fbpx

7 tips Hotel Digital Marketing | αύξηση direct κρατήσεων

Το Hotel digital marketing (ξενοδοχειακό digital marketing) είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των απευθείας κρατήσεων και τη μείωση της εξάρτησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από μεσάζοντες. Καθώς οι συμπεριφορές των καταναλωτών μετατοπίζονται σε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία κράτησης, τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα έχουν καθήκον όχι μόνο να διαχειρίζονται τις καθημερινές λειτουργίες σωστά αλλά και να ξεχωρίζουν σε ένα πολυσύχναστο ψηφιακό τοπίο.

Έχετε βαρεθεί να βασίζεστε σε ιστότοπους κρατήσεων τρίτων για να γεμίσετε τα δωμάτιά σας; Πείτε αντίο στις υψηλές προμήθειες και αναλάβετε τον έλεγχο των κρατήσεών σας με τις αποκλειστικές μας συμβουλές digital marketing Ξενοδοχείων.

Στρατηγικές digital marketing ξενοδοχείων

Ανακαλύψτε τα μυστικά για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων για το ξενοδοχείο σας. Οι αποδεδειγμένες στρατηγικές μας έχουν βοηθήσει αμέτρητα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Φανταστείτε να σταματήσετε προοδευτικά να πληρώνετε τις πλατφόρμες κρατήσεων και να βάλετε στην τσέπη περισσότερα από τα έσοδά σας που κερδίζετε με κόπο. Εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες συμβουλές μας για το digital marketing , θα μπορείτε να δημιουργείτε στοχευμένες καμπάνιες, να βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας για μετατροπές και να αλληλεπιδράτε με δυνητικούς επισκέπτες με ουσιαστικό τρόπο.

Τα τελευταία 3 χρόνια περισσότερες από 115 εκατομμύρια κρατήσεις σε 40.000 ξενοδοχεία έχουν πραγματοποιηθεί απ' ευθείας, καθώς το κοινό βρίσκει ενδιαφέρουσες τις εξατομικευμένες προτάσεις που τους προσφέρονται από τους ξενοδόχους στις ιστοσελίδες τους, απ' ότι τις προτάσεις που βασίζονται στην βέλτιστη τιμή και προβάλλονται από τις γνωστές πλατφόρμες κρατήσεων δωματίων.

6 tips Hotel Digital Marketing | Bluemind.gr

1. Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

2. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας | SEO

3. Διασύνδεση της φόρμας κρατήσεων με τις πλατφόρμες προώθησης (booking, bed & breakfast κ.λ.π.)

4. Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

5. Ενδυνάμωση της ορατότητας σε Google Ads και Meta’s Advantage+ 

6. Ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών σας

7. Απευθείας κρατήσεις μέσω διαδικτυακών μεταπωλητών - Η επανάσταση στην ενίσχυση απευθείας κρατήσεων

Ας δούμε ένα-ένα αναλυτικά τα tips για την αύξηση απευθείας κρατήσεων

1. Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Φανταστείτε να έχετε μία ιστοσελίδα που όχι μόνο προσελκύει την προσοχή των πιθανών επισκεπτών, αλλά οδηγεί επίσης σε απευθείας κρατήσεις και αυξάνει τα έσοδα για το ξενοδοχείο σας. Τα προσαρμοσμένα σχέδια των ιστοσελίδων μας είναι ιδανικά για να καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας, βοηθώντας σας να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Η ομάδα των ειδικών μας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία ειδικεύεται στη δημιουργία οπτικά εντυπωσιακών και φιλικών προς το χρήστη ιστοσελίδων που θα αναδείξουν την ξεχωριστή γοητεία και τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας. Με την εμπειρία μας στον κλάδο της φιλοξενίας, κατανοούμε τη σημασία μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας στον σημερινό ψηφιακό κόσμο σε σχέση με την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός έτοιμου template για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου ή να μας αναθέσετε να σχεδιασουμε μία ιστοσελίδα μονό για εσάς. Θα σας παραουσιάσουμε 3-4 εναλλακτικές προτάσεις στον σχεδιασμό ιστοσελίδας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

πως να εχετε απευθειας κρατησεις δωματιων - hotel digital marketing bluemind.gr

2. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας | SEO

Ξεκλειδώστε τις 'άπειρες δυνατότητες της διαδικτυακής παρουσίας του ξενοδοχείου σας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO των seo experts μας. Βελτιστοποιώντας την ιστοσελίδα σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την προβολή στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Σκεφτείτε ότι με το SEO προσεγγίζετε ένα ευρύτερο κοινό πιθανών επισκεπτών που αναζητούν ενεργά καταλύματα σαν τα δικά σας. Με τις δοκιμασμένες στρατηγικές μας σε SEO, μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας και να διασφαλίσουμε ότι το ξενοδοχείο σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

3. Διασύνδεση της φόρμας κρατήσεων με τις πλατφόρμες προώθησης (booking, bed & breakfast κ.λ.π.)

Αξιοποιήστε την ευκολία της απρόσκοπτης σύνδεσης της φόρμας κράτησης του δωματίου με δημοφιλείς πλατφόρμες προώθησης όπως το Booking και το bed & breakfast. Με τη κατάλληλη διασύνδεση αποφεύγετε διπλές κρατήσεις ή χαμένες ευκαιρίες για να παρουσιάσετε τα δωμάτιά σας.

Με την υπηρεσία διασύνδεσης της φόρμας κρατήσεων με τις πλατφόρμες προώθησης, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε όλη τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές των δωματίων σας σε ένα μέρος. Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε την προβολή σας σε κορυφαίες πλατφόρμες για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

προωθηση ξενοδοχειων για απευθειας κρατησεις bluemind.gr

4. Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

Προσφέρετε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας την εμεπιρία να μπουν σε έναν εκπληκτικό κόσμο απομακρυσμένης εμπειρίας από τον χώρο σας, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Με τις υπηρεσίες virtual tour φροντίζουμε να συστήσουμε αποτελεσματικά το ξενοδοχείο σας στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σας.

5. Ενδυνάμωση της ορατότητας σε Google Ads και Meta’s Advantage+

Με ένα εξειδικευμένο πλάνο επαγγελματικής διαφήμισης μπορείτε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές και να τραβήξετε την προσοχή των ταξιδιωτών που αναζητούν καταλύματα σαν τα δικά σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, σε Google Ads και Advantage+ της Meta, μπορείτε να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να βελτιώσετε την απόδοση του ξενοδοχείου σας στην ψηφιακή διαφήμιση.

Προσεγγίστε ένα ευρύτερο κοινό για να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις με στρατηγική στη διαφήμιση, η οποία απαντά ακριβώς σε αυτό που αναζητούν οι εν δυνάμει παλάτες σας. Με στοχευμένη διαφήμιση, μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα και να αυξήσετε τις μετατροπές για το ξενοδοχείο σας.

6. Ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών σας

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερα έσοδα και μακροπρόθεσμη επιτυχία για το ξενοδοχείο σας. Εστιάζοντας στη διατήρηση των υπαρχόντων πελατών σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιστή βάση επισκεπτών που θα επιλέγουν το ξενοδοχείο σας ξανά και ξανά.

Φανταστείτε τον αντίκτυπο της δημιουργίας μιας ομάδας πιστών πελατών που όχι μόνο μένουν στο ξενοδοχείο σας τακτικά, αλλά και το προτείνουν στους φίλους και την οικογένειά τους. Επενδύοντας σε αποτελεσματικές στρατηγικές που αναπτύσσουμε για την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών, μπορείτε να χτίσετε μια ισχυρή φήμη, να αυξήσετε την ικανοποίηση των επισκεπτών και, τελικά, να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

7. Απευθείας κρατήσεις μέσω διαδικτυακών μεταπωλητών

Δημιουργώντας ένα δικό σας digital δίκτυο μεταπωλητών, μπορείτε να αυξήσετε την προβολή σας και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Φανταστείτε να έχετε μια ομάδα αφοσιωμένων συνεργατών που προωθούν το ξενοδοχείο σας σε διάφορες πλατφόρμες, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και να γίνονται απ' ευθείας κρατήσεις.

Στην Bluemind.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα digital δίκτυο μεταπωλητών που θα πληρώνονται με βάση τις κρατήσεις δωματίων που κάνουν.

Θέλετε να διευρύνετε την εμβέλειά σας και να ενισχύσετε τις απευθείας κρατήσεις σας; Μην ψάχνετε άλλο! Διαθέτουμε την επαναστατική λύση - δημιουργία ενός digital δικτύου μεταπωλητών (affiliate marketing) για το ξενοδοχείο σας.

Hotel digital marketing - Προώθηση ξενοδοχείων | Bluemind.gr

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την online παρουσία του ξενοδοχείου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το δικό σας διαδικτυακό δίκτυο μεταπωλητών και να ανεβάσετε το ξενοδοχείο σας σε νέα ύψη. Αυξήστε τις κρατήσεις, ενισχύστε την προβολή της επωνυμίας και αυξήστε τα έσοδα - όλα αυτά με μια στρατηγική συνεργασία που προσφέρει αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα διαδικτυακό δίκτυο μεταπωλητών για το ξενοδοχείο σας σήμερα και παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να ανθίζει όπως ποτέ άλλοτε!

Συμπλήρωστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επικοινωνία
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram