fbpx

Τεχνική Υποστήριξη WordPress – Woocommerce

Ενδιαφέρεστε για τεχνική υποστήριξη wordPress - woocommerce; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Εκατομμύρια ιστοσελίδες και eshop όπως η δική σας, είναι ευάλωτες σε απειλές και κακόβουλες επιθέσεις. Στη Bluemind.gr με τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης θα διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας στο WordPress - WooCommerce ενημερωμένο και θα τον παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο.

Οι υπηρεσίες πλήρους τεχνικής υποστήριξης WordPress και WooCommerce για τη διαχείριση eshop και τη διαχείριση ιστοσελίδων πραγματοποιούνται από Wordpress - WooCommerce Experts.

Οι WooExperts μας, έχουν αποδειχθεί πραγματικά πολύτιμοι στο WooCommerce, συμμεριζόμενοι τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την πιο ισχυρή πλατφόρμα κατασκευής eshop (WooCommerce) για τα πιο απαιτητικά έργα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Όποιο τεχνικό πρόβλημα κι αν υπάρχει στο WordPress ή στο WooCommerce εμείς θα σας το λύσουμε!

Ως ειδικοί στο WordPress-WooCommerce, όχι μόνο έχουμε πολυετή εμπειρία, αλλά και τη διάκριση να είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες ανάπτυξης WordPress που έχει εμπεριστατωμένες γνώσεις τεχνικής υποστήριξης σε WordPress WooCommerce.

Τεχνική υποστήριξη μεταφοράς WordPress

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την φιλοξενία ιστοσελίδας WordPress, σας προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα ενοικίασης server και παροχής managed φιλοξενίας. Στη Bluemind.gr σας προτείνουμε το κατάλληλο πακέτο wordpress hosting αφού εξετάσουμε τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας. Σε όλα τα πακέτα managed φιλοξενίας σας παρέχουμε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς της WordPress ιστοσελίδας σας.

Βελτίωση ταχύτητας WordPress

Βελτίωση ταχύτητας Wordpress - Bluemind.gr

Ένα από τα συχνότερα και συνηθέστερα αιτήματα των κατόχων wordpress ιστοσελίδων είναι η βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας τους.

Η βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας απαιτεί έλεγχο και συγκεκριμένες ενέργειες για να επιτευχθεί. Οι παράμετροι οι οποίοι πρέπει να ελεγχθούν είναι αρκετοί. Ο χρόνος υλοποίησης της βελτίωσης της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας, δεν μπορεί εκ των προτέρων να προσδιοριστεί. Είναι μια σύνθετη εργασία. Παρόλα αυτά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε την μέγιστη απόδοση για το σύνολο του ιστότοπού σας.

Οι υπηρεσίες μας στην τεχνική υποστήριξη Wordpress

 • Άμεση πρόσβαση στην ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας
 • Αμεση ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση τηλεφωνικών κλήσεων και email
 • Άμεση επίλυση του προβλήματος εντός 24ωρου
 • Υποστήριξη του διαχειριστή για ζητήματα της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Γενική συντήρηση ιστοσελίδας με καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες αλλαγές περιεχομένου
 • Eγκατάσταση plugins και παραμετροποίηση
 • Συμβουλές και υποστήριξη για τεχνικά ζητήματα SEO
 • Mηνιαίo reporting εργασιών
 • Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας
 • Τεχνική υποστήριξη web hosting

Άμεση τεχνική υποστήριξη wordpress

Αναθέτοντας την τεχνική υποστήριξη wordpess στη Bluemind.gr διασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Το WordPress πραγματοποιεί πολλές αναβαθμίσεις κάθε μήνα, κλείνοντας πιθανά κενά ασφάλειας, βελτιώνοντας την ταχύτητα ανταπόκρισης των σελίδων και προσθέτοντας νέες λειτουργίες. Για να συμβαδίζουν με το WordPress, τα πρόσθετα και τα θέματα χρειάζονται και αυτά αναβάθμιση.

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη WordPress μέσω ειδικής εφαρμογής Ticket για την άμεση επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Η τεχνική υποστήριξη αφορά παροχή λύσης για συγκεκριμένο πρόβλημα, ή κάλυψη σε τεχνικής υποστήριξης μέσω πακέτων (6μηνιαίων & ετήσια).

Μηνιαία συντήρηση WordPress - WooCommerce

Η ομάδα μας φροντίζει κάθε μήνα ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι πλήρως ενημερωμένη με τις αναβαθμίσεις που απαιτούνται. Επίσης, ελέγχεται καθημερινά για ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού Malware. Βελτιώνουμε συνεχώς την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων του ιστότοπου σας και σας ενημερώνουμε για κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας.

Προβλήματα WordPress και αντιμετώπιση

Είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην ιστοσελίδα σας, καθώς είμαστε εξειδικευμένοι στο WordPress - WooCommerce. Επεμβαίνουμε άμεσα μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης για να διορθώσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.

Τεχνικη υποστηριξη WordPress

Τεχνική υποστήριξη WordPress

Παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη WordPress δίνοντας λύση σε 24 ώρες. Επίσης, η ομάδα μας χάρη στην εξειδίκευσή της στο WordPress - WooCommerce μπορεί να δημιουργήσει custom οποιαδήποτε λειτουργία χρειάζεστε στην ιστοσελίδα σας ή το eshop σας.

Yποστήριξη wordpress

Φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας και το eshop σας να είναι καθημερινά ενημερωμένα για τις WordPress αναβαθμίσεις που απαιτούνται. Σας ενημερώνουμε για πιθανές αλλαγές λειτουργίας ή για νέες δυνατότητες από αναβαθμίσεις. Διορθώνουμε τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από τις αναβαθμίσεις.

Ελέγχουμε καθημερινά και ενημερώνουμε τα themes & plugins, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν κενά ασφαλείας και δυσλειτουργίες στο site σας.

Τώρα μπορείτε να έχετε μία συνολική εικόνα της κατάταξης σας στη Google με το εργαλείο κατάταξης SEO. Σας αποστέλλουμε μηνιαία αναφορά για την θέση κατάταξης της ιστοσελίδας σας στην google σε λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Οτιδήποτε σκεφτείτε ως λειτουργία στο wordpress οι τεχνικοί μας μπορούν να το πραγματοποιήσουν. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ειδικά έργα σε custom λειτουργίες wordpress.

Yποστήριξη wordpress

Εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης WordPress 

 • Καθαρισμός από Malware
 • Ενημερώσεις διασυνδέσεων
 • Παρακολούθηση ταχύτητας σελίδων

Γράψτε μας
το πρόβλημα σας στο Wordpress!

Οι Wordpress & Woo Experts μας, είναι στη διάθεσή σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην Τεχνική Υποστήριξη WordPress.

Επίσης, μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το site σας και να προσαρμόσετε τις λειτουργίες του στις δικές σας ανάγκες.

Νέες δυνατότητες στο e-commerce marketing υπάρχουν στην εργαλειοθήκη της Bluemind.gr και μπορούμε να τις μοιραστούμε μαζί σας για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πείτε μας τις σκέψεις σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram