Τεχνική Υποστήριξη WordPress – Woocommerce

Εκατομμύρια ιστοσελίδες και eshop όπως η δική σας, είναι ευάλωτες σε απειλές και κακόβουλες επιθέσεις. Στη Bluemind Digital Marketing Services θα διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας στο WordPress - WooCommerce ενημερωμένο και θα τον παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο.

Οι υπηρεσίες πλήρους τεχνικής υποστήριξης WordPress και WooCommerce για τη διαχείριση eshop πραγματοποιούνται από WooCommerce Experts. Οι WooExperts μας, έχουν αποδειχθεί πραγματικά πολύτιμοι στο WooCommerce, συμμεριζόμενοι τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την πιο ισχυρή πλατφόρμα κατασκευής eshop (WooCommerce) για τα πιο απαιτητικά έργα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Όποιο τεχνικό πρόβλημα κι αν υπάρχει στο WordPress ή στο WooCommerce εμείς θα σας το λύσουμε!

Ως ειδικοί στο WooCommerce, όχι μόνο έχουμε πολυετή εμπειρία, αλλά τη διάκριση να είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες ανάπτυξης WordPress που έχει εμπεριστατωμένες γνώσεις τεχνικής υποστήριξης σε WordPress WooCommerce.

Διαχείριση Ε-shop Πακέτα

1. Basic πακέτο διαχείρισης eshop και τεχνικής υποστήριξης

Ιδανικό πακέτο διαχείρισης eshop, αν ενημερώνετε οι ίδιοι τα προϊόντα σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η ομάδα μας θα ενισχύσει την ομαλή λειτουργία του eshop σας, ώστε να μην χάνετε πωλήσεις.

texniki ypostirixi eshop
2. Advance πακέτο διαχείρισης eshop και τεχνικής υποστήριξης

Το πακέτο διαχείρισης eshop "Advance", που περιλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη eshop wordpress woocommerce απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δεν έχουν την ευχέρεια να ενημερώνουν τα προϊόντα τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή και που θέλουν ένα επιπλέον έλεγχο των αποθεμάτων τους (διαγραφή προϊόντων) και γρήγορη ενημέρωση του e-shop. Επίσης, στο πακέτο περιλαμβάνονται οι προσθήκες νέων plugins και η παραμετροποίηση τους.

Το πακέτο μπορεί να εμπλουτιστεί με extra υπηρεσίες διόρθωσης τυχόν σφαλμάτων στον ιστότοπο με σκοπό την ομαλή λειτουργία του και την προσαρμογή του στον τρόπο που εξυπηρετεί την επιχείρησή σας.

texniki ypostirixi eshop kai diaxeirisi eshop 1

Γράψτε μας
το πρόβλημα σας!

Οι Woo Experts μας, είναι στη διάθεσή σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην Τεχνική Υποστήριξη WordPress.

Επίσης, μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το site σας και να προσαρμόσετε τις λειτουργίες του στις δικές σας ανάγκες.

Νέες δυνατότητες στο marketing e-commerce υπάρχουν στην εργαλειοθήκη της Bluemind Digital Marketing και μπορούμε να τις μοιραστούμε μαζί σας για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πείτε μας τις σκέψεις σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram