση του προγράμματος τεχνικής υποστήριξης είναι διάρκειας 30 ημερών (μηνιαίο) και ισχύει για νέους πελάτες που συνεργάζονται με την εταιρεία μας για ελάχιστη περίοδο 6 μηνών. Τα eshops; οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις διαχείρισης μελών, marketplaces, εκπαιδευτικές πλατφόρμες ή ιστοσλίδες με διασυνδέσεις σε εξωτερικά συστήματα εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα ADVANCED.

αμεση τεχνικη υποστηριξη WORDPRESS & WOOCOMMERCE

Χρειάζεστε γρήγορη αποκατάσταση του ιστότοπού σας; Είναι αργή η ιστοσελίδα σας ή το eshop σας; Θέλετε μία επείγουσα τεχνική εργασία;

Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων WordPress & WooCommerce που μας εμπιστεύονται καθημερινά, γνωρίζουν ότι σε εμάς θα βρουν άμεση, επαγγελματική ανταπόκριση και συνέπεια στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων, στην αντιμετώπιση διακοπών λειτουργίας (downtimes), στην αποκατάσταση της κακής απόδοσης ιστοσελίδων και eshops ή σε επείγουσες αλλαγές της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αν και εσείς θέλετε να ξεγνοιάσετε από τα τεχνικά προβλήματα του ιστότοπου σας, απλώς επιλέξτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Είμαστε εδώ 24/7 για να βοηθήσουμε!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram