logo

Επιδότηση για κατασκευή eshop - Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

Αναζητάτε επιδότηση για κατασκευή eshop ή για κατασκευή ιστοσελίδας; Τότε χρειάζεται ενημερωθείτε άμεσα για τα ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων eshop ΕΣΠΑ 2020.

Ο Β' κύκλος για την επιδότηση e-λιανικό με κατασκευή eshop στα 5.000 ευρώ αναμένεται εντός Μαϊου 2021.

Πρόγραμμα e-λιανικό για επιδότηση 5000 ευρώ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 12/2/2021 και αφορούσε τον Α' Κύκλο ο οποίος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο 2021.

Αν σας ενδιαφέρει η ένταξη της επιχείρησή σας στο Β' Κύκλο του e-λιανικό ενημερωθείτε παρακάτω για τις προϋποθέσεις που ίσχυσαν στον Α' Κύκλο, ώστε να έχετε μάι πρώτη εικόνα του τι θα χρειαστείτε.

Ε- λιανικό Α' Κύκλος

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τον Φεβρουάριο 2021 ανακοίνωσε την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» προϋπολογισμού 80 εκατ. ευρώ.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και αιτήσεις μέχρι 1.500 ευρώ για την αναβάθμιση του e-shop.

Αναλύουμε όλα τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε καθώς και τι αλλάζει από την προδημοσίευση του προγράμματος ΕΣΠΑ εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης στο ΕΣΠΑ e-λιανικό και την κατασκευή eshop στο 210 8662975 ή το email [email protected]

dikaiologitika aithsis gia to elianiko 3
Κατασκευή eshop με πλήρη υποστήριξη για να έχετε πωλήσεις

H Bluemind Digital Marketing Services αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, αλλά και την αγωνία των καταστηματαρχών για μία ασφαλή διέξοδο από τους χαμηλούς ως και μηδαμινούς τζίρους, που επέφερε το lockdown αλλά και το click away έχει φροντίσει με αίσθημα ευθύνης να προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και υποστήριξη, τόσο στην κατασκευή eshop με ολοκληρωμένες λειτουργίες, όσο και στην υποβολή της πρότασή σας στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για eshop.

Η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου eshop αφορά σε μία σειρά από λειτουργίες που δεν σταματούν στην τοποθέτηση των προϊόντων σε έναν ιστότοπο και τη διασύνδεσή του με τρόπους πληρωμής. Σκεφτείτε ότι χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις θα κάνουν το ίδιο, προκειμένου να λάβουν την επιδότηση.

Ένα eshop είναι μία επιχείρηση μέσα στην ήδη υπάρχουσα επιχείρησή σας. Το σημαντικότερο στην κατασκευή eshop είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο λετουργικό, έτοιμο να προβληθεί στο διαδίκτυο. Στοχεύοντας σε άμεσες πωλήσεις το eshop που θα έχετε δημιουργήσει θα πρέπει να είναι έτοιμο για την προβολή του.

Συχνά προβλήματα στην κατασκευή eshop

Τα συχνότερα προβλήματα στο στήσιμο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, λόγω της άγνοιας των επιχειρήσεων σε ένα εξειδικευμένο θέμα, είναι:

 • Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας για την κατασκευή eshop σύμφωνα με το μέγεθος της επιχείρησής σας, αλλά και τις γνώσεις σας στη διαχείριση περιεχομένου.
 • Η δημιουργία των σωστών url ώστε να έχετε πλεονέκτημα στην ευρετηρίαση της Google.
 • Η υιοθέτηση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών στο περιέχομενο του eshop σας.
 • Η τοποθέτηση των προϊόντων ανά γκρουπ ώστε να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας στις αγορές τους.
 • Η τοποθέτηση συπμληρωματικών προϊόντων για την πώληση περισσότερων προϊόντων σε έναν πελάτη.
 • Η επιλογή κατάλληλου πακέτου hosting που δεν έχει downtime. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαφημίζεστε και οι πελάτες σας να μην μπορούν να επισκεφτούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 • Η ταχύτητα του eshop σας ώστε μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα ο επισκέπτης να μπορεί να βλέπει τον ιστότοπό σας.
 • Η εκπτωτική πολιτική που θα ακολουθήσετε και πώς μπορείτε να τη δομήσετε ώστε να έχετε κέρδος.
 • Η διασύνδεση του eshop με τις κατάλληλες πλατφόρμες προώθησης. Δεν κάνουν όλες οι λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις, καθώς τα περιθώρια κέρδους είναι διαφορετικά όπως και τα προϊόντα και οι αγορές που θέλετε να απευθυνθείτε.
 • Οι δυνατότητες του eshop σας ώστε να μπορεί να δεχτεί πωλήσεις από το εξωτερικό.
 • Η επεκτασιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε νέα εργαλεία που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις σας.
 • Η εύκολη επέκταση του eshop σε Β2Β πωλήσεις (χονδρικό εμπόριο) τον επόμενο καιρό.
 • Η τεχνική υποστήριξη που θα έχετε μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής eshop και το κόστος της.
 • Και επιπλέον λόγω της επιδότησης ΕΣΠΑ αν το eshop σας είναι κατάλληλο για ΑΜΕΑ
Σημαντικά τα κριτήρια αξιολόγησης προτάσεων για επιδότηση ΕΣΠΑ στην κατασκευή eshop

Κάθε πρόγραμμα ΕΣΠΑ έχει συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης των προτάσεων που θα υποβληθούν. Με τη δημοσίευση του προγράμματος επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για eshop, που αναμένεται, θα αποσαφημιστούν τα εν λόγω κριτήρια.

Απαραίτητη προϋπόθεση στην επιδότηση eshop είναι η δημιουργία του σε 2 τουλάχιστον γλώσσες και η προσβασιμότητα ΑΜΕΑ.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε ώστε το eshop σας να αξίζει τα χρήματα, που θα εμφανίζονται στη δαπάνη. Ένα eshop των 1.000 ευρώ δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι κόστισε 5.000 ευρώ.

"Ενημερωθείτε για όσα θα πρέπει να προσέξετε στην επιλογή εταιρείας για την κατασκευή eshop, ώστε να μην πληρώσετε διπλά ήδη ενσωματωμένες λειτουργίες"

Πριν ξεκινήσετε να αναζητάτε την εταιρεία που θα σας υποβάλλει προσφορά και θα κατασκευάσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι χρήσιμο να ενημερωθείτε για τα 5 σημαντικά βήματα στην κατασκευή eshop, τα οποιά είναι αναγκαία για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου eshop με πωλήσεις, που θα είναι σε λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

espa epidotisi 5000 evro gia kataskevi eshop
Τα προγράμματα ΕΣΠΑ για την κατασκευή eshop

Στα προγράμματα ΕΣΠΑ για επιδότηση eshop ή κατασκευή ιστοσελίδας εντάσσονται από μικρές μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις βάσει των επιλέξιμων ΚΑΔ, με σκοπό τη στήριξή τους για την ανάπτυξη της δραστηριότητας τους.

Oι χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ με ποσοστό επιδότησης 100% αποτελoύν μία σημαντική βοήθεια, για τις επιχειρήσεις, ώστε να πραγματοποιήσουν σημαντικές επενδύσεις με σκοπό την ανταγωνιστικότητά τους.

Το κύριο εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχερήσεων σε νέες αγορές είναι φυσικά το eshop και η κατάλληλη προώθησή του μέσω του digital marketing.

Ένα δυναμικό premium eshop, που θα κατασκευάσετε, θα πρέπει να σας παραδοθεί έτοιμο για την προώθησή του, έχοντας συμπεριλάβει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και διασυνδέσεις, που απαιτούνται από τις πλατφόρμες προώθησης όπως Google, Bing, Yandex, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Skroutz, Best Price, Ebay.

Οι επιχειρήσεις που δεν είναι επιλέξιμες για επιδότηση eshop μέσω ΕΣΠΑ

Στην περίπτωση, που η επιχείρησή σας δεν εντάσσεται σε κάποια επιδότηση για κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ, εξετάστε την περίπτωση να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε τεχνολογία αιχμής με το οικονομικό πακέτο της Bluemind Digital Marketing Services.

Το πακέτο που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει την κατασκευή premium eshop με τεχνικές SEO και απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας, που μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε όταν εσείς το επιλέξετε. Μάθετε περισσότερα εδώ

Κατασκευή e-shop στη Bluemind Digital Marketing Services

Αν δραστηριοποιείστε ήδη στον κλάδο ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) ή θέλετε να δημιουργήσετε νέα ηλεκτρονική επιχείρηση, η εταιρεία μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να βελτιώσετε το eshop σας ή και να δημιουργήσετε ένα καινούριο.

Η επιδότηση των 5.000 ευρώ για κατασκευη eshop σας δίνει την ευκαιρία να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας ηλεκτρονικά σε όλο τον κόσμο.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι απαραίτητο να επιλέξετε τις κατάλληλες λύσεις, που θα σας διευκολύνουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών σας, από την πρώτη στιγμή που θα "προσγειωθούν" στο eshop σας.

Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε ένα eshop με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει η Google για SEO, εύκολο στη διαχείρισή του, με τεχνολογίες αιχμής για την απρόσκοπτη λειτουργία του (24/7) και με προεργασία στη δυνατότητα άμεσης προώθησης (boost) στα Social Media και σε Google Ads, Bing Ads και Yandex Ads, Sroutz, BestPrice, Ebay χωρίς να επιβαρυνθείτε εκ νέου για την προσαρμογή του στις πλατφόρμες διαφήμισης.

Στη Bluemind Digital Marketing θα βρείτε έμπειρους και έμπιστους συνεργάτες, που θα σας καθοδηγήσουν βήμα - βήμα σε ότι χρειαστείτε για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου eshop, που πουλάει!

Κατασκευή e-shop και χαρακτηριστικά

 • Κατασκευή e-shop με δυναμική ενότητα διαχείρισης προϊόντων και νέων για προϊόντα και εταιρικές δράσεις.
 • Εταιρική παρουσίαση με πλήρη ανάλυση του ιστορικού της εταιρίας, των δραστηριοτήτων, και των οικονομικών μεγεθών.
 • Δυνατότητα B2B (χονδρικής πώλησης) με ειδικό login και εκπτωτική πολιτική ανά πελάτη
 • Ενσωμάτωση πρακτικών on site SEO
 • Δυνατότητα εγγραφής του επισκέπτη για newsletters.
Κατασκευή e-shop και χαρακτηριστικά

Προϊόντικός κατάλογος

 • Κατηγοριοποίηση προϊόντων σε απεριόριστα επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών (φίλτρα αναζήτησης).
 • Αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας με απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, ανά κατηγορία και υποκατηγορία, κωδικό, εταιρία αντιπροσώπευσης, περιγραφή και τιμή. Οποιαδήποτε άλλη προδιαγραφή μπορεί να συμπεριληφθεί στην περιγραφή.
 • Ενότητα παρουσίασης επιλεγμένων προϊόντων στην κεντρική σελίδα και στην αρχική σελίδα κάθε κατηγορίας προϊόντων.
 • Κατασκευή e-shop με φίλτρα πλοήγησης π.χ. εταιρία, τιμή, δημοφιλή, νεώτερο /παλιότερο.
 • Δυνατότητα σύνθετης αναζήτησης
 • Σύγκριση προϊόντων
 • Παρουσίαση σχετικών προϊόντων (related products).
 • Χαρακτηριστικά  προϊόντων (χρώμα , μέγεθος, υλικό, τιμή κ.α.)
 • Λειτουργία «διπλών τιμών» για πραγματοποίηση εκπτωτικής πολιτικής.
 • Λειτουργία περιβάλλοντος χονδρικής πώλησης
 • Δυνατότητα το e-shop σε πολυγλωσσικό περιβάλλον. Διαχωρισμός τιμών των προϊόντων ανά γλώσσα με αναγνώριση IP.

Checkout

Προϊόντικός κατάλογος
 • Διαδικασία εγγραφής μέλους - πελάτη (Sign In).
 • Yπηρεσία αποστολής κωδικού στο email του πελάτη σε περίπτωση απώλειας του κωδικού.
 • Καλάθι αγορών (Shopping Basket).
 • Δυνατότητα παραγγελίας χωρίς εγγραφή (guest checkout)
 • Wish list (καλάθι αγαπημένων προϊόντων).
 • Δυνατότητα του πελάτη να βλέπει την καρτέλα του και το ιστορικό των παραγγελιών του.
 • Ενημέρωση πελάτη μέσω email για κάθε αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας του
 • Υπολογισμός ταχυδρομικών εξόδων βάσει βάρους και γεωγραφικής ζώνης.
 • Απόλυτη ασφάλεια των πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω pay center τραπέζης και χρήση πρωτοκόλλου SSL.

Δυνατότητα πληρωμής με τους τρόπους που θα μας υποδείξετε

 • Διασύνδεση για κατάθεση στην τράπεζα, αντικαταβολή, Viva Wallet ή PayPal.
 • Δυνατότητα υποστήριξης παραλαβής από κατάστημα.
 • Δυνατότητα Υποστήριξης εκπτωτικών εμπορικών πολιτικών στο checkout (Κουπόνια, δωρεάν μεταφορικά).
 • Υποστήριξη loyalty προγραμμάτων για εξαργύρωση πόντων από τους πελάτες.

Διασυνδέσεις

 • Δυνατότητα συγχρονισμού με οποιοδήποτε Erp της αγοράς. (Προϊοντα, Παραγγελίες, Πελάτες)
 • Δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής δεδομέων σε Excel, CSV, XML
 • Σύνδεση με Google Analytics και δημοσίευση Google Sitemap και product feeds
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Google Ecommerce Analytics
 • Σύνδεση με ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών (skroutz, bestprice)
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με αυτοματοποιημένες  εφαρμογές Newsletters της επιλογής σας (Mailchimp, Moosend, SendGrid)
 • Δυνατότητα διασύνδεση με συστήματα υπολογισμού / αυτοματισμού μεταφορικών εταιριών ( υπολογισμός μεταφορικών, δημιουργία tracking vouchers και tracking links)
Διασυνδέσεις

Διαχείριση

 • Σύστημα Back Office του eshop για την διαχείριση των παραγγελιών και των μελών - πελατών.
 • Πλήρη διαχείριση της βάσης δεδομένων των προϊόντων με εύκολο στην χρήση περιβάλλον για προσθήκες, αφαιρέσεις και κάθε είδους αλλαγή.
 • Αυτόματη ενημέρωση του διαχειριστή και με email για κάθε παραγγελία.
 • Διαχείριση ενότητας «Νέων» και όλων των συμπληρωματικών ενοτήτων.
 • Επίπεδα ελεγχόμενης πρόσβασης στο διαχειριστικό περιβάλλον.
 • Δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων / Reports

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Ασφάλεια & Αξιοπιστία
 • Τακτικοί έλεγχοι και Βελτιστοποίηση του e-shop σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.
 • Συνεχής έλεγχος και αναβαθμίσεις
 • Ενσωμάτωση πολιτικών GDPR σε επίπεδο website, eshop.
 • Εφαρμογές αποτροπής spam emails.
 • Φιλοξενία σε αξιόπιστα datacenters αδιάλειπτης λειτουργίας.
Επεκτασιμότητα eshop

Η Bluemind Digtal Marketing Services μπορεί να σας παρέχει οποιοδήποτε χαρακτηριστικό λειτουργίας του e-shop σας, προσαρμόζοντας τις εφαρμογές της πλατφόρμας στην ιδιαιτερότητα του κλάδου ή του προϊόντος σας.

Γιατί είναι οικονομικά συμφέρουσα η επιδότηση για κατασκευή eshop;

Είναι αληθινή ευκαιρία να δημιουργήσετε με επιδότηση την κατασκευή του eshop της επιχείρησής σας. Οι τεχνικές προδιαγραφές του ηλεκτρονικού σας καταστήματος χρειάζεται να είναι οι κατάλληλες, ώστε το κοινό σας να έχει μία ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά, που επιλέγει εσάς για τις αγορές του.

Η επιδότηση για κατασκευή eshop σας προσφέρει τη δυνατότητα, η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι δωρεάν, αν η επιδότηση ΕΣΠΑ καλύπτει κατά ποσοτό 100% τις δαπάνες.

Αναζητήστε άμεσα την κατάλληλη επιδότηση για κατασκευή eshop και ελάτε να συζητήσουμε για τους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε. Έχοντας συνεργασία με τους καλύτερους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να εγκριθεί τόσο η πρότασή σας για την κατασκευή eshop με επιδότηση, όσο και να πληρωθείτε έγκαιρα μετά την υλοποίηση της επένδυσης.

Ιστοσελίδα Προσβάσιμη από ΑΜΕΑ - Μάθετε τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ.

Δείτε όλα τα ενεργά προγράμματα ΕΣΠΑ εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8662975 για να βρούμε την ιδανική λύση και να δούμε πιθανές εξειδικευμένες ανάγκες για την δική σας κατασκευή eshop με επιδότηση.

error: Content is protected !!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram