fbpx

Κατασκευή ιστοσελίδας Σπάρτη για την Diakoumakos Foods

Την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Διακουμάκος – Χονδρικό εμπόριο τροφίμων -ολοκλήρωσε η BLUEMIND Digital Marketing. Το έργο αφορούσε στην κατασκευή ιστοσελίδας – καταλόγου προϊόντων για την εταιρεία τροφίμων στη Σπάρτη.

Η ιστοσελίδα diakoumakosfoods.gr είναι ένα premium site με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και με πλήρης δυνατότητες επεκτασιμότητας των λειτουργιών του.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και περιεχόμενο σύγχρονο και απόλυτα εύχρηστο, το site της εταιρείας Διακουμάκος στη Σπάρτη σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την ομάδα της BLUEMIND.

Η ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων BLUEMIND, μετέφερε τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, τη δυναμική της Diakoumakos Foods. “Το πάθος μας για καινοτομία και ανάπτυξη, οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, ώστε αυτός ο ιστότοπος να αποτελεί ένα χρηστικό και ευχάριστο, στην πλοήγηση και στην ανάγνωση, εργαλείο για τον επισκέπτη» αναφέρει η ιδιοκτήτρια της BLUEMIND Digital Marketing κα Ρενάτα Ζαχαροπούλου, η οποία και είχε την ευθύνη του έργου.

kataskevi istoselidas sparti

Η ιστοσελίδα diakoumakosfoods.gr:

  • Είναι fully responsive σε κινητά και tablets
  • Διαθέτει εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης
  • Κατασκευάστηκε στη πλατφόρμα wordpress με τη χρήση του εργαλείου woocommerce
  • Διαθέτει ευχάριστη αποτύπωση της πληροφορίας, ώστε να είναι εύχρηστη στο χρήστη
  • Χαρακτηρίζεται από άψογη τεχνική υποδομή

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, η BLUEMIND συνεχίζει να παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει. Σε αυτό το στάδιο είναι σημαντική η υλοποίηση όλων των updates, που χρειάζεται ο ιστότοπος, ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή eshop ή την κατασκευή ιστοσελίδας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 ή στο email [email protected]

kataskevi istoselidon bluemind

Κατασκευή ιστοσελίδας στη BLUEMIND Digital Marketing

Στη BLUEMIND Digital Marketing η κατασκευή ιστοσελίδων (webdesign) ξεκινά με μια φάση ανακάλυψης και στρατηγικής. Η ομάδα σχεδιασμού των ιστοσελίδων σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες λαμβάνει όλη την πληροφόρηση σχετικά με την εταιρεία, τη διαφοροποίηση της αξίας τους, το ανταγωνιστικό τοπίο και τους στόχους για το έργο .

Το αποτέλεσμα αυτής της φάσης είναι ένα τεκμηριωμένο χρονοδιάγραμμα, λεπτομερές σχέδιο έργου και μια στρατηγική διαδικτύου.

Κατασκευή ιστοσελίδων από απόσταση

Η κατασκευή ιστοσελίδων από απόσταση είναι εφικτή για τη BLUEMIND Digital Marketing Services. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα με ασφάλεια κρατώντας τις αποστάσεις, αλλά συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας.

Στη BLUEMIND Digital Marketing συνεργαζόμαστε αρκετά συχνά με επιχειρήσεις, που η φυσική τους έδρα βρίσκεται σε απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας ή και στο εξωτερικό.

Επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Κρήτη και τώρα στην Σπάρτη μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή ιστοσελίδας από απόσταση. Αλλά και επιχειρήσεις στην Αθήνα, όπου είναι η έδρα μας, επέλεξαν, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να συνεργαστούμε εξ' αποστάσεως. Όποτε για την ομάδα μας είναι ένα συνηθισμένο γεγονός, η συνεργασία για κατασκευή ιστοσελίδων από απόσταση.

Αξιοπιστία και ποιότητα στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας δεν διαφέρει σε μία συνεργασία εξ΄αποστάσεως. Γι' αυτό και μπορούμε να υποστηρίζουμε αποτελεσματικά επιχειρήσεις, που βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.

Στην BLUEMIND Digital Marketing Services θέλουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε μία ωφέλιμη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και e- shop.

Ακόμα κι αν επιθυμείτε τη μεταφορά της ιστοσελίδας σας από παλαιότερο cms σε νέο, που να καλύπτει τις νέες ανάγκες της επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Στη BLUEMIND Digital Marketing κατασκευάζουμε premium ιστοσελίδες με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και σύγχρονο design, responsive σε smartphones και tablet. Φροντίζουμε επιμελώς, ώστε το περιέχομενο της ιστοσελίδας να μην επηρεάζει την ταχύτητά της.

Σκοπός μας είναι να κρατάμε τους επισκέπτες σας κοντά στην επιχείρησή σας. Μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στην ιστοσελίδα σας και τη διάδραση πάνω στα σημεία επικοινωνίας με την εταιρεία σας.

Μπορούμε επίσης, να ενσωματώσουμε τη λειτουργία προσβασιμότητας ΑΜΕΑ και η ιστοσελίδα σας να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του WCAG 2.0. Μάθετε περισσότερα εδώ

Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress

Το WordPress είναι ένα ευέλικτο, ανοιχτού κώδικα, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), που υποστηρίζει πλέον, ένα τεράστιο αριθμό των δικτυακών τόπων στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία σαν πλατφόρμα για την κατασκευή απλών blogs, αλλά πλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την κατασκευή περίπλοκων και μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

kataskevi istoselidon wordpress bluemind

Σκέφτεστε να κατασκευάσετε μία ιστοσελίδα σε wordpress; Αν ναι. τότε η ομάδα μας θα σας υποστηρίξει ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο template γρήγορης φόρτωσης, να δημιουργήσετε το σωστό περιεχόμενο που θα προβάλετε στην ιστοσελίδα σας, αλλά και θα φροντίσει για όλες τις τεχνικές σε on site SEO.

Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή μίας premium ιστοσελίδας ή eshop μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα +30 210 8662975, +30 6944 577.229 ή να μας στείλετε email στο [email protected] αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι να κατανοήσουμε τους στόχους, που έχετε θέσει για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ώστε στη συνέχεια να εφαρμόσουμε όλες τις κατάλληλες πρακτικές, που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας να ξεχωρίζει τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε λειτουργίες.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram